Jump to content

Recommended Posts

Veikkausliiga:

Fc Lahti - Honka

BTTS @2.00 bet365

Klo 18:30

 

 

 

Testiin molempien maali. Kun Lahti nousisi voitolla Championship Group paikalle, Honka taas taistelee mestaruudesta, ja olisi voitolla 2p päässä ykkössijasta.

Lahti on ollut kotonaan tasainen suorittaja. 15 edellismatsia kotona ovat tuoneet 5 voittoa, 5 tasuria ja 5 tappiota. Honka on vieraissa esiintynyt todella vahvasti. Se on 15 edellisestä vieraspelistä voittanut 10, tasapeleja 3, ja vain 2 tappiota.

Lahti on tehnyt tällä kaudella 18 maalia 19 otteluun, mutta 2/3 maaleista kotona, kun 9 otteluun se on tehnyt 12 maalia. Honka on tehnyt tällä kaudella kolmanneksi eniten maaleja, 28 kpl, ja vieraissa on syntynyt näistä 15.

Lahti ei kotonaan paljoa maaleja päästä, mutta mestaruustaistossa oleva Honka on kova pala. Borjas Martin - Demba Savage on älyttömän kova kaksikko, enkä usko Lahden kykenevän nollapeliin. Honka taas on päästänyt aika paljon maaleja viime aikoina, kolmeen viime vieraspeliin se on päästänyt peräti 7 maalia.

Uskon molempien tekevän maalin, vaikka tässä on riski, kun kova puolustus vs kova hyökkäys, huono hyökkäys vs kohtalainen puolustus.

  • Tykkäys 5
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga

Wolves - Manchester United

Vihje: Manchester United

Kerroin: 2.42

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 22:00

- Valioliigan toisella kierroksella Wolves isännöi Manchester Unitedia. Wolves aloitti tämän kauden vieraissa Leicesteriä vastaan 0-0 tasurilla, Wolvesin kauden avaus ei mennyt odotetun hyvin, pisteeseen voi olla tyytyväinen mutta peliesitykseen ei kylläkään, Leicster hallitsi ottelua ja pallonhallintakin oli 70-30 Leicesterille. Kovinkaan erityisen hyville maalipaikoille ei Wolves päässyt, yhden maalinkin tekivät mutta Varissa hylättiin kun oli käsivirhe ennen tilannetta. Manchester United puolestaan aloitti tämän kauden kotonaan dominoivalla 4-0 voitolla Chelseasta. Joukkueen uudet pelaajat pääsivät heti hyvin sisään joukkueeseen ja peli oli sen näköistä. Manchester United loi vaarallisia maalintekopaikkoja ja ansaitusti maalejakin tekivät. Wolves oli viime kaudella melkoinen peikko Manchester Unitedille, mutta kun katsotaan molempien joukkueiden kauden avausta, on Manchester United vakuuttavampi ja tällä hetkellä paremmassa vireessä,  joukkue arvostaa Wolvesia viime kauden pohjalta eikä varmastikaan lähde tähän otteluun takki auki. Manchester United tulee jatkamaan hyviä otteita ja nappaamaan tästä ottelusta 3 pistettä, sen verran alistuvan näköistä oli Wolvesin peli Leicesteriä vastaan. Wolvesilla ei ole varaa samanlaiseen esitykseen Manun kaltaista joukkuetta vastaan josta löytyy kyllä hyviä pelaajia yllin kyllin. 

  • Tykkäys 6
Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA New York

Camila Giorgi - Margarita Gasparyan

Vihje: Camila Giorgi 

Kerroin: 1.59

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 18:30

- WTA New Yorkin 1/16 finaalissa kohtaavat Rankingin 58. Giorgi ja Rankingin 60. Gasparyan. Giorgi aloittanut tauon jälkeen kovalla kentällä hyvillä otteilla ja pääsi aina Washingtonin turnauksen finaaliin asti, jossa hävisi sitten Pegulalle. Washingtonin turnauksen jälkeen Giorgi kohtasi kaksi kovaa pelaajaa, Azarenkan ja Sakkarin ja noista otteluista tuli kaksi tappiota. Gasparyan puolestaan pelannut yhden ottelun kovalla kentällä vasta tauon jälkeen jossa tuli tappio Petersonille. Lokakuussa 2018 Giorgi oli 2-1 luvuin parempi ja uskon Giorgin myös tämän ottelun hoitavan, pelannut hyvin kovalla kentällä nyt ja saanut paljon enemmän tuntumaa alustaan kuin Gasparyan. Joten olettavasti Giorgi huomattavasti paremmassa formissa ja valmpiimpi tähän otteluun.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, VHL Pre 

Perm - Kurhan 

Yli 4,5 maalia @1.71 ComeOn!

KLO: 17.30 

Viimekauden heittopussi, kotijoukkue Perm, on vahvistanut rivejään urakalla. Joukkueeseen on kesän aikana virrannut toistakymmentä uutta ja motivoitunutta pelaajaa. Tämä näkyy mielestäni jo nyt tuloksissa. Joukkue on pelannut 5 harjoitusottelua ja noista yhteenvetona voidaan todeta, että suunta on oikea. Käytännössä mitään samaa ei Permissä ole viimekauden jäljiltä olemassa kuin nimi. Näin näen tämän tilanteen. Älyttömiä maalijuhlia ei olla vielä kuitenkaan nähty, mutta oma tekeminen hyökkäyspäässä on hyvällä mallilla. Kolmeen edelliseen 12 tehtyä maalia ja 5 omiin. 3-4 tänään Permille. 

Kurhan kuului Viimekauden hyviin suorittajiin, vaikka tie tyssäsi pudotuspeleissä puolivälieriin. Joukkue on muuttunut jonkinverran edelliskaudesta, mutta vähemmän on ollut liikennettä kuin Permin rosterissa. Viimekauden runkosarjan päätöspelissä Kurhan nöyryytti Permiä lukemin 9-1. Tämä on kuitenkin historiaa, enkä vastaavaan tänään usko. Kurhan on myös pelaillut harjoitusmatseja ja under-painotteisia semmoisia. Joukkue on voittanut 5/6 pelistään, mutta vastukset ovat olleet yhtälailla kankeita kuin Kurhan. Vahva puolustus plus keskitason hyökkäys ei maaleja liiaksi lupaa, mutta mielestäni 2-3 kaappia on kuitenkin realismia. 

Perm haluaa varmasti tuon 9-1 tappion unohtaa ja kuitata sen voitolla. Muutosten tuulten jälkeen, joukkue on vahvempi ja yhtenäisempi. Kurhan ei mikään helppo vastus tule olemaan, mutta nyt luotetaan Permiin. Tulosveikkaus 4-3 isännille. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Perm huomattavasti parempi kuin viimekaudella. Jo nyt. Tulos 3-1
  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga 

VPS - IFK Mariehamn 

VPS yli 1,5 maalia @2.99 / VPS - 1 (3-way tasoitus) @8.50 Coolbet 

KLO: 18.30 

Edelleen sitä kauden ensimmäistä voittoa haetaan Vaasassa. Aivan tarpeeksi on tähän suomifutikseen kuopattu tälle kesää, joten tämä olkoon viimeinen. Tosin jos sattuu osumaan niin kenties joitain pelejä vielä otan mukaan. 

Vaasassa on kenties ensimmäisen kerran tälle kaudelle hyvä tilanne ennakkoon. Joukkue saa TÄYDEN kokoonpanon jalkeille. Uskomatonta, mutta totta. Mihinkään pelillisiin asioihin en aio sen ihmeemmin ajatuksia tuhlata, sillä se puoli on jo nähty. Vepsun edellinen ottelu Rovaniemellä olisi mielestäni kuulunut mennä Vaasaan. Joukkue oli ensimmäistä kertaa aktiivinen koko 90min. Mutta edelleen tuloksetta. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, sillä en perkele vieläkään usko, että VPS voitotta kauden läpi painaa. Vahvistuksia on tänään kentällä. 

Vastustaja MIFK on kuitenkin kova pala purtavaksi. Joukkue kamppailee pääsystä ylempään loppusarjaan ja heikommin menneen jakson jälkeen, voitto Seinäjoelta oli odotettu. Tosin SJK on ollut kuraa läpi kauden. Vaikka MIFK on tälläkin kertaa suosikki otteluun, on allekirjoittanut toista mieltä. 

Paljon on kysymyksiä ottelun alla, mutta itse vedän vastapalloon ja kunnolla. Syteen tai saveen, VPS voittaa joskus. 

Kohteet menee oikein kun VPS tekee vähintään 2 maalia / VPS voittaa vähintään 2 maalilla 

OIKEIN / VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
2-1
  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Allsvenskan klo.20:00

Helsingborg  Helsingborg - Göteborg  Göteborg

btts @1.90 bet365

Allsvenskanista molempienosumaa tähänpeliin.

Vierailija Göteborg on saanut pikkuhiljaa pelinsä kulkemaan.Göteborg on pelannut 7 ottelua ilmantappiota,mutta sijoitus on kuitenkin taulukossa vasta 7,kun edellä olevatkin on hyvin pelanneet niin Göteborg ei pääse hivuttautumaan lähemmäskärkeä.Sinisillä Enkeleillä on tänään puolustuksessa poisjääntejä ja se antaa kotijoukkueelle saumoja ainakin maalinmahdollisuuteen.Göteborg on ollut ailahteleva ja kun tänään on pois oikeanpuolenpakistosta Toga ja Ollson niin sieltä kautta saattaa Helsingborg tänään painaa ja iskeä.Helsingborgin peli on pikkusen parantunu Henrik Larssonin tultua valmentamaan Ljungin tilalle.Larssonin johdossa on nyt menty 7 ottelua ja saldona niistä on 2-2-3.Helsingborg on uskollisesti pelannut 4-2-3-1 systeemillä,mutta siihen enken on tulossa muutosta tänään.Helsinborg ei haluu pudota uudestaan Superettaniin 1 Allsvenskaninkauden jälkeen ja siksi Henrik Larsson hälytettiin apuun ja pikkusen se on joukkuetta piristänyt.Helsingborgin kotietu,Göteborgin hyvä vire ja Viben paluu,mutta kunto on? tässä voisi olla ainekset molempienmaaliin.

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

MLB klo 03:05

Houston Astros - Detroit Tigers

Pelivalinta: Houston Astros -1,5

Kerroin: 1,55 Unibet

Astrosilla aloittaa syöttäjänä hyvän kauden pelannut Wade Miley. Mileyn ERA ollut tällä kaudella 3,11 ja WHIP 1,18, joten hyvästä syöttäjästä kyse. Detroitilla on melko heikko lyöntiosasto, joten Detroit tuskin montaa juoksua saa aikaiseksi ottelussa. 

Detroitin aloittava syöttäjä on Edwin Jackson, joka on pelannut heikon kauden. ERA ollut tällä kaudella 8,62 ja WHIP 1,84, joten todella heikot tilastot Jacksonilla tältä kaudelta. Houstonin lyöntiosasto on yksi sarjan parhaista ja uskon Houstonin lyövän monta juoksua Jacksonia vastaan.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
    • Mlb, baseball Royals - White Sox Vihje : Royals -1,5 1,89@ Unibet 21:15 (Game 1) Soxilla aloittaa Rookie syöttäjä ja Royalssilla ihan kelpo tekijä. Royalssi on ollut ihan hyvä täällä kaudella ja itse ainakin uskon että tästä he voiton ottavat.   
    • Baseball MLB klo 20.10 NY Mets - Pittsburgh Pirates 1x2:2 2.36 (Veikkaus) E: EI IHAN, PÄÄTTYI 9-1 Kolmas peräkkäinen kohtaaminen ja Mets vei 2 ekaa. Nyt on Piratesin vuoro ja tätä tukee Pittsburgin syöttäjä joka pelannut kerran ja voittanut sen pelin.
×
×
  • Create New...