Jump to content

Recommended Posts

Snooker International championship klo 09:30

Sijun, Y - Murphy, S

Pelivalinta: Sijun, Y

Kerroin: 2,37 Bet365

Kiinan nuori Sijun on yksi suurimmista snooker lupauksista. Sijun pelaa jo nuoresta iästään huolimatta hyvää snookeria ja kunhan saa lisää kokemusta ja varmuutta niin uskon Sijunin nousevan rankingissa todella korkealle. Tällä hetkellä Sijun on rankingin sijalla 53. Sijun pelasi loistavasti karsinnoissa ja siitä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin. 

Shaun Murphyn viime kausi oli heikompi kuin mitä aiempina kausina on totuttu näkemään. Murphyn pelistä puuttui varmuus ja helppoja virheitä tuli liikaa. Normaalisti Murphy tunnetaan tasaisena suorittajana. Murphy on kesän aikana panostanut snookerin sijasta golfiin ja Murphy oli karsimassa golf kisaan kesäkuun lopulla. Karsintoja Murphy ei selvittänyt, mutta aikaa golfin treenaaminen on varmasti vienyt. Snookerin treenaaminen jäänyt vähemmälle ja uskon että se tulee tällä kaudella näkymään. Murphy ei vakuuttanut karsintaotteluissa ja nyt kun vastassa kovavireinen kiinalaispelaaja niin Murphyltä vaaditaan hyvää peliä ottelun voittaakseen. 

VÄÄRIN

 

Link to post
Share on other sites

Tanska:Superliga jalkapallo klo.20:00

Lyngby  Lyngby - Århus  Ã�rhus

Tekee Maalin Frederik Gytkjaer @3.45 Unibet

Tanskan ainoasta Superliga mittelöstä tekijävetoa kehiin ja kotijoukkueen Gytkjaeria laitanlapulle.

Lyngby lähtee tähän altavastaajana kertoimissa,joka hiukan ihmetyttää,että noinkin kovia kertoimia Lyngby kotonaan saa.No en tiedä mitä peliyhtiöt sitten tietää,kun Århusia suositaan voittajaksi.Lyngby nousi  tähän Tanskan pääsarjaan viimekauden päätteeksi ja on 3 ottelustaan ottanut 1 voiton ja 2 tappiota,kun vastustaja Århus on vielä voitoitta.Århusilla on 3 pelistä myös 2 häviötä ja 1 tasapeli.Lyngbyn Gytkjaer palasi niinsanotusti kotiin pelattuaan Norjan Haugesundissa v.2017/18. Gytkjaer liittyi Lyngbyhyn jo viimekaudenlopussa nousupeleihin ja oli osaltaan ratkasemassa niitä.Gytkjaer on nyt Haugesundista siirron jälkeen pelannut 9 ottelua Lyngbyssa ja tehnyt niissä 7 maalia.Lyngbylta voisi joku muukin myös tehdä noita maaleja,sillä Gytkjaer on iskenyt kaikki joukkueensa 3 maalia.Gytkjaerin loukkaannuttua niin Lyngby voi olla vaikeuksissa,mutta kun kerran Gytkjaerilla kulkee niin ruksataan kupongille sitä.Lyngbyn kotiotteluun pääsee tänään kausikorttilaisen rinnalla 2 vierasta ilmaiseksi mukaan katsoo ottelua,joten yleisöö on odotettavissa mukavasti.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Toronto

Yastremska - Konta

Vihje: Konta

Kerroin: 1.71

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 18:00

- WTA Toronton 1/32 finaalissa kohtaavat Rankingin 32. Yastremska ja 14. Konta. Molemmat pelaajat tulevat tähän otteluun pitkän tauon jälkeen pelaamaan kovalla kentällä kun massa/nurmi kautta pelattiin, molemmat esittivät hyviä otteita noilla kentillä saaden hyviä turnaussijoituksia. Kova kenttä sopii molemmille hyvin mutta näen sen suosivan hiukan enemmän Kontaa.  Nurmella kesäkusssa Konta oli pelaajista parempi  selvästi 2-0 eräluvuin (6-2, 6-4). Kerroinasettelu ihmetyttää allekirjoittanutta sillä näe Kontan tähän otteluun noin. 1.45 suosikkina. Yastremska on osoittanut hyviä otteita mutta näen pitkän tauon kovalla kentällä pelaamisesta olevan miinus 19-vuotiaalle Yastremskalle. Konta on pelaajista kokeneempi ja varmempi ja vaikka Yastremska on hyvin liikkuva jolla pääsee usein lähelle vastustajan syötön breikkaamista, uskon että ei tule Konta hirveän usein tässä ottelussa murtumaan, Konta on tänä vuonna ollut omalla syötöllään yksi parhaista ellei paras nainen break pointtien 'pelastamisessa' eikä varmasti tule tänäänkään helposti murtumaan. Konta on pelillisesti jonkun verran edellä ja tulee hyvillä mielin tähän otteluun voitettuaan Yastremskan jo nurmella. Konta jatkaa turnauksesta eteenpäin, sillä näen Kontan tulevan tähän avausotteluun kovalla kentällä valmiimpana, kuukauden päästä tilanne voisi olla ihan eri kun nuori Yastremska on saanut tuntumaa paljon kovaan kenttään mutta nyt näen kokeneemman Kontan hoitavan ottelun, josta Bethard tarjoaa yllättävänkin kovaa kerrointa muihin nähden.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL PRE 

SKA Pietari - Dinamo Riika 

Yli 4,5 maalia @1.88 ComeOn! 

KLO: 19.30 

SKA aloitti kautensa eilen HK Sotshia vastaan tappiolla. Melkoista hakemista ja osittain jopa dingailua oli pietarilaisten peli. Kemppainen ja Lehterä nähtiin jäällä myös. Todella uudistunut ja kenties modernimpi rosteri kuin aikoihin. SKA ei tulevalla kaudella nojaa pelkästään hyökkäykseen. Joukkue on roolittanut pelaajia skaalle poikkeuksellisella tavalla. Olisiko Suomen MM-kullalla jotain arvoa tässä tapauksessa? Mene ja tiedä. Kaikesta huolimatta SKA kuuluu jälleen kerran mestarisuosikkeihin. Eilinen nippailu on alta pois, joten uskottavalta tuntuu, että SKA 2-4 kaappia tänään tekee. 

Riika. Ei suuria odotuksia tulevasta, mutta hyviä hankintoja on joukkue tehnyt. Berglundit loistava hankinta. McMillan/Ashton todella hyviä kavereita KHL-tasolle. Joukkue on pelannut 3 treenimatsia siinä missä ska yhden. Uskallan väittää, että Riika tulee tähän peliin ennakkoluulottomasti ja tulee tekemään sitä läpi kauden. Joukkueessa on selkeästi useampi pelaaja, jotka haluaa antaa kovia näyttöjä tulevaisuutta ajatellen. Peliajan kautta tulee tulosta ja sitähän Riikassa on tarjolla. Yllätysvalmis hyökkäys, mutta mv-peli/puolustus jättää kysymyksiä. Riika tekee 1-2 maalia tänään. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

ATP Montreal (hard)

Marton Fucsovics - Cameron Norrie

Cameron Norrie @ 1.87 Bethard

Alkaa 19:00

Vastakkain turnauksen avauskierroksella maailmanlistan sijat 55. ja 62.  Norrie kukisti Fucsovicsin viime huhtikuussa Monte Carlon massalla erin 2-0 (77-63, 6-3).  Fucsovics ei tunnu viihtyvän kovilla alustoilla kun taas Norrie on hyvä peluri näillä alustoilla. Unkarilaisen peli on muutenkin ollut pitkin kesää hukassa kun taas Norrien vire tuntuisi osoittavan ylöspäin mistä näytttönä viime viikon semifinaalipaikka Atlantassa.Norrie lähtee otteluun ansaitusti suosikkina mutta Bethard tarjoaa markkinatoppina pelattavaa kerrointa (mm. bet365 1.72). Norrie voittaa ottelun erin 2-0.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

ATP Montreal (hard)

Laslo Djere - Christian Garin

Laslo Djere @ 2.19 Pinnacle

Alkaa 19:00

Vastakkain turnauksen avauskierroksella maailmanlistan sijat 37. ja 36.  Kumpainenkin näistä massalla paremmin esiintyvistä nuorukaisista pelaa tänään ensimmäisen kerran urallaan Montrealissa. Garin on tällä hetkellä seitsemän ottelun tappioputkessa joista viimeisen mies kärsi viime viikolla Londerolle(57.) erin 2-1 (6-3, 6-2, 6-3). Garin on voittanut ainoastaan kaksi tällä kaudella kovalla alustalla pelaamastaan seitsemästä ottelusta. Sen lisäksi mies ei ole voittanut urallaan otteluakaan tällä alustalla ATP -Tourin pääturnauksissa. Djere voitti helmikuussa massalla pelatun Rio de Janeiron turnauksen. Mies kukisti turnauksen finaalissa Auger-Aliassimen(21.) erin 2-0 (6-3, 7-5). Djere tiputti samaisen turnauksen ensimmäisellä kierroksella Thiemin(4.) erin 2-0 (6-3, 6-3). Djeren vire on ollut viime aikana selvästi Garinia parempi ja mies on ottanut muutaman mukavan voiton kesän aikana joten tämä kerroinasettelu aiheuttaa hieman ihmetystä. Otetaan tätä kuitenkin varovaisesti lapulle ja uskotaan että Laslo Djere voittaa tasaisen ottelun erin 2-1.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Laji: CS:GO
Sarja: GG.Bet New York Invitational
Kohde: BIG - HellRaisers
Veto: BIG
Kerroin: 2.33
Bookkeri: Pinnacle
Arvio: 50%
Alkamisaika: 18:00

Kyseessä ottelu, jossa kohtaavat avausottelunsa hävinneet BIG sekä HellRaisers. Häviäjän karsinnat ovat ohi ja voittaja jatkaa avangarin vastustajaksi decideriin.

BIG räväytti ennen turnausta ilmoittamalla, että vuoden 2017 alusta lähtien joukkuetta johtanut gob b jää ''eläkkeelle'' kilpapelaamisesta. Samalla joukkue ilmoitti, ettei joukkueen uusin jäsen denis jatka enää joukkueen mukana. Samana päivänä joukkue myös tiedotti uudet pelaajansa: smooya ja nex. nex on toistaiseksi vielä sairaslomalla ranneleikkauksen jäljiltä, joten hänen tonttiansa hoitaa LEGIJA. Smooya on joukkueelle vanha tuttu, sillä mies on pelannut myös aiemmin samaisessa joukkueessa ja on ehdottomasti iso upgrade joukkueen yksilötaitoon. Uskallan väittää, että nykyisellä kokoonpanollaan BIG:n yksilötaito on selkeästi kovemmalla tasolla kuin se oli aiemmalla kokoonpanolla. Nyt kyse on siitä, saako joukkue ilman pitkäaikaista leaderiansa maksimoituaan potentiaalinsa. Kohonneen yksilötaidon vuoksi en ole rokottanut joukkuetta lainkaan kokoonpanomuutoksesta.

HellRaisersista ei ole oikeastaan mitään uutta sanottavaa. Joukkue hävisi avausottelunsa selkeästi venäläistä forZea vastaan, joka näyttää tällä hetkellä Opticin kanssa turnauksen parhaalta joukkueelta. Yhden kartan perusteella vaikea tehdä minkäänlaisia muutoksia HellRaisersin voimalukuun, joten myös heidän kohdallaan mennään samalla, ennen turnausta luodulla, voimaluvulla.

Olen arvioinut joukkueet täysin tasavahvoiksi ja näin ollen ottelu on käytännön kolikonheitto, 50-50. Hämmentävää on, että kohteen aukeuduttua sai HellRaisersille yli @2.20 kertoimia avausmarkkinoilla ja nyt ottelupäivänä kertoimet ovat kääntyneet päälaelleen. Toivotaan suotuisaa kolikon heittoa tänään ja lähdetään saksalaisten kelkkaan mehevällä @2.33 kertoimella. 
 

Link to post
Share on other sites

Laji: CS:GO
Sarja: GG.Bet New York Invitational
Kohde: Sprout - Bpro
Veto: Over 2,5 maps
Kerroin: 2.889
Bookkeri: Pinnacle
Arvio: 39,5%
Alkamisaika: n. 21:30

Sprout kärsi yllätystappion ensimmäisessä ottelussaan venäläiselle Winstrikelle, vaikka lähti otteluun selkeähkönä suosikkina (66% oma arvio, markkinoilla arvioitiin lähes 75%). Toki yksittäinen kartta ei taaskaan paljoakaan kerro enkä ole joukkueen voimalukua muuttanut suuntaan tai toiseen, mutta häviö vaikeutti Sproutin reittiä karsintojen voittoon reippaasti. 

Bpro puolestaan lähti omaan otteluunsa vielä suurempana altavastaajana, sillä joukkueen todennäköisyys voitolle oli arvioni mukaan vain 17,5% (n. 15% markkinoilla). Ottelu lähtikin käyntiin odotetulla tavalla Opticin karattua heti 5-0 johtoon, mutta vain ja ainoastaan jäädäkseen 15-15 tasapeliin suuren altavastaajan kanssa. Lopulta jatkoajalla Optic kuitenkin onnistui selättämään Bpron ja lopulta myöhemmin illalla kaatoi vielä vakuuttavasti Winstriken 2-0. Opticin ja Bpron välinen ottelu oli ensimmäinen ottelu, jossa olen nähnyt Bpron pelaavan ja joukkue näytti silmääni hyvinkin vahvan oloiselta. Varsinkin ns. entryissä joukkue oli todella hyvä. 

Huolimatta Sproutin vaikeasta 1. ottelusta ja Bpron hyvästä avausottelusta lähtee Sprout kyseiseen otteluun suurena ennakkosuosikkina. Arvioni mukaan Sprout voittaa ottelun 82% todennäköisyydellä. Selkeää valueta olisi Bpron +1,5 tasoituksessa, mutta paras +EV löydetään karttojen määrästä. Yli 2,5 karttaa pelataan n. 39,5% todennäköisyydellä joka vastaa rajakerrointa 2.532. Pinnaclelta kyseiselle vedolle kerrointa @2.889, joka on ronski ylikerroin. Vertailun vuoksi Bet365 tarjoaa vastaavalle vedolle kerrointa @2.37.

Link to post
Share on other sites

Ravit Oulu lähtö 6 klo 19:53

Don Juan Sisu - Loving You Deeply

Pelivalinta: Loving You Deeply

Kerroin: 2,40 Bet365

Loving You Deeply on ollut viime aikoina hyvässä vireessä. Hevonen voittaa harvoin, mutta kärkipään sijoitukseen sillä on hyvät mahdollisuudet. Lähtöpaikka on radalta 5, josta saanee hyvän paikan parijonosta. Sopivan juoksun päätteeksi toto sija on aivan mahdollinen. 

Don Juan Sisu ei ole ollut parhaimmillaan viime aikoina. Nyt lähtö on melko sopivan tasoinen, mutta lähtöpaikka on synkkä. Radalta 8 juoksusta tulee helposti vaikea. Eturivissä on nopeita lähtijöitä, joten keulaan ei ole asiaa. Don Juan Sisu on asetettu pariin liian selväksi ennakkosuosikiksi. 

 

Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Allsvenskan jalkapallo klo.20:00

Ã�rebro  Örebro - Göteborg  Göteborg

Tekee Maalin Carlos Strandberg @2.80 Unibet

Allsvenskanista Strandbergin osumaa testiin.

Örebro on esittänyt hyviä otteita viimepeleissään ja ottanu selvät voitot 2 edellisestä Falkenbergista ja Helsingborgista.Rogic ja Standberg ovat olleet noiden 2 edellisen arkkitehtejä.Rogic iski 3 maalia Falkenbergia vastaan ja Strandberg teki saman Helsinborgia vastaan.Rogic on kaikkiaan tehnyt 8 maalia,kun Strandberg tulee yhden maalin vähemmän tehneenä perässä.Jos Örebron peli kulkee yhtä mallikkaasti,mitä noissa 2 edellisessä niin joukkue jopa saattaa voittaa tänään.Onhan Göteborg paha vastus,mutta se ei ole entisaikojen vireessä,vaikka onkin saanut sekin oman pelin pikkuhiljaa uomiinsa.Göteborg osaa kyllä puolustaa ja sille on tehty 13 maalia vähemmän,mitä Örebrolle.Siniset Enkelit sytyttää Örebron ja jos kotijoukkueen puolelta maaleja nähdään niin Srandberg ja Rogic niitä mitä ilmeisemmin saa aikaiseksi.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Mlb, baseball Athletics - Pirates Vihje : Pirates ML 1.80@ Coolbet 4:40 O's on mielestäni edelleen sarjan heikoin joukkue ja heidät on niin monta kertaa pelastanut se yks hyvä hitti pelissä. Pirates paljon tasaisempi ja syöttörosteriltaan parempi joukkue.
    • Mlb, baseball Dodgers - Dbacks Vihje : Dodgers ML 1.75@ Coolbet 4:40 Dodgers joukkueena paljon parempi ja heillä syöttäjä omaan silmään reilusti vahvempi kuin DBacksilla. DBacks on mielestäni ollut hiukan liian arvostetti maagisen viime kauden jälkeen ja tämä näkyy edelleen kertoimissa.
    • ESL Pro League PK: ENCE - GamerLegion | GamerLegion | 2.30 (Unibet)   PK: Ninjas in Pyjamas - Heroic | Heroic -1.5 | 1.82 (Coolbet)
    • Elfsborg - Sirius 20:00 Kotijoukkueella on ollut alkukaudesta ongelmia pitää peräpää puhtaana, ja uskoisin että samat ongelmat jatkuu tänään, sillä Siriuksella on kärjessä 3 maalia alkukauteen tehnyt Salech. Herran alapuolella pelaavat kaverit osuivat myös silloin tällöin viime kaudella mutta päävastuu maalinteosta lepää Salechin harteilla.  Kotijoukkueen matseissa maaleja on nähty tällä kaudella keskimäärin 3,4 per peli. Ja vierasjoukkueella sama lukema on 2,2. yli 2,25 maalia @1,625 @bet365
    • Petrolul - FC Botosani 17:30 Alemman jatkosarjan kamppailu Romaniassa, kotijoukkueella saumat europeleihin, vierasjoukkue haluaa välttää putoamisen joten panoksia riittää. Molemmilla riittää maalintekovoimaa, kotijoukkueella, Irobiso, Jair sekä Grozav on ykköspyssyinä. Vierasjoukkueelta saman tontin hoitaa Florescu. Viime kohtaaminen päättyi 2-1 marraskuussa. Yli 2 maalia @1,77 (tasan 2 maalia = void) @bet365
×
×
  • Create New...