Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

16.11

Recommended Posts

Koripallo NBL klo 11:00

Cairns Taipans - Brisbane Bullets

Pelivalinta: Brisbane Bullets

Kerroin: 1,85 Unibet

Brisbane Bullets on aloittanut kauden hyvin. Viime kierroksella Brisbane haastoi hyvin Sydneyn, mutta lopulta Sydney oli toisella jaksolla selvästi parempi ja voitti ottelun. Sydney on kuitenkin yksi sarjan parhaista joukkueista, joten mikään ihme tappio ei ollut. Brisbanen alkukauden tilastot 4-4 ja vieraskentällä tilastot 2-3, joten kelvollisesti sujunut vieraskentälläkin ottelut. Brisbane on materiaaliltaan alempaa keskikastia, mutta ei kuulu aivan sarjan huonoimpiin joukkueisiin.

Cairnsin sen sijaan on materiaaliltaan sarjan heikoimpia joukkueita ja alkukausi onkin ollut vaikea. Viime kierroksella tappio tuli heikkoa Illawaraa vastaan, joten suunta ei ole kuin ylöspäin. Cairns on kotikentällä pystynyt yleensä hyviin suorituksiin, joten mahdollisuudet Cairnsilla on. Lisäksi viime kaudella Cairns voitti molemmat kotiottelut Brisbanea vastaan. Pidän Brisbanea kuitenkin laadukkaampana joukkueena ja etenkin alkukausi on Brisbanella ollut parempi, joten sen pitäisi olla selvä ennakkosuosikki tässä matsissa. 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liiga klo 17:00

Kärpät - TPS

Pelivalinta: TPS ML

Kerroin: 5,90 Marathonbet

Oulussa kohtaavat tänään Kärpät ja TPS.

Kärpät on ollut koko kauden erinomaisessa vireessä. Kotikentällä joukkue on onnistunut voittamaan 8/9 ottelusta. Kärpät jatkoi hyvää virettä eilen Lahdessa, josta Kärpät haki 0-3 vierasvoiton. Kärpät lähtee tähän otteluun toki suurena ennakkosuosikkina, mutta kertoimissa liioitellaan joukkueiden tasoeroa. 

TPS pelasi surkean alkukauden, mutta eilen Kuopiossa nähtiin jo paljon parempi TPS. Uuden valmentajan johdolla TPS pelasi hyvää puolustuspeliä ja erikoistilanne pelaaminen oli parantunut selvästi. Tänään haaste on erittäin kova, kun vastassa on mestarisuosikki Kärpät. Mielestäni TPS:llä on kuitenkin tällä hetkellä kaikki edellytykset voittaa Kärpät. Kärppien huikeasta alkukaudesta huolimatta Kärppien joukkue ei ole niin ylivoimainen mitä kertoimet antaa ymmärtää ja heikompia pelejä Kärpillekin tulee kauden aikana. 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo: 16.00

Neftehimik Nizhnekamsk - Spartak Moskova 

Pelivalinta: Neftehimik Nizhnekamsk 

Kerroin: 2.32 nordicbet 

Molemmat joukkueet oli huimassa iskussa ennen maaottelutaukoa ja myös jatkoivat voitollisena sen jälkeen. Spartak otti tauon jälkeen hienon voiton TsSka: sta vieraissa jatkoajan jälkeen mutta edellisessä vieras matsissa tulikin sitten hieman yllättävä tappio Dinamo Riikalle. 

Nizhnekamsk otti tauon jälkee hienon vierasvoiton Dynamo Moskovasta lukemin 3-6. Mutta myös nefte koki viime pelissään tappion Jaroslavin vieraana lukemin 6-3. Tuossa pelissä nefte oli melkoisessa suossa ensimmäiset kaksi erää ja lukemat oli pahimmillaan 6-0. Nefte sai lopussa hieman kaunisteltua lukemia kun Jaroslav hölläsi jalkaa kaasulta. 

Molemmilla siis huono peli alla ja varmasti mielii takaisin voittojen tielle. Itse näen kuitenkin Neften tekemisen hieman parempana jos ei liikaa tuijoteta viime matsia. Pienet on erot tässäkin, mutta nefte on ollit vahva kotonaan ja pidänkin tuota kotietua tässä merkittävänä, joka lopulta pelin isännille kääntää. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga 

Klo: 17.00

Jyp - Tappara

Pelivalinta: Ensimmäinen erä voittaja: Jyp

Kerroin: 2.65 unibet

Tappara koki eilen toisen varsinaisen peliajan tappion tällä kaudella kun se hävisi Ilvekselle vieraissa 1-0. Tappara sai tuossa pelissä paljon yyvee aikaa mutta tällä kertaa yyvee oli tehotonta ja toki ilves puolusti erittäin hyvin. 

Jypillä kulkee tällä hetkellä. Viimeisiin 10 peliin 8 voittoa kertoo paljon kotijoukkueen vireestä. Etenkin Jypin kakkosketju on ollut täysin pitelemätön viime kierroksilla tai oikeastaan siitä asti kun Petrus Palmu liittyi joukkueeseen. 

Jyp tunnetaan vahvana kotijoukkueena ja joukkue kun pääsee vielä levänneenä eilen pelannutta Tapparaa vastaan, niin ei tule olemaan helppo peli vierailijoille. Jyp lähtee syystä peliin suosikkina, joukkue on hyvässä vedossa ja siltä löytyy kaksi erittäin vaarallista ketjua. Jyp on tunnettu siitä että se painaa ensimmäisessä erässä päälle ja kovaa. Tänäänkin uskon Tapparan joutuvan melkoiseen mankeliin pelin alussa ja Jyp tulleee ensimmäisen erän viemään nimiinsä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, Challenger Ortisei

Vanni - Ofner

Vihje: Ofner

Kerroin: 2.21

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 13:10

- Challenger Ortisein välierissä kohtaavat Vanni ja Ofner. Vanni on kotiyleisön suosikki varmasti ja pientä etua siitä saa mutta ei näin paljon saisi kertoimissa näkyä. Vanni ja Ofner hyvin tasainen kaksikko mutta kyllä Ofner on muutamien viime kuukausien ajan esiintynyt paremmin. Ofner saanut myös tässä turnauksessa päivän enemmän levätä kun Vanni on pelannut 4 ottelua ja Ofner 3 ottelua. Tässä turnauksessa Ofnerin otteet ovat olleet hyviä kuten esim. Novakia vastaan nähtiin. Vanni pelannut myös hyvin mutta ei ole mielestäni niin tasainen pelaaja kuin Ofner ja Vanni vähän mielestäni 'ylisuorittanutkin'. Uskon vahvasti Ofnerin voittoon tässä ottelussa ja pieni altavastaaja kertoimissa lisää maistuvuutta.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snooker, Northern Ireland Open

Judd Trump - John Higgins

Vihje: Yli 9.5 freimiä

Kerroin: 2.10

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 15:00

- Northern Ireland Openin välierissä kohtaavat Maailmanlistan 1. Judd Trump ja Maailmanlistan 5. John Higgins. Maailmanlistan ykkösnimeksi asti noussut Trump on ollut erittäin vakuuttava pelaaja viime kuukausina ja monilla on varmasti myös hyvin mielessä MM-Kisat keväältä jossa Trump oli täysin omaa luokkaansa kun sai koneensa käyntiin. Higgins on myös erinomainen pelaaja joka lukeutuu aivan kärkinimiin myös. MM-Kisoissa Higgins pääsi finaaliin asti jossa sitten Trump oli selvästi parempi. Higgins on kuitenkin muuten historian valossa ollut erittäin paha vastus Trumpille ja onnistunut häntä hyvin voittamaankin, marraskuun alkupuoliskolla World Openissa kun nämä pelaajat kohtasivat oli Trump parempi 6-5 luvuin ottelussa jossa nähtiin kaikki freimit. Tasainen pari on kyseessä ja hyvin todennäköisesti jälleen nähdään tasainen kamppailu jossa molemmat pelaajat vähintään tuon 4 freimiä voittaa jotta kohde osuu.

Ottelu oli 2-3 Higginsille ja sitten päättyi 6-3, ei kait siinä

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Brasilian GP Aika-ajot

20.00

1f56925c496529c467d0328092d9bb60.png Voittomarginaali | 0.001 - 0.099 sekuntia | 2,25 | Unibet

 

 • F1-kauden 2019 loppu häämöttää ja tänä viikonloppuna ajetaan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu Brasilian Sao Paulossa. Lauantain aika-ajoista voidaan odottaa erittäin tiukkaa paalupaikkataistelua, jota käytänkin inspiraationa tämän päivän vihjeessä.
  • Interlagosin syheröinen rataprofiili ja lyhyt kierros tarjoaa otolliset olosuhteet tasaiselle aika-ajolle. Aika-ajokierros vuoden 2019 autoilla tulee kestämään vain noin 68 sekuntia, eli 1:08 alkuisiin aikoihiin luultavasti tänään kärkiautot pääsevät. Kyseessä on siis kisakalenterin yksi nopeimmista kierroksista, jossa eroja on vaikea tehdä, etenkin kun kolmas sektori on käytännössä vain yksi jarrutus, mutka ja lähtösuora. 
  • Kolmesta kärkitallista Mercedes, Ferrari ja Red Bull ovat kaikki osoittaneet vauhtinsa tavalla tai toisella perjantain harjoituksissa. Ferrarin Sebastian Vettel ja Charles Leclerc valtasivat toisissa harjoituksissa kärkisijat, mutta Red Bullin Max Verstappen ja Mercedes-kuljettajat Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton eivät kauaksi jääneet. Erot ovat hyvin pieniä tallien välillä, joten käytännössä paalupaikasta taistelee realistisesti peräti viisi kuljettajaa.
  • Viime kausina Brasilian aika-ajot ovat niin ikään olleet todella tasaisia. Kaudella 2018 paalupaikan nappasi Lewis Hamilton 0.093 sekunnin turvin Sebastian Vetteliin. Kaudella 2017 paalun nappasi puolestaan Valtteri Bottas vain 0.038 sekunnin erolla Vetteliin. Historia siis tukee tätä vetoa yhtä lailla kuin muutkin tekijät.

 

YHTEENVETO

 • Brasilian aika-ajoista voidaan odottaa huimaa paalupaikkataistelua, jossa aikaerot jäävät todella pieniksi rataprofiilin ja lyhyen kierrosmitan takia. Kärkitallien voimasuhteet ovat todella tasaiset tähän viikonloppuun ja paalupaikasta taistelee realistisesti jopa viisi kuljettajaa. Lisäksi viime kausien tilastot aika-ajoista tukevat näkemystä varsin tiukasta paalupaikkataistelusta. On toki mahdollista, että jokin kärkitallin kuljettajista rykäisee elämänsä kierroksen, mutta paalupaikan ratkeaminen alle sekunnin kymmenyksen erolla on mielestäni erittäin hyvä ideahaku tämän päivän aika-ajoon. Kohde menee oikein, kun voittomarginaali ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuneen kuljettajan välillä on alle 0.100 sekuntia. 

 

TULOS: VERSTAPPEN 1., VETTEL 2. +0.123

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League Europe

19.25

57cd8c19b17d49672b9d869bd988bcd3.png FaZe - Vitality e7472ca4534224f62a95573a986e1543.png

Vitality | 1,92 | Coolbet

 

 • FaZe (NiKo, rain, olofmeister, coldzera, broky) on löytänyt tekemiseensä johdonmukaisuutta viime aikoina. Uudehkon kokoonpanon tulokset ovat olleet positiivisia, josta Blast-turnauksen voitto ja IEM Beijing -turnauksen välieräpaikka ovat varteenotettavia saavutuksia. Pelaajien yksilötaitoon vahvasti nojaavan joukkueen kannalta on ollut erittäin tärkeää, että muun muassa NiKo ja olofmeister ovat löytäneet jonkin aikaa kadonneen vireensä takaisin. Työmaata vielä kuitenkin riittää maailman eliittiin murtautumisessa, sillä FaZen otteissa on vielä epätasaisuutta ja umpikujaan ajautuessa FaZella on ollut vaikeuksia, kuten nähtiin IEM Beijing -turnauksen välierässä Astralista vastaan, jossa joukkue jäi täydellisesti jalkoihin.
 • Vitalityn (ZywOo, RpK, apEX, ALEX, shox) nykyisen kokoonpanon lupauksia herättänyt alku on ehkä aavistuksen lopahtanut, vaikka hyviä tuloksia on toki tullut. IEM Beijing -turnaus lähti hyvin käyntiin, mutta matka tyssäsi välierään, jossa 100 Thieves oli parempi. Joukkueella on rakenne kohdallaan, mutta ajoittain ranskalaisjoukkueelta nähdään romahduksia, joita on vaikea selittää muulla kuin henkisellä puolella. Vitality on myös edelleen sellainen joukkue, joka tarvitsee ZywOon huippusuorituksia ottelusta toiseen pärjätäkseen maailman parhaimpien joukkueiden kanssa. 
 • FaZe ja Vitality pelasivat viimeisimmän keskinäisen ottelun juuri viime viikon IEM Beijing -turnauksessa. Tuolloinen ottelu päättyi Vitalityn 2-1 -voittoon hieman omituisella tavalla, jossa molemmat joukkueet hävisivät omat karttavalintansa ja lopulta Vitality murskasi FaZen Infernossa. Tämän takia on ehkä hieman vaikea alkaa veikkaamaan tämän päivän ottelun karttavalintoja. Nämä joukkueet omaavat ihan kelvolliset karttavalikoimat, joten sinäänsä karttavalinnoilla ei suurta merkitystä ole.

 

YHTEENVETO

 • FaZen otteet ovat olleet nousujohteisia viime aikoina, mutta pelissä on vielä epätasaisia elementtejä ja menestys nojautuu päivän vireeseen enemmän kuin muilla joukkueilla. Vitality on tavallaan samassa kastissa, mutta heillä on hieman enemmän rutiinia pelissään, vaikkakin ZywOo on edelleen ylivoimaisesti tärkein pelaaja joukkueessa. Karttavalintoja on vaikea alkaa veikkaamaan, mutta niillä ei suurta merkitystä ole. Keskinäinen ottelun viime viikolla päättyi Vitalityn 2-1 -voittoon, vaikka ottelun kulku oli hieman poikkeuksellinen. Kertoimissa tämä ottelu on asetettu enemmän tai vähemmän tasabookiksi, mutta pitäisin kuitenkin Vitalitya pienenä ennakkosuosikkina otteluun paremman tasaisuuden ja viimeisimmän keskinäisen ottelun tuloksen vuoksi. Kohde menee oikein, kun Vitality voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-0

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salibandyliiga:image.png.81ff3c549ab008bb64ab76b263646a36.png OLS - Esport Oilers image.jpeg.784759be0c98834212e401a3142bf51b.jpeg

KLO: 18:00

Salibandyliigassa tänään kolmen ottelun kierros. OLS saa vieraakseen Kastellin monitoimitalolle Esport Oilersin.

Kotijoukkue OLS pelannut tasoonsa nähden hyvää kautta. Se on kerännyt yhdeksästä ottelusta 12 pistettä. Sarjataulukossa joukkue on tällä hetkellä yhdeksäntenä, juuri ulkona playoff porukasta. OLS on napannut tärkeitä pisteitä liigan heikoimmilta joukkueilta, mutta heti kun on vastaan tullut kovempi porukka, on kyyti ollut aika kylmää. Viimesin ottelu OLS:lla on pelattuna 2.11, jolloin Happee kävi hakemassa pisteet Oulusta lukemin tylyin lukemin 3-10. Tänään on jälleen Oululasilla kova paikka edessä, kun vastaan astelee huipputähtiä täynnä oleva Oilers.

Vierasjoukkue Oilers on pelannut viimeaikoina tasoonsa nähden aika heikosti. Joukkue ontällä hetkellä jopa kolmen ottelun tappioputkessa. Oilers aloitti kautensa vahvasti, sillä se voitti neljä ottelua putkeen. Sitten alkoi tappiollinen jakso, kun ensin viime kaudella liigaan noussut Tiikerit yllätti Oilersin, ja Oilers kärsi tappion kotiluolassaan jatkoajalla. Tämän jälkeen tuli vierasottelussa takkiin Happelta lukemin 6-2. Oilers pääsi kotonaan yrittämään kahden tappion jälkeen paluuta voittojen tielle EräViikinkejä vastaan, mutta siitäkin pelistä käteen jäi jatkoaikatappio. Tänään Oilers haluaa varmasti päästä takaisin voittojen tielle, ja sitä se varmasti lähtee hakemaan kovalla tahdolla. 

Uskon että tämän päiväisessä ottelussa vierasjoukkue Oilers tulee viemään pelinkulkua. Materiaaliero joukkueilla on todella iso, ja olisi ihme jos Oilers ei tänään tule palaamaan voittojen tielle. Kummallakaan joukkeella ei ole kokoonpanoissa suurempia muutoksia, ja Oilers lähtee Ouluun parhaimmalla mahdollisella nipulla. Lähdetään siis kokeilemaan otteluun vierasjoukkueen voittoa pienellä tasoituksella, sillä sille tarjotaan oikein maukasta kerrointa.

VIHJE: Oilers -2.5 @1.82 (Nordicbet)

Vihje osuu, kunhan Oilers voittaa ottelun ainakin kolmella maalilla. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salibandy, Divari: image.jpeg.894acd60ff90ec0eb1f9a6881e685e84.jpeg LNM - M-Team image.png.8ad1e17e984279cdff67551e0500d920.png

KLO: 17:30

Otetaan vielä myös sarjatasoa alempaa vihjettä, kun LNM saa vieraita Helsingistä.

Kotijoukkue LNM pelannut loistavaa kautta. Joukkue pitää Divarin piikkipaikkaa, ja viilettää uskomattomassa kahdeksan ottelun voittoputkessa. LNM on kärsinyt sarjassa tähän mennessä ainoastaan yhden tappion, joka tuli Rangersilta. LNM:n peli on ollut tällä kaudella erittäin vahvaa. Joukkueen tavoitteena tällä kaudella ehdottomasti liiganousu ensi kaudelle, ja sitä tavoitetta kohti joukkue porskuttaa kovaa tahtia. LNM:n joukkue vahvistunut entisestään viime kaudelta, ja tällä kaudella kasassa on ehdottomasti sarjan yksi parhaista nipuista. 

Vierasjoukkue M-Teamin kausi on ollut tähän mennessä ihan kohtalainen. Tällä hetkellä joukkue on sarjassa kahdeksantena. M-team on pelannut tiukkoja pelejä, ja harmillisesti jatkoajalla on tullut pari tappiota erittäin kovia joukkueita vastaan. Tänään M-teamilla jälleen erittäin kova haaste edessä, mutta osoitus siitä että isojakin vastaan voidaan pärjätä oli ehdottomasti viime pelissä, kun joukkue otti vakuuttavan 10-6 kotivoiton Rangersin kustannuksella. 

Tänään kotijoukkue LNM lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Hieman yllätyksenä otteluun, kotijoukkueen tolppien välissä torjuu tänään Ari Pyykkönen, ja huilivuoroon on jätetty loistavasti alkukaudesta torjunut nuori veskari Aki Karjalainen. Uskon että tämä ratkaisu voi näkyä tänään pelissä, ja M-team voi saada tänään osumia enemmän, mitä olisi ennakkoon odoteltu. 

Lähdetään kokeilemaan otteluun Over peliä, sillä kummallakin joukkueella löytyy maalintekovoimaa yllin kyllin ja tähän kohteeseen tarjotaan yllättävän isoa kerrointa.

VIHJE: Over 10.5 maalia @1.90 (Veikkaus)

Vihje osuu, kunhan ottelussa nähdään ainakin 11 osumaa. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...