Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

10.9

Recommended Posts

Tennis WTA Hiroshima nelinpeli klo 08:30

Bonaventure/Minnen - Hayashi/Uchijima

Pelivalinta: Hayashi/Uchijima

Kerroin: 2,52 Pinnacle

Bonaventure/Minnen kaksikko ei aiemmin ole yhdessä pelannut nelinpeliä ja kumpikaan ei ole mikään erityisen hyvä nelinpelaaja. Molemmat pärjäävät kohtuu hyvin kaksinpelissä ja siellä on suurimmat tavoitteet. Minnen on päässyt nostamaan rankingia kun on pelannut hyvätasoisen parin kanssa. Minnenin nelinpelitaso ei ole niin hyvä mitä ranking antaa ymmärtää. 

Hayashi/Uchijima kaksikko on aiemmin pelannut yhdessä ja kelpo menestyksellä. Molemmat pelaajat ovat menestyneet hyvin ITF tasolla myös muiden parien kanssa, joten kohtuullisista nelinpelaajista kyse. Uchijima etenkin menestynyt nuoresta iästään huolimatta hyvin nelinpeleissä. 

Mielestäni Bonaventure/Minnen kaksikko on asetettu liian suureksi suosikiksi tähän otteluun. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

khl 

admiral vs traktor

pelivalinta: Vasily Streltsov tekee vähintään yhden pisteen sis jatkoaika @ 2.05 Nordicbet

12:30

kahdessa ottelussa tehot 1+1 tehtaillut Vasily täytyy ehdottomasti poimia peleille sillä hän on kyllä yksi todennäköisimmistä Admiralin pistenikkareista.

Admiral koki edellisessä ottelussa 1-5 turpasaunan Sibiriltä, mutta nyt Admiral pelaa kauden ekan kotipelinsä joten varmasti he lähteävät tähän otteluun hyvin latautuneena ja valmistautuneena.

En usko ainakaan, että Traktor helpolla pääsee tämän päivän ottelussa vaikka materiaalinsa puolesta on selkeä ennakkosuosikki. Admirali tänään sen 2-3 maalia tekeepi niin eiköhän jossakin maalissa ole myös Vasily Streltsovi mukana. (vireen mukaahan nää menee ;) ).

VÄÄRIN!

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Admiral - Traktor 

Yli 4,5 maalia @2.35 ComeOn! / Yli 5,5 maalia @3.65 ComeOn! 

KLO: 12.30 

Otetaan normaalista poiketen vähän vastapalloon ja luotetaan, että pelityylit antaa maaleille mahdollisuuden. Vaikkakin MV-peli on kovaa luokkaa. Ylivoimapelaamista unohtamatta. Admiral vasta 2 ottelua pelattuna kun Traktor pelannut jo 4. Amuria vastaan Traktorin peli puuroutui helposti, eikä viimeistelyn osalta voi olla tyytyväinen. Toissapäiväinen kamppailu oli väsynyt esitys ja Admiralin tulisi käyttää tämä hyödykseen ainakin ottelun alkupuolen osalta. Vieraat pystyy luomaan riittävän määrän maalipaikkoja  (esim Vitjaz-ottelu) tehdäkseen 2-3 kaappia. Paljon töitä Olkinuoralle luvassa. Ylivoimapelin merkitys on molemmille suuri ja osittain tuntuu siltä, että Admiral saa niitä tänään useamman. Streltsov mainittu ylempänä jne. Calof toiselta puolen. Nimilistaa voisi jatkaa, mutta miksi suotta. 

Admiral tuntuu olevan ainakin vielä suhteellisen epävarma joukkue. Hyviä otteita nähdään huomattavasti enemmän kuin viimekaudella, mutta myös sama tapahtuu toiseen suuntaan. Tasaisuus löytynee kauden aikana, mutta sitä ennen kotijoukkueen ailahtelevuus antaa mahdollisuuden maaleille. 

Traktor on osoittautunut enemmän hyökkäävämmäksi, mitä olettaa saattaa, ja oikeastaan tuo ottelu SKAata vastaan on ainoa todellinen sukellus. Kiekkokontrolli ryöstettiin ja karvaus tökki. Varmasti enemmän kiekossa tänään kuin Amuria vastaan, joka tulee mielestäni johtamaan hyvään sekä pahaan. Useampi peli ja matkustus alla on isäntien etu tänään, joten melko tasainen tämän pitäisi olla ennakkoon. 

3-3 / 4-2 / 3-4 / 2-4 arvioilla mennään ja toivottavasti ei olla aivan liian kaukana totuudesta. 

Ottelussa täytyy tulla varsinaisen peliajan aikana yli 4,5&5,5 maalia jotta kohteet menevät oikein. 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Tulos: 2-1. Olkinuora - Fedotov, arvosana: kiitettävä
 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Spartak Moskova - Omsk 

Omsk @2.08 Nordicbet 

KLO: 19.30 

Eiköhän tässä ole huomattu näiden joukkueiden osalta semmoinen tosiseikka, että kun lipsuu sovitusta niin taululla näkyy. Omsk Severstalia vastaan ja Spartak Minskiä. Huolellisuutta olisi myös toivonut enemmän molemmilta, mutta tätä on alkukausi. 

Spartakin MV-peli on kysymysmerkki eikä tuo enemmän hyökkäävä puolustus mairittele itseäni Omskia vastaan. Joukkue saa luotua ylivoimahyökkäysten ansiosta hyvin paikkoja, mutta onko tämä liikaa tänään kun Omsk pelaa kenties liigan tarkista viisikkopuolustusta? Jää nähtäväksi. 

Vieraat palasi siis kurittoman ottelun jälkeen takaisin päiväjärjestykseen ja Nizhni kaatui lukemin 4-2 kotijäällä. Omsk hallitsi ottelua ja näin ollen voitto oli ansaittu. Erona jo valmiiksi vahvaan viimekauteen on tullut maalinteko. Se on mielestäni suoraviivaisempaa ja idearikkaampaa. Hyvä niin. Vaikea nähdä Omskilla muita puutteita tänään kuin mahdollisen asenteen. Selvä suosikki. 

Kohde menee oikein kun Omsk voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Ei helvetti oli omissa käsissä...
 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

SKA Pietari - Sibir 

YV-Maalit yli 1,5 @2.01 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 19.30 

KERROIN TULEE TIPPUMAAN!!!!!!

Itselleni päivän pankki ja panostus 5/5. 

Näin ei kuitenkaan yleensä kannata julkisesti kirjoittaa, mutta meni jo. 

SKA ja kyseisen joukkueen pelityyli taikka ylivoima ei esittelyjä kaipaa. Lehterä mm on osoittautunut tuomaan rauhallisuutta ja pelisilmää. Kemppainen, Plotnikov, Tkachyov ja Kagarlitsky jne.. SKA hävisi Jekalle edellisen ottelunsa ja kyllä pistän tuon pienen väsyn ja todella valmiin vastustajan piikkiin. Lasipalatsissa on tänään täysin erilaiset lähtökohdat ja isännät selkeä suosikki. Tullaan näkemään useampi ylivoima ja uskon että SKA tekee tuon 2 yksinkin. 

Sibir voi luottaa ylivoimaansa jos niitä tässä tänään saa. Tuttua suomimiestä löytyy Puustisesta lähtien ja onhan herra jo osunutkin tolppien väliin erikoistilanteista. Melkolailla ainoat mahdollisuudet tänään maaleille sillä SKA ei kovin paljon kiekkoa pois anna. Karvauksen kautta Pietarin ukkoa boksiin ja sitäkautta maaleille. 

Ennakkoon liian selvä kohde joten pamahtaa ajoissa eetteriin 5/5. Kokeillaan jopa ottaa tällä reilumpi tuplaus. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 maalia ylivoimalla  (sis ja)

OIKEIN 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo EM-karsinnat

Luxemburg vs Serbia

Pelivalinta: Serbia -1.5 @ 2.02 bet365

21:45

Serbia pelasi todella heikon ottelun Portugalia vasataan lauantaina ja koki 2-4 tappion, Luxemburgia vastaan on tehtävä todellinen ryhtiliike ja palattava omalle tasolleen sillä pistemenetyksille einään todellakaan ole varaa mikäli joukkue mielii tästä lohkosta EM-kisoihin. Serbian esitykset ovat olleet muutenkin heikkoja näitä lohkon kovimpia maita vastaan ja tuoreessa muistissa on 5-0 rökäletappio ukrainalle.

Serbia on kuitenkin selkeä ennakkosuosikki ja ihan aiheesta, Liettua vastaan Serbit nappasivat kotonaan selvän 4-1 voiton ja  tämän päiväinen Luxemburg on samaa tasoa suunilleen Liettuan kanssa. Serbiasta löytyy sellaisia tähtiä kuin Mitrovic, Tadic, Kostic ja Milivojevic joten ennakkoon voisi olettaa maaleja tässä pelissä tullaan näkemään.

Kunhan Serbia voittaa vähintään kahdella maalilla niin tämä kohde menee oikein.

1-3 OIKEIN!

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL:Jääkiekko klo.19:30

Spartak Moskova  Spartak Moskova - Avangar Omsk  Avangard Omsk

Tekee pisteen Ottelussa Robin Hanzl @2.00 Nordicbet(sis.JA)

Kotijoukkue Spartakin Tsekki hyökkääjä Hanzl pojoo testiin.

Molemmilla 4 ottelua käytynä ja Omsk on aloittanut paremmin,joka ei ole mikään yllätys.Omskilla on jo 3 suoraavoittoa ja 1 tappio.Spartakilla 1 voitto varsinaisella ja 2 häviöö jatkoilla ja 1 suora tappio.Omsk tulee suosikkina tähän kamppailuun ja joukkue onkin voittanut vieraissa jo Jokerit sekä TsSKA:n.Omsk hakee jo kolmatta vierasvoittoa,eikä se mahottomuus ole tänään toteutua.Spartak kyllä kotonaan laittaa vastaan,enkä usko sen jäävän maaleitta tänään.Spartak saattaa parit heittää,mutta Omsk todennäköisesti on tässä ottelussa niskanpäällä.Spartakin tsekki hyökkääjä on nakuttanut jo 3 syöttöpistettä 4 käymässäänottelussa.Näyttäs,että Spartakin tehot on 1ketjussa,jossa pelaavat Karsums,Daugavins ja välillä siinä mukana on ollut Hanzl sekä Zubov.Hanzl on onnistunut myös erivitjassa tekee pisteitä,ettei se mikään ongelma ole ja jos Spartak tänään maaleille pääsee niin kokeneen Tsekin Hanzl nimi ehken löytynee tilasto pöytäkirjoista.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL: Klo 19.00 Lokomotiv - HK Sotshi

 

Lokomotiv kohtaa 19-20 KHL-kauden kolmannessa ottelussaan HK Sotshin. Lokomotiv on aloittanut kautensa huonosti, sillä se on hävinnyt  molemmat ottelunsa ensin lukemin 2-5 Spartak Moskovalle, ja toisessa ottelussa lukemin 3-4 Nizhni Novgorodille. Sotshi puolestaan on kerennyt pelata jo kolme ottelua, ja voittanut niistä kaksi. Kauden ensimmäinen tappio tuli lauantaina lukemin 3-6 kun Ak Bars Kazan kävi hakemassa pisteet Sotshin kotiluolasta. 

Tämän päivän ottelusta on odotettavissa tiukka, ja uskon että Sotshi pystyy lyömään vahvojen alkukauden esityksien perusteella Lokomotivin jälleen tiukille. Siispä kaadun kohteessa Sotshin kelkkaan, mutta pienellä plussa tasoituksella. 

VIHJE: HK Sotshi +1.5 @1.72 (Unibet)

Vihje osuu, jos ottelu päättyy Sotshin voittoon, tasapeliin, tai maalin häviöön.

OIKEIN

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Euro-2020 karsinnat: klo 21.45 Moldova - Turkki

Eurokarsintojen viimeinen pelipäivä ennen maajoukkuetauon päättymistä, ja vielä tänäänkin pelataan 7 ottelun kierros. 

Moldova ja Turkki pelaavat lohkossa H. Lohkossa on Turkin kannalta erittäin jännät paikat, sillä viiden pelatun ottelun jälkeen Ranska, Turkki ja Islanti ovat kaikki keränneet 12 pistettä. Tällä hetkellä Turkki on lohkon kakkossijalla maalieron turvin Islantia edellä. Turkille siis tänään elintärkeä peli jatkoa ajatellen, eikä pistemenetyksiä kärsisi ottaa. 

Moldovalla puolestaan ei ole aivan yhtä hyvä tilanne, sillä he ovat keränneet ainoastaan kolme pistettä, ja ovat lohkossa toiseksi viimeisella sijalla eli viidentenä. Eroa viimeisenä majailevaan Andorraan on vain kolme pistettä.

Viime kohtaaminen Turkissa maaliskuussa päättyi Turkin suvereeniin 4-0 voittoon, ja uskon että tänään Turkki tulee ottamaan jälleen runsasmaalisen voiton, sillä 3 pistettä kotiin olisi tuotava. Siispä hyppäämme Turkin kelkkaan ja liuskalle lähtee turkkia pienellä tasoituksella.

VIHJE: Turkki -1.5 @1.85 (Unibet)

Vihje osuu, kunhan Turkki voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla. 

OIKEIN

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

VHL:Jääkiekko klo.17:00

Toros Neftekamsk  Toros Neftekamsk - Gornyak Uchalv  Gornyak Uchaly

Toros Neftekamsk -1.5 @2.07 ComeOn

VHL lätkästä kotivoittoa ja se pitäisi tulla väh.2 maalinerolla,että veto osuu.

Pidän Torosia laadukkaampana/vahvempana jenginä tälläkaudella,mitä Gornyak on.Viimekausi jo osoitti,että Toros oli vahva ja pääsi pitkälle pleijareissa.Viimekaudella Toros oli runkosarjan 3 ja Gornyak oli 24.Torosille tämä on kaudentoinenottelu ja joukkue voitti avauksessaan kotona Orskin 2-1.Vähämaalinen oli toi Torosin kaudenavaus,mutta nyt vastus on helpompi ja 1 peli alla niin eiköhän niitä maalejakin ala tulee.Gornyak otti toissapäivänä kunnolla pataan,kun se hävisi 6-1 Permille.Perm sijoittui viimekaudella jopa huonommin,mitä Gornyak,mutta tälläkaudella tilanne saattaa olla toistepäin.Toros on yleensä kotonaan ollut hyvä,kun puolestaan Gornyak ollut surkea vierailija.Toros jatkanee siitä mihin avauksessaan jäi,eikä se luultavasti omiinsa tule montaa laskemaan tänään.Lopputulosveikkauksen 3-1,4-1,5-1,4-2 sekä 5-2.

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...