Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Vedonlyönninammattilainen

1.7

Recommended Posts

Tennis, ATP Wimbledon

Marcos Giron - Feliciano Lopez

Vihje: Yli 37.5 peliä 

Kerroin: 1.93

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 13:00 (alustava)

- Vimpeli on taas täällä ja laitetaan hommat käyntiin heti vihjeiden osalta. Haetaan paljon pelattuja pelejä Marcos Giron ja Feliciano Lopezin väliseen otteluun. Lopez lähtee otteluun suht suurena suosikkina ansaitusti voitettuaan Lontoon turnauksen jossa pelasi erinomaisesti koviakin pelaajia vastaan. Lopez voitti myös Lontoon nelinpeli turnauksen yhdessä Murrayn kanssa joten kuormitus on ollut kovaa, ja tulee olemaan sillä myös Wimbledonissa Lopez pelaa nelinpelejä, yhdessä Carreno-Bustan kanssa tuo pari ei ole läheskään niin hyvä ja nurmella eivät ole pelanneetkaan kertaakaan yhdessä, muutenkin vain 4 ottelua yhdessä ovat pelanneet, mutta uskon että kuitenkin avauskierroksella voittavat ottelunsa joten Lopezilla katsetta myös sinne puolelle varmasti käännettynä. Takaisin tähän otteluun, Giron pelasi Wimbledonin karsinnoissa hyvää tennistä voittaen ATP Rankingin 100-200 pelaajat suht selvästi ja vakuuttavasti. Lopez pelasi tiukkoja otteluja joissa nähtiin useita tiebreikkejä Lontoon turnauksessa, tosin paljon parempia pelaajia vastaan kuin Giron. Siltikin, Nurmella syötön pitäminen on kaikista tenniksen alustoista helpointa. Giron osaa syöttää hyvin, kuten myös Lopezkin ja uskon että murretut syöttövuorot ovat tässä ottelussa harvassa. Lopezille riittää ihan hyvin tästä ottelusta voitto vaikka yhden erän tiputtaisikin, mitä oletan että näin käy. Sillä Lopezin lataus tähän avauskierroksen otteluun on pienoinen kysymysmerkki, Giron osaa pelata hyvää tennistä vaikka lähinnä Challenger tason pelaaja onkin. Uskon että vähintään neljä erää ottelussa nähdään jossa molemmat voittavat omia syöttövuorojaan ja erät venyvät pitkälle. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Wimbledon

Margarita Gasparyan - Anna-Lena Friedsam 

Vihje: Margarita Gasparyan

Kerroin: 1.83

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 13:00 (alustava)

- WTA puolelta myös vihjettä kehiin vimpelin avauspäivään. Margarita Gasparyan ja Anna-Lena Friedsam kohtaavat avauskierroksella, kertoimien tasabookki yllättää allekirjoittaneen sillä Gasparyanin pitäisi mielestäni olla sellainen 1.50 kertoiminen suosikki otteluun. Gasparyan pelannut tänä vuonna nurmella hyvin ja ennen Wimbledonia voitti mm. Svitolinan ja Siniakovan nurmella. Eastbournen voittanutta Pliskovaakin vastaan Gasparyan pelasi kelpo ottelun muttei voinut paremmalle Pliskovalle mitään vaan hävisi erin 2-0 ja pelein 3-6 3-6. Friedsamia on vihjattukin aiemmin kun hän pelasi Massalla. Nurmikentällä otteet eivät olleet yhtä hyviä mitä ajattelin tuonne Mallorcan turnaukseen jossa vihjasin nurmelle Friedsamia. Ennen Wimbledonia Friedsam näytti myös osaamistaan nurmella voittamalla Ferron ja Kontaveitin. Silti en vain näe Friedsamia nurmella yhtä hyvänä pelaajana kuin Gasparyan. Gasparyan on viime otteluissaan syöttänyt hyvällä prosentilla ja double faultteja tullut todella vähän, noin 2 per peli maksimissaan. Friedsam pelasi tilastojen valossa hyvin Bertensiä vastaan myös vaikka hävisikin 3-6, 3-6 erin 2-0 mutta Bertens teki kuitenkin omalla syöttövuorollaan harvinaisesti jopa 10 double faulttia millä Friedsam sai murrettua Bertensin, periaatteessa tekemättä mitään. Näen tähän avauskierroksen otteluun Gasparyanin voittavan viime aikaisten otteluiden ja tasaisemman pelaamisen vuoksi joka pysyy hyvällä tasolla eikä ailahtele suuntaan ja toiseen niin paljon kuin Friedsamilla. Friedsamilla saattaa olla pienoinen 'henkinen' ote kun voittanut kaikki 3 näiden naisten kohtaamista, nuo ottelut kuitenkin käyty 2014-2015 vuosina joten en anna niille pahemmin painoarvoa kun Gasparyan on aivan eri pelaaja nyt kuin tuolloin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ravit lähtö 6. Klo 19:53

Draken - Piskon Pouta

Pelivalinta: Draken

Kerroin: 1,52 Bet365

Draken lähtee suursuosikkina tähän lähtöön. 

Drakenin otteet olleet todella hyviä viime aikoina ja hevosella potentiaalia parantaa entisestään. Draken kilpaillut yhteensä urallaan 35 starttia, joista 15 voittoa, joten voitontahtoa löytyy. 

Piskon Pouta ei ole ollut viimeisissä parhaimmillaan ja voitot ovat melko vähissä. Piskon Pouta on usein sijoittunut kärkipäähän, mutta huippusuoritukset puuttuvat. Tasaiset otteet riittävät tässäkin lähdössä hyvään sijoitukseen, mutta Drakenin voittamiseen vaaditaan kyllä huippusuoritusta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norja:Elitserien klo.20:00

Sarpsborg 08  Sarpsborg 08 - Strömsgodset  Strömsgodset

btts @1.90 bet365

Norjan pääsarjasta molempienosumaa kokeiluun.

Kummankaan pelissä ei ole ollut hurraamista,mutta Sarpsborg on nyt 2 edellisessä antanut merkkejä paremmasta,kun otti pisteen vieraissa Vålerengasta ja voitti viimeksi kotonaan sarjakolmose Molden.Strömsgodsetilla on mennyt surkeasti ja joukkue vaihtoikin valmentajaa,mutta sekään ei auttanut viimepelissä,kun tappio tuli kotona numeroin 0-4 Moldelle.Strömsgodset  on nyt saanu aikaa hio kuvioitaan ja kun joukkueella on nyt 3 ottelun maalitonputki päällä niin se olisi nyt saatava ainakain katki.Strömsgodsetin on pakko tehä muutoksia peliinsä ja uusi valmenta tullee niin tekee sekä kokoonpanossakin tullaan näkemään muutoksia.Valmentajan vaihdoshan yleensä piristää joukkueenotteita ja kun sitä ei Strömsgodsetilta viimepelissä nähty niin olisko se nyt.Valmentaja Pedersenillä on ollut ainakin aikaa miettiä kuvioita/kokoonpanoja pelin parantamiseksi.Sarpsborg kotiedunturvin pamauttanee nyt se yhden ainakin ja toivotaan,että Strömsgodsetin peli myös aukeaisi.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 18:00

Sotkamo - Joensuu

Pelivalinta: Yli 12,5 juoksua

Kerroin: 1,85 Nordicbet

Sotkamo kohtaa kärkitaistossa Joensuun. 

Sotkamo pelannut huikean alkukauden. Toistaiseksi tappioita ei ole tullut yhtään ja tämän päivän kamppailussakin Sotkamo on selkeä ennakkosuosikki. 

Sotkamo saanut tilannetta hyvin aikaan ja etenkin ykköskärki on laaja ja todella tasokas superpesikseen. Lisäksi kotiutuspuolella R. Korhonen, joten ei ihme että joukkue menestyy. 

Joensuu pelannut yllättävän vaisusti viime aikoina, mutta potentiaalia joukkueesta löytyy. Ykköskärki on Joensuullakin laadukas ja kotiutuspuolelta löytyy Niemi ja Rautiainen, joten juoksuja odotettavissa myös Joensuulta. 

Odotan ottelusta runsasjuoksuista kamppailua ja eiköhän ottelussa vähintään 13 juoksua nähdä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...