Jump to content

Recommended Posts

Australia:Tasmania-liiga jalkapallo klo.13:15

Olympia Warriors  Olympia Warriors - South Hobart  South Hobart

Olympia Warriors o1.5 @1.86 Unibet

Viikonloppu lähestyy ni Ausseja tipahtelee jo listoille ja tähän peliin kotijoukkueelle haetaan vähintään 2 maalia.

Kärkihankauksia tämä ottelu,kun sarjan 2 vs 3 ja toivotaan ettei hankata mitään kiikareita.Olympia Warriors on 6 ottelun voittoputkessa ja maaleja noissa se on iskenyt hyvillä määrillä.Noissa 6 pelissä on tullut Warriorsilta 22 osumaa,joka tekisi 3.6 keskiarvolla perpeli.South Hobart on kyllä luokkaa kovempi jengi,mitä Warriors on nyt lähiaikoina kohdannut.Joukkueitten maalisuhteessa ei hirveitä eroa ole,mutta South Hobartille on tehty jokunen enempi,mitä Warriorseille ja Warriors on tehnyt enemmän,mitä South Hobart.South Hobartille on kaikkiaan tehty 20 maalia,mutta täytyy huomioida se,että niistä sille on vieraissa tehty 13.South Hobart ei kotonaan montaa päästä omiinsa,mutta vieraspeleissä niitä sitten lörähtelee useampi jos ei toinenkin.Tänävuonna joukkueet on kahdesti jo kohdanneet ja Warriors voitti ensin 2-1 ja toinen päättyi 3-3 tasuriin.South Hobart on kyllä pirusti iskenyt vieraspeleissään maaleja(41).Maalinteko ei ole kummallekkaan ollut ongelma niin vedetään kotijoukkueelle niitä.

Lopputulos:3-1

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 18:00

Kouvola - Seinäjoki

Pelivalinta: Kouvola ML

Kerroin: 1,53 Nordicbet

Kouvola on materiaaliltaan yksi sarjan parhaista joukkueista ja vaikka joukkueella on muutamia tärkeitä poissaoloja, niin silti joukkue on tässä ottelussa suuri suosikki. 

Kouvola on pelannut kotikentällä 10 ottelua ja 9 kertaa Kouvola on voittanut. Kotiedulla on Kouvolan kohdalla todella suuri merkitys. Kouvolan kotikentällä pomppulyönnit ovat tärkeässä osassa vaihtolyöntejä ajatellen. Kouvolalla on joukkueessa yksi sarjan parhaista lukkareista ja ykköskärki on todella kova. Kouvolan ulkopeli on ollut hyvällä tasolla viime peleissä ja jos yhtä hyvin ulkopeli toimii niin voitto on hyvin lähellä. 

Seinäjoki on keskikastin joukkue materiaaliltaan ja joukkueen vahvuudet ovat sisäpelissä. Vainionpää on loistava kotiuttaja ja ykköskärkikin on kohtuullisen hyvä. Ulkopeli kuitenkin ollut ajoittain todella haastavaa Seinäjoelle ja uskon, että Kouvola tekee huomenna monta juoksua. 

Kouvolan pitäisi olla mielestäni ottelussa selkeämpi suosikki. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis Amersfoot nelinpeli klo 14:00

Heliövaara/Ruusuvuori - Begemann/Lenz

Pelivalinta: Heliövaara/Ruusuvuori

Kerroin: 1,72 Bet365

Suomalaispari otti eilen hienon 2-0 voiton ranskalaisparista. Heliövaara/Ruusuvuori kaksikon peli kulkee nyt niin hyvin, että hyvin pitää Begemann/Lenz kaksikon pelata voittaakseen ottelun.

Heliövaara on menestynyt nelinpelissä hyvin. Heliövaaralla on potentiaalia nostaa rankingia kun löytäisi vaan sopivan vakituisen parin. Heliövaaran peliominaisuudet sopivat hyvin nelinpeliin ja nyt kun Heliövaara on alkanut enemmän panostaa nelinpeliin, niin tulokset ovat olleet myös selkeästi parempia.

Ruusuvuori ei ole vielä paljoa nelinpelejä pelaillut aikuisten puolella, mutta pelityyli sopii hyvin nelinpeliin. Ruusuvuorella on nuoresta iästä huolimatta hyvä syöttö ja hyvät peruslyönnit. Ruusuvuori voitti tällä kaudella haastajatason nelinpeliturnauksen Kazakstanissa.

Begemann on nelikosta kokenein nelinpelaaja, joka on voittanut urallaan jopa ATP turnauksen nelinpelitittelin. Lisäksi haastajatason turnausvoittoja Begemannilla on paljon. Viime vuosina menestys ollut kuitenkin selkeästi vähäisempää ja vakituista paria ei Begemann ole löytänyt. Begemann on kuitenkin hyvä nelinpelaaja, vaikka ura onkin laskusuunnassa.

Lenz on nuori pelaaja, joka menestynyt kaksinpeleissä kohtuullisen hyvin. Nelinpelissä ajoittain myös hyviä tuloksia, mutta turnaukset, joissa Lenz on menestynyt ovat olleet selkeästi heikkotasoisempia. Haastajatasolla menestys on ollut vähäistä.

Mielestäni Heliövaara/Ruusuvuori kaksikon kuuluisi lähteä otteluun selkeämpänä ennakkosuosikkina.

Link to post
Share on other sites

ATP Umag (Massa)

Stefano Travaglia - Attila Balazs

Stefano Travaglia @ 2.00 Unibet

Alkaa 18:30

Vastakkain turnauksen neljännesfinaaleissa maailmanlistan sijat 105. ja 208.  Italiaa edustava Travaglia on edennyt ensimmäistä kertaa urallaan ATP-turnauksen neljännesfinaaleihin tiputtaen aiemmissa otteluissaan maanmiehensä Fabbianon(92.) erin 2-0 sekä keskeytykseen päättyneessä ottelussa Fogninin(9.) erin 1-0 (6-1, 2-1 ). Kovaa syöttävä Italialainen on voittanut urallaan 22 titteliä alemman sarjan turnauksissa joten kokemusta löytyy varmasti tiukoistakin paikoista. Balazs on ollut tämän turnauksen aikana yli kahdeksan tuntia kentällä. Mies voitti avauksessaan Galovicin(197.) 2-1 (6-0, 65-77, 77-64) sekä Krajinovicin(58.) 2-1 (6-3, 61-77, 77-65). Miehet ovat kohdanneet toisensa kerran aiemmin vuonna 2016 jolloin unkarilainen oli erin 2-1 parempi. Italialainen pelaa kuitenkin tällä hetkellä uransa parasta kauttaan ainakin ATP -rankingin valossa. Unkarilaisen sijoitus on taas pyörinyt viime aikana tuolla yli kahdensadan nurkilla korkeimman  sijoituksen 159. ollessa vuodelta 2017. Ihmetyttää kuinka moni bookkeri on asettanut silti Balazsin suosikiksi. Esim.  Betfair antaa Travaglian voitolle ainoastaan 1.80. Travaglia voittaa ottelun odotetusti erin 2-0. Unibetiltä ja Bethardilta markkinatopit.

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | Europe Minor

17:00

7708bb5499e063bab65aac3225ffa5d8.png CR4ZY - North cdf3760febfdbe2a5fadf5e695b99d0f.png

Yli 2,5 karttaa | 2,10 | Pinnacle

 

  • CR4ZY (huNter, LETN1, nexa, ottoNd, EspiranTo) on taitavista eurooppalaisista pelaajista koostuva joukkue, jossa pelaa myös suomalainen ottoNd. Joukkue on tämän vuoden puolella noussut kansainvälisellä tasolla kovaksi haastajaksi ja ottanut kovia selkänahkoja matkallaan kohti maailman kärkeä. LAN-menestystä joukkue ei ole vielä päässyt maistamaan ainakaan isoissa turnauksissa, mutta nyt CR4ZY:llä on aito mahdollisuus päästä Major-turnaukseen armottoman kovasta Euroopan Minor-karsinnasta. CR4ZY voitti avausottelussaan Sproutin 16-13 ja sitä seuranneessa ottelussa NoChance sai kuokkaan lukemin 2-0. Aivan kovimmasta päästä nämä vastustajat eivät ole, mutta joka tapauksessa CR4ZY:n pelissä tapahtuu positiivisia asioita ja joukkue on tänään valmis voittamaan.
  • North (aizy, valde, Kjaerbye, gade, JUGI) on alkanut nostamaan osakkeitaan valden johtamana, mutta projektin tavoite ei ole vielä täyttynyt ja vain Major-turnaukseen pääsy on olennaista. Nykyinen kokoonpano on pelannut muutamia isoja LAN-turnauksia joissa menestys on ollut vaihtelevaa, mutta kehitystä on kiistatta tapahtunut entiseen kokoonpanoon verrattuna. Minor-karsinnan avausottelussa North voitti BIG:n 16-6, mutta jäi Fnaticin jalkoihin lukemin 0-2. Revanssiottelussa BIG kaatui uudestaan lukemin 2-0. Hieman vaikea on siis tämän turnauksen perusteella Northia arvioida, mutta eiköhän joukkue syty tähän peliin.
  • Karttavalinnat pitäisi olla kohtuullisen selkeät. CR4ZY bannaa Overpassin ja North poistaa Vertigon. CR4ZY valinnee kartakseen Miragen, joka sopii erinomaisesti heidän pelityylille ja mikä sattuu olemaan Northin tilastollisesti heikoimpia karttoja. North puolestaan valinnee Infernon, joka on pitkään ollut yksi joukkueen parhaita karttoja ja jossa CR4ZY on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Nuke tai Dust2. Näin tasaisessa ottelussa karttavalinnoilla tulee olemaan normaalia suurempi merkitys.

 

YHTEENVETO

  • CR4ZY on ollut jonkun aikaa noususuhdanteessa ja näyttänyt ajoittain, että joukkueesta löytyy hurjasti potentiaalia. North on kansainvälisellä tasolla kokeneempi ja tunnetumpi nimi, joka on kuitenkin joutunut muuttamaan joukkueen rakennettaan alkuvuodesta ja tulokset ovat pikkuhiljaa alkaneet paranemaan, vaikkakin joukkueen otteet ovat hieman ailahtelevia. Karttavalinnoissa molemmilla joukkueilla on selkeät karttaedut omissa karttapickeissään, joka nostaa karttaoverin mahdollisuuksia. Ottelun voittajaa on vaikea arvata etukäteen, joka näkyy kertoimissa tasabookkina, mutta karttaoverille saatava kerroin on erittäin houkutteleva. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa. 

 

TULOS: 0-2

Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Bukarest

Begu - Siegemund

Vihje: Siegemund

Kerroin: 2.39

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 16:30

- WTA Bukarestin puolivälierissä kohtaavat WTA Rankingin 112. Begu ja WTA Rankingin 77. Siegemund. Kerroinasettelussa Siegemund on selkeä altavastaaja jota kyllä haluaisin kyseenalaistaa, massalla pelataan tämä turnaus joka on Siegemundin paras alusta ja taas puolestaan Begun ei ole. Siegemund pelannut hyvin nämä pari ottelua, avausottelussa oli pientä alkukankeutta mutta se on hävinnyt tässä turanuksen edetessä, Siegemund parhaimmillaan massalla jolla on tehnyt hyvää tulosta tälläkin kaudella. Begu ei ole niin paljon massalla pelannut kuin Siegemund tällä kaudella, otteet ovat olleet hyvinkin ailahtelevia, Begu osaa olla hyvä pelaaja mutta myös joinain päivinä voi hävitä itseään selvästi heikommalle pelaajalle niin kuin on tänä vuonna massalla nähty. Siegemundille sopii alusta erinomaisesti ja kertoimien pitäisi olla mielestäni Siegemundin hyväksi 1.6 ja 2.4 eikä toistepäin. Siegemund on kokeneempi ja varmempi pelaaja  joka pystyy tämän turnauksen voitosta jopa kamppailemaan, uskon vahvasti että Siegemund tästä otteluparista jatkaa välieriin. 

Tulos 0-2 oikein! 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Bukarest

Tig - Pliskova

Vihje: Pliskova

Kerroin: 1.58

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 18:00

- WTA Bukaresti puolivälierissä kohtaavat Tig ja Pliskova, Tig pelannut tässä turnauksessa jo 5 ottelua kun karsintojen kautta tuli mukaan, peliotteet ovat olleet erinomaisia ja viime ottelussa Sevastovakin kaatui. Kuudes ottelu 6 päivään Tigillä tulossa kun Pliskova pelannut vain kaksi ottelua ja tämä puolivälierä on kolmas. Kristyna Pliskova pelannut myös hyvin ja osoittanut dominointia kahdessa aiemmassa pelaamassaan ottelussa. Hyvä tasoinen ottelu pitäisi tulla kun Tig pelannut hyvin mutta kuitenkin vasta parin vuoden tauon jälkeen 6 ottelua alla Tigillä joten ei varmasti vielä aivan parhaimmassa terässä ole vaikka esiintynytkin nyt hyvin. Pliskovalla enemmän pelejä viime kuukausilta ja myös massalla kulkenut hyvin hyviäkin pelaajia vastaan. Tig on turnauksen musta hevonen mutta Pliskova kokeneempana ja varmempana pelaajana hoitaa ottelun kotiin, Tig loistava turnaus päättyy tähän, sen verran kova paukku oli jo viime ottelun Sevastovan voittaminen että en usko että kahta yllätystä pystyy  peräkkäin tekemään.

Link to post
Share on other sites

Slovakia:2.liiga jalkapallo klo.20:00

Podbrezova  Podbrezova - FC Kosice FC Kosice  

FC Kosice o1.5 @2.80 Unibet

Vähän vieraampisarja tämä Slovakian 2.liiga,mutta otan testiin Kosicen paritmaalit.

Tässä on nyt sellainen tilanne viimekaudesta,että Podbrezova putosi pääsarjasta 2.liigaan ja puolestaan FC Kosice nousi 2.liigaan.Sarjaporrasta alemmasputoaminen on aina huono juttu ja se kyllä näkyy ja tuntuu joukkueessa yleensä ja kun vielä Podbrezova on muuttunut/nuorentunut viimekaudesta niin ilmeisesti vaikeaa tulee olee kaudenalku 2.liigassa.FC Kosice nousi C divarista 2.liigaan ja yleensähän nousija joukkueet aloittavat kauden hyvin.Kosice teki hurjaa jälkeä C divarissa.Se hävisi 26 ottelusta vain yhden ja voitti loput 25,eli joukkue ei pelannut yhtään tasuria ja vielä hurjempaa oli sen maalisuhde 90 tehtyä ja 9 päästettyä.FC Kosice pelasi Slovakian Cupissa hyvin ja pudotti noita pääsarjajoukkueita useamman.Kosicen Cupintaival loppui lopulta puolivälierissä,kun se hävisi pääsarjan Trnavalle pilkkujen jälkeen.Podbrezovan joukkue on muuttunut noista pääsarja-ajoista.Onko sitten parempaan vaiko huonompaan,mutta kokemattomampi joukkue se on nyt,eikä niin yhtenäinen,kun nuoria on tullut joukkueeseen.Podbrezovan mieliala ei ole ehken se parhain puotoamisen myötä,mutta Kosice tulee into piukeena nousijaryhmänä 2.liigaan.Kosice teki hurjia maalimääriä C divarissa viimekaudella(keskiarvo 3.46 osumaa perottelu) niin kokeillaan vähintään 2 maalia sille tähän.

Lopputulos:1-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Teofimo Lopez - Masayoshi Nakatani

Alle 7.5 erää, Unibet, @1.83

Klo: 06:00

 

Nyrkkeilymaailman kuumimpiin lupauksiin kuuluvalle Lopezille tämä on etukäteen helpohko matsi ja hänen oletetaan kohtaavan kevyen sarjan maailmanmestari Richard Commeyn loppuvuonna. Myös ottelua P4P-kuningas Vasyl Lomachenkoa vastaan on kaavailtu ensi vuoden puolelle. Lopez on 13 ottelussaan vain kerran mennyt yli kuudennen erän, Diego Magdalenoa vastaan viime helmikuussa hän otti tyrmäyksen seitsemännessä erässä. Ottelu oli todella yksipuolinen ja ei tuntunut siltä että Lopez olisi aivan täysillä otellut. Vaikka Nakatani onkin vielä voittamaton niin hänelle kyseessä on melkoinen tasonloikkaus, mies on parin viime vuoden ajan puolustanut OPBF-liiton titteliään muutamaa aasialaista vastaan aina kotikehässään Japanissa. En aivan usko, että Nakatani tulee olemaan se kaveri joka venyttää Lopezin rajoja pisimmälle. Lopezin seuraavat ottelut siintävät jo horisontissa ja uskon hänen haluavan ottaa tänään voiton jo aikaisessa vaiheessa ja siihen hänen pitäisi myös kyetä.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...