Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Henksteri

28.8

Recommended Posts

FFA Cup Australia / Jalkapallo

Sydney United - Western Sydney Wanderers

Sydney United voittaa ottelun ja molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 13.00 Betfair

Alkaa 12:30

Maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Sydney United on hyvässä iskussa mistä osoituksena on neljän ottelun voittoputki. Pääsarjassa tahkoava Wanderers on pelannut viimeksi Elokuun 7. päivä jolloin se voitti FFA Cupin ottelussa Perthin jatkoajan jälkeen maalein 1-2. WSW:n viime kausi oli surkea minkä lisäksi joukkueen vähäinen pelaamattomuus kesän jäljiltä antaa tänään oivan iskunpaikan kotijoukkueelle. Unitedin viidestä viimeisestä ottelussa neljässä nähtiin yli 2.5 maalia joten tässäkin matsissa tullaan luultavasti näkemään vähintään 3-4 kassia. Sydney United lähtee otteluun paremmin valmistautuneena ja motivoituneena kairaten itselleen paikan Cupin seuraavalle kierrokselle maalein 2-1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

US Open sekanelinpeli klo 18:00

Chan/Dodig - Martinez Sanchez/Skupski

Pelivalinta: Chan/Dodig

Kerroin: 1,64 Marathonbet 

Chan/Dodig kaksikko voitti sekä Wimbledonin että Ranskan avoimet. Kaksikko on yksi suosikeista myös US Openissa. Molemmat ovat erinomaisia nelinpelaajia ja yhteispeli toimii hienosti tällä parilla. Dodig on monipuolinen pelaaja, jolla hyvä syöttö ja hyvät verkkopelitaidot. Dodig on miespelaajien vertailussa selkeästi Skupskia parempi pelaaja. 

Martinez Sanchez/Skupski yllätti Australian avoimissa etenemällä välierävaiheeseen asti. Ranskan avoimissa turnaus päättyi jo toisella kierroksella. Martinez Sanchezin peli ailahtelee melko paljon ja parhaimmillaan hän on hyvä nelinpelaaja. Skupski on tasaisen varma pelaaja, joka menestynyt kohtuu hyvin ATP tasolla. Huippusuoritukset kuitenkin puuttuvat. Yhteispeliä ja kokemusta tällä parilla vähemmän sekanelinpelistä, joten pidän Chan/Dodig kaksikkoa selkeänä ennakkosuosikkina tässä matsissa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | StarLadder Major

19:15

61fed4d60419805204f93e38ea3bf3ad.png FaZe - Mousesports 7c5999e3fc37ef30d369faf60a9774d2.png

Mousesports -2,5 | 1,80 | Coolbet

 

 • FaZe (NiKo, rain, GuardiaN, olofmeister, NEO) on pitkään ollut yksi suosikeista pärjäämään Major-turnauksissa, mutta tällä kertaa NEOn tahdittamana eurooppalaista joukkuetta voidaan pitää altavastaajana. Joukkueesta kyllä löytyy aimo annos kokemusta, mutta FaZen tavaramerkkinä tunnettu yksilötaitoetu on lähestulkoon kadonnut ajan myötä. Taktisella osaamisella FaZe ei ole juuri koskaan loistanut, joten FaZen menestykseen merkittävin tekijä on siinä, kuinka hyvässä vireessä joukkueen yksilöt ovat. 
 • Mousesports (chrisJ, ropz, karrigan, woxic, frozen) pelasi varsin mainiosti viime viikon Challenger -vaiheessa ja he onnistuivat voittamaan kaikki kolme peliään forZea, AVANGARia ja G2:ta vastaan. Ei Mousesports näissä otteluissa kuitenkaan helpolla päässyt, vaan joukkueen piti todella taistella kunnolla löytääkseen voiton avaimet. Joka tapauksessa 3-0 -rekordilla lähteminen Legends -vaiheeseen antaa varmasti joukkueelle itseluottamusta ja he tulevat valmiina tähän viikkoon.
 • Bo1-otteluilla aloitetaan taas. Veikkaisin, että FaZe bannaa pois ainakin Vertigon ja Infernon. Mousesports poistaa ainakin Overpassin ja kenties Nuken. Pelattavaksi kartaksi jäänee joko Mirage, Dust2 tai Train. Kaikki kartat sopivat enemmän tai vähemmän molemmille joukkueille, mutta voittoprosentit suosivat Mousesportsia. 
 • Mousesportsin ja FaZen välisissä otteluissa etenkin Mouz-pelaaja karriganilla on ekstralatausta pelissä, koska juuri FaZe potki hänet pihalle. Tähän asti Mousesports onkin voittanut molemmat kohtaamiset kartoin 2-0, mikä kertoo mielestäni siitä, että FaZe on pelin jokaisessa osa-alueessa hieman Mousesportsia perässä kun puhutaan kahdesta samankaltaisesta rakennetusta joukkueesta.

 

YHTEENVETO

 • FaZe tulee pelaamaan tämän Major-turnauksen mahdollisena mustana hevosena, jonka nykykuntoa on vaikea arvioida. Mousesports puolestaan näytti viime viikolla hauista voittaessaan kaikki kolme otteluaan, joten heidän peli on uomissaan. Mousesports on ollut selvästi niskan päällä keskinäisissä kohtaamisissa enkä näe asioiden muuttuneen kuukaudessa niin paljoa, että asetelmat olisivat muuttuneet. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen erolla. 

 

TULOS: 16-8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unkari:Merkantil Bank liga jalkapallo klo.20:00

MTK Budapest  MTK Budabest - Ajka  Ajka

MTK Budabest o2.5 @2.05 Unibet

Mennään Unkarin toiseksikorkeimalletasolle ,joka ei nyt niin tuttua ole,mutta kotijengille se vähintään 3 osumaa testiin.

MTK Budabest tippui viimekaudenpäätteeksi pääsarjasta ja halajaa takaisin sinne mistä tuli.Hyvin on Budabest aloittanut kautensa ja 5 kierroksen jälkeen joukkue on 5 taulukossa 3 pistettä perässä nousupaikasta.pelejä on vielä paljon jäljellä ja nämä sarjanhuonoimmat olisi kyllä hoidettava tai nousu jää Budabestilt haaveksi.Ajka on heppoinen jengi ja on taulukossa viimeisellä sijalla.Ajka pelasi viimeksi tätä Merkantil Bank liga v.2016 ja jäi sillon viimeiseksi.Ajka on sen jälkeen pelannut vaan Unkarin Cuppia ja ystävyysotteluita ja tuolta väliltä ei ole tietoa mitä Ajka on duunannut,mutta on nyt jälleen pelaamassa tätä Merkantil Bank liigaa.MTK Budabest on paukuttanut eniten maaleja tähänmennessä ja tänäänkin niitä siltä tullaan näkee.Budabest on 3 edellisessään iskenyt 10 maalia,joka tekee keskiarvon 3.3 perottelu.Nyt vastassa sarjajumbo ja jos jätkiltä asennetta löytyy niin maaleja pitäisi olla tiedossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Portugali:LIga Revelacao U23 jalkapallo klo.19:45

Academica U23  Academica U23 - Rio Ave U23  Rio Ave U23

btts@1.53 Unibet

Portugalin junnupotkuja ja kerroin ei päätä huimaa,mut testiin laitan vaikka tuplaan jollekin kaveriksi kerrointa nostaa.

Kierrosta 4 aloitellaan ja joukkueet on maaleja tehneet mukavasti. Academican jokaisessa tähänmennesä käydyssä pelissä on btts käynyt toteen.Academica harvoin jää kotonaan maaleitta ja joukkue on tähänmenessä tehnyt 4 pelissä 2.0 keskiarvolla osumia.Rio  Aven peleissä on kans maaleja tehty.Yhdessä se jäi maaleitta,mutta vastassa olikin vieraspelissä sillä Benfica.Nyt vastus helpottuu ja Rio Avella on saumat päästä maalienmakuun.Joukkueet kohtasi viimeksi Tammikuussa ja silloin oli ainakin tapahtumia ja maaleja nähtiin,kun ottelu päättyu 3-4 numeroihin Rio Avelle.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

YSTÄVYYSOTTELU

Servette - Saipa

Servette/ 1.98 UniBet

Klo 21:15

 

Suomalainen Saipa pelaa harkkamatsin sveitsiläistä Servetteä vastaan myöhemmin illalla.

Servette on pelannut kuusi harkkamatsia ja voittanut niistä kolme. Kaksi edellistä matsia joukkue on hävinnyt niukasti maalin erolla niin Mannheimille (5-4) kuin myös HV-71:lle (0-1). Ainoa selvä tappio tuli khl jättiläiselle TsSKA:lle peräti 9-3.

Saipa puolestaan on pelannut viisi matsia ja voittanut ainoastaan yhden, juuri viime pelin heikosti pelannutta Jypiä vastaan, joten ei siitä riemun huudahduksia kannata esittää.

Omasta mielestä Servette on valmiimpi joukkue pelillisesti ja etenkin jos Saipalla ei ole ykkösmiehistöä mukana niin vaikeaa tulee ja uskon muutenkin tulevan siksi miltei kahden kerroin maistuu sveitsiläisille.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

UCL klo 22:00

Ajax - APOEL

Pelivalinta: HT/FT Ajax/Ajax

Kerroin: 1,62 Coolbet

Ajax lähtee toiseen osaotteluun suurena ennakkosuosikkina. Ajax on kotikentällään ollut erittäin vaikea vastus ja kun Kreikassa Ajax onnistui pelaamaan 0-0 tasapelin niin lähtökohdat kotiotteluun on erinomaiset.

Viime kaudella Hollannin liigassa Ajax ei hävinnyt yhtään kotiottelua. Nyt vastus on kohtalaisen sopivan tasoinen, joten odotan Ajaxilta selvää voittoa. 

APOEL on ollut vieraskentällä melko hyvässä vireessä, mutta nyt vastus on selkeästi kovempi kuin aiemmilla kierroksilla. APOELin puolustus joutuu kovaan testiin, sillä Ajax tulee heti ottelun alusta lähtien varmasti kovalla temmolla pelaamaan ja jos APOEL ei saa omaa peliään käyntiin niin kyyti tulee olemaan kylmää. 

Kohde menee oikein kun Ajax johtaa puoliajalla ja voittaa ottelun. 

 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ETELÄ-AMERIKKA COPA LIBERTADORES

Boca Juniors - LDU Quito

Yli 2.5 maalia/ 1.82 NordicBet

Klo 01:15

 

Puolivälierän toinen osaottelu johon kotijoukkue pääsee hyvistä asetelmista sillä ensimmäinen osaottelu päättyi lopulta 0-3 Bocalle.

Sanomattakin on selvää siis että LDU tulee alusta alkaen hakemaan hanakasti avausmaalia otteluun jotta mahdollisuudet säilyisivät, joka taas puolestaan avaa enemmän ja enemmän vastahyökkäyksiä Bocalle.

LDU ensimmäistä osaottelua häiritsi punainen kortti joka avasi silloin mahdollisuudet Bocalle ja numerot olivat tilastoihin verrattuna aika tylyt.

Boca ei päästänyt neljännesvälierissäkään maalia omiin, mutta uskon tänään LDU:n ainakin sen yhden tekevän ja kyllä Boca kotonaan kahdesti ainakin onnistuu sillä en usko että joukkue tähän peliin millään puolustustaktiikallakaan tulee vaikka johto onkin 3-0.

 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

New York Mets - Chicago Cubs

Vihje: Alle 6.5 juoksua

Kerroin: 2.53

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 02:10

- Mets ja Cubs jatkavat ottelusarjaansa, Cubs voitti avausottelun 2-5 luvuin. Metsin syöttäjänä aloittaa Noah Syndergaard 9-6, 3.71 ERA:lla WHIP 1.18, Syndergaard on yksi Metsin parhaimmista ellei parhain syöttäjä ja viime starttikin Indiansia vastaan juurikin Metsin kotona oli hyvä, 6 vuoroparia jossa 0 annettua juoksuja ja vain kaksi osumaa. Cubsin syöttäjänä aloittaa Kyle Hendricks 9-9, 3.20 ERA:lla WHIP 1.10 lukemissa. Hendricks lukeutuu myös Cubsin parhaimpiin syöttäjiin ja viime startti Giantsia vastaan oli hyvä, 7 vuoroparia jossa 2 annettua osumaa ja 0 juoksua. Kaksi erittäin hyvää ja varmaa syöttäjää kohtaavat tässä ottelussa kummulla, pienten marginaalien ottelu jossa jokainen juoksu tulee olemaan isossa roolissa sillä niitä ei ole helposti tulossa kun Syndergaard ja Hendricks ovat aloittavina syöttäjinä. Molemmat ovat tällä hetkellä hyvässä vireessä eivätkä anna pahemmin yhtään walkkejakaan lyöjille. Underia hakuun näillä syöttäjillä ehdottomasti ja linja hiukan ihmetyttääkin että on 7.5 lukemissa 'normaali' kerroin joten tällä kertoimella ehdottomasti lapulle.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...