Jump to content

Recommended Posts

Venäjä:MHL jääkiekko klo.18:30

HC Riga  HC Riga - Amurskie Tigry  Amurskie Tigry

o4.5 @2.00 Pinnacle

Tähän matsiin voisi testaa o4.5 huomiselta MHL kiekkokierrokselta.

Viidennetottelut molemmille ja pikkuhiljaa alkaa voimasuhteet muotoutua.Rigalla on 4 ottelusta jo 3 voittoa,jota voinee pitää hyvänä suorituksena siltä.Tigryn aloitus ollut vastaavasti paljon heikompi ja joukkue on voittanut vasta 1 pelin ja 3 hävinnyt varsinaisella peliajalla.Tigrylla on nyt 3 tappiota peräkkäin ja edellistä Atlantylle joissa tehtiin paljon maaleja(5-3,6-1)Tigrylla ollut hiukan vaikeeta maalinteko,mutta uskoisin siihen tapahtuvan kaudenedetessä kyllä parannusta ja viimeksi Atlantya vastaan iski jo 3 osumaa.Omiinsa Tigry on myös päästelly paljon ja sehän ei haitaksi ole vedon osumisenkannalta.Riga pelaa kaudenekan kotimatsin ja siinä pitäisi olla tarpeeksi jo motivaatioita voittaa peli/maaleja iskeä.Riga pelasi loistavan vieraskiertueen voittamalla 4 pelistä 3.Molemmat joukkueet ovat saaneet levät 5pv,jotenka virtaa molemmilla pitäisi olla.Rigan 3 edellisessä tullut väh.se 5 maalia tai enemmän ja Tigryn 2 edellisessä ollut reippaasti yli 5.MHL on maalirikasta,vaikka välillä siellä osataan nyhjätäkin,mutta 5 maalia ottelussa ei mitään erikoista ole.Rigan 1 kotimatsi ja Tigry saa pikkuhiljaa juonesta kii niin siinä on ainekset yli 4.5 maaliin.

 

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

khl 

riika - amur

19:30

pelivalinta: amur +0.5 @ 1.85 pinnacle

riika hävisi vieraskiertuueella kaikki kolme otteluaan yhteismaalein 3-16 joten suuria ongelmia kotijoukkueen pelaamisessa on kyllä tällä hetkellä enkä jaksa millään uskoa, että siirtyminen kotikaukaloon saa taikaiskusta joukkueen pelin toimimaan.

amurin kausi on mennyt vielä surkeammin mitä riikalla koska sillä ei ole vielä yhtäkään voittoa tältä kaudelta, mutta se on kuitenkin pystynyt pitämään jokaista vastustajaansa tiukilla ja mielestäni amurin pelissä on tällä hetkellä vähemmän ongelmia kuin riikalla ja pidänkin amuria tällä hetkellä pelillisesti parempana joukkueena kuin riikaa.

kunhan ottelu päättyy tasan tai amurin voittoon niin tämä kohde menee oikein.

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis WTA Guangzhou klo 13:30

Stosur, S - Martincova, T

Pelivalinta: Martincova, T

Kerroin: 1,52 Unibet

Stosurin ura on ollut pidempään jo laskusuunnassa. Tämä kausi ollut tuloksellisesti heikko ja viimeaikaisten otteiden perusteella loppukaudestakaan ei ole odotettavissa menestystä.

Martincovan ura päinvastoin noususuunnassa. Martincova on pelannut kokonaisuutena todella hyvän vuoden ja loppukauden sisäkenttien turnauksistakin on menestystä odotettavissa. Martincova pelannut Guangzhoussa jo pari karsintaottelua, joissa kaatui kohtuullisen hyvä tasoiset pelaajat suoraan 2-0 erin. Martincova jatkanee tässä ottelussa vahvoja otteita ja etenee seuraavalle kierrokselle.

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ATP Metz (hard)

Antoine Hoang - Cedric-Marcel Stebe

Cedric-Marcel Stebe @ 2.38 William Hill

Alkaa 16:00

Vastakkain turnauksen avauskierroksella maailmanlistan sijat 100. ja 221. Entinen maailmanlistan 71. Stebe palasi kentille täksi kaudeksi oltuaan poissa kentiltä loukkaantumisen vuoksi yli vuoden mittaisen jakson. Mies kärsi kuusi tappiota putkeen vuoden alussa mutta sen jälkeen Stebe on osoittanut selviä piristymisen ja tason palautuksen merkkejä. Saksalainen pelasi itsenä heinäkuun lopussa Gstaadin(massa) turnauksessa itsensä finaalin asti jossa tie nousi pystyyn Ramosta(49.) vastaan. US Openissa elokuun loppupuolella Stebe tiputti Krajinovicin(51.) turnauksen ensimmäisellä kierroksella erin 3-1. Seuraavalla kierroksella Cilic(28.) oli miehelle liian kova pala lukemin 3-1. Isäntämaata edustava 23 -vuotias Hoang on Challenger -tason pelaaja vaikka väläytteleekin satunnaisesti ATP -tourilla. Kokeneempi Stebe on näistä miehistä selvästi parempi pelaaja ja ainoastaan miehen päivän kunto on hienoinen arvoitus. Hoang ei missään nimessä ole kertoimien arvoinen suosikki joten otetaan saksalaista lapulle Hillin Wiljamilta markkinatopilla.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo: 19.30

Dinamo Riika - Amur Habarovsk

Pelivalinta: Tasapeli

Kerroin: 4.1(nordicbet)

 

Blokki jo yllä tarttunut tähän peliin kiinni ja aika lailla samoilla linjoilla ollaan😁

Vastakkain siis kaksi heikosti viime aikoina esiintynyttä joukkuetta. Amurilla edelleen kauden voittotili avaamatta kun takkiin on tullut kaikissa alkukauden kuudessa matsissa. Vieraille maalinteko on ollut tuskallista, ainoastaan 8 tehtyä ensimmäiseen 6 peliin on todella heikkoa suorittamista. Peräti viisi näistä peleistä on päättynyt maalin erolla, joten tiukkoja pelejä on ollut. 

Riika sen sijaan aloitti kauden kahdella kotivoitolla spartak moskovasta ja nizhni novgorodista. Sen jälkeen olikin siirtyminen vieraskentälle josta ei paljon jäänyt kerrottavaa, kolme rumaa tappiota maalierolla 3-16! Riika pelannut hyvin kotonaan ja tänään en usko että neljättä rökäletappiota tulee. 

Pelistä odotan todella tiukkaa ja kun molemmilla maalinteko tökkii pahasti ei tasuri tähän peliin ole mikään yllätys. Ympäripyöreä peli jossa voitto voi kääntyä kummalle tahansa. Uskonkin erittäin vähämaaliseen tasuriin! 

 

Oikein! 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo:19.30

TsSKA Moskova - Lokomotiv Jaroslav

Pelivalinta: Lokomotiv Jaroslav

Kerroin: 6.15 (nordicbet) 

 

Kerroin johon pakko tarttua pienellä. Olkoonkin TsSKA kuinka suuri suosikki tahansa niin näin suurena ennakkosuosikkina se ei tähän peliin lähde. Kotijoukkue paperilla toki paljon parempi ja on todennäköisin gagarin cupin voittaja. TsSKA aloittanut kauden 4 voitolla ja kahdella tappiolla. Tappiot tulleet vieraissa Nizhnille jatkoajalla 2-1 ja avausottelussa Omskille kotona 1-3. Viime ottelussa nähtiin parasta TsSKA:a tällä kaudella kun se jätti SKA:n täysin aseettomaksi kotonaan voittaen pelin 0-3.

Lokomotiv aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta viimeiset kaksi peliä on olleet voitollisia. Etenkin viimeisimmässä pelissä nähtiin jo hyvää tekemistä kun se kaatoi Dynamo Moskovan kotonaan lukemin 5-2. 

Itse olen sitä mieltä että TsSKA:n peli ei vielä ole täysin sillä mallilla mitä se parhaillaan on. Ja uskonkin että lokolla on hyvät saumat napata tästä pinnat kotiin. Maaleilla tässä pelissä tuskin juhlitaan ja puolustuksen kautta lähdetään peliä tekemään molempien joukkueiden osalta. Joten ei muutakun rohkeasti kakkosta lapulle ja huomenna nauraen pankkiin😉

 

Väärin! 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Dinamo Riika - Amur Habarovsk

valinta, maalit yhteensä - 1. erä. U 1

kertoimella 2.08 Unibet.

alkamisaika: 19.30

 

Tähän peliin näköjään oli tullut vihjettä jo, mitä olin ajatellut, niin kokeillaan taas pikkusen eri vaihtoehtoa.

 

Joukkueiden kaudet ei ole alkanut kovin vahvasti ja molemmat löytyy omista konfreseista viimeiseltä sijalta. Syykin on selkeä! Kumpikaan joukkueista ei ole tehnyt kuin päälle maalin per peli ja kun omissa on soinut, niin pisteitä on vaikea kieryttää.

 

Amurilla on mennyt vielä heikommin pisteiden valossa ja sillä on ainoastaan yksi piste kuudesta pelistä, mutta laukaisu tilastoja ja aloitus voittoja kun katsoo, niin on mahdollista, että joukkue on ollut hieman epäonnekas myös ja jokunen piste voisi olla enemmän.

 

Riikalta löytyy kaksi voittoa, kun se aloitti kauden kotona kahdella kotipelillä, joista molemmista tuli voitto. Sen jälkeen sillä oli kolme vieraspeliä, joista käteen ei jäänyt kuin matkaliput ja harjoituksiin kotiläksyksi hio puolustusta kuntoon.

 

Kaksi joukkuetta joille voitto olisi tervetullut ja näkisin tämän pelin vähä maalisena, joka ennakoi vähä maalista ensimmäistä erää ja yllätyksenä ei tulisi, jos enismmäisen erätauon jälkeen, taululla olisi ottelun alkaessa olevat lukemat.

 

Tasan maalilla panos takaisin, alle maalilla ensimmäinen erä. veto oikein.

 

Pelionnea. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL jääkiekko klo.16:00

Snezhnye Barsy Snezhnye Barsy - Avto  Avto

Avto -1.5 @1.99 Pinnacle

Pysytään MHL lätkässä ja vieraille se parinmaalinvoitto kokeiluun.

Avto on niitä MHL kiekon kärkijoukkueita vuodestatoiseen.Avto oli viimekaudella runkosarjan kakkonen.Joukkue on aloittanut hyvin myös tämänkauden ja 5 ottelusta on ainoastaan jatkoilla kärsitty 1 tappio.Joukkueet kohtasi eilen ja Avto voitti 0-3.Itseasiassa Avto on nyt voittanut kahdesti putkeen Barsyn 0-3.Joukkueet on tuttuja,kun viimekaudella pelasivat nokikkain pleijareissa ja Avto pudotti Barsyn otteluvoitoin 4-1.Avto voitti noi kaikki 4 ottelua vähintään sillä 2 maalinerolla.Avto on siis jatkanut siitä mihin lopetti viimekauden.Avtolle on tehty pirun vähänmaaleja,eli se kertoo onnistuneesta puolustus/maalivahti pelistä.Barsyn omanpään pelaamisesta ei voi sanoa samaa,sillä Barsy on laskenut omiinsa eniten tähänmennessä maaleja.Eilinen voi hyvinkin toistua tai ainakin se parinmaalinero Avton eduksi saatetaan nähdä tänäänkin.

2-3 päätty,itkettää nää tasotusvedot,ku Avto vielä kusi rangaistuslaukauksen ajassa 59:49 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL. Ennakkokausi.

Edmonton Oilers - Winnipeg Jets

valinta, molemmat joukkueet tekevät maalin - 1. erä. kertoimella 2.48 Unibet.

alkamisaika: 04.00

 

On aika vuodesta, kun viasatin tilaaminen alkaa tulemaan hiljalleen  ajankohtaiseksi, 

un änärissä aletaan virittelemään pelituntumaa harjoituspelin muodossa!

 

Tämä on siis ensimmäinen harjoitusottelu molemmille.

Joukkueet ovat näissä harjoituspeleissä kohdanneet muutamina edellisinä vuosina ja jokusen katsonut ja syytä on odottaa maaleja.

Molemmilla riittää varmasti innokkaita talentteja ja vähän kokeneempiakin pelaajia ja tilanteita riittää alusta asti molempiin päätyihin ja maalivahteja käy sääliksi.

 

Luultavimmin overi peli, joka ennakoi, että maaleja nähdään jo ensimmäisessä erässä ja molemmissa päissä.

 

Pelionnea.

 

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

TsSKA Moskova - Lokomotiv 

Lokomotiv yli 1,5 maalia @2.11 Nordicbet 

KLO: 19.30 

Jatketaan erittäin huonosti menneestä putkesta huolimatta. Tätä tämä on. 

Otetaan vieraiden maaleja kokeiluun. Huomioitavaa heti kärkeen, että Lokomotiv on onnistunut tuon 2 maalia värkkäämään 8 edellisessä ottelussa. Lisäksi joukkue on ollut tseskalle vaikea läpi historian. 

Tseskan verkkoon ei vaihteeksi olla tehty kuin 1 maali kolmeen viimeiseen otteluun. Joukkue pelaa tyypillisesti ja osaa viisikkopuolustamisen kenties parhaiten tässä sarjassa. Moskovalaisia voidaan horjuttaa kovalla taklauspelillä ja jatkuvalla karvaamisella. Sorokin-Johansson kova kaksikko maalilla, mutta ei missään nimessä ohittamaton. Selkeä suosikki kotijoukkue kuitenkin on ja kerroin selittyy sillä. 

Lokomotiv lähtee vieraskentälle ja joukkue on totisesti parantanut otteitaan peli peliltä. Mitään yksittäistä liideriä ei joukkueessa ole ja vastuun kantajia on ollut odotettua enemmän. Hyvä niin. Lokomo on saanut huilia päivän enemmän kuin tseska. Lokomotiv on kuitenkin ollut sysipaska ylivoimalla ja edellinen ottelu tarjosikin kauden ensimmäisen onnistumisen tällä saralla. Oli jo aikakin sillä tätä asetta joukkue totisesti tänään tarvitsee. 

Ylempänä on jo otettu tähän kiinni ja itse näen täysin mahdolliseksi vieraiden parit maalit. Vaikka tseska kova onkin. 

Kohde menee oikein kun Lokomotiv tekee yli 1,5 maalia  (sis ja+vl)

OIKEIN 

 • Tykkäys 3
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...