Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

30.8

Recommended Posts

Ottelu siirtyi sateen vuoksi, vihje kopioitu 28.8 päivän ketjusta.

US Open sekanelinpeli klo 18:00

Chan/Dodig - Martinez Sanchez/Skupski

Pelivalinta: Chan/Dodig

Kerroin: 1,64 Marathonbet 

Chan/Dodig kaksikko voitti sekä Wimbledonin että Ranskan avoimet. Kaksikko on yksi suosikeista myös US Openissa. Molemmat ovat erinomaisia nelinpelaajia ja yhteispeli toimii hienosti tällä parilla. Dodig on monipuolinen pelaaja, jolla hyvä syöttö ja hyvät verkkopelitaidot. Dodig on miespelaajien vertailussa selkeästi Skupskia parempi pelaaja. 

Martinez Sanchez/Skupski yllätti Australian avoimissa etenemällä välierävaiheeseen asti. Ranskan avoimissa turnaus päättyi jo toisella kierroksella. Martinez Sanchezin peli ailahtelee melko paljon ja parhaimmillaan hän on hyvä nelinpelaaja. Skupski on tasaisen varma pelaaja, joka menestynyt kohtuu hyvin ATP tasolla. Huippusuoritukset kuitenkin puuttuvat. Yhteispeliä ja kokemusta tällä parilla vähemmän sekanelinpelistä, joten pidän Chan/Dodig kaksikkoa selkeänä ennakkosuosikkina tässä matsissa. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA US Open

Svitolina - Yastremska

Vihje: 2-1

Kerroin: 4.00

Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus

Alkamisaika: 02:00 (alustava)

- WTA US Openin 1/16 finaalissa kohtaavat Rankingin 5. Svitolina ja 32. Yastremska. Svitolina pelannut hyvillä otteilla kovalla kentällä ja tässäkin turnauksessa voittanut vakuuttavasti 2-0 eräluvuin, Venus Williamsin ja Whitney Osuigwen. Svitolina pelannut nyt tauon jälkeen kovalla kentällä hyvin. Yastremska pelannut myös tauon jälkeen kovalla kentällä hyvin, tässä turnauksessa kaatunut Niculescu ja Peterson hyvillä otteilla. Hyvin tasainen ottelu kahden erinomaisen pelaajan välillä, Svitolinalla kulkenut viime aikoina hiukan paremmin ja kokemusta löytyy huomattavasti enemmän tälläisestä isosta turnauksesta sekä paineen alla pelaamisesta, Svitolina etenee tästä ottelusta eteenpäin 2-1 eräluvuin, Svitoliinaa pidän sen verran parempana pelaajana muta Yastremska onnistuu kuitenkin erän voittamaan mutta ottelua ei onnistu voittamaan Svitoliinaa vastaan.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, KBO

Kiwoom Heroes - Lotte Giants 

Vihje: Alle 8.5 juoksua

Kerroin: 2.38

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 12:30

- Kiwoom Heroes ja Lotte Giants jatkavat ottelusarjaansa, Kiwoom Heroes voitti avausottelun 4-0 luvuin. Kiwoom Heroesin syöttäjänä tässä pelissä aloittaa Yang Hyun, 1-0, 1.74 ERA:lla WHIP 1.06. Yang Hyun on tällä kaudella syöttänyt erinomaisesti Relief Pitcherin muodossa ja tulee tässä ottelussa jälleen syöttämään, 1-2 vuoroparia hyvin ottein ja en usko että antaa juoksuakaan tälläkään kertaa. Lotte Giantsin syöttäjänä aloittaa Park Se-Woong 2-3, 4.70 ERA:lla WHIP 1.51. Park Se-Woong on tällä kaudella syöttänyt ihan ok hyvin, etenkin kun otetaan huomioon että Koreassa juoksuja tehdään useimmiten paljon. juoksuja on tullut annettua mutta vain sellaiset tasaiset määrät, 2-3 per ottelu tahdilla. Kummankaan joukkueen lyöntikalustot eivät ole olleet kovinkaan hyvässä terässä viime aikoina ja undereita ollaan nähty molempien otteluissa kuin myöskin H2H Kiwoom Heroesin kotona käydyissä otteluissa näiden joukkueiden kohdatessa. Uskon että näillä syöttäjillä sama meno jatkuu kun avausottelussa tässä ottelusarjassa ja nähdään jälleen under ottelu. 

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | StarLadder Major

15:15

f2e17afa47e5d70ebcb3f74be3376d56.png MIBR - G2 41ec7d9fd765f736ef35f34aebc44b5d.png

Yli 25,5 kierrosta | 1,96 | Pinnacle

 

 • MIBR (FalleN, fer, TACO, LUCAS1, zews) on ollut tukalassa tilanteessa jo jonkun aikaa, kun lukuisten kokoonpanomuutosten jälkeen joukkueen pitkäaikainen tähtipelaaja coldzera jätti joukkueen monien vaisujen tulosten jälkeen. MIBR-koutsi zews toimii tuuraajana vielä tämän turnauksen, mikä tietysti heikentää brasilialaisjoukkueen mahdollisuuksia, mutta zews on kuulopuheiden mukaan harjoitellut erittäin ahkerasti ja hän ei täydellinen heittopussi ole. MIBR aloitti turnauksen voittamalla NiP:n lukemin 16-12, jonka jälkeen joukkue hävisi ENCE:lle 8-16. Minimitavoite on saavutettu ja nyt MIBR voi pelata ilman suurempia paineita.
 • G2 (kennyS, shox, JaCKz, Lucky, AmaNEk) taisteli tiensä Challenger-vaiheeseen viime viikolla rekordilla 3-1 ja peli näytti toimivan hyvin. Sama meno jatkui tämän turnauksen vaiheen avausottelu, jossa ranskalaisjoukkue päihitti NaVin jatkoajan jälkeen lukemin 19-17. Toinen ottelu Astralista vastaan alkoi loistavasti, mutta lopulta kyyti oli liian kylmää ja tappio tuli lukemin 7-16. Tuosta ottelusta jäi mieleen etenkin viimeinen kierros, jossa G2 hävisi täysin käsittämättömällä tavalla 4v0-tilanteen, kun pommi unohdettiin purkaa. Pienestä hapuilusta huolimatta G2 on pelannut tällä ja viime viikolla tasaisen hyvää peliä.
 • Karttavetossa MIBR poistaa ainakin Nuken ja luultavasti Dust2:n. G2 bannailee pois ainakin Mirage ja Vertigon ja luultavasti Infernon. Pelattavaksi kartaksi jäänee joko Train tai Overpass. Karttavalinnalla ei sinäänsä ole suurta merkitystä ottelun tuloksen kannalta.
 • MIBR ja G2 ottivat yhteen kahteen kertaan ennen pelaajataukoa IEM Chicago -turnauksen parissa. Tuolloin G2 voitti ensimmäisen ottelun 2-0, mutta MIBR otti revanssin voittamalla toisen ottelun 2-1. Tuolloin pelattiin samoilla kokoonpanoilla kuin tänäänkin eikä mikään täysi mahdottomuus olisi nähdä tasainen ottelu.

 

YHTEENVETO

 • MIBR on ollut pienessä ahdingossa kokoonpanotilanteensa kanssa, mutta siitä huolimatta joukkue on pystynyt laittamaan hanttiin hyvin. G2 on nostanut pelinsä tasoa viime aikoina ja pelaaminen näyttää taas maistuvan ranskalaisille. Joukkueilla on keskinäistä historiaa aivan viime ajoilta, joissa voitot jaettiin tasan. zewsin pelaaminen MIBR:ssä on nostanut MIBR:n kertoimia, mutta mielestäni tilanne ei ole niin paha miltä se kertoimissa näyttää. Uskon siihen, että MIBR pystyy antamaan kovan haasteen G2:lle, joka ei kuitenkaan aivan eliittitiimi ole ja pelaajien yksilötaidoissa ei valtavaa eroa ole. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan vähintään 26 kierrosta. 

 

TULOS: 4-16

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Superpesis klo 17:00

Kouvola - Sotkamo

Pelivalinta: Kouvola ML

Kerroin: 1,78 Coolbet 

Kouvola lähtee kotiotteluun hyvällä kokoonpanolla ja mielestäni kotiedun huomioon ottaen Kouvolan kuuluu olla selvä suosikki ottelussa. 

Kouvolan kokoonpano oli runkosarjan lopulla melko heikko, mutta pudotuspeleihin Kouvola on saanut sairastuvalta takaisin todella tärkeitä pelaajia. Nyt kokoonpano on jo todella hyvä ja kotikentällä näissä olosuhteissa Kouvolaa on vaikea voittaa. Tässä ottelussa Laakso pelaa jokerina, joka tuo entistä enemmän monipuolisuutta Kouvolan peliin. 

Sotkamo on materiaaliltaan laadukas joukkue, tosin ykköskärjen onnistumiset ovat todella tärkeitä Sotkamolle. Jos ykköskärki ei pääse kentälle hyvällä prosentilla, niin ottelusta tulee vaikea. Sotkamon kakkoskärki on melko heikko ja ykköskärkeen tullaan tässäkin ottelussa luottamaan. 

Kouvolan kotietu on hyvin merkittävä ja mielestäni Kouvola voisi olla ottelussa selkeämpi ennakkosuosikki. 

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

CHL

Cardiff - Mountfield

Tuplamahdollisuus 1X/ 2.40 UniBet

Klo 21:30

 

Iso-Britannian sarjan viime vuoden mestari aloittaa CHL urakkansa kotonaan tsekkiläistä Mountfieldiä vastaan.

Cardiff onpelannut harjoitusotteluita viisi joista voittanut kaksi ja vastukset ovat olleet Unkarin liigasta ja omasta pääsarjasta, joten kyllä vastuksen taso tähän CHL otteluun noista peleistä nousee.

Mountfield on pelannut enemmän otteluita harjoitusjaksolla sillä joukkue pelasi Mountfield cupin jossa se voitti kaksi peliä (Slovan Bratislava ja Pardubice( ja hävisi yhden jatkoilla(Spartak Moskova). Tuon jälkeen on sitten vielä viisi peliä pelattu joista kolme voittoa ja kaksi tappiota. Kokoonpanot varmaankin vaihdellut sillä esimerkiksi Amur kaatui 7-0 ja sitten hävittiin 7-2 juuri Pardubiselle.

Tsekkiläisethän tähän otteluun lähtee suurena suosikkina, mutta kuten eilen nähtiin se kotiedun merkitys etenkin näille niin sanotusti heikommilla joukkueilla niin uskon Cardiffinkin tänään kiusaavan isompaansa kotiyleisön tuella ja palkinnoksi tulee ainakin se piste.

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

LIGUE 1

Metz - PSG

YLI 2.5 maalia/ 1.74 ComeOn

Klo 21:45

 

Sarja kolmonen PSG vierailee ilman tähtihyökkääjiään Metzin vieraana.

PSG on avannut kautensa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Nimes ja Toulouse kaatui puhtaalla pelillä 4-0 ja 3-0, mutta Rennes onnistui voittamaan PSG:n 2-1 kotonaan.

Metz on pelannut huomattavasti heikompia joukkueita vastaan ensimmäiset pelinsä. Strasbourg 1-1, Monacosta voitto 3-0 ja viimeisin peli Angersin vieraana 3-0 pataan.

Joukkueiden keskinöiset ovat olleet runsas maalisia ja vaikka tänään vierailta puuttuukin Neymar, Mbappe, Cavani niin joukkueesta kyllä löytyy maalintekijöitä silti ja varmasti myös näyttöhaluja löytyy kun tilaisuus tulee sillä harvemmin nämä herrat sivussa on. Molempien joukkueiden alkukausi on myös tarjoillut maaleja ja siksi uskon että kyllä niitä tänäänkin nähdään ainakin tuo 3.

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...