Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO 17.00

 

SKA PIETARI - JOKERIT 

 

VALINTA SKA PIETARI -1,5 

KERROIN 2,00 ( BetWay)

 

Ylikerroin kyseessä,  sillä moni muu antaa alle kakkosta tähän ja niin tämänkin firman pitäisi tehdä.   Ihan järkyttävän helppo tuplaus kohde. 

SKA on monta luokkaa parempi joukkue ja pelaajat saavat aina bonukset,  kun he voittavat Jokerit .  Myös tuomaristo on tänään vahvasti kotijoukkueen puolella,  sillä ottelu pelataan Pietarissa.   Tämä ottelu käydään pienessä askissa,  joten vauhtia tullaan pitämään ja silloin Kontiola,  Joensuu ja kumppanit kyllä hyytyy jossain vaiheessa.    Tunti ennen peliä kerrotaan kokoonpano vieraiden osalta,  mutta vaikka Kalnins aloittaisi, niin kyllä se kiekko menee narrien verkkoon useasti tänään,  sillä puolustuspelaaminen on Vielä vaikeaa vierailla ja kun vastassa on laadukas hyökkäys,  niin kyllä SKA voittaa tänään.

Harjoituskaudella joukkueet kohtasivat kaksi kertaa.  Eka Helsingissä SKA voitti 1-2 ja Pietarissa lukemat olivat sitten jo 4-1, mikä on aikalailla odotusarvo tänäänkin.   Vieraat on tällä hetkellä niin paljon jäljessä,  että ei tässä ole kuin kotivoitto kyseessä ja aika lähellä on useamman maalin voitto, niin kakkosella -1 kotijoukkueelle,  niin kyllä tuplana pitäisi rahat tulla takaisin.  Vieraat ei montaa tee, sillä narrit tarvitsee useita maalipaikkoja yhden maalin tekemiseen että jännästi se ylivoima sakkaa aina näitä isompia vastaan myös, niin se suurentaa tämän kohteen onnistumista,  kun vieraat tekee vain sen 0-2 maalia korkeintaan.  Luultavasti vieraat jää vain 0-1 maaliin.   Kotijoukkue kyllä mättää ainakin kolme maalia kotonaan narria vastaan virallisessa KHL ottelussa.  

 

Kunhan SKA Pietari voittaa yli yhdellä maalilla,  niin tämä kohde menee oikein. 

-----

Muita hyviä vaihtoehtoja 

Jokerit tekee alle 1,5 maalia -normaali peliaika --  2,55 ( Veikkaus ) 

SKA PIETARI tekee avausmaalin ja voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 1,96 ( PAF ) 

 • Tykkäys 4
 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Klo: 17.00

Nizhni Novgorod - Avangard Omsk

Pelivalinta: yli 5.5 maalia(varsinainen peliaika) 

Kerroin: 2.43 (unibet) 

 

Itäisen konferenssin kakkonen Omsk saapuu lännen seiskan Nizhnin vieraaksi. Omsk aloittanut kautensa odotetun vahvasti ja saldona 4 voittoa ja yksi tappio. Nizhni aloitti kauden neljän ottelun vieraskiertueella josta mukaan tarttui ainoastaan yksi voitto. Kotona alla nyt kaksi ottelua joista kaksi maukasta voittoa TsSKA:sta, sekä Jokereista. Kotijoukkueelta hieno nousu viime pelissä jokereita vastaan, oltuaan kahdesti kolmen maalin takaa-ajo asemassa, kirien lopulta voittoon 6-5ja. Omsk lähtee tähän peliin suosikkina, mutta Nizhni tulee kyllä laittamaan kovasti kampoihin vaikka puolustus vuotaa välillä kuin seula, mutta hyökkäyksestä tuntuu löytyvän tulivoimaa. Vierailta löytyy ratkaisu voimaa joka kentästä ja hyökkäyskalusto lukeutuukin liigan parhaisiin, joten helpolla ei tule Nizhnin puolustus tänäänkään pääsemään. Uskonkin että tänään nähdään hyökkäysvoittoista pelaamista ja maaleja syntyy runsaasti. Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran jo viikko sitten, tuolloin Omsk oli kotonaan parempi luvuin 4-2.

 

Väärin

 

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko. Norja 1. Divisioona.

Furuset - Haugesund

valinta, Haugesund. kertoimella 2.95 Unibet. alkamisaika: 17.00

 

Nonii laitetaas testiin turskien ykkös divariin pikku kerroin hakua.

Sarjaa en sen syvällisemmin tunne, enkä Norjaa osaa edes auttavasti, mutta ihan kohtalaisesti tätä sarjaa on tullut veikkailtua ja jokunen tännekin osunut vihje kirjoiteltua.

 

Haugesund on noussut täksi kaudeksi 1. Divisioonaan ja sen kausi ei olisi paremmin voinut alkaa, kun se avasi kauden 5-2 voitolla vieraissa ja juurikin Furusetia vastaan.

Etenkin Haugesundin Suomalaiset olivat tehokkaalla pelipäällä ja joukkueen viidestä maalista peräti neljä oli suomalaisten käsialaa. Avausmaalin teki Henrik Sandvik joka ei ole tässä sarjassa ensikertalainen, vaan pelannut aiemmin tässä samassa sarjassa pelaavassa Tonsbergissa ja tehnyt parhaalla kaudella 30 runkosarja pelissä 70 pistettä tehoin 43+27 eli puhutaan tälle tasolle Grezkystä.. No ehkä yliampuva kuvaus, mutta kova vahvistus joukkueelle.

 

Ensimmäisessä pelissä vieraat saivat tuonne lähelle kuuden kertoimia ja syyhän siihen luultavasti on ollut se, että Haugesund on nousija joukkue ja luultavasti bookkerit ollut pihalla suurin osa, koska bet365 tarjosi ainoastaan 3.3 kerrointa, kun kohde oli sulkeutunut. Senkin kerroin oli tipahtanut kutosesta ja muualla kertoimet oli lopulta suljettu.

 

Furuset pelasi tätä sarjaa viime kaudella ja se ei todellakaan lukeutunut sarjan kovimpiin joukkueisiin, vaan oli sarjan toiseksi heikoin joukkue, joskin sarjataulukon vasta kolmanneksi viimeinen. Sarja on vahvasti jakautunut ja on normaalia, että tässä sarjassa on kolmen kerroksen väkeä ja Furuset kuului siis viime kaudella siihen heikoimpaan kerrokseen.

 

Haugesund näillä vajaavaisilla tiedoilla testiin tuolla kertoimella.

 

Pelionnea. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL.

SKA Pietari - Jokerit

valinta SKA Pietari - 2 AH kertoimella 2.4

Unibet. alkamisaika: 17.00

Tuossa kemmu olikin kirjoitellut jotakin kohteesta ja tasoituksella. Kokeillaan pikkuisen eri tasoituksella.

Jokereiden kausi ei ole tuloksellisesti lähtenyt vahvasti liikkeelle ja Niemestä ei ole ainakaan vielä tullut sateentekijää, kuten ennakoin viimeksi.

Jokerit on kyllä tehnyt kiitettävät 19 maalia viidessä pelissä ja sen omissa on soinut 17 kertaa.

 

Molemmat lähtee peliin tappio alla, SKA:lla kotitappio suurinta mestari suosikkia vastaan 0-3 ja Jokerit otti viimeksi vieraissa karmean sulamisen jälkeen 5-6 jatkoaika tappion.

Vaikka kausi on alussa, niin Pietari pääsee tähän peliin ilman matkustelua, kun jokereilla on jo useita tuhansia matkustus kilometriä takana, vaikka pari vieraspeliä vasta pelattuna, mutta jo tuo antaa etua Pietarille. 

 

Peli varmasti sytyttää molemmat, mutta kotiedun ja jokereiden matkarasituksen vuoksi, jokereiden heikon maalivahti pelin vuoksi, vklp peli, jossa yleisölle halutaan tarjota sirkushuveja jokereiden kustannuksella vuoksi, nolon 0-3 koti tappion vuoksi. Monta syytä minkä vuoksi epäilen Pietarin löylyttävän Jokerit tänään useammalla maalilla.

Jokerit on muuten kohdanneet SKA:n yhdeksän kertaa vieraissa ja kahdeksan kertaa se on hävinnyt..

 

Eli, SKA Pietari kun voittaa kolmella tai useammalla maalilla, niin veto osuu, tasan kahden maalin voitolla veto on void.

 

Pelionnea.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsekin extraliiga

Klo: 17.30

Plzen - Litvinov

Pelivalinta: yli 5.5 maalia(varsinainen peliaika) 

Kerroin: 2.25 (Comeon! ) 

 

LISÄÄ MAALEJA!! 

Hyvää kerrointa tarjolla overille tähän peliin! 

Plzen pelaa erittäin hyökkäävää peliä ja tulostakin syntyy. Monesti tämä ylihyökkääminen näkyy myös puolustus päässä ja omissa soi tiuhaan tahtiin. Kauden yhdeksässä harjoitus pelissä syntyi peräti 46 osumaa! Joka tekee yli 5 maalia ottelua kohden! Omissa taasen soi noin kahden maalin ottelu keskiarvolla. Toki vastustajat harjoituspeleissä ei kovimpia mittareita, mutta yhtä kaikki. Plzen avasi kautensa jatkoaika tappiolla sparta prahan vieraana tapahtumarikkaiden vaiheiden jälkeen 7-6.

Litvinov myöskin tykkäsi pelata maalirikkaita pelejä harjoituskaudella ja 10 pelatusta ottelusta peräti 8 painui yli tuon 5.5 maalin rajan! 

Ottelun kuva tuleekin olemaan aika pitkälti se että Plzen painaa päälle ja litvinov yrittää pyristellä mukana. Hyvänä iltana kotijoukkue painaa yksin nuo 6 maalia kasaan, mutta tänään uskon apuja tulevan myös vierasjoukkueelta. Plzenin agressiivinen hyökkääminen aukaisee vieraille hyviä vastahyökkäys paikkoja ja tulevat sen pari maalia iskemään! 

 

Väärin

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Italia:Serie A jalkapallo klo.13:30

Genoa  Genoa - Atalanta  Atalanta

Ottelussa Tuomitaan rangaistuspotku @2.90 Nordicbet

Serie A:n päivän ensimmäiseen kohtaamiseen 11 metrinen kokeiluun.

3.kierros ja kotijoukkueena toimiva Genoa on aloittanut kauden mukavasti voitolla ja tasurilla,vaikka vastustajat ovat olleet suhtkoht kovia(Fiorentina ja Roma)Atalantan saldo on 1 voittoa ja Tappio.Maaleja on molempien tähänmennessä käydyissä otteluissa teyhty mukavasti ja enkä usko,että maaleitta jäädään tässäkään.Hyviä hyökkääjiä löytyy kentältä ja etenkin Atalantan Muriel sekä Zapata.Genoan Kouame on jo iskenyt molemmissa maalin.Tapahtumia/vauhtia tiedossa sekä hyökkäävää peliä molemmilta tullaan näkee.Genoan 2 käymässäottelussa on molemmissa tuomittu pilkku.Atalantan peleissä ei niitä tälläkaudella ole vielä tullut.Ottelun tuomitsee M.Fabbri ja sen verran kaverin tilasoja kaivelin,että Fabbri on 5 viimeisessä Serie A ottelussa antanut 4 rangaistuspotkua.Saattaa olla hankala ottelu tuomita Fabbrille tämä ja 11 metrinen saatetaan nähdä.

ottelussa tuomittiin molemmille rangaistuspotku

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Italia:Serie A jalkapallo klo.16:00

Spal  Spal - Lazio  Lazio

 

Ottelussa Tuomitaan Rangaistuspotku @3.00 Nordicbet

Jatketaan Italian pääsarjaa ja otetaan tähän myös pilkku testiin.

Spalin aloitus ollut vaimea ja 2 ottelusta on häviöt alla Bolongaa sekä Atalantaa vastaan.Laziolla ollut parempi lähtö kauteen ja voitto Sampdorista sekä tasuri Romasta on  saldona tähänmennessä.Spalilla tulee olee vaikeaa tänännkin,sillä vastus ei mun mielestä ainakaan helpotu noista kahdesta edellisestä.Lazio on noissa 2 käymässässään pelissä luonut paljon tekopaikkoja ja Spal tänään vastustaja on sellainen,että Lazio saa tänäänkin niitä paikkoja luotua.Lazion hyökkäys on parempi ja Spalin pakeilla pitänee kiirettä tänään ja voi olla että Spal joutuu turvautuu likaisiinkeinoihin Lazion hyökkääjien pysäyttämiseksi.Tuomarina ottelussa on G.Calvarese,joka ei arkaile pilkkuja tuomita.5 viimeisessä Serie A:n ottelussa Calvarese on tuominnut 4 pilkkua.Lazion peleissä on jo 1 pilkku nähty tälläkaudella.Spalin peleissä niitä ei ole tullut,mutta tänään se voisi tulla,sillä Spal saattaa turhautua jos voittoja ei ala tulla,eikä se tänään helpolla tule ja jos tulee niin siihen tarvitaan rangaistuspotku maaleja.

jaahas,siin meni 15min,ku lazio sai pilkun 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valioliiga Englanti / Jalkapallo

Watford - Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang tekee ottelussa maalin: Kyllä @ 2.20 Bethard

Alkaa 18:30

Alexandre Lacazetten ollessa sairastuvalla Aubameyangin harteille sysätään entistä enemmän maalintekovastuuta. Gabonilainen hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella pelaamassaan neljässä valioliigamatsissa kolme maalia. Watford on pelannut tällä kaudella kaksi kotiottelua joissa  se päästi pallon verkkoonsa yhteensä kuusi kertaa. Arsenal tulee tekemään tänään vähintään kolme maalia joista ainakin yksi merkataan Aubameyangin tilille. Bethardilta markkinatoppi.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Superpesis 3. Finaali klo 16:00

Sotkamo - Joensuu

Pelivalinta: Joensuu -1,5 juoksua

Kerroin: 1,90 Veikkaus

Joensuu lähtee suurena suosikkina myös 3.finaaliin. Joensuu ollut parempi molemmissa finaaleissa, vaikka Jymy olikin eilen parempi kuin 1. Finaalissa. Tänään uskon mestaruuden ratkeavan Joensuun suuntaan. 

Joensuulla laadukas ykköskärki ja myös 2 kärjestä löytyy hyviä pelaajia. Kokonaisuutena materiaali on hyvin laaja ja jokaiselle pelipaikalle löytyy hyvät pelaajat. Heikkoudet joukkueessa ovat vähissä. Kotiutusosastolla vielä Niemi ja Rautiainen niin huippujoukkueesta kyse. 

Sotkamo peluuttaa edelleen vain 1 kärkeä, joten jos Piiponniemi/Vikström kaksikko ei pääse kentälle niin Jymy on pulassa. Jymyltä ei löydy yhtä laajaa kokoonpanoa kuin Joensuulta ja se on finaaleissa näkynyt. Myös virheitä on Sotkamolle sattunut enemmän. Sotkamolla kotiyleisön edessä paineet onnistua, kun taas Joensuu pääsee pelaamaan tätä ottelua täysin paineettomassa tilassa. 

Kohde menee oikein, kun Joensuu tekee vähintään 2 juoksua enemmän kuin Sotkamo. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Championship Englanti / Jalkapallo

Huddersfield Town - Sheffield Wednesday

Sheffield Wednesday @ 2.68 Coolbet

Alkaa 14:00

Umpisurkeasti kauden aloittanut Huddersfield ei ole voittanut vielä otteluakaan kuuden pelatun kierroksen jälkeen. Joukkueella on kasassa viisi tappiota ja yksi tasuri. Huddersfield päästi jokaisessa noista tappioista verkkoonsa kaksi maalia. Sheffield on voittanut kolme ja hävinnyt toiset kolme pelaamastaan kuudesta ottelusta tällä kaudella. Joukkue on antautunut Huddersfieldille viimeksi vuonna 2011 joten historia nostattaa varmasti miehistön itseluottamusta vielä viime kaudella Valioliigassa pelannutta Huddersfieldiä vastaan. Huddersfield pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa uuden managerin (Danny Crowley) alaisuudessa. Vastaavasti tämä on viime viikolla ruoriin tarttuneen Sheffield -manageri Gary Monkin ensimmäinen ottelu joukkueen peräsimessä. Sheffield kärsii muutaman pelaajan poissaolosta mikä näkyy varmasti hiukan joukkueen esityksessä. Huddersfield matelee kuitenkin tällä hetkellä sen verran syvässä pohjamudassa että vierasjoukkue tulee nappaamaan  voiton maalein 0-1.

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...