Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

4.7

Recommended Posts

Tennis Wimbledon nelinpeli klo 14:30

Kontinen/Peers - Granollers/Granollers

Pelivalinta: Kontinen/Peers -1,5 erää

Kerroin: 1,65 Marathonbet 

Kontinen/Peers pari lähtee yhtenä ennakkosuosikeista tähän Wimbledonin turnaukseen. Kontinen/Peers parin peli ei ole kuitenkaan kulkenut viimeaikoina parhaalla mahdollisella tavalla, joten kuumimpia ennakkosuosikkeja he eivät ole. Kontinen/Peers parin pelityyli ja peliominaisuudet sopivat hyvin nurmikentälle, joten odotan Wimbledonista menestystä. 

Granollersin veljekset eivät ole erityisen hyviä nelinpelaajia ja ruohokenttä ei ole heidän suosikkialusta. Granollersit pärjäisivät paremmin massakentällä. Granollersin veljekset ottaneet joitain pienempiä turnausvoittoja, joissa vastustajat olleet heikkoa tasoa. Kovemmissa turnauksissa menestystä ei ole tullut. Nyt kun pelataan masters turnausta ja ruohokentällä niin vaikea nähdä heidän menestyvän, etenkin kun vastassa huipputason pari. 

Ottelu pelataan 3 erävoittoon, joten Kontinen ja Peers saavat hävitä vaikka yhden erän ja silti kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brasilia serie C

Nautico - Botafogo PB

valinta, ensimmäinen puoliaika U 0.5

kertoimella 2.85 Unibet. alkamisaika: 01.00

 

Kyseessä siis Brasilian jalkapalloa.

virasjoukkue Botafogo on pelannut 9 pelistä seitsemän kertaa ensimmäisen puoliajan tasan, kotijoukkue vastaavasti 9 pelistä kolme kertaa.

 

Kotijoukkue on noin keskimäärin suhteellisen under joukkue ja kun tähän yhdistää tuon vieraiden herkkyyden pelata puoliaika tasan, niin näkisin tuolle ensimmäisen puoliajan 0-0 tulokselle tässä hyvän mahdollisuuden. 

 

Pelionnea.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Indonesia:Liga 1 jalkapallo klo.11.30

Arema  Arema - Persipura  Persipura

1.pa tasapeli @2.43 Paf

Lähden Indonesia futiksesta tähän testaa tasuria 1.jakson jälkeen.

Indonesian futiksessa kotiedulla on mielestäni suuri merkitys.Aremalle se on ainakin ollut tärkeä osa voitoissa.Viimeksi se tosin hävisi kotimatsinsa,mutta sitä ennen se pelasi putkeen 23 ottelua ilman tappiota kotonaan.Arema ei myöskään viimekaudella hävinnyt kertaakaan kotonaan.Persipura puolestaan voitti kerran viimekaudella vieraspeleissään.Persipuran saldonna on 24 edellisestä vierasmatsista 3 voittoa.Vähän mielestäni tuolla Indonesiassa tulee vierasvoittoja ja Liga 2:ssa se kotietu taitaa olla vieläkin suurempi.Tässä on nyt vastakkain sarjan häntäpään ryhmät.Arema on pelannut ottelun vähemmän vastustajaansa ja voitolla kohentaisi asemaa rutkasti.Vaikea uskoa Areman häviävän kahdesti peräkkäin kotona vaikka Persipura on keskinäisissä ollut se vahvempi joukkue.Persipuran Bonoi on kyllä kova,mutta Aremalta löytyy Setiawan.Sarja on vastaalussa ja Persipura on 5 käymästäänottelusta pelannut 3 kertaa tasurin.Aremalta se vielä puuttuu.1.jaksolla tätä ei vielä ratkaista ja lähellä toi tasuri tauolle mentäessä saattaa olla.

tää näköjään sitten ratkes kotivoitoksi 1.jaksolla jo :(

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL One Cologne

16:30 (arvioitu alkamisaika)

0ca294146819fbf5395b226b7c58131c.png Mousesports - NaVi e063319cc3b0d9331f73f3705cfb552e.png

Mousesports | 2,10 | Unibet

 

 • Mousesports (chrisJ, ropz, karrigan, woxic, frozen) on pelannut nousujohteista turnausta. Avausottelussa joukkue kärsi tiukan tappion tämän päivän vastustajalleen NaVille, jonka jälkeen joukkue on hoitanut eliminaatio-ottelut MVP:ta ja FaZea vastaan puhtaasti 2-0 -lukemin. Mikään ei ole muuttunut näkemyksessä Mousesportsin suoritustasosta, sillä yksilöt ovat vireessä ja joukkuepeli on hyvällä tasolla. 
 • NaVi (flamie, s1mple, Zeus, electronic, Boombl4) on pelannut odotuksiin nähden varsin positiivisesti. Boombl4:lla varustettu joukkue vei avausottelun Mousesportsia vastaan, jonka jälkeen joukkue hävisi ottelun Liquidia vastaan kartoin 1-2. Tuon ottelun lopputulos voidaan kyseenalaistaa, sillä ensimmäisessä kartassa NaVin johtaessa 15-11 ja 3v1 -tilanteessa s1mplellä oli mahdollisuus voittaa kartta ampumalla nitr0a selkään, mutta herra yritti kirjaimellisesti vääntää veistä haavassa, joka epäonnistui ja johti lopulta siihen, että Liquid voitti kartan. NaVi voitti toisen kartan, mutta hävisi kolmannen, joten jossitellen voidaan sanoa, että NaVi olisi voinut voittaa ottelun 2-0. Eilinen ottelu FURIAa vastaan päättyi NaVin 2-0 -voittoon. Joukkueen peli on ihan mukavalla tasolla ja uusi jäsen Boombl4 on kenties tuonut sen tarvittavan tulivoiman, mitä edellisestä kokoonpanosta puuttui.
 • Mousesports ja NaVi pelaavat uusintaottelunsa Bo3-formaatilla. Karttavetossa Mousesports bannaa Overpassin ja NaVi poistaa Vertigon. Mousesports valinnee kartakseen Trainin tai Infernon. NaVi luultavasti valitsee Dust2:n. Ratkaisevaksi kartaksi veikkaan Miragea. Siinä tapauksessa, että ottelu menee kolmeen karttaan tällaisella karttavetolla, etu saattaa siirtyä Mousesportsille, koska joukkue voitti FaZen kartassa 16-8, kun taas NaVi hävisi Miragen Liquidia vastaan samoilla lukemilla. 
 • Kyseessä on siis revanssiottelu, koska NaVi voitti pari päivää sitten keskinäisen ottelun 16-14. Rehellinen mielipiteeni on se, että Mousesports oli kokonaisuudessa parempi joukkue, mutta peli kääntyi NaVille muutaman avaintekijän takia. Ensimmäisenä pitää mainita se, että molemmat pistoolikierrokset menivät NaVin laariin. Bo3-formaatilla pistoolikierrosten merkitys pienenee merkittävästi. Toisena pointtina oli s1mplen mahtava peli ja ilman häntä NaVi ei voi pärjätä Mousesportsin taitavampia yksilöitä vastaan. Viimeisenä teesinä mainittakoon Mousesportsin sulaminen niin sanotuissa afterplant-tilanteissa, jossa joukkue hävisi muutamia avainkierroksia selvästä johtoasemasta. Näistä pointeista jokainen kääntyi NaVin eduksi, joten todellisuudessa Mousesports olisi ihan yhtä hyvin voinut voittaa ottelun.

 

YHTEENVETO

 • Mousesports on pelannut kokonaisuudessaan hyvää turnausta eikä pelissä ole suurta kritisoitavaa. Samaa voidaan sanoa NaVista, joka on pelannut hyvää debyyttiturnausta uudella kokoonpanollaan. Karttavetossa ei nyt mitään ihmellisyyksiä varmaan nähdä ja luultavasti ottelussa mennään kolmanteen karttaan. Keskinäinen ottelu muutama päivä sitten päättyi NaVin niukkaakin niukempaan voittoon, jossa muutamat avaintekijät ratkaisivat ottelun NaVin eduksi, mutta todellisuudessa tämä ottelupari on äärimmäisen tasainen. On aidosti vaikea sanoa, kumpi tämän ottelun lopulta voittaa, mutta mikäli Mousesports pitää paremmin päänsä kylmänä, pitää s1mplen edes jotenkin aisoissa ja pelaa samalla ryhdikkyydellä kuin tähän asti, uskon heillä olevan mahdollisuus ottaa revanssi NaVista johon siihen annettu kerroin kelpaa peleihin. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun. 

 

TULOS: 1-2

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga 

HIFK - HJK 

Alle 1,5 maalia @3.25 Bet365 

KLO: 18.30 

Raapastaan Derbyyn tämmöinen. Kauden ensimmäinen ottelu tarjosi 1-1 tuloksen. Tähän kohtaan tultaessa on touhu muuttunut molemmilla aikalailla. Toki kotijoukkueen puolustuksen voi nostaa esiin, ihan koko tähänastisen kauden osalta. Todella vahvaa ja sitoutunutta tekemistä. Hyökkäys ei ole se HIFKin vahvin alue, mutta kyllä maali on heille yhtä realistinen tänään kuin klubilkekin. 

Punapaidoilla on allaan kaksi ottelua, joissa ei olla maaleilla juhlittu. Koska joukkueen tekeminen perustuu kurinalaiseen puolustukseen, ei tämä päivä tuo poikkeusta? Derby on aina derby, mutta HIFK iskee vastahyökkäyksillä. 0-1 maalia arvio. 

Klubin homma ei toimi vieläkään niinkuin pitäisi. Koskelan pelityyli ottaa aikansa pesiytyä. Mikäli myös illan vastustaja on yhtään perillä niin RoPSin pelityyli viimekaudelta näyttää olevan lähellä totuutta. Pelaajien itseluottamuksella on varmasti myös iso rooli, sillä on ihan eri asia pukea klubin kamppeet ylleen kuin vaikka VPS:n. Kaikella kunnioituksella kaikkia muitakin seuroja kohtaan. Pallonhallinta on klubin teema tänäänkin ja loput on kiinni yksilöistä. Organisoitua puolustusta vastaan se on jälleen haastavaa. 0-1 klubin maalit on oma näkemys. 

Toki HIFKin tullessa otteluun, kuka tietää, aktiivisesti ylöspäin pelaten, menee tuo raja helposti rikki. Klubi katkoo hyvällä prosentilla liian innokkuuden ja maalinteossa on laajuutta. 

Kunniakysymys tämä silti lopulta on ja kumpikin joukkue jättää kaikkensa nurmelle tänään. Toivotaan tilannerikasta ja tunteikasta ottelua, jossa jompikumpi on maalin verran parempi. 1-0 / 0-1. 

Melko kevyesti panostaen peleihin. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään max 1 maali 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLS klo 04:00

Colorado Rapids - New England Revolution

Pelivalinta: Yli 2,5 maalia

Kerroin: 1,62 Coolbet

Colorado kohtaa yön ottelussa New Englandin. Molempien joukkueiden kausi sujunut heikosti ja tappioita on tullut paljon. Molemmat joukkueet ovat päästäneet keskimäärin 2 maalia/ottelu omiin, joten puolustuspelissä molemmilla parannettavaa. 

Kotietu MLS sarjassa on merkittävä ja Colorado onkin kotikentällä pelannut kohtuullisen hyvin. New England on päinvastoin vieraskentällä ollut huonossa vireessä. 

Coloradon maalikeskiarvo kotiotteluissa on 3,9 maalia / ottelu. New Englandin maalikeskiarvo vieraskentällä on 3,88 joten kaikki tilastot puoltavat runsasmaalista kamppailua. 

Yli 2,5 maalia pelivalinnasta tarjolla hyvää 1,62 kerrointa. 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...