Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Henksteri

26.8

Recommended Posts

US Open (hard)

Fabio Fognini - Reilly Opelka

Fabio Fognini @ 2.15 Bethard

Alkaa 20:00

Vastakkain turnauksen avauskierroksella maailmanlistan sijat 11. ja 42. Ottelijat kohtaavat toisensa ensimmäisen kerran urallaan ja luvassa on luultavasti todella viihdyttävä ja tasaväkinen kamppailu. Vasta 21 -vuotiaan Opelkan peli elää miehen syötöstä ja hyvähän se on palloa lämäyttää yli kahden metrin rungolla (2,11m). Opelka onkin syöttänyt toiseksi eniten ässiä Isnerin jälkeen tämän vuoden ATP -tourilla. Jos miehen syöttö ei toimi alkuunsa niin kokeneella Fogninilla ei tule olemaan mitään hätää. 32 -vuotias italialainen on suurten turnausten ja otteluiden mies.  Edellisessä kamppailussaan Fognini kohtasi Nadalin(2.) Montrealissa voittaen ensimmäisen erän 6-2 jonka jälkeen miehelle tuli vaikeuksia nilkkansa kanssa. Nadal voitti seuraavat erät lukemin 6-1 ja 6-2. Fogninin pelikunto on hienoinen kysymysmerkki mutta uskoisin pienen levon riittäneen miehen nilkalle ja tuo tuskin aiheuttanee ongelmia vielä näin turnauksen alkuvaiheessa. Itse asettaisin italialaisen jopa hienoiseksi suosikiksi joten yli kahden kertoimet maistuvat pelkälle mannalle. Vanha kettu Fognini osaa temput ja pääsee vielä kokemattoman Opelkan ihon alle  jatkaen seuraavalle kierrokselle erin 3-1.

  • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

National League Englanti / Jalkapallo

Boreham Wood - Ebbsfleet United

Boreham Wood @ 2.10 Pinnacle

Alkaa 17:00

Ebbsfleetin kausi on lähtenyt todella surkeasti käyntiin sillä joukkue hävisi viisi ensimmäistä otteluaan kunnes se pelasi 2-2 -tasapelin viime lauantaina Notts Countya vastaan. Borehamkaan ei ole antanut parastaan sillä joukkueella on kuuden pelatun kierroksen jälkeen kasassa 1 voitto, 2 tasuria ja kolme tappiota. Joukkueen tappiot ovat olleet kuitenkin tiukkoja vääntöjä maalin erolla ennakkoon sarjataulukon yläkastiin povattuja joukkueita vastaan. Boreham onnistui myös voittamaan parisen viikkoa sitten Dag & Redin vieraissa maalein 0-3.  Ebbsfleet on sen sijaan ottanut tähän asti rumemmilla numeroilla kuokkaansa. Borehamilla on tänään oiva tilaisuus kääntää kelkkansa ja onhan tämä pakkovoiton paikka joukkueelle sarjan peränpitäjästä. Isännät voittavat ottelun maalein 2-0. Pinnaclelta markkinatoppi.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Harjoitusottelu 

KLO 15.00

 

HK Sochi - :jokerit: Jokerit 

 

VALINNAT 

Alle 5,5 Maalia  Kerroin :  1,58 ( NordicBet )

HK Sochi  Kerroin :  3,35 ( NordicBet )

1X tuplamahdollisuus  Kerroin 1,83 ( NordicBet ) 

 

Sochi pelasi eilen Klo 15.00 alkavassa ottelussa Severstal vastaan ja hävisi tuon ottelun niukasti 2-3. Tänään turnauksen päätösottelu narreilla vastaan,  joka on ollut historian perusteella ihan mieluinen vastus, sillä vain 2018 playoff ottelut ovat menneet selvästi narreille,  muuten Sochi on hyvällä recordilla liikkeellä. 

Jokerit hävisi eilen heille tärkeimmän ottelun 4-1 numeroin SKA vastaan.  Tuo ottelu alkoi vasta Klo 19.30 ja tuon pelin loputtua on palautumisaikaa vain jokin 17h aikaa.  Eli varmasti näkyy otteissa, että tänään ei ole kiva vastus eikä oikein nappaa.  Kokoonpanotkin muuttuvat, sillä Bryan O"Neill eikä Sami Lepistö ole pelaamassa.   Nuo näkyy varmasti,  sillä O"Neill on joukkueen paras hyökkääjä.  Lepistö paras pakki ylöspäin.  Petri Kontiola on myös poissa, joten narreilla on vain yksi KHL tason sentteri kentällä.   Ketjut on heitetty kunnolla sekaisin, sillä Joensuu-Jensen on yhdessä,  mikä ei lupaa hyvää.  Liian moni pelaaja on yössä henkilökohtaisella tasolla,  niin ei tämä ole yhtään varma vierasvoitto. 

Yksinkertaisesti 

Sochi omaa lepoedun ja selvästi narrit haluu vain pelin pois alta 

Jokerit kokoonpanot on ihan sekaisin ja kolme keskeisintä pelaajaa poissa 

- keskinäiset Ottelut ovat pääosin positiivista katsottavaa Sochi puolelta ja tiukkoja otteluita suurin osa eli vähä maalisia. 

Näiden myötä, kun kertoimia vilkaisee,  niin U 5,5  kuulostaa lähtökohtaisesti hyvältä,  sillä eilen oli molemmilla ottelut, joten kauheaa vauhtia ei pidetä.   Jokerit ei ole parhaalla liikkeellä,  joten vieraiden maali saldo  jää pieneksi, jolloin kotijoukkue voi hyvin yllättää.   Kertoimien valossa kotijoukkue Sochi haku voittajaksi on hyvä kohde.  Myös varmistus 1X tuplalla on hyvä kerroin,  mikäli ei ihan suoraa viitsi  lähteä koittaa. 

 

Kunhan ottelussa nähdään yhteensä  alle 6 maalia varsinaisella peliajalla,  niin maalimäärä osuu.   Lisäksi, mikäli Sochi voittaa varsinaisella peliajalla,  niin puhutaan täydellisyydestä. 👍

 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ystävyysottelu. Jääkiekko.

Klatovy - Pisek

valinta, O 6.5 kertoimella 1.8 Nordicbet.

alkamisaika: 19.00

 

Ystävyysottelussa iskevät yhteen Tsekin kakkos divaria tahkoavat joukkueet. Tsekin kakkos divisioona on todella runsas maalinen sarja ja kotijoukkue Klatovyn viime kauden peleissä syntyi 6.7 maalia ottelua kohden runkosarjassa ja O 6.5 raja ylittyi 21 kertaa 38 ottelusta, eli reilu puolet peleistä. Hauskaksi asian tekee se, että se on itseasiassa ollut undereimmasta päästä ja runsas maalisimpien joukkueiden peleissä tuli yli yhdeksää maalia ottelua kohden.

Vierailija Pisekin peleissäkään ei säästelty punalamppua, vaan tuo syttyi keskimäärin 6.9 kertaa pelissä ja O 6.5 raja meni 18 kertaa yli 38 pelissä.

 

Joukkueet eivät viime kaudella kohdanneet, mutta kuudessa kohtaamisessa, yli 6.5 ollaan menty viisi kertaa, jotka kaikki on ollut virallisia pelejä. Nytten on syytä olettaa vahvasti, että voittaja joukkue tekee 4,5,6 maalia ja se häviäjäkin tulee tekemään 2,3,4 maalia ja jos tuohon haarukkaan maalit osuvat, niin ainoastaan yhdellä tuloksella veto on ulkona yhdeksästä vaihtoehdosta.

 

Raja on kohtalaisen korkea, mutta näkisin ystävyysottelun hengessä maaleja syntyvän useamman ja O 6.5 voi hyvinkin nähdä tässä pelissä jossakin kohtaa syntymänsä.

 

Pelionnea.

E. Tämä oli tuhannes julkaisuni tälle sivustolle. Toivottavasti se on arvoisensa 🤔😂

 

Lopputulos: 0-0 väärin.

Siis.. Jos oli Qarabagin sulaminen puoliajalla oli farssi, niin sitä oli tämäkin.

En tiedä paljon kerroin on ollut tuolle tulokselle, mutta Novokuznetsk - Jugra pelissä 0-0 tulos antoi monella yhtiöllä panoksen sata kertaisena takaisin ja ei tämä siitä jää.. Siinä pelissä O 6.5 kerroin oli @2.7

  • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Allsvenskan

Falkenbergs - Hammarby

Vihje: Wincast - Anytime Goal Scorer  & away win

Kerroin: 2.75

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 20:00

- Falkenbergs isännöi Hammarbya Allsvenskanin 21 kierroksella. Falkenbergs lukeutuu sarjan heikoimpiin joukkueisiin ja joukkue onkin päästänyt toiseksi eniten maaleja sarjassa. Hammarby puolestaan löytyy sijalta 5. ja on lähes kärkipään joukkueita. Joukkueiden välinen tasoero on rosterissa iso ja Hammarby onkin iso suosikki otteluun. Hammarby omaa laadukkaamman hyökkäyksen sekä puolustuksen ja keskinäinen kohtaaminen meni heinäkuussa Hammarbylle 6-2 luvuin Hammarbyn kotona. Haetaan maalia otteluun Hammarbyn Alexander Kačaniklićille joka on vieraiden 3 parhain maalintekijä. Hammarby omaa loistavan hyökkäyksen jossa on paljon tulivoimaa ja Kačaniklić on yksi sen avainhahmoista, kolmen ottelun maaliputkessa myös on tällä hetkellä ja viimeksi Falkenbergsiä vastaan teki hattutempun, Hammarby dominoi ottelua ja ottaa vierasvoiton, uskon että Alexander Kačaniklić on jälleen isossa roolissa vieraiden voitossa ja jatkaa maaliputkeaan.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ravit lähtö 7 klo 20:13

Little Boss - Carmalt Mustang

Pelivalinta: Little Boss

Kerroin: 1,72 Bet365 

Little Boss on luokaltaan kova hevonen tähän lähtöön ja todennäköinen menestyjä, mikäli kulkee koko matkan ravia. Little Bossilla on selkeä laukkariski olemassa, mutta 2 radalta startin voi ottaa rauhassa ja edetä myöhemmin kohti kärkeä. Little Boss pystyy menestymään monenlaisella juoksunkululla. 

Carmalt Mustangilla on rata 5, josta se pääsee taistelemaan keulapaikasta. Keulapaikasta voi olla muitakin kiinnostuneita, joten lähtö voi olla yllättävän vauhdikas. Carmalt Mustang ei ole läheskään Little Bossin tasoinen menijä, joten jos suosikki ravaa niin se on lähellä lähdön voittoa. 

Little Bossin kuuluu olla selvä suosikki Carmalt Mustangia vastaan. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

San Francisco Giants - Arizona Diamondbacks

Vihje: Yli 9.5 juoksua

Kerroin: 2.27

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 04:45

- Giants ja Diamondbacks aloittavat ottelusarjansa, haetaan heti avausotteluun paljon juoksuja. Giantsin syöttäjänä aloittaa Tyler Beede, 3-7, 5.82 ERA:lla WHIP 1.63. Beeden tämä kausi mennyr suhteellisen heikosti ja monta peräkkäistä starttia nyt mennyt synkästi, paljon on tullut annettua juoksuja kuin myös walkkeja, kokemusta ei myöskään löydy hirveämmin Beedeltä. Arizona Diamondbacksin syöttäjänä aloittaa Alex Young 5-3, 4.04 ERA:lla WHIP 1.14 lukemissa, Young aloitti kauden hyvillä otteilla mutta viime starteissa mennyt todella synkästi myöskin ja juoksuja on tullut annettua. Young vasta nostettiin diamondbacksin rosteriin joten hirveästi ei ole hänelläkään kuten ei myöskään Beedellä ole kokemusta MLB tasolta. Kaksi heikkoa syöttäjää kohtaa ja kuin myös kaksi tulivoimaista lyöntikalustoa. Molempien syöttäjien viime aikaiset otteet olleet todella heikkoja ja molempien lyöntikalustot tehneet tuhoja. Ottelu huutaa overia ja sitä laitetaan näillä perusteilla lapulle heikkojen syöttäjien aloittaessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...