Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
JapBet

23.8

Recommended Posts

Englanti:Premier league 2 jalkapallo klo.14:00

Tottenham U23  Tottenham U23 - Derby U23  Derby U23

Tottenham U23 @1.77 ComeOn

Avataas huominen topic ja Brittien junnuista kotivoittoa ruksaan kupongille.

3.kierros ja Tottennham on aloittanut kauden paremmin kuin hyvin.Tottenhamin alku on ollut vakuuttava,kun se on voittanut molemmat pelinsä maalisuhteella 7-1.Liverpoolista otettu 0-4 vierasvoitto Tottenhamilta oli loistavaesitys.Derby voitti viimeisensä,mutta hävisi avauskierroksenottelunsa.Joukkueitten keskinäisissä on se kotijengi yleensä ollut vahvempi ja Tottenin lento luultavasti ei tässä vielä katkea.Tottenhamilla on tällähetkellä hyvä hengi/itseluottamus päällä ja se saattaa poikia tästäkinottelusta hyvää tulosta.Jossainvaiheessa,kuten yleensä lento katkeaa,mutten usko,että sitä katkeamista vielä Tottenhamilta tässä kohtaamisessa tulla näkemään.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | StarLadder Major

13:00

5b53ec9d0d8ac22bf707447a6d0321d7.png Vitality - Syman 256d3e0618425efdab20c86053b96fa9.png

Syman +8,5 | 2,02 | Pinnacle

 

 • CS-pelit jatkuvat pienen tauon jälkeen ja StarLadderin järjestämä Major tulee kahden seuraavan viikon aikana tarjoamaan tilaisuuksia, toimintaa ja tunteita. New Challenger Stage avaa turnauksen ja heti avausottelussa on tähtisikermää liikkeellä, kun ranskalaisjoukkue Vitality kohtaa CIS-joukkue Symanin.
 • Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) on rankattu maailman toiseksi parhaaksi joukkueeksi ennen tätä turnausta ja on ehdoton ennakkosuosikki menemään heittämällä jatkoon Challenger Stagesta. Ranskalaisjoukkueen vyöltä löytyy tämän vuoden puolelta erinomaisia tuloksia aivan maailman kovimpia joukkueita vastaan sekä muutamia arvostettuja turnausvoittoja. Joukkuetta kantaa tuttuun tapaan nuori supertähti ZywOo, joka on toden teolla noussut haastamaan s1mpleä maailman parhaan pelaajan statuksesta. Kun muukin joukkue hoitaa omat leiviskänsä varsin korkealla tasolla, Vitality pystyy menemään tässä turnauksessa todella pitkälle.
 • Syman (neaLaN, t0rick, Keoz, Ramz1kB0$$, Perfecto) on maailmanrankingissa vasta sijalla 39. ja on yksi tämän turnauksen suurimmista altavastaajajoukkueista. Joukkue omaa itse asiassa kaikista Majoriin osallistuvista joukkueista nuorimman kokoonpanon, jonka keski-ikä on vain hivenen yli 20 vuotta. Nälkää ei siis puutu, mutta samaan aikaan Symanin pelaajien täytyy olla realistisia, sillä joukkue ei käytännössä ole päässyt pelaamaan ainuttakaan eliittitiimiä vastaan eikä ole osallistunut isoihin LAN-turnauksiin. CIS-joukkueita on aina vähän vaikea arvioida vastustajien heikon tason vuoksi, mutta Syman onnistui Minor-turnauksessan kaatamaan muun muassa samaiseen turnausvaiheeseen osallistuvan DreamEatersin. Silti Syman tarvitsee valtavan ihmeen mennäkseen Challenger Stagesta jatkoon.
 • Avausottelut pelataan Bo1-formaatilla. Vitality avaa bannaamalla Trainin ja Syman poistaa Nuken. Vitality halunnee poistaa Vertigon ja Syman poistanee Overpassin. Pelattavaksi kartaksi jäänee Dust2, Mirage tai Inferno. Jokainen näistä kartoista suosii tietysti tilastollisesti Vitalitya, mutta luonteeltaan nämä kartat ovat sellaisia, joita altavastaajatkin osaavat vähintään perustasolla pelata.
 • Vaikka Vitality on ollut tasaisen kovassa iskussa läpi vuoden, on sillä viime aikoina ollut herätysvaikeuksia turnausten avausotteluissa. Muun muassa viimeisimmissä turnauksessa IEM Chicagossa Vitality hävisi yllättäen avausottelunsa Heroicille lukemin 0-2. Sitä edeltävissä turnauksissa Vitality on hävinnyt avausotteluita NiP:lle ja Northille sekä joutunut tiukoille Ghostia vastaan. Ranskalainen mentaliteetti ei aina ole se lujin mahdollinen enkä lainkaan ihmettelisi vaikka Vitality lähtisi tähän otteluun takki auki varma voitto mielessä. Juuri tässä on Symanin mahdollisuus iskeä, sillä en usko Vitalityn käyttävän kovia paljoa aikaa heidän pelin tutkimiseen. 

 

YHTEENVETO

 • Vitality aloittaa Major-urakkansa yhtenä ennakkosuosikeista jopa koko turnausta ajatellen. Joukkueessa on roima määrä taitoa ja kokemusta, josta tulokset ovat puhuneet puolestaan tämän vuoden puolella. Syman on mitä luultavimmin tämän turnauksen yksi heittopusseista, jonka taso ei valitettavasti tule riittämään pitkälle. Tasoero on siis valtava, mutta povaan tässä ottelussa sitä, että Vitality lähtee puolivaloilla tähän otteluun, jolloin paikka aukeaa Symanille iskeä ja ainakin laittaa hanttiin sen verran mitä rahkeista riittää. Vitalitylla on allaan kuukauden pelitauko, kun taas Syman on pelaillut online-otteluita viime päivinä, josta saattaa myös olla hieman etua. Vitality tulee tämän ottelun kyllä voittamaan, mutta tasoitusline on niin valtava, että pienikin lepsuilu tarkoittaa sitä, että Syman saa kasaan tarvittavat kierrosmäärän. Kohde menee oikein, kun Syman voittaa ottelussa vähintään 8 kierrosta.

 

TULOS: 8-16

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | StarLadder Major

13:00

3fdae7ada17e433f21bb3858999b0459.png NRG - DreamEaters b5b0a6c7d4aecd01e3c3e047645b7f15.png

NRG & Alle 26,5 kierrosta | 1,80 | Betway (löytyy kohdasta NRG - DreamEaters - Erikoisvedot)

 

 • NRG (Brehze, CeRq, Ethan, tarik, stanislaw) on pohjois-amerikkalainen joukkue, joka on tällä hetkellä maailmanrankingissä 6. sijalla. Joukkue on jo pidemmän aikaa kolkutellut maailman eliitin ovea ja ajoittain onnistunut säväyttämään turnausruneillaan ja yksittäisillä otteluvoitoilaaan. NRG:n kokoonpano koki muutama kuukausi takaperin muutoksen, kun IGL-pelaaja daps korvattiin stanislawilla. Tulokset ovat muutoksen jälkeen olleet vaihtelevia, mutta nousujohteisia. NRG tunnetusti omaa hurjan tulivoiman ja yksilötaidossa kestää vertailun lähestulkoon ketä tahansa joukkuetta vastaan. Tähtikolmikko Brehze, Ethan ja CeRq pitää huolen siitä, että NRG menee tästä turnauksen vaiheesta helposti jatkoon.
 • DreamEaters (Krad, Forester, kinqie, svyat, speed4k) on venäläinen joukkue, joka pääsi Majoriin mukaan viimeisellä mahdollisuudellaan Minor-turnauksesta. Maailmanrankingissa sijalla 33. majaileva joukkue on ehdottomasti yksi turnauksen heikoimmista joukkueista eikä se ole juuri isoja joukkueita vastaan pelannut. LAN-turnauksetkin ovat hyvin vähissä, joten jonkinasteinen oppireissu tästä DreamEatersille on luvassa. Oikeastaan ainoa varteenotettava voitto viime ajoilta on juuri Minor-turnauksesta, jossa joukkue onnistui kukistamaan INTZin. DreamEaters on siitä edullisessa asemassa, että sen pelejä tuskin kovin tarkasti tutkimaan ja joukkue voi tulla ilman paineita tähän turnaukseen. Tästä huolimatta DreamEaters tulee ilman suurempia ihmeitä nöyrtymään parempien joukkueiden edessä.
 • Karttavetossa NRG poistaa alkukättelyssä Vertigon ja DreamEaters bannaa Nuken. NRG ottanee myös pois Infernon sekä Overpassin, kun taas DreamEaters poistanee Trainin. Pelattavaksi kartaksi potentiaalisimmat ehdokkaat ovat Mirage ja Dust2, joista molemmat kartat suosivat teoriassa NRG:n taitavempia yksilöitä, mutta kumpikin kartta sopii myös DreamEatersille.
 • NRG ei ole Major-turnauksissa menestyksellä juhlinut ja yllättäviä sulamisia on nähty. Tästä tietoisena uskon NRG:n ottavan jokaisen ottelun tosissaan, sillä uuteen epäonnistumiseen ei ole varaa. NRG lähtee luultavasti pelaamaan vain omaa peliään ilman suurempia vasta-taktiikoita DreamEatersia ajatellen, mutta yleensä juuri silloin NRG on vahvimmillaan, kun se pääsee mellastamaan kartassa tähtipelaajiensa johtamana. Toki tässä on pieni mahdollisuus sille, että NRG säästelee taktiikoitaan kovempia vastuksia vastaan, mutta NRG:n peruspelikin riittää DreamEatersia vastaan.

 

YHTEENVETO

 • NRG tulee Major-turnaukseen mahdollisena mustana hevosena, jonka peli voi hyvänä päivänä riittää vaikka mihin. Joukkue ei anna tuumaakaan periksi tulivoiman osalta ja on varmasti päässyt stanislawin alaisuudessa samalle sivulle siitä, miten joukkuepeli menee eteenpäin. DreamEaters on jo onnistunut saavuttamaan sen, mitä tulivat hakemaan eli paikan Major-turnauksessa, mutta itse pelin tulisi parantua roimasti mikäli joukkue haluaa elätellä mitään toiveita otteluvoitoista. NRG haluaa varmasti karistaa aikaisimpien Major-turnausten haamut niskoiltaan ja haluaa mahdollisesti ottaa luulot pois jo heti ensimmäisessä ottelussa, johon heillä on täydet edellytykset. Betwayn erikoisvedoista NRG:n voittoa ja kierrosunderia yhdistämällä saadaan käytännössä NRG -5,5 tasoitus erittäin kilpailukykyisellä kertoimella. Kohde menee oikein, kun NRG voittaa ottelun ja ottelussa pelataan korkeintaan 26 kierrosta (16 - <11).

 

TULOS: 17-19

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis Guiyang klo 08:00

Fang Ying Xun - Shanshan Guo

Pelivalinta: Fang Ying Xun

Kerroin: 1,66 Bet365

Fang Ying Xun on hyvä pelaaja tällä tasolla ja menestystäkin on tällä kaudella tullut. Xun on edennyt useissa turnauksissa finaaliin, mutta finaaleita Xun ei ole pystynyt voittamaan. Xun on muutenkin päässy puolivälierävaiheeseen useasti ja avauskierroksien tappiot on olleet vähissä. 

Shanshan Guo on tasoltaan heikompi pelaaja ja tällä kaudella menestyskin ollut vähäistä. Guo on selvittänyt turnausten karsinnat hyvällä prosentilla, mutta turnausten avauskierroksilla on tullut tappioita. Parhaat saavutukset on helmikuulta, jolloin Guo eteni muutamassa turnauksessa puolivälieriin. 

Xun johtaa keskinäisiä 3-1 luvuin ja pidän Xunia selvänä suosikkina myös tässä kamppailussa. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Valioliiga:

Aston Villa - Everton

Everton DNB @1.64 Unibet

Klo 22.00

 

 

 

 

 

Kotijoukkue Aston Villan kausi on käynnistynyt heikosti. Tottenhamia vastaan se johti vielä 70´ minuutin kohdalla, mutta sitten Ndombele tasoitti ottelun. Tasuriinkaan ei riittänyt, kun Harry Kane niittasi 86´ minuutilla voittomaalin, ja vielä arkkunaulan 90´ minuutilla. Toinen ottelu meni sitten toisinpäin. Ottelu oli  jo 12 minuutin jälkee 0-2 Bournemouthille, ja takaa-ajo jäi vajaaksi 73´ minuutin maalista huolimatta. Villan puolustus on ollut hieman hakoteillä, ja nyt vastassa on hyvin organisoitu joukkue. Isännät ovat pulassa jos tähän ei ole tehty parannusta. 

Everton taasen on tienannut 4 pistettä. Avausottelussa Toffees haki 0-0 tasurin Selhurst Parkilta, ja toisessa ottelussa se voitti kotonaan Watfordin 1-0. Everton on todella vahva ja tällä kaudella myöskin materiaaliltaan laaja. Joukkue kamppailee tosissaan top6 paikoista. Puolustus on osoittanut tasonsa, kun nolla on pysynyt kahdessa ensimmäisessä matsisa. Hyökkäyksen tehot ovat vielä kysymysmerkki, mutta kun siellä häärivät Calvert-Lewin, Kean, Tosun, Richarlison, Bernard, Sigurdsson, niin luulen että joukkue pötkii pitkälle.

Evertonin puolustus on kivikova, ja VIllan hyökkäyksellä tulee olemaan vaikeaa saada kunnon paikkoja. Everton vie pelin 0-2, mutta tasurivarmistus on tähän hyvä, jos Evertonin hyökkäys ei saa tehoja aikaan.

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ystävyysottelu. Jääkiekko. 

Rodovre - Rungsted 

valinta, O 5.5 kertoimella 1.69 Nordicbet. alkamisaika: 20.00

 

Juuttien ystävyysottelu, johon kokeillaan pikkusen historian pohjalta overia! 

Tämä on kahdeksas ystävyysottelu jonka joukkueet pelaavat ja joka kerta tuo O 5.5 raja on mennyt rikki aiemmin.

mm. noin viikko takaperin sitten Rungstedin isännöidessä kohtaamista peli päättyi sille 6-4 ja on hyvin luultavaa, että tässäkin molemmat tulevat tekemään sen pari maalia ja voittaja pari maalia enemmän, kuin häviäjä ja sehän riittäisi 👍 vastaan tietysti otetaan tasapelitkin vedon kannalta, kunhan ne alkavat 3-3 tasureista eteenpäin.

 

Pelionnea.

Lopputulos: 5-4 oikein.

Lähellä oli 4-4 tasuri, mutta lopussa koti teki maalin. 

 • Tykkäys 2
 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Turkki Superliiga

Besiktas vs Göztepe

1 & yli 2.5  2.25@ComeOn

Klo 20:30

Tulos: 3 - 0 (1 - 0)

Turkista testiin kotivoittoa övereiden kera alkuiltaan.

Besiktas avasi kauden 3 - 0 tappiolla Sivassporin vieraana joten parantamisen varaa jäi reilusti illan kotiavaukseen. Muutoinkin kesä treenipelit menivät varsin mollivoittoisesti kun voittoja tuli vain kaksi kipaletta 2. ja 3. divarin turkkilaisseuroista mutta muutoin pelasivat tasan taikka hävisivät kun vastus oli vähintään samaa tasoa Besiktasin kanssa. 

Göztepe vältti putoamisen vain pisteen erolla viime kaudella eikä ennakkoon tämä alkava kausi lupaa yhtään sen parempaa tulevaisuutta seuralle. Vieraissa yleensä vaikeuksissa oleva seura kerännee taas valtaosan pisteistä kotonaan ja pyrkii haastamaan isäntiä matkapeleissä. Kauden avaus 0 - 1 tappio Antalyasporille kotona.

Viimeiset 5 keskenäistä kun pelattu Besiktasin kotikentällä: Besiktas voittaa 4/5, yli 2.5 maalia 4/5 ja BTTS 4/5.

Kyllähän kaikesta huolimatta Besiktas on Turkin liigaan kova pala kotonaan ja materiaali riittävä kärkisijojen havitteluun. Mikäli isännät saavat pelin uomiinsa, on Göztepe auttamatta suurissa vaikeuksissa tänään.

Hyvänä päivänä isännät tykittävät yli 2.5 maalia yksinään ja veikkaankin Besiktasin ottavan selvän voiton illan vastustajasta kauden kotiavauksessa.

 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Pre 

Pelicans - Växjö 

Pelicans @2.75 Unibet 

KLO: 18.30 

Lahdessa esiintyy uudistettu Pelicans. Ensimmäistä kertaa tälle kaudelle. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy, joten toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Tomi Karhunen aloittaa maalilla. "Rymistelijä" Taavi Vartiainen on mukana ja Jonatan Tanus myös. Muuten paketti onkin kasassa. Pelsujen ottelut ovat menneet toistaiseksi niin ja näin. Joukkue oli tuuliajolla, mutta ilmeisesti perusasioihin on kiinnitetty huomiota nyt kuluneen reilun viikon aikana. Kunhan Pelicans omaksuu Niemisen pelitavan niin on tämä joukkue kuin purkka tukassa. Kova työmoraali ja yksinkertainen pelitapa. Kiekkoa maalille ja äijjää perään. Taitavat yksilöt saa ja voi soveltaa. Joukkuehenki tärkeässä roolissa tänä vuonna. Luotan siigen että, Pelicansin harjoitteluviikon tuloksia nähdään tänään. Tarkempaa pelaamista lähinnä. Mielestäni suosikki on Pelicans myös. 

Växjöllä eilinen hurlumhei-ottelu Raumalla alla. Joukkue kampesi 1-4 tappiosta 5-4 voittoon. Kokoonpanossa nähtiin kiertoa, joten oletettavasti esimerkiksi Junttila, Kiiskinen ja kanukit nähdään tositoimissa. Joukkue on pelannut vasta kolme treenipeliä ja on siihen nähden pelsuja vähemmän saanut pelituntumaa. Osa eilen pelanneista nähdään tänään myös matkassa, mikä osittain hyödyttää pelikaaneja. Viktor Fasth pelannee tänään ja mielestäni 37-vuotiaan veskarin ura alkaa olla ehtoon puolella. Herran muistamme parhaiten MM2011 finaalista. Växjö on laadukas ja taitava joukkue, joka on varmasti länsinaapurin sarjassa yksi ehdokas mestariksi. 

Koska Lahdessa ollaan saatu reilu viikko parannella puutteita, pitäisi joukkueen olla valmis tähän otteluun. Muut kuin liigajengit sytyttää pelaajat ja onhan tämä Pelsujen kotiavaus. Lahtelaiset saa jalkeille vähintään yhtä kovan nipun kuin Växjökin, eikä vieraat ole mielestäni edes suosikki. 

Allekirjoittanut luottaa siihen, että Lahdessa ollaan edetty pelillisesti ja voitto tänään irtoaa. Växjö joutuu väkisin peluuttamaan samoja ukkoja kuin eilen. Etu tässä pelsuilla. Tasabookiksi näkisin, mutta kotiedun turvin Pelsua lappuun. 3/5. 

Kohde menee oikein kun Pelicans voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL Pre 

SKA Pietari - HK Sotshi 

1.erä yli 1,5 maalia @2.05 Bethard 

KLO: 19.30 

Sotshi oli eilen juurikin se Sotshi jota odotettiin. Tänään vastus kovenee ja lepoaika on vähäinen. Kokoonpanossa nähdään kiertoa ja ainakin puolustus muuttuu. Joukkue voitti skan jo 4.8 pelatussa ottelussa 2-1. Tämän jälkeen meno on ollut tasaista, eikä joukkue ole tuloksellisesti muuttanut mitään. Samat teesit pätee tänäänkin kuten eilen, mutta kenties tällä kertaa tämä on turhan iso pala purtavaksi. Hyvän eilisen jälkeen on kuitenkin helppo lähteä tämän ottelun avauserään ja kohti maalintekoa. Max 1 kaappi sotshille avauserään. 

SKA Pietari on ollut vakuuttava. Kolme edellistä ottelua voitettu ja omiin mennyt tasan 2 osumaa. Pikkuhiljaa sitä kiekon kuskaamista näkyy enemmän kuin osasin odottaa, mutta tämä on toisaalta tuttua skaata. Useamman yksilön odotetaan onnistuvan nimenomaan kiekollisessa pelissä ja syystäkin kun nimilistaa katsoo. SKAn puolustus on hyökkäys ja Sotshi nimenomaan iskee kiekonriistosta jos iskee. SKA saa helposti tehtyä 1-2 kaappia heti avauserään, varsinkin jos tuosta edelliskohtaamisesta on pelaajia muistutettu. On tai ei niin varmasti on eri sävel tänään jäällä. 

SKA ja taitotaso. Ylivoimapelaaminen ja nopeus. Päivä enemmän lepoa. 

Sotshi vastaiskut ja tarkka puolustus. Painaako osalla jalka? Onko eilen pelanneet tikissä? 

SKA pystyy helposti tuomaan tämän kohteen kotiin yksinkin, mutta 1-1 / 1-2 avauserään on kuitenkin realismia. 

Kohde menee oikein kun ottelun 1.erä tarjoaa yli 1,5 maalia 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Ei maistunu pojille maalit...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, SHL Pre 

Färjestad - Leksand 

Yli 5,5 maalia @2.25 William Hill 

KLO: 20.00 

Färjestad lähtee tulevaan kauteen vahvistuneena. Joukkue on selkeästi hakenut pakistoon pelaajia, jotka ovat erittäin hyviä kahden suunnan pakkeja, että rautaisia omassa päässä. Ville Leskinen päätti muuttaa tähän seuraan ja mies todennäköisesti muodostaa Rynon, Olofssonin, Lindqvistin ja Vikstenin kanssa vaarallisen ylivoimakoostumuksen. Tai ainakin osa näistä lyödään yhteen. Tästä on saatu hyvää näyttöä jo pidempään. Toki ilman Leskistä. Melart / Mozik puolustuksessa todella vahvoja kavereita. Blum tuttu mies männävuosilta ala KHL. Joukkueen perusrunko vaikuttaa olevan todella vahva ja nyt on mielestäni aika aloittaa tositoimet. Kaksi pelattua harjoitusottelua Zugia vastaan on joukkueella alla, eikä noista kahdesta jäänyt kuin parannettavaa. Varmasti on tänään eri kokoonpano ja eri meininki jäällä. 

Leksand hävisi eilen odotetusti Frölundalle, eikä joukkue pysty kierrättämään tänään kuin max 3-6 pelaajaa. Laajuus puuttuu eikä yhteistyössä edetä. Melkoista hakemista ja vastuunsiirtoa on ollut Leksandin peli. Viimekauteen nähden mielestäni heikentynyt pakisto, mutta hyökkäys siedettävä. Joukkue pelasi eilen, eikä tuosta ottelusta oikeastaan kahden tehdyn maalin lisäksi jäänyt käteen yhtään mitään. Todella vaikea kausi luvassa jos ei lisää vahvistuksia ole tulossa. Abbott toivottavasti on mukana tänään niin Leksand voi auttaa tämän linen täyteen saamisessa. 

Omasta mielestäni näiden kahden ero on kuin yö ja päivä. Riippuu varmasti Färjestadin asenteestakin, mutta luulisi sen kuitenkin olevan kunnossa, sillä CHL käynnistyy heidän osaltaan vajaan viikon päästä. Toivottavasti tämä näkyy myös kokoonpanossa. Joukkue pystyy helposti tekemään 4-6 kaappia jo valmiiksi väsynyttä Leksandia vastaan. Vieraat ottanee myös jäähyjä jos / kun ei jalalla pysy perässä. 

Färjestadilta odotan nyt todella paljon ja samalla luotan Leksandin pystyvän maalintekoon. Avauserässä todennäköisimmin vieraat ja loppua kohden isännät. Tulosveikkaus 6-1. Panostus 3/5. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 5,5 maalia varsinaisen peliajan puitteissa 

OIKEIN 

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...