Jump to content

Recommended Posts

Tennis Wimbledon nelinpeli klo 14:30

Kontinen/Peers - Granollers/Granollers

Pelivalinta: Kontinen/Peers -1,5 erää

Kerroin: 1,65 Marathonbet 

Kontinen/Peers pari lähtee yhtenä ennakkosuosikeista tähän Wimbledonin turnaukseen. Kontinen/Peers parin peli ei ole kuitenkaan kulkenut viimeaikoina parhaalla mahdollisella tavalla, joten kuumimpia ennakkosuosikkeja he eivät ole. Kontinen/Peers parin pelityyli ja peliominaisuudet sopivat hyvin nurmikentälle, joten odotan Wimbledonista menestystä. 

Granollersin veljekset eivät ole erityisen hyviä nelinpelaajia ja ruohokenttä ei ole heidän suosikkialusta. Granollersit pärjäisivät paremmin massakentällä. Granollersin veljekset ottaneet joitain pienempiä turnausvoittoja, joissa vastustajat olleet heikkoa tasoa. Kovemmissa turnauksissa menestystä ei ole tullut. Nyt kun pelataan masters turnausta ja ruohokentällä niin vaikea nähdä heidän menestyvän, etenkin kun vastassa huipputason pari. 

Ottelu pelataan 3 erävoittoon, joten Kontinen ja Peers saavat hävitä vaikka yhden erän ja silti kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Brasilia serie C

Nautico - Botafogo PB

valinta, ensimmäinen puoliaika U 0.5

kertoimella 2.85 Unibet. alkamisaika: 01.00

 

Kyseessä siis Brasilian jalkapalloa.

virasjoukkue Botafogo on pelannut 9 pelistä seitsemän kertaa ensimmäisen puoliajan tasan, kotijoukkue vastaavasti 9 pelistä kolme kertaa.

 

Kotijoukkue on noin keskimäärin suhteellisen under joukkue ja kun tähän yhdistää tuon vieraiden herkkyyden pelata puoliaika tasan, niin näkisin tuolle ensimmäisen puoliajan 0-0 tulokselle tässä hyvän mahdollisuuden. 

 

Pelionnea.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Indonesia:Liga 1 jalkapallo klo.11.30

Arema  Arema - Persipura  Persipura

1.pa tasapeli @2.43 Paf

Lähden Indonesia futiksesta tähän testaa tasuria 1.jakson jälkeen.

Indonesian futiksessa kotiedulla on mielestäni suuri merkitys.Aremalle se on ainakin ollut tärkeä osa voitoissa.Viimeksi se tosin hävisi kotimatsinsa,mutta sitä ennen se pelasi putkeen 23 ottelua ilman tappiota kotonaan.Arema ei myöskään viimekaudella hävinnyt kertaakaan kotonaan.Persipura puolestaan voitti kerran viimekaudella vieraspeleissään.Persipuran saldonna on 24 edellisestä vierasmatsista 3 voittoa.Vähän mielestäni tuolla Indonesiassa tulee vierasvoittoja ja Liga 2:ssa se kotietu taitaa olla vieläkin suurempi.Tässä on nyt vastakkain sarjan häntäpään ryhmät.Arema on pelannut ottelun vähemmän vastustajaansa ja voitolla kohentaisi asemaa rutkasti.Vaikea uskoa Areman häviävän kahdesti peräkkäin kotona vaikka Persipura on keskinäisissä ollut se vahvempi joukkue.Persipuran Bonoi on kyllä kova,mutta Aremalta löytyy Setiawan.Sarja on vastaalussa ja Persipura on 5 käymästäänottelusta pelannut 3 kertaa tasurin.Aremalta se vielä puuttuu.1.jaksolla tätä ei vielä ratkaista ja lähellä toi tasuri tauolle mentäessä saattaa olla.

tää näköjään sitten ratkes kotivoitoksi 1.jaksolla jo :(

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL One Cologne

16:30 (arvioitu alkamisaika)

0ca294146819fbf5395b226b7c58131c.png Mousesports - NaVi e063319cc3b0d9331f73f3705cfb552e.png

Mousesports | 2,10 | Unibet

 

  • Mousesports (chrisJ, ropz, karrigan, woxic, frozen) on pelannut nousujohteista turnausta. Avausottelussa joukkue kärsi tiukan tappion tämän päivän vastustajalleen NaVille, jonka jälkeen joukkue on hoitanut eliminaatio-ottelut MVP:ta ja FaZea vastaan puhtaasti 2-0 -lukemin. Mikään ei ole muuttunut näkemyksessä Mousesportsin suoritustasosta, sillä yksilöt ovat vireessä ja joukkuepeli on hyvällä tasolla. 
  • NaVi (flamie, s1mple, Zeus, electronic, Boombl4) on pelannut odotuksiin nähden varsin positiivisesti. Boombl4:lla varustettu joukkue vei avausottelun Mousesportsia vastaan, jonka jälkeen joukkue hävisi ottelun Liquidia vastaan kartoin 1-2. Tuon ottelun lopputulos voidaan kyseenalaistaa, sillä ensimmäisessä kartassa NaVin johtaessa 15-11 ja 3v1 -tilanteessa s1mplellä oli mahdollisuus voittaa kartta ampumalla nitr0a selkään, mutta herra yritti kirjaimellisesti vääntää veistä haavassa, joka epäonnistui ja johti lopulta siihen, että Liquid voitti kartan. NaVi voitti toisen kartan, mutta hävisi kolmannen, joten jossitellen voidaan sanoa, että NaVi olisi voinut voittaa ottelun 2-0. Eilinen ottelu FURIAa vastaan päättyi NaVin 2-0 -voittoon. Joukkueen peli on ihan mukavalla tasolla ja uusi jäsen Boombl4 on kenties tuonut sen tarvittavan tulivoiman, mitä edellisestä kokoonpanosta puuttui.
  • Mousesports ja NaVi pelaavat uusintaottelunsa Bo3-formaatilla. Karttavetossa Mousesports bannaa Overpassin ja NaVi poistaa Vertigon. Mousesports valinnee kartakseen Trainin tai Infernon. NaVi luultavasti valitsee Dust2:n. Ratkaisevaksi kartaksi veikkaan Miragea. Siinä tapauksessa, että ottelu menee kolmeen karttaan tällaisella karttavetolla, etu saattaa siirtyä Mousesportsille, koska joukkue voitti FaZen kartassa 16-8, kun taas NaVi hävisi Miragen Liquidia vastaan samoilla lukemilla. 
  • Kyseessä on siis revanssiottelu, koska NaVi voitti pari päivää sitten keskinäisen ottelun 16-14. Rehellinen mielipiteeni on se, että Mousesports oli kokonaisuudessa parempi joukkue, mutta peli kääntyi NaVille muutaman avaintekijän takia. Ensimmäisenä pitää mainita se, että molemmat pistoolikierrokset menivät NaVin laariin. Bo3-formaatilla pistoolikierrosten merkitys pienenee merkittävästi. Toisena pointtina oli s1mplen mahtava peli ja ilman häntä NaVi ei voi pärjätä Mousesportsin taitavampia yksilöitä vastaan. Viimeisenä teesinä mainittakoon Mousesportsin sulaminen niin sanotuissa afterplant-tilanteissa, jossa joukkue hävisi muutamia avainkierroksia selvästä johtoasemasta. Näistä pointeista jokainen kääntyi NaVin eduksi, joten todellisuudessa Mousesports olisi ihan yhtä hyvin voinut voittaa ottelun.

 

YHTEENVETO

  • Mousesports on pelannut kokonaisuudessaan hyvää turnausta eikä pelissä ole suurta kritisoitavaa. Samaa voidaan sanoa NaVista, joka on pelannut hyvää debyyttiturnausta uudella kokoonpanollaan. Karttavetossa ei nyt mitään ihmellisyyksiä varmaan nähdä ja luultavasti ottelussa mennään kolmanteen karttaan. Keskinäinen ottelu muutama päivä sitten päättyi NaVin niukkaakin niukempaan voittoon, jossa muutamat avaintekijät ratkaisivat ottelun NaVin eduksi, mutta todellisuudessa tämä ottelupari on äärimmäisen tasainen. On aidosti vaikea sanoa, kumpi tämän ottelun lopulta voittaa, mutta mikäli Mousesports pitää paremmin päänsä kylmänä, pitää s1mplen edes jotenkin aisoissa ja pelaa samalla ryhdikkyydellä kuin tähän asti, uskon heillä olevan mahdollisuus ottaa revanssi NaVista johon siihen annettu kerroin kelpaa peleihin. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun. 

 

TULOS: 1-2

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga 

HIFK - HJK 

Alle 1,5 maalia @3.25 Bet365 

KLO: 18.30 

Raapastaan Derbyyn tämmöinen. Kauden ensimmäinen ottelu tarjosi 1-1 tuloksen. Tähän kohtaan tultaessa on touhu muuttunut molemmilla aikalailla. Toki kotijoukkueen puolustuksen voi nostaa esiin, ihan koko tähänastisen kauden osalta. Todella vahvaa ja sitoutunutta tekemistä. Hyökkäys ei ole se HIFKin vahvin alue, mutta kyllä maali on heille yhtä realistinen tänään kuin klubilkekin. 

Punapaidoilla on allaan kaksi ottelua, joissa ei olla maaleilla juhlittu. Koska joukkueen tekeminen perustuu kurinalaiseen puolustukseen, ei tämä päivä tuo poikkeusta? Derby on aina derby, mutta HIFK iskee vastahyökkäyksillä. 0-1 maalia arvio. 

Klubin homma ei toimi vieläkään niinkuin pitäisi. Koskelan pelityyli ottaa aikansa pesiytyä. Mikäli myös illan vastustaja on yhtään perillä niin RoPSin pelityyli viimekaudelta näyttää olevan lähellä totuutta. Pelaajien itseluottamuksella on varmasti myös iso rooli, sillä on ihan eri asia pukea klubin kamppeet ylleen kuin vaikka VPS:n. Kaikella kunnioituksella kaikkia muitakin seuroja kohtaan. Pallonhallinta on klubin teema tänäänkin ja loput on kiinni yksilöistä. Organisoitua puolustusta vastaan se on jälleen haastavaa. 0-1 klubin maalit on oma näkemys. 

Toki HIFKin tullessa otteluun, kuka tietää, aktiivisesti ylöspäin pelaten, menee tuo raja helposti rikki. Klubi katkoo hyvällä prosentilla liian innokkuuden ja maalinteossa on laajuutta. 

Kunniakysymys tämä silti lopulta on ja kumpikin joukkue jättää kaikkensa nurmelle tänään. Toivotaan tilannerikasta ja tunteikasta ottelua, jossa jompikumpi on maalin verran parempi. 1-0 / 0-1. 

Melko kevyesti panostaen peleihin. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään max 1 maali 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

MLS klo 04:00

Colorado Rapids - New England Revolution

Pelivalinta: Yli 2,5 maalia

Kerroin: 1,62 Coolbet

Colorado kohtaa yön ottelussa New Englandin. Molempien joukkueiden kausi sujunut heikosti ja tappioita on tullut paljon. Molemmat joukkueet ovat päästäneet keskimäärin 2 maalia/ottelu omiin, joten puolustuspelissä molemmilla parannettavaa. 

Kotietu MLS sarjassa on merkittävä ja Colorado onkin kotikentällä pelannut kohtuullisen hyvin. New England on päinvastoin vieraskentällä ollut huonossa vireessä. 

Coloradon maalikeskiarvo kotiotteluissa on 3,9 maalia / ottelu. New Englandin maalikeskiarvo vieraskentällä on 3,88 joten kaikki tilastot puoltavat runsasmaalista kamppailua. 

Yli 2,5 maalia pelivalinnasta tarjolla hyvää 1,62 kerrointa. 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.
×
×
  • Create New...