Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Vedonlyönninammattilainen

14.11

Recommended Posts

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers

Vihje: Pittsburgh Steelers +3.5

Kerroin: 1.83

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 03:20

Week 11 käynnistyy AFC North divisioonakamppailulla kun Cleveland Browns isännöi Pittsburgh Steelersiä.

browns.thumb.jpg.0ce63bfeee5cca15213841072e81d9f7.jpg

Cleveland Browns on pelannut tällä kaudella 3-6 rekordilla. Kahdesta viime ottelusta on Brownsilla alla tappio Broncosin vieraana 24-19 luvuin, ja voitto kotona Billsistä 19-16 luvuin. Browns aloitti kauden 2-2 rekordilla mutta sitten tuli 4 ottelun tappioputki, jonka joukkue sai kotonaan viime ottelussa katki. Cleveland Brownsin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden jaardeja 19. eniten ja tehnyt pisteitä ottelua kohden 7. vähiten, 19.0. Cleveland Brownsin puolustus puolestaan on antanut vastustajilleen tällä kaudella jaardeja ottelua kohden 16. eniten ja pisteitä ottelua kohden 12. eniten, 24.6. Cleveland Browns oli todella kovan hypen kohteena offseasonilla ja kausi ei ole todellakaan lähtenyt sillä lailla käyntiin kun Brownsin organisaatiossa ollaan toivottu. Brownsin QB Baker Mayfield ei ole tällä kaudella pystynyt pitämään tasoaan korkealla oikeastaan olleenkaan, vaan selvästi enemmän ollaan nähty  heikkoja otteita Mayfieldiltä. Baker Mayfield on tällä kaudella kerännyt 2201 heittopelijaardia TD/INT ration ollessa karmaiseva 9/12.  Baker Mayfield on liigan kaikista aloittavista pelinrakentajista heittänyt toiseksi eniten inttejä, ainoastaan Tampa Bay Buccaneersin QB Jameis Winston on heittänyt häntä enemmän inttejä. Syöttöjen onnistumis prosentti on myös hyvin alhaalla Mayfieldillä, 59.9 lukemissa. RB Nick Chubb on ollut tärkeä osa joukkuetta ja saanut paljon onnistumisia juoksupelin kautta, Chubbilla kasassa tältä kaudelta 919 juoksupelijaardia ja 6 tehtyä Touchdownia, joukkue sai myös Bills peliin takaisin RB Kareem Huntin joka pelasi kauden avausottelunsa tuossa Bills kamppailussa. Hunt pystyy varmasti ottamaan suorituspaineita Chubbin niskasta pois jonkun verran. Joukkueesta löytyy myös pari erinomaista WR pelaajaa OBJ ja Landryn muodossa jotka ovat yhdessä keränneet melkein 1300 kiinniottojaardia ja tehneet 3 Touchdownia. Cleveland Brownsin hyökkäys on noista WR pelaajista huolimatta toiminut paremmin juoksupelin kautta Chubbin pelatessa erinomaisesti koko kauden, Brownsin juoksupeli onkin 13. parasta koko liigassa.

steelers.thumb.png.6f4bb2153dbbb39fe0127dd4b7f032fa.png

Pittsburgh Steelers on pelannut tällä kaudella 5-4 rekordilla. Kahdesta viime ottelusta on alla hyvät voitot kotona Coltsista 26-24 luvuin ja Ramsista 17-12 luvuin. Pittsburgh Steelers aloitti kauden 0-3 rekordilla mutta on viime aikoina pelannut erinomaisesti, siitäkin huolimatta että kauden alussa ykkös QB Ben Roethlisberger loukkaantui ja on koko kauden sivussa. QB Mason Rudolph on hyvin ottanut haasteen vastaan ja koittanut parhaansa mukaan täyttää noita isoja saappaita, onnistuenkin ihan hyvin mielestäni. Steelersin puolustus on tuon alkukauden jälkeen ottanut kyllä todella isoja harppauksia eteenpäin. Pittsburgh Steelersin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden jaardeja 5. vähiten, ja tehnyt pisteitä ottelua kohden 14. vähiten, 21.4. Pittsburgh Steelersin puolustus puolestaan on antanut vastustajilleen tällä kaudella ottelua kohden jaardeja 12. vähiten, ja pisteitä ottelua kohden 10. vähiten, 20.1. Mason Rudolph on tällä kaudella kerännyt 1330 heittopelijaardia pelaamissaan otteluissa, TD/INT ration olleessa hyvä 11/4. Pittsburgh Steelers on tällä kaudella elänyt vahvasti tuolla hyvällä puolustuksella ja hyökkäys ei ole hirveämmin saanut koneitaan käyntiin, mutta kuitenkin ihan riittävästi puolustuksen voittaessa otteluita. RB James Conner on tällä kaudella kerännyt 380 juoksupelijaardia tehden 4 Touchdownia, viime ottelussa Conner ei pelannut mutta on hyvin todennäköisesti tässä ottelussa Steelersin mukana. Joukkueesta löytyy myös hyvä WR trio Smith-Schuster, Washington, Johnson jotka ovat yhdessä keränneet lähemmäs 1200 kiinniottojaardia tehden 7 Touchdownia. 

Yhteenveto

Mielenkiintoinen ottelu aloittaa tämän Week 11, Cleveland Browns paransi otteitaan viime ottelussa kotonaan Billsiä vastaan ja vahvistui kyllä kun Hunt pääsi pelaamaan avausottelunsa, Brownsin heittopeli on kuitenkin ollut tällä kaudella ja oli viime ottelussakin todella heikkoa ja uskon Steelersin puolustuksen pelaamaan hyvin tässäkin ottelussa jälleen. Brownsin QB Baker Mayfield on tällä kaudella heittänyt 12 inttiä, Steelers on ollut tällä kaudella todella erinomainen turnoverien suhteen, sillä joukkueen turnover ratio on +13, Brownsin vastaava lukema on -8 joka on yksi liigan heikoimmista. Uskon että turnoverit tulevat olemaan isossa roolissa, Steelersin voittavan sen kamppailun. Pittsburgh Steelers on ollut viime aikoina myös erinomainen ATS joukkue. Steelers on viimeisestä 6 ottelusta coverannut spreadin 5 kertaa ja Dolphins ottelussa jäi pisteestä vajaaksi. Noista otteluista kuitenkin myös 5 pelasi Steelers kotonaan. Viihdyttävä ottelu varmasti tullaan näkemään, molemmat joukkueet ovat pystyneet viime otteluissa parantamaan otteitaan. Cleveland Brownsiin en kuitenkaan hirveästi itse luota vaikka heillä kotietu onkin tässä ottelussa. Steelersin puolustus ollut kuitenkin sen verran erinomainen viime otteluissa ja kun katsotaan tuo +13 turnover ratio ja se fakta että Steelers on viime aikoina ollut erinomainen ATS joukkue niin Steelers +3.5 tuntuu hyvältä tähän TNF otteluun. Steelers maistuu myös Moneyline muodossa koska näen vieraat parempana joukkueena, kotietu kuitenkin Brownsilla ja one posession game hyvin todennäköisesti tulee olemaan, joten otetaan +3.5 eteen, Unibetin vastaava kerroin esim. 1.68 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis WTA Taipei nelinpeli klo 10:45

Shinikova/Thombare - Cho/Cho

Pelivalinta: Cho/Cho

Kerroin: 3,75 William Hill

Cho/Cho kaksikolla on enemmän kokemusta yhteispelistä kuin Shinikova/Thombare kaksikolla. Cho/Cho pari on pärjännyt kohtuu hyvin ITF tasolla. Kotiyleisön edessä pelaavat Cho/Cho ovat vielä nuoria pelaajia, mutta potentiaalia löytyy molemmilta pelaajilta. 

Shinikova/Thombare ovat rankingissa korkeammalla sijalla kuin Cho/Cho kaksikko ja muutenkin kokeneemmista pelaajista on kyse. Nelinpelissä molemmat ovat keskinkertaista tasoa. Yhteispelistä ei juuri kokemusta ja avauskierroksella parin vastustaja oli todella heikko kaksikko, joten tuostakaan vaikea arvioida parin tasoa. 

Mielestäni Cho/Cho kaksikko on asetettu liian suureksi altavastaajaksi tähän otteluun. 

OIKEIN 

  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Aasia League 

Sakhalin - Anyang

Pelivalinta: Sakhalin @ 2.32 Pinnacle

10:10

Sarjan kärkikamppailu, Anyang johtaa sarjaa 40pisteellä ja Sakhalin toisena 34pisteellä mutta on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin Anyang.

Lähes tasavahvat joukkueet kyseessä, Anyang voitti toissapäivänä 1-3 mutta ottelu olisi voinut kääntyä aivan hyvin toisinkin päin.

Myös lokakuussa nämä joukkueet kohtasivat Anyangin kotiluolassa jolloin Anyang voitti kaksi ottelua ja Sakhalin yhden (3-0, 3-2 JA, 1-2).

Kotijoukkueella tarjottava kerroin riittää nipin napin peleille joten pienellä lähtee tämä kokeiluun.

  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL 

Kazan - Traktor

Pelivalinta: Yli 4.5 @ 2.23 Pinnacle

18:00

Tauon jälkeen varmasti virtaa ja intoa riittää!

Kazan aloitti tauon jälkeen pelit  3-0 voitolla Omskista, tänään vastaan luistelee Traktor joka otti toissapäivänä puolestaan pataan Magnitogorskilta peräti 5-2.

Kazanin iskukyky tiedetään, mutta ei Traktrokaan tänään maaleitta jää sillä se on saanut sairastuvalta avainpeelaajat takaisin kookoonpanoon sekä vahvistunut hyökkäysuuntaan kun Nikitia Scherbak ja Alexander Avitsin tulivat vahvistamaan Traktorin hyökkäystä, Scherbak onnistui myös tekemään maalin Traktor debyytissään. 

Mielestäni varsin hyvät edellytykset suurinumeroiseen otteluun ja Pinny tarjoaa varsin maukasta kerrointa övereille.

Kohde menee oikein kunhan ottelussa tehdään varsinaisella vähintään viisi maalia.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis haastajaturnaus Helsinki nelinpeli klo 18:48

Heliövaara/Niklas-Salminen - Escoffier/Petit

Pelivalinta: Heliövaara/Niklas-Salminen -1,5 erää

Kerroin: 1,70 Veikkaus

Suomalaispari oli eilen hyvässä vireessä voittaen Drzewiecki/Walkow kaksikon suoraan 2-0 erin. Tämän päivän vastustaja on ennakkoon paljon helpompi ja muu kuin 2-0 voitto olisi yllätys. Ranskalaispari sai eilen luovutusvoiton, joten heille tämä on turnauksen ensimmäinen ottelu. 

Ranskalaispari ei ole aiemmin yhdessä pelannut ja kumpikaan ei ole erityisen hyvä nelinpelaaja. Escoffier on toki futurestasolla pelannut ihan hyvin, mutta haastajatason matsit jääneet vähiin. Petit pelaillut futurestasolla nelinpelejä melko heikolla menestyksellä. Nyt vastassa haastajatasolle erittäin hyvä pari Heliövaara/Niklas-Salminen, joten ranskalaisten täytyy pelata huippumatsi, jos ottelun aikovat voittaa. 

Heliövaara/Niklas-Salminen kaksikko on pelannut muutamia turnauksia yhdessä ja menestynyt erinomaisesti. Pari viikkoa sitten Australiassa tuli turnausvoitto nelinpelissä. Heliövaara panostaa nelinpeliin ja kuuluu jo haastajatasolla hyviin nelinpelaajiin. Niklas-Salminen pelaa harvemmin nelinpeliä, mutta on menestynyt kuitenkin kohtuullisen hyvin nelinpelissä. Niklas-Salmisella on hyvä syöttö, joka on tärkeä asia nelinpelissä. 

Kotiyleisön tuki on tärkeä asia suomalaisille ja eiköhän Heliövaara/Niklas-Salminen pari ota tästä vakuuttavan 2-0 voiton ja etenevät välieriin. 

OIKEIN 

 

  • Kiitos 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo: 18.00

Lokomotiv Jaroslav - Neftehimik Nizhnekamsk

Pelivalinta: Neftehimik Nizhnekamsk 

Kerroin: 3.10(unibet) 

Jaroslav saa huikeassa vireessä olevan Nizhnekamskin vieraaksi. 

Nefte siis huimassa vedossa ja seilaa tällä hetkellä 10 ottelun voittoputkessa. Toissa päivänä vierailijoiden vireen sai kokea hyvän alkukauden pelannut Dynamo Moskova kun nefte kävi hakemassa Dynamon kotihallista 3-6 voiton. Nefte siis jatkoi siitä mihin ennen maaottelutaukoa jäi, tuolloinkin joukkue otti kovia voittoja kukistaen mm. TsSkan ja Kazanin! 

Jaroslav aloitti myös voitolla tauon jälkeen kun se voitti Sibirin kotonaan tiukan väännön jälkeen 2-0. Kotijoukkue on saannut rivejään hieman kasaan heikon alku kauden jälkeen ja voittojakin on alkanit tulemaan. Viimeiseen 10 peliin se on voittanut 6 peliä. 

Vieraat ei tähän peliin lähde missään nimessä altavastaajana, toki kyllähän nämä putket joskus katkeaa mutta katkeaako se tänään niin mene ja tiedä. Kyllä Nefte tällä hetkellä on todella vahva pelin joka osa alueella että vaikea on olla vieraita pelaamatta. Ja kun tarjolla on vielä reilun 3 kerrointa ni napataan tämä ehdottomasti pois. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

Klo: 02.00

Florida Panthers - Winnipeg Jets 

Pelivalinta: Patrik Laine tekee vähintään kaksi pistettä varsinaisella peliajalla

Kerroin: 4.40(Paf)

Laitetaanpa Patun pisteitä testaukseen yölle. 

Nämä joukkueet eivät liian usein kohtaa toisiaan, viimeisin kohtaaminen löytyy reilun vuoden takaa kun joukkueet kohtasivat toisensa suomessa pelatuissa otteluissa. Mutta silloin kun nämä joukkueet kohtaavat on odotettavissa maaleja paljon. Eikä tämä ottelu tee poikkeusta varsinkin kun puolustus ei kummankaan vahvin alue ole tällä kaudella ollut. No miksi lähdetään tähän sitten Patelle pisteitä hakemaan löytyy syy aika pitkälti joukkueiden viime kohtaamisista. Laineen pelatessa Winnipegissä on nämä joukkueet kohdanneet 6 kertaa ja Patrik on mättänyt näihin peleihin peräti 7+5 tehot, joten melko mieluinen vastustaja tuntuisi Panthers olevan laineelle. Toki tätä valintaa tukee myös Laineen tämän kauden pelaaminen, vaikka viime kierroksilla ei pisteiden valossa ole tulosta tullut, on Laine ollut erittäin hyvä. Jos ja kun Laineen hyvä pelaaminen jatkuu alkaa niitä tehojakin sieltä jälleen ropista. Luotetaan siihen että Laine jatkaa vahvaa tekemistä Panthersia vastaan ja niittaa vähintään sen pari pinnaa, hyvät edellytykset tähän on. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snooker, Northern Ireland Open

Sijun - O'Sullivan

Vihje: Sijun +2.5

Kerroin: 1.83

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 22:00

- Sijun Ja O'Sullivan kohtaavat Northern Ireland Openin neljännesvälierissä. Sijun pelannut viime aikoina hyvää snookeria ja pistänyt vastaan kovillekkin pelaajoille ja myös voittanut kovia pelaajia. O'Sullivan ei ole pelannut parasta peliään tässä turnauksessa eikä viime aikoina. Pelaajat kohtasivat kuukausi sitten English Openissa ja O'Sullivan vei ottelun vaivoin 4-3 luvuin. Sijun on hyvässä vireessä ja pystyy O'Sullivania horjuttamaan tässä ottelussa vähintään tuon 2 freimin verran.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...