Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

24.8

Recommended Posts

Tennis Guiyang klo 09:30

Fang Ying Xun - Su Jeong Jang

Pelivalinta: Su Jeong Jang 2-1

Kerroin: 4,30 Marathonbet

Su Jeong Jang on pelannut erittäin hyvin viime aikoina ja ansaitsee suosikin aseman. Fang Ying Xun ollut myös mukavassa vireessä, joten täysin vailla mahdollisuuksia Xun ei ole. 

Molemmat pelaajat ovat samanikäisiä ja menestyneet lähes yhtä hyvin samantasoisissa turnauksissa tällä kaudella. Fang Ying Xunilla ollut enemmän ailahtelevuutta otteissa ja  Su Jeong Jangin viime aikaisten vahvojen otteiden takia korealainen on suosikki tässä ottelussa. 

Uskon, että nähdään tasainen kamppailu ja molemmat naiset saavat vähintään 1 erävoiton. Su Jeong Jangin 2-1 voitosta tarjolla hyvää kerrointa. 

VÄÄRIN

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

League One Englanti / Jalkapallo

Coventry - Gillingham

Coventry @ 1.84 Pinnacle

Alkaa 17:00

Neljän pelatun kierroksen jälkeen sarjataulukossa sijalla kolme majaileva Coventry ei ole hävinnyt vielä otteluakaan tällä kaudella. Kotistadionilla ovat tähän asti kaatuneet Bristol Rovers (2-0) ja Southend United (1-0). Tämän lisäksi Coventry murskasi EFL -Cupin ottelussa Exeterin maalein 4-1. Gillinghamin kausi on lähtenyt yskähdellen käyntiin sillä joukkeen plakkarissa ei löydy vielä yhtäkään voittoa. Coventry on ollut joukkueelle historian valossa paha vastus vieraskentällä. Gillingham ei ole onnistunut kukistaamaan tämän päivän isäntiä kotonaan viimeiseen kahdeksaan keskinäiseen otteluunsa . Joukkueen kapteeni ja puolustuksen ykköslenkki Gabriel Zakuani on ollut koko alkukauden sivussa mikä on tähän asti näkynyt epävarmuutena ja hermoiluna Gillinghamin puolustuspäässä. Coventryn rivistöstä uupuvat edellisessä ottelussa ulosajetut puolustaja Fankaty Dabo ja Hyökkääjä Gervaine Kastaneer. Joukkueen rosterista löytyy kuitenkin leveyttä joten nuo poissaolot eivät rokota Coventrya niin pahasti kuin Zakuanin poissaolo Gillinghamia. Coventry jatkaa tänään iltapäivällä hyvin alkanutta kauttaan maalein 2-0 päättyvässä ottelussa.

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

League Two Englanti / Jalkapallo

Cambridge United - Oldham

Cambridge United @ 2.07 Pinnacle

Alkaa 17:00

Cambridge on kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen kaksi viimeistä sarjamatsiaan ja sitä ennen EFL -Cupissa pari sarjaporrasta ylempänä pelaavan Brentfordin pilkkukilpailun jälkeen. Oldhamin kausi on sen sijaan lähtenyt todella takkuisesti käyntiin. Joukkue on tehnyt neljän pelatun kierroksen jälkeen ainoastaan yhden maalin kun omassa päässä on soinut jo kuusi kertaa. Joukkue hävisi edellisen vierasottelunsa Coventryn kanssa samalla kalkkiviivalla sarjataulukossa majailevalle Bradford Citylle maalein 3-0. Oldhamin tehottomuus ja ongelmat hyökkäyslinjassa tulevat jatkumaan tänään itsevarmuutta Bradfordin kukistamisesta saaneen kotijoukkueen hyväksi 1-0 päättyvässä ottelusssa.

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga

Honka - HJK

KLO 13:00

 

Pelivalinta: Honka +0

Kerroin: 2,64

Bookkeri: Pinnacle

unknown.png

Arvioon vaikuttavat seikat kuvana.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | StarLadder Major

14:00

c1901ebb9dc69c74d7299d244617f6d9.png Vitality - DreamEaters be0ca854ff666098865b2eb10fe2a1dc.png

Vitality & Alle 26,5 kierrosta | 1,85 | Betway (Vitality - DreamEaters - Erikoisvedot)

 

 • Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) avasi turnauksen pahalla kompuroinnilla, kun ranskalaisjoukkue hävisi avausottelunsa Symanille lukemin 8-16. Se, että Syman laittoi Vitalityn kunnon testiin ei ollut yllätys, mutta yllättävintä oli Vitalityn pelokas pelaaminen huomattavasti heikompaa vastustajaansa vastaan. Toisessa ottelussa Vitality kuitenkin ryhdistäytyi kunnolla ja jyräsi INTZin maanrakoon Miragen CT-puolella voittamalla sen puhtaasti 15-0. Kovin keskittyminen varmaan herpaantui siinä vaiheessa, mutta lopulta Vitality voitti ottelun 16-9. Juuri INTZ-ottelun ensimmäinen puolikas antoi varmistuksen sille, että oikeassa mielentilassa Vitality osaa pelata varsin mallikasta CS:ää mikä maailmanrankingissa toisena olevalta joukkueelta pitääkin odottaa.
 • DreamEaters (Krad, Forester, kinqie, svyat, speed4k) seurasi Symanin jalanjälkiä avausottelussaan yllättämällä NRG:n jatkoaikavoitolla lukemin 19-17. Toisessa ottelussa G2:ta vastaan realiteetit iskivät kuitenkin päin kasvoja ja joukkue riisuttiin aseista häviten ottelun 9-16. DreamEatersin pelissä on ajoittain positiivisia välähdyksiä, mutta toisaalta myös helppoja virheitä sattuu heidän kohdalleen tärkeillä kierroksilla, johon tällä tasolla ei ole yksinkertaisesti varaa.
 • Karttavetossa Vitality poistaa ainakin Trainin ja Vertigon. DreamEaters bannaa ainakin Nuken ja todennäköisesti Miragen. Tämä jättänee pelattavaksi kartaksi auki Dust2:n, Overpassin tai Infernon. Itse veikkaisin Overpassia, sillä se on mahdollisesti Vitalityn paras kartta ja DreamEatersin pelatuin kartta, joten se sopisi varmasti erittäin hyvin molemmille.

 

YHTEENVETO

 • Vitality ja DreamEaters ovat samalla viivalla rekordinsa osalta tässä turnauksessa, mutta on päivänselvää, että näiden joukkueiden välillä on valtava tasoero. Vitality nukkui pahasti avausottelussaan, mutta heräsi toiseen otteluun ja jatkanee samalla intensiteetillä tähän otteluun. DreamEaters on jo ylittänyt omat odotuksensa tässä turnauksessa, mutta turnauksen edetessä altavastaajien yllätysmahdollisuudet hupenevat enkä näe heillä olevan mahdollisuuksia haastaa Vitalitya tässä ottelussa. Otetaan taas Betwayn erikoisvetojen kautta pientä boostia kertoimeen. Kohde menee oikein, kun Vitality voittaa ottelun ja ottelussa pelataan korkeintaan 26 kierrosta. 

 

TULOS: 14-16

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | StarLadder Major

19:45

efdafa08ddaeafc608fa6c782d9743af.png North - CR4ZY 3a36c06894de5184d72675ce8ea55c08.png

Yli 2,5 karttaa | 2,10 | Pinnacle

 

 • North (aizy, valde, Kjaerbye, gade, JUGI) voitti avausottelussaan tasapainoisella esityksellä INTZin lukemin 16-5, jonka jälkeen joukkue onnistui niukasti kaatamaan Symanin lukemin 16-14. North voi kenties pitää itseään hieman onnekkaana kahdella voitollaan, sillä etenkin Syman-ottelu olisi helposti voinut kääntyä tappioksi ilman muutamia voitettuja clutch-tilanteita. Joka tapauksessa nyt North pääsee yrittämään jatkoonpääsyä Major-turnaukseen ja peli on ainakin päällisin puolin tarpeeksi hyvässä kunnossa, että tämän päivän vastustaja voi kaatua.
 • CR4ZY (huNter-, LETN1, nexa, ottoNd, EspiranTo) on niin ikään voittanut molemmat ottelunsa. Avausottelussa Grayhoundia vastaan CR4ZY joutui tiukoille, mutta klaarasi lopulta ottelun lukemin 16-13. Toinen ottelu FURIA:a vastaan oli huomattavasti parempi esitys ja joukkue onnistui viemään ottelun nimiinsä lukemin 16-11. CR4ZYn peli on hyvissä uomissa tällä hetkellä ja yksilötasolla pelaajat vaikuttavat olevan oivassa vireessä, mikä tekee CR4ZY:stä varteenotettavan vastustajan.
 • Tästä eteenpäin ottelut pelataan Bo3-formaatilla. Karttaveto tarjoaa suurimman syyn tälle vedolle. North bannaa Vertigon ja CR4ZY poistaa Overpassin heti alkuun. North pääsee näin ollen valitsemaan kartakseen todennäköisesti Infernon, joka on Northin paras ja pelatuin kartta, kun taas CR4ZY:lle se on voittoprosenteissa heikoin kartta. CR4ZY:n karttavalinta osunee Mirageen, joka on heidän selvästi paras karttansa ja jossa Northilla on umpisurkea rekordi viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Nuke. Joka tapauksessa tässä ottelussa on poikkeuksellisen paljon karttaetua tarjolla omalla karttapickillä sekä Northille että CR4ZY:lle. 

 

YHTEENVETO

 • North ja CR4ZY ovat molemmat voittaneet kaksi ottelua ja jompi joukkue menee tästä pelistä suoraan jatkoon. Kumpikin joukkue on hyvässä iskussa tällä hetkellä eikä tasoeroja joukkueiden välillä ole merkittävästi. Näin ollen ratkaisevaksi tekijäksi nousee karttavalinnat, joissa on siitä poikkeuksellinen tilanne, että joukkueiden oletetut karttapickit sattuvat olemaan tilastollisesti vastustajapuolen heikoimpia karttoja, mikä nostaa karttaoverin mahdollisuutta roimasti. Ottelun voittajaa on vaikea lähteä arvioimaan, sillä mielestäni kumpikin joukkue kykenee tämän ottelun voittamaan, mutta karttaoverin kerroin on varsin mainio siihen nähden, miten ottelusarjan kartat määrittyy, joten peliä haetaan sitä kautta. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa. 

 

TULOS: 2-1

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vietnam:V.League 1 jalkapallo klo.15:00

Than Quang Ninh  Than Quang Ninh - Binh Duong  Binh Duong

btts&Binh Duong @7.50 Unibet

Viekkupotkua ja lähden hakee hyvälläkertoimella vierasvoittoa molempienmaalatessa.

Koitetaan josko tämäveto onnistuis.Binh Duong voi onnistuessaan viedä tämän,sillä joukkue on huomattavasti paremmassa vireessä ollut viimepäivinä,mitä vastustajansa Than Quang Ninh.Than Quang Ninh on valunut kuntopuntarissa jo toiseksiviimeiseksi ja joukkue ei ole voittanut 5 edellisestään yhtään.Binh Duong on puolestaan kivunnut puntarissa jo taulukon yläpäähän ja joukkue on ottanut 5 viimeisestään 3 voittoa.Than Quang Ninh on kyllä kotonaan onnistunut pitää omanpäänsä hyvin,no mutta meni syteen taikka saveen niin otan kokeiluun tätä mukavalla valuella.

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valioliiga klo 19:30

Liverpool - Arsenal

Pelivalinta: HT/FT Liverpool/Liverpool

Kerroin: 2,25 Coolbet

Liverpool kohtaa illalla Arsenalin Anfieldilla. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden kahdella voitolla. 

Arsenalin otteet eivät ole olleet kovin vakuuttavia, vaikka pari voittoa joukkue onkin ottanut. Vastustajat olleet kuitenkin heikkoja aiemmilla kierroksilla ja tänään vastassa sarjan yksi kovimmista joukkueista Liverpool. Arsenalin yksi heikkouksista on puolustus ja Liverpoolin vahvuus hyökkäyspelaaminen, joten odotan Liverpoolilta maaleja jo ottelun alkupuolella. 

Liverpool oli kotiottelussa Norwichia vastaan hyvä ja Southamptonista joukkue otti vieraskentällä niukan voiton. Kotikentällä Liverpool on selvästi vaarallisempi ja uskon Arsenal ottelun sytyttävän pelaajat hyvään taisteluun. Materiaalietu ja kotietu ovat Liverpoolilla, joten voiton pitäisi olla lähellä. 

Aiemmilla kausilla Liverpool on ollut kotiotteluissa selvästi parempi ja voittanut ottelut monen maalin eroilla. Ottelut ovat ratkenneet jo ensimmäisellä puoliajalla.

Kohde menee oikein kun Liverpool johtaa puoliajalla ja voittaa ottelun. 

OIKEIN 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Aleksei Papin - Ilunga Makabu

Valinta: Papin, bethard, @2.05

Klo: 20:30

 

Makabun viime kesäkuiseen matsiin kirjoitin vihjeen seuraavanlaisesti:

 

Tässä ottelussa on poikkeuksellinen määrä tulivoimaa, kaksikolla on yhteensä 51 ottelua, joista 50 on päättynyt tyrmäykseen. Suurin osa bookereista pitää tätä ymmärrettävästi tasabookina. Kun kummaltakin löytyy enemmän kuin tarpeeksi lyöntivoimaa tyrmätä toinen niin etu menee sille joka on teknisesti osaavampi, ja tästä kaksikosta se on mielestäni Makabu. Makabun ainoa relevantti tappiokin on tullut brittien Tony Bellewille, joka on pätevämpi kuin yksikään Kudryashovin vastustajista tähän mennessä. Kudryashov ei ole koskaan erityisesti vakuuttanut muuten kuin hurjan lyöntivoimansa puolesta. Viime vuonna hän otteli yllättävän tasaisen väännön Mauricio Barraganin kanssa ja tuo ottelu ehti vanheta jopa kuudenteen erään, vaikka etukäteen siitä odotettiin lyhyttä iltapuhdetta venäläis-iskijälle. Makabulta pitäisi löytyä avaimet voittoon ja hänen mahdollisuutensa paranevat erityisesti mitä pidemmälle tämä ottelu etenee, vaikka todennäköistä on ettei kovinkaan pitkää matsia ole luvassa.

 

Tuo ottelu meni aika lailla odotetusti Makabun ottaessa voiton viidennen erän tyrmäyksellä. Lyöntivoimaa lukuunottamatta arvostan Papinin selvästi korkeammalle kuin Kudryashovin, joten näillä kertoimilla luonnollinen valinta on laittaa hänen voittoaan lapulle. Ilman tuota voittoa Kudryashovista Makabu luultavasti olisi suhteellisen selvä altavastaaja tässä ottelussa.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, SHL Pre 

Frölunda - Färjestad 

Frölunda yli 2,5 maalia @1.73 Unibet 

KLO: 17.00 

Frölunda kaatoi Leksandin toissapäivänä lukemin 5-2 ja eilen Färjestad kaatoi saman joukkueen 5-1. Tämänpäiväinen ottelu tarjoaa ainakin vieraiden puolesta kiertoa kokoonpanossa. Kotijoukkue niinikään kierrättää, mutta maltilla. 

Molemmat joukkueet pelaa nyt viimeisen ottelunsa ennen CHL:n alkua. Harjoituspelejä ei kuitenkaan ole riittävästi alla. Onneksi edes tämä. Melkolailla parhaat niput pitäisi kuitenkin tänään olla askissa molemmilla. Harjoittelun merkitys on ollut todella suuri juurikin noiden otteluiden puutteen vuoksi. Frölle ja Färjestad ovat ennakkoon kummatkin Länsinaapurin ylempää keskitasoa ja hyökkäävät pelityylit ovat tiedossa. 

Frölundasta tulikin jo aiemmin mainittua kokoonpanon osalta kuten myös Färjestadista. 

Oletus itsellen, että Frölunda voittaa ja tekee tuon kolme maalia. Färjestad antaa piirun verran kaverille eteen johtuen eilisistä jaloista. 

Tasainen ottelu on omasta mielestäni kuitenkin luvassa eikä 3,4-3,4 määrät yllättäisi allekirjoittanutta. Ylivoimat ovat jo tässä kohtaa molemmilla vaaralliset. 

65-35 Osa-alueet isännille, lähinnä tuon hyökkäyksen vahvuuden vuoksi. 

Kohde menee oikein kun Frölunda tekee vähintään 3 maalia ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...