Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Moisku

3.7

Recommended Posts

MM-KISAT NAISET

Hollanti N - Ruotsi N

Ruotsi N etenee finaaliin/ 2.20 UniBet

Klo 22:00

 

USA:lle haetaan vastustajaa finaaliin kun Ruotsi haastaa Hollannin.

Ruotsi ehkä hieman yllättäen jopa tässä vaiheessa, mutta onhan joukkue pelannut hyvän turnauksen, ainoa tappio tullut tähän mennessä juurikin Usalle alkulohkon päätösottelussa 0-2 lukemin.

Hollanti on tullut välieriin asti puhtaalla pelillä vaikkakin niukkoja voittoja ne onkin ollut. 

Ruotsin puolustus on turnauksessa toiminut ja Hollanti saa tänäänkin tehdä täyden päivätyön jos mielii finaaliin. Ruotsi ei pahemmin paikoilla juhli näitä ”huippumaita” vastaan mutta kun se paikan saa niin viimeistely on toiminut.

Tiukka peli tiedossa tänäänkin ja uskon länsinaapurin naisten voittoon tässäkin pelissä sillä levätty ollaan tarpeeksi ja taktiikat hiottu taas vastustajan mukaan niin luotan pienoiseen yllätykseen tässä toisessa välierässä.

  • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

COPA AMERICA

Chile - Peru

Chile/ 1.98 CollBet

Klo 03:30

 

Toinen välierä copa americassa kun Chile ja Peru mittelevät finaalipaikasta. Brasilia otti viime yönä odotetun voiton Argentiinasta vaikka Argentiina taistelikin mutta taipui lopulta 2-0.

Chile oli oman lohkonko kakkonen hävittyään Uruguaylle päätösottelun 0-1. Chile kaatoi puolivälierissä Kolumbian vasta rankkareilla lopulta 0-1 vaikka hallitsikin peliä. 

Peru oli puolestaan lohkonsa kolmonen vasta, mutta pääsi jatkopeleihin parhaana kolmosena. Puolivälierissä Peru pääsi yllättämään Uruguayn kun se voitti ottelun lopulta 0-1 rankkareilla. Peru oli täysin vastaantulija ottelussa mutta oma pää pysyi puhtaana loppuun saakka ja joukkue selvisi rankkareille. Peru ei saanut puolivälierä ottelussa laukaustakaan Uruguayn maalia kohti.

Chilen voi laskea vähintään Uruguayn tasoiseksi joukkueeksi vaikka heidän keskinäinen alkulohkossa menikin Uruguaylle, mutta tuossakin pelissä Chile oli hallitsevampi osapuoli.

Chile tulee otteluun selvänä suosikkina eikä suotta sillä onhan joukkue selvästi Perua edellä ja tässäkin pelissä Peru tulee puolustamaan ja toivoo ettei Chile onnistu. Uskon vahvasti että Perun lento loppuu ensi yönä, kun Chile laittaa karusellin pyörimään ja mitä nopeammin Chile onnistuu sitä vaikeampaa Perulle tulee sillä silloin joukkueen tarvitsee itsekin alkaa hyökkäämään.

Miltei kahden kerroin maistuu todella, sillä eihän tässä ottelussa pitäisi olla kuin yksi voittaja.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thaimaa:League Cup jalkapallo klo.15:00

BG Pathum United FC  Bangkok Glass FC - Chainat FC  Chainat Hornbill FC

Bangkok Glass FC @1.90 Paf

Taikkujen liiga cupista kotivoittoa.

Joukkueet pelaavat omissasarjoissa eritasolla.Chainat pelaa Thaimaan pääsarjaa,kun Bangkok Glass puolestaan pelailee pykälää alempaa sarjaa.Bangkok Glass johtaa omaa sarjaa ylivoimaisesti ja tehnee nousun pääsarjaan jos ei mitään grande katasrofia tapahdu.Chainat on omassa sarjassaan sijalla 14,joka tietäisi suoraa putoamista.Chainatilla on siis tekemistä säilyttääksen sarjapaikkansa ja siksi keskittyminen näihin Cup matseihih ei ehken ole se paras mahdollinen.Bangkok Glass pudotti edellisellä Cupkiekalla jo Chiangmain,joka on pääsarja jengi ja taistelee myös putoamista vastaan.Bangkok Glass on hallinut suvereenisesti omaa sarjaa.Se ei ole vielä hävinnyt kertaakaan.17 pelatunkierroksen jälkeen se on voittanut 15 ja tasapelejä on 2.Bangkok Glassilla ei ole mitään paineita ja voi vapautuneesti pelata vaan ja se on tuottanut tulosta.Chainat ei ole mikään erityisen loistava vierasjoukkue ja on omassasarjassa 8 vieraspelistä se on voittanut vain kerran.Chainatin ajatukset voi harhailla muualla,eli säilyminen siellä pääsarjassa olisi nyt se ykkösjuttu.Bangkokilla on kaikki mahdollisuudet pudottaa Chainat näistä peleistä ja Chainat ei siitä pahoitamieltänsä.

lopputulos 5-0 ja uunista ulos 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL One Cologne

20:00

12b37cc4a1900fdb0fc8597e1df22ea2.png Heroic - NiP 927d6f0a53ad1dc095eb7d600f2df4b3.png

Heroic | 2,00 | bet365

 

  • Heroic (es3tag, friberg, stavn, blameF, NaToSaphiX) on monien kokoonpanomuutosten jälkeen päässyt takaisin oikealle tielle ja noussut erittäin varteenotettavaksi haastajajoukkueeksi tämän kaltaisiin turnauksiin. Joukkue on viime aikoina voittanut muun muassa Fnaticin, AVANGARin; OpTicin sekä tietysti eilen avausottelussaan ENCEn lukemin 16-10 erittäin vahvalla esityksellä. Joukkueen pelaajista on nostettava esiin blameF, joka on joukkueensa IGL-pelaaja, mutta samalla joukkueensa tilastollisesti parhain pelaaja ja yksi aliarvostetuimmista pelaajista tällä hetkellä. Muut pelaajat ovat myös potentiaalia ja tulivoimaa omaavia kavereita, jotka pelaavat omia roolejaan tunnollisesti.
  • NiP (f0rest, GeT_RiGhT, REZ, Lekr0, Plopski) on ensimmäistä kertaa mukana uusitulla kokoonpanolla, josta karsittiin dennis ja tilalle tuli vasta 17-vuotias Plopski, joka on lahjakas pelaaja, mutta tällä tasolla vielä varsin kokematon. NiP on siitä oudossa tilanteessa, että se ei voi käyttää tätä kokoonpanoa syksyn Major-turnauksessa, joten periaatteessa tämä turnaus ei ole elämän ja kuoleman asia ruotsalaisjoukkueelle. Eilisessä avausottelussaan NiP onnistui kukistamaan Vitalityn lukemin 16-10. Voittolukemat ehkä hieman imartelee NiP:iä, joka voitti molemmat pistoolikierrokset ja Vitality suli totaalisesti terroristipuolella. Joka tapauksessa NiP on aina ailahteleva ja usein hyviä suorituksia on seurannut heikompi tulos.
  • Turnauksessa siirrytään Bo3-otteluihin. Karttavetossa Heroic luultavasti poistaa Trainin ja NiP bannaa Vertigon. Heroic luultavasti valitsee kartakseen Miragen, jossa joukkueella on viime ajoilta erittäin hyviä tuloksia, mukaanlukien eilinen ENCE-voitto. NiP valinnee kartakseen Nuken tai Dust2:n, jotka ovat sellaisia karttoja, jossa NiP voi voittaa kenet tahansa ja hävitä kenelle tahansa. Ratkaisevaksi kartaksi veikkaisin Overpassia. Mielestäni karttavetossa etu menee vääjäämättä Heroicille, jonka karttavalikoima sopii erittäin hyvin NiP:iä vastaan, jolla on ehdottomasti aukkoja omassa karttavalikoimassaan, etenkin uudella kokoonpanollaan.

 

YHTEENVETO

  • Heroic on vihdoin saanut kokoonpanorulettinsa valmiiksi ja tulokset ovat sitä myöden lähteneet paranemaan viime kuukausina. NiP on aina iso arvoitus turnauksiin tultaessa ja vaikka he onnistuivat eilisessä Bo1-ottelussa Vitalitya vastaan, uuden kokoonpanon todellinen suorituskyky on vielä kysymysmerkki. Karttavetossa etu annetaan Heroicille, jolla on useita hyviä karttoja NiP:n puutteellista karttavalikoimaa vastaan. Kun otetaan huomioon NiP:n usein toistuvat ailahtelevuudet, pidän Heroicia pienenä ennakkosuosikkina tähän otteluun ja siksi lähdetään heidän otteluvoittoa kokeilemaan. Kohde menee oikein, kun Heroic voittaa ottelun. 

 

TULOS: 0-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Superpesis klo 18:00

Kouvola - Koskenkorva

Pelivalinta: Yli 14,5 juoksua

Kerroin: 1,80 Veikkaus

Kouvola todella kova kotijoukkue ja Kouvolan kotietu on todella tärkeässä osassa. Kouvolan kotikentällä pomppulyönnit ovat hyviä vaihtolyöntejä ja tilannetta saadaan tänään varmasti paljon aikaiseksi. Kouvolalla on yhä muutamia tärkeitä poissaolijoita, mutta kokoonpanosta löytyy laajuutta ja sisäpelin uskon toimivan poissaoloista huolimatta. Ulkokenttä peliin on poissaoloilla enemmän vaikutusta. 

Koskenkorva pelasi eilen Hyvinkäätä vastaan heikon pelin. Ulkokenttäpeli ei toiminut lainkaan ja syöttäjän paikalla oli epävarmuutta. Lisäksi harhaheittoja tuli liikaa. Koskenkorvakin saanee tilannetta aikaiseksi ja jos Wahlsten/Toivola kaksikon vire on edes kohtalaisella tasolla niin Koskenkorvakin iskee useita juoksuja. Kouvolalla edellytyksiä runsaaseen juoksumäärään. Ykköskärki on sen verran kovaa tasoa. 

Pidän ottelua todella runsasjuoksuisena ja yli 14,5 juoksua on hyvä pelivalinta tähän otteluun. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis WTA Wimbledon klo 21:20

Gauff, C - Rybarikova, M

Pelivalinta: Gauff, C

Kerroin: 2,45 Coolbet 

Nuori Gauff kohtaa Wimbledonin toisella kierroksella Rybarikovan. 

Gauff on vasta 15-vuotias, mutta pelaa jo erinomaista tennistä. Tämä nimi kannattaa pistää muistiin, sillä Gauffin voidaan odottaa nostavan rankingia hyvin lyhyessä ajassa todella korkealle. Gauff voitti Wimbledonin karsinnoissa kaikki ottelut erin 2-0 ja pääsarjan avauskierroksella Gauff voitti viisinkertaisen Wimbledon mestarin V. Williamsin 2-0 erin. 

Rybarikova pelannut ailahtelevasti viime aikoina, mutta Wimbledonin avauskierroksella Rybarikova otti hyvän voiton Sabalenkasta. Rybarikova kohtaa nyt kuitenkin täysin erilaisen haastajan ja uskon Rybarikovan olevan vaikeuksissa Gauffia vastaan. 

Molemmat pelaajat ovat pelanneet nurmikentällä hyvin.

Odotan tasaista taistoa ja en asettaisi Rybarikovaa näin selkeäksi suosikiksi otteluun. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...