Jump to content

Recommended Posts

Koripallo NBL Australia klo 11:30

Illawara Hawks - Adelaide 36ers 

Pelivalinta: Adelaide 36ers 

Kerroin: 2,25 Bet365 

Illawara kohtaa kotikentällä Adelaiden. 

Adeleide aloitti kauden tappiolla Sydneytä vastaan, mutta voitti Brisbanen toisessa ottelussa. Adeleide on materiaaliltaan keskikastia, mutta tämän päivän vastustaja on yksi sarjan heikoimmista joukkueista ennakkoon. 

Illawara aloittanut kauden 1-3 tilastolla. Ainoa voitto tuli heikosta Cairnsista, joten tuosta turha vetää suurempia johtopäätöksiä. Materiaaliltaan joukkue on yksi sarjan heikoimmista ja voitot tulevat todennäköisesti jäämään vähiin tällä kaudella.

Illawara on kohtuullisen hyvä kotijoukkue, mutta Adeleide oli viime kaudella yllättävän hyvä vierasjoukkue. Keskinäiset ottelut menneet lähes tasan viime vuosina, joten lähtökohdat tähänkin otteluun ovat hyvin tasaiset. 

Adeleiden ei kuulu mielestäni olla näin selvä altavastaaja tässä ottelussa. 

OIKEIN 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

KHL

Amur Habarovsk - Dynamo Moskova

Amur Habarovsk/ 3.25 NordicBet

Klo 12:00

 

Kohelon aamukamppailussa Dynamo vierailee viime kierroksilla hyvin pelanneen Amurin vieraana.

Amur on kolmen ottelun voittoputkessa tällä hetkellä kun sen on kaatanut Spartakin jatkoilla ja kahdessa kotimatsissa kaatui Lokomotiv ja Severstal vähämaalisissa otteluissa.

Dynamo on ollut tasainen ja onkin läntisen konferenssin viidennellä sijalla tällä hetkellä. Viimeisestä viidestä Dynamo on voittanut kolme ottelua, viimeisimpänä Kunlun kaatui niukasti 1-2.

Joukkueiden keskinäiset ovat olleetjärjestään maalin pelejä ja niin sen uskon tänäänkin olevan ja pakko kokeilla kotijoukkueen kovaa kerrointa kun kotijoukkue on hyvässä iskussa ollut. Tuskin tänäänkään maalijuhlia nähdään ja se on vaan Amurin etu myös sillä jos maalikilpailu tulisi niin silloin Amur ei pysy perässä.

Link to post
Share on other sites

Khl

amur - dynamo moskova

pelivalinta: dynamo moskova eka erä o0.5 @ 1.98 pinnacle

12:00

Lähden hakemaan tähän kamppailuun moskovalaisten maalia avauserään sillä kolmessa aikaisemmassa ottelussa se on siihen pystynyt. Varsin vähämaalinen ottelu on ennakkoon luvassa sillä amurissa on pelattu perinteiseen bavaruskie khl tyyliin undereita 7/9 viime peliin  joten en usko tämänkään ottelun mikään poikkeus siltä osin on.

Under 4.5 voi siis olla myös hyvä veto tähän kamppailuun.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

khl

kunlun - sotsi 

pelivalinta: vierasjoukkueen maalit eka erässä o0.5 @ 2.18 Pinnacle

14:30

kuuden ottelun tappioputkessa riutuva sotsi lähtee katkaisemaan tappioputkeaan kunlunia vastaan joka on hävinnyt kolme viime otteluaan. Tilastoista pisti silmään, että Kunlunia vastaan vastustaja on pystynyt 6/10 viime pelissä tekemään avauserässä maalin joten pinnaclen tarjoama kerroin kelpaa mainiosti peleille. 

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Esports, CS

Astralis - M1X

Vihje: 1. kartta yli 24.5 kierrosta

Kerroin: 1.80

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 18:00

- Astralis kohtaa M1xin. Astralis lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina ja onhan Astralis edelleen yksi aivan parhaimmista ellei paras joukkue, joka on pitkään ollut yhdessä ja joukkuepelaaminen on ainutlaatuisen kovalla tasolla. M1X on kuitenkin joukkue josta löytyy todella hyviä ampujia, ja vaikka joukkuepeli ei ole lähelläkään Astraliksen tasoa pystyy M1X hyviin otteisiin, jonka se on osoittanut mm. Voittamalla Mousesportsin ja Trickedin, ja myös pelaamalla tiukkoja pelejä Nippiä ja Avangaria vastaan. Astralis lähtee isona suosikkina otteluun mutta silti M1X pystyy kyllä laittamaan kampoihin ampumisella, eikä Astraliksen viime aikaiset otteet ole olleet ihan sieltä terävimmästä päästä näissä online matseissa vaikka 2-0 voittoja ovatkin ottaneet, on silti nähty monta tasaista karttaa jossa on paljon kierroksia pelattu, Uskon että tässäkin tullaan avauskartassa overi näkemään, linja aavistuksen alhaalla omaan makuun joten maistuva kohde.

  • Tykkäys 4
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

Lokomotiv Yaroslavl - Traktor

Vihje: Lokomotiv Yaroslavl -1.5 

Kerroin: 2.67

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 19:30

- Lokomotiv isännöi Traktoria. Lokomotiv palaa 3 ottelun vieraskiertueelta kotiin, saldona 1 voitto, 1 tappio ja 1 jatkoaikavoitto. Lokomotivilla on viime otteluissa kulkenut kotonaan pelatessa hyvin ja uskon saman menon jatkuvan vaikka ensimmäinen kotiottelu vieraskiertueen jälkeen voi ollakin hankalampi. Traktor puolestaan vieraskiertueella ja alla on kaksi tappiota, Vitjazille ja Cskalle. Traktor on kärsinyt loukkaantumista eikä viime otteluissa ole kyllä vieraissa kulkenut pahemmin ollenkaan. Lokomotiv on joukkueista laadukkaampi ja tulee hyödyntämään tämän kotiedun Traktoria vastaan. Traktorin vaikeudet vieraissa jatkuu maalejen osalta ja Lokomotiv tulee iskemään tarvittavat maalit jotta vähintään kahden maalin voitto kotijoukkueelle tulee. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Philadelphia - Vegas 

Philadelphia @2.90 Bet365 

KLO: 02.00 

Vasta kuusi ottelua pelannut Philadelphia saa vastaansa Vegasin. Flyers ei ole vastannut huutoon odotetulla tavalla ja joukkue on tappiokierteessä. Lohtua tähän kuitenkin tuo edellinen ottelu, tappiosta huolimatta. Phillies oli jäällä täysin päällikkö, mutta niin hauskaa kuin jääkiekko onkin, ei pisteen pistettä. Mitään syytä huoleen ei kuitenkaan ole. Philadelphia on tässä ottelussa omasta mielestäni suosikki. Keveymepi kalenteri ja kyllä voidaan todeta myös, että Flyers oli tällä kertaa sijaiskärsijänä. Dallas kun lopulta sen voiton otti. Parempi tuuri ja tarkkuus tähän peliin niin vegas kaatuu suhteellisen helposti. 

Vegas on ollut odotetun vahva ja joukkue on pelannut 3 ottelua enemmän kuin Philadelphia. Vieraiden listalta puuttuu muutama ukko, mutta itse pelissä se ei ole juuri näkynyt. Muutama maali on ehkä jäänyt vähemmäksi. Joukkuella on voitot alla Ottawasta ja Pensistä, mutta ihan ajankohdallisesti noissa peleissä oli etu Vegasilla. Monestakin syystä. Tänään vastaavaa etua ei ole ja kun katsotaan Knightsien tappioita niin esimerkiksi Arizona kaatoi heidät vahvan liikkeen ja suoraviivaisuuden ansiosta. Girouxin ketju on varmasti Vegasille myrkkyä. Myös Fleury on pelannut maalissa siitä saakka kun herra vaihdettiin Subbaniin tuossa Arizona-pelissä. Hyvä jos pelaa sillä ylös uppoaa herkemmin. 

Phillies katkoo tappioputken kotihallissaan kunhan jatkaa siitä mihin Dallasia vastaan jäi. Järjetön ylikerroin 5/5 ja pam pam pam. Tulosveikkaus: 5-2

Kohde menee oikein kun Philadelphia voittaa ottelun varsinaisen peliajan puitteissa 

OIKEIN 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

St Louis - Colorado 

YV-Maalit yli 1,5 @2.20 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 03.00 

Viimekauden mestari voitti viimekaudella jokaisen ottelun Avalanchea vastaan ja merkit näyttää jälleen kerran olevan Bluesin suuntaan. Ei niinkään pelillisten esitysten valossa, mutta kalenterin puolesta kyllä. Surkea ottelu Habsia vastaan alla Bluesilla kun taas Avs painaa hyvässä lennossa. Totuus on kuitenkin se, että Coloradon jalka painaa ja Grubauer joutunee koviin paikkoihin. Uskon että Grubauer pelaa huilin jälkeen, mutta onko tämä ehkä liian hankala herralle tuon lepovuoron jälkeen? 

Odotettavissa nälkäinen kotijoukkue, joka varmasti hakee hyökkäyksiin enemmän voimaa. Avs tulee ennenpitkää "roikkumaan" paidassa ja yyveetä saadaan Bluesille. Tilastot eivät valitettavasti imartele tätä valintaa tässä kohtaa kautta, mutta ei tarvitse olla nero jos esimerkiksi on vilkaissut Coloradon otteluita ja heidän yyveetä, todetakseen että se on toimiva pelote. Edelleen. 

Bluesin puolella Tarasenko kipparoi heidän yyveetä luonnollisesti. Paljon on parannettavaa joukkueella, mutta juuri tämmöiset ottelut niihin antaa mahdollisuuden kun kaveri tulee vastaan raskaalla jalalla. Omissa käsissä melko pitkälti tämmöiset matsit ja hyvä joukkue osaa ne hyödyntää. Pelityyliä vähän viilaamalla esimerkiksi. Uskoisin, että hallitsevan mestarin penkin takana asia on enemmän kuin tuttu. 

Pelillisten esitysten valossa Colorado olisi selvä suosikki. Ylivoimapeli on varmuudella roolissa ja vain erittäin onnistunut mv-peli voi avsin pelastaa. Joukkueen ruuhkaviikko näkynee ottelun loppupuolella viimeistään. Colorado on itse iskenyt joka viidennellä yyveellä repun joten sillä saralla onnistuminen on nytkin herkässä. 

PS. Blues on jäänyt kahdessa edellisessä ottelussa ilman yv-osumaa. Ei jää enää. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 maalia ylivoimalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Dallas - Ottawa 

BTTS 3.erä @2.25 Nordicbet 

KLO: 03.30 

Tässä nämä ruuhkajoukkueet sitten kohtaavat. Itselleni erittäin vaikea arvioitava ennakkoon jos voittajaa miettii. Maalien määrä pitäisi kaiken järjen mukaan olla kohdallaan. Molemmat joukkueet ovat tehneet eniten maaleja otteluiden päätöserissä. Ihan niinkuin moni muukin joukkue. Suosittelen näitä erävetoja pitkin kautta etenkin näihin otteluihin joissa mennään rasituksen suhteen maksimeilla. 

Tällä kertaa luulisi Bishopin aloittavan maalissa. @Big Daddy T sinulle vastaan nyt että tuo Dallasin ottelu ei muuttunut lapussani mihinkään vaikka Bishop oli huilissa. Toissayönä lopulta voitti ja luojan kiitos hyvä niin. 

Kotijoukkue kantaa suosikin viittaa kertoimien valossa, mutta mielestäni tuon yhden voiton perusteella on turha tehdä analyysejä suuntaan tai toiseen. Odotan muutaman ottelun lisää. 

Ottawa on ollut sitä perus kuraa mitä rehellisesti odottaa saattoikin. Joukkueessa on kuitenkin hyvä hyökkäys vaikkei se usein voittoon saakka riittäkkään. 

Allekirjoittanut uskoo, että tämän ottelun päätöserä tarjoaa erikoistilanteita ja useamman maalin. Molempien osuma tarjoaa myös tilastoihin peilaten erinomaisen kertoimen joten isketään tämä kiinni ja ollaan viisaita. (Tai sitten ei) Rasituksella suuri merkitys. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekee maalin ottelun 3.erässä

VÄÄRIN

 

 

Edited by poronvoima
Ei maistunu Starsille tyhjä maali...
  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Snooker Champions league klo 21:00

Ford, T - Dott, G

Pelivalinta: Ford, T

Kerroin: 2,10 Bet365

Ford noussut viime aikoina hurjaan iskuun. Ford on tehnyt paljon korkeita breikkejä ja itseluottamus on löytynyt. Ford on hyvä pelaaja, mutta ailahtelevaisuus on estänyt suuremman menestyksen. Ford hallitsee safety pelin ja myös pitkät lyönnit kohtuullisen hyvin. 

Dott on pelannut kelpo kauden. Tasaista hyvää peliä, mutta huippusuoritukset puuttuvat. Dott on hyvä pelaaja myös lähes kaikilla osa-alueilla. Breikkipeli tosin kaipaisi lisää varmuutta. 

Champions leaguessa ottelut ovat lyhyitä (3 framevoittoa vaaditaan). Tämä on selkeä etu Fordille, joka ollut huippuiskussa. Dott on kova taistelija, joka on parhaimmillaan pitkissä otteluissa. Fordia on todella vaikea voittaa silloin kun Fordin peli kulkee ja mielestäni lähtökohdat otteluun ovat hyvin tasaiset. Fordin ei ainakaan altavastaaja pitäisi olla.

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...