Jump to content
  • mr green.png

Recommended Posts

Jääkiekko NHL 

New York Islanders  - Pittsburgh Penguins 

Pelivalinta: New York Islanders  2.45 Nordicbet

02:00

Home&Home seriesin avaus ottelun ti-ke yönä vei Islanders jatkoajalla numeroin 4-5. Pens johti ottelua jo 2-0 mutta jonka jälkeen Isles rypisteli tasoihin, mutta  Pens pääsi kuitenkin vielä kertaalleen kahden maalin johtoon, mutta kolmannen erän lopussa tapahtui Pensselimäinen sulaminen ja Isles kiri vajaassa kolmessa minuutissa tasoihin. Näin edessä oli jatkoaika jonka sankariksi nousi vieraiden Brock Nelsson. 

Penssin tehokkuutta syö Crosbyn, Letangin, Hörnqvistin poissaolot kun taas Islanders painaa todella hyvässä vireessä ilman suurempia loukkaantumishuolia

Varsin outo kerroinasettelu kun huomioidaan Penssin avainpelaajien poissaolot sekä Islandersin kotietu, Islanders on mielestäni tähän otteluun selvä suosikki!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Salibandyliiga: image.png.c3ffa05622ee4dfdcf4b65220445aa9b.pngEräViikingit - LASB image.jpeg.bdd29e06d0920acd01a7e73ece59de1b.jpeg

KLO: 18:30 

Torstai illan ainoassa Salibandyliigan ottelussa Vantaan Energia Areenalle ErVi saa vieraita Lahdesta, kun LASB saapuu haastamaan kotijoukkuetta.

EräViikinkien kausi on käynnistynyt odotusten mukaisesti varsin mallikkaasti. Joukkue on kerännyt voittoja tililleen seitsemän kappaletta yhdeksästä pelatusta ottelusta. Ainoat tappiot ErVi:lle on tullut todella laadukkailta joukkueilta Nokian KrP:ltä ja Classicilta. EräViikingit pelasi viimeksi viime perjantaina. Sipoon reissu oli Helsinkiläisille aika maukas, sillä joukkue kävi murskaamassa ÅIF:n tylysti lukemin 4-16. EräViikingit pelannut muutenkin tällä kaudella varsin laadukasta salibandya, ja joukkue kuuluukin ehdottomasti liigassa playoff joukkueisiin. Mielenkiintoista nähdä, mihin asti joukkueella riittää keväällä kovissa peleissä.

Vierasjoukkue LASB puolestaan on pelannut tällä kaudella tasoonsa nähden myös ihan kohtalaisesti. Voittoja on kertynyt yhdeksästä pelatusta neljä. Pisteitä LASB on saanut juuri niiltä joukkueilta, joilta pisteitä pitääkin saada, eli liigan heikkotasoisimmilta (Welhot, ÅIF, Tiikerit, Steelers). LASB käy liigassa tiukkaa kamppailua saman tasoisen joukkueen OLS:n kanssa sijoituksesta. Kertaalleen joukkueet on jo kohdannut toisensa tällä kaudella, jolloin OLS oli kuitenkin parempi Oulussa luvuin 6-2. Liigassa pysymisen kannalta LASB:lla ei pitäisi olla mitään hätää, sillä se pystyy kyllä ottamaan tarvittavat pisteet ylempänä mainituilta joukkueilta. Tylsää toistoa jälleen luvassa, mutta kuten kaikilla muillakin bottom-6 joukkueilla liigassa, voitot top-8 joukkueista on todella harvassa. Kauden suurin yllätys nähtiin eilen Raholassa, kun sarjanousija ÅIF kävi hakemassa vieraspisteet Nokian KrP:ltä. Näitä toivoisi ehdottomasti lisää! Myös LASB on onnistunut pelaamaan tiukkoja otteluita top-8 joukkueita vastaan, mutta pisteisiin asti se ei ole riittänyt. 

Ennakkoon kotijoukkue astelee peliin suosikkina. Varmasti kuitenkin aika tiukka ottelu luvassa. LASB on pystynyt vuosien saatossa haastamaan nimenomaan EräViikinkejä ihan hyvin. Uskon kuitenkin että kotijoukkue pystyy hallitsemaan peliä, ja tämän kautta luomaan hyvin maalipaikkoja. ErVi:ltä löytyy myös erittäin laadukas hyökkäyskalusto. Lähdetään kokeilemaan jatkuisiko kotijoukkueen maalivire edellisestä pelistä. Linjakin on laskettu melko alas joka kyllä kelpaa. 

VIHJE: EräViikingit over 6.5 maalia @1.92 (Veikkaus)

Vihje osuu, kunhan kotijoukkue EräViikingit tekee ainakin seitsemän maalia ottelussa. 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL 

Admiral - Magnitogorsk

Pelivalinta: Magnitogorsk @ 2.19 Coolbet

11:30

Magni on nyt hävinnyt kaksi viime peliään, Kunlun oli parempi 3-1 ja Amur numeroin 3-2. Kuitenkaan Magnin peli ei niin huonoa ole ollut mitä tulokset antavat ymmärtää ja tältä vieraskiertueelta olisi nyt hyvä kairata edes se yksi voitto ennen ensi tiistain kotipeliä Barys Nur Sultania vastaan. 

Admiral omaa lepoedun ja kotiedun tähän peliin mutta edelleenkin olen sitä mieltä että Admiral on ylisuorittanut koko alkukauden ja näkisinkin asian niin että jossain vaiheessa alkaa Admiralin alamäki sillä ei tuolla materiaalilla pitäisi taistella kevään poffipaikoista. 

Admiral haki lokakuussa surkean alkukauden pelanneesta magnitogorskista 3-4 jatkoaikavoiton ja nyt uskon kyllä renvanssiin sillä materiaalissa on selvä puolto vieraiden suuntaan enkä todellakaan usko että Magnitogorsk olisi vajoamassa samanlaiseen tappioputkeen kuin alkusyksystä.

Kohde menee oikein kunhan Magnitogorsk voittaa varsinaisella peliajalla.

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Omsk - Jekaterinburg 

Ylivoimamaalit yli 1,5 @2.65 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 18.30 

Ajankohdan sekä poissaolojen puolesta hieman korkea kerroin saatu tähän joten ei pysty ohittaa. Heti kärkeen 5/5. 

Molemmat joukkueet kärsii siis poissaoloista, mutta homma toimii tästäkin huolimatta. Hieman kliseinen "isojen kohtaaminen" edessä. Kalenteri molemmilla kohtuu kiireinen eikä puhdasta ottelua ole syytä odottaa. Melkolailla varman päälle on kummatkin pelanneet puolustussuuntaan ja kuri on säilynyt. Hyökkäs on kuitenkin tänään tärkeämpi aihio ja ylivoimapeliin on taitoa tarjolla molemmin puolin. Viimeiset ottelut eivät ole tarjonneet erikoistilanteita ratkaisemiseen saakka, mutta tässä ottelussa tuo on mielestäni tosi asia. 

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kahteen kertaan kuluvaa kautta. Aiemmat ottelut ovat tarjonneet niin yli- kuin alivoimamaalejakin. Jekan yyvee on kulkenut Omskia paremmin lähiajat, mutta kotijoukkueella on tänään erinomainen tilaisuus kohentaa saldoaan. Edelleen tuo kerroin häiritsee suuruudellaan, mutta itse luotan siihen että Omsk hoitaa tänään tuon linen yksinkin. Voittaja ratkeaa minun mielestä tänään siihen kumpi osuu useammin yyveellä. 

Tunnepuolella iso matsi joten siksi uskallan odottaa jäähyjä. MV-peli pelastaa minkä pelastaa, mutta kyllä tässä tuo kaksi maalia sivalletaan yyveellä. Jatkoaikaa en myöskään pidä ihmeenä. Jopa todennäköinen. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 ylivoimamaalia  (sis ja)

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Spartak Moskova - Dinamo Minsk 

Ylivoimamaalit yli 1,5 @2.28 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 18.30 

Lyhyesti. 

Spartak pelasi eilen ----> rasitus? 

Kotijoukkueen vahva yyvee. 

Minsk saanut nippuaan takaisin iskuun

Vieraat kolme ottelua putkeen ilman yyveemaalia 

Onhan Spartak ollut taas kerran vahva. Joukkue pelaa kausimaisesti ja ainakin tällä hetkellä pelaajat sitoutuu hyvin. Uskallan väittää että tänään rakoilee etäisyydet. Ja piste. 

Minsk. Maalin pelejä(tappioita) aivan tarpeeksi. Ei voi mennä loukkaantumisten taakse. Nyt jalkeilla miltei paras nippu. Vahvat otteet Omskia ja Nizhniä vastaan tappioista huolimatta. 

Minsk tulittaa tänään Pulkkisen johdolla vähintään ottelun jälkimmäisen puolikkaan. Ajankohta Dinamolle voiton kannalta sattuu hyvin. 

Pidän vieraita jopa suosikkina ottelussa ja uskon että tuo line saadaan täyteen pelkästään vieraiden ansiosta. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 ylivoimamaalia  (sis ja)

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Carolina - Philadelphia 

Sean Couturier yli 2,5 laukausta maalia kohti @1.80 Nordicbet  (sis ja) / Tekee vähintään 2 pistettä: Sean Couturier @4.50 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 02.00 

Yrittämisestä tämän lajin peluu ei tältä herralta jää kiinni. Pisteitä voisi olla tosipuheilla enemmänkin kuin tuo 15. Viimeiset ottelut Couturier on laukonut ahkerasti. Viimepelissä 7 kutia ja 0+0. Nälkää varmasti riittää. Phillies on mielestäni tässä suosikki sillä joukkueen täytyy päästä takaisin voittojen tielle. Edellinen ottelu tarjosi hyvää tekemistä ottelun jälkimmäisen puolikkaan ja toivottavasti joukkue siitä myös jatkaa. 

Carolina otti kuin ottikin voiton edellispelistään, vaikka synkältä alkoi näyttää ottelun päätöserässä. Potku oltiin jäljessä koko ajan Ahoa lukuunottamatta. Sebu niittasikin pisteet Carolinalle osumalla tyhjään maaliin. Voitosta huolimatta hieman kyseenalainen esitys joten uskallan epäillä. 

Vieraiden Couturier on tuttu kaveri ja viimeaikainen suorittaminen on ollut hyvää. Laukausten puolesta otan 5/5 peleihin ja tätä kahden pisteen iltaa vähän löyhemmin. Jostain syystä Phillies sopii itselleni tässä paremmin joten kohtuu helppo päätös. 

Lyhyt on otanta, mutta pelaajavedoissa usein parempikin niin. 

Kohteet menee oikein kun Sean Couturier laukoo yli 2,5 kertaa maalia kohden / Tekee vähintään 2 pistettä  (sis ja)

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Arizona - Toronto 

Toronto @2.90 Bet365 

KLO: 04.00 

Onhan tässä kotijoukkue ollut yllättävän vahva. Alkukauden esitykset ovat olleet kiitettäviä ja etenkin puolustuspää yhdessä Kuemperin / Raannan kanssa toimii. Coyotes on voittanut kaksi edellistä otteluaan puhtaasti 3-0. Molemmat veskarit ovat pelanneet nollan mieheen. Kummassakin ottelussa vastustaja laukoi kuitenkin enemmän. Onko vatsa hetkellisesti täynnä? Eikä se nollakaan pysy loputtomiin. Eikä nämä joukkueet ole vielä tällä kaudella kohdanneet. 

Torontoa on otettava testiin. Jos nyt ihan rehellisesti verrataan rostereita niin @2.90 on liikaa. Maple Leafs antoi kenkää valmennukselle ja jatkaja löytyi Marliesin puolelta. Itse näkisin että Marnerin poissaolo ei voi olla syy mihinkään. Uusi koutsi tuskin mitään ihmeitä saa aikaan tässä ajassa, mutta uskon että pelaajien on huomattavasti helpompi lähestyä häntä pelillisten asioiden tiimoilta. Osalle herra onkin tuttu jo aiemmilta vuosilta. 

Toronto ei ole niin huono miltä kuusi edellistä ottelua on antanut ymmärtää. Usein kun koutsi vaihtuu niin joukkue pelaa herkemmin yhteen. Normaali tilanteessa Maple Leafs olisi suosikki ja tätä kerrointa selittänee eniten nuo taustahässäkät. 

Mitään Arizonalta pois ottamatta on Toronton liike tällä kertaa liikaa eikä yhtä helpolla joukkue pääse kuin kahteen edelliseen peliin. Suoraviivaisesti pelaten Coyotes joutuu ongelmiin. Ja tämä tosiaan käyttää Torontolla. 

Kohde menee oikein kun Toronto voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Koripallo, Euroliiga

Alba Berlin - Olympiakos

Vihje: 1. Puoliaika yli 81.5 pistettä

Kerroin: 2.09

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 21:00

- Koripallon Euroliigassa Alba Berlin isännöi Olympiakosta. Haetaan ottelun ensimmäiseen puoliaikaan paljon pisteitä. Molemmat joukkueet pelasivat tiistaina kun Alba Berlin voitti kotonaan 93-80 Crvena Zvezdan. Olympiakos puolestaan pelasi Bayern vieraan häviten tiukan ottelun 85-82 luvuin. Kumpikaan joukkue ei ole tällä kaudella pelannut mitenkään erityisen hyvin euroliigassa, silmään pistävää on ollut kuitenkin  etenkin viime aikoina molempien joukkueiden heikko puolustus jota vastustaja pääsee rokottomaan liian helposti. Overeita ja vauhtia on myös molempien viime otteluissa nähty ja nyt kun valmistautumista tähän otteluun on vähän edellisestä ottelusta uskon että suht samalla kaavalla molemmat jatkaa. Hyökkäysten ilotulitusta odotan ainakin ottelun ensimmäiselle puoliajalle sillä kummankaan puolustus ei ole viime aikoina ihmeisiin pystynyt.

Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

Phoenix Suns - New Orleans Pelicans

Vihje: Yli 235.5 pistettä

Kerroin: 2.15

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 05:30

- Phoenix Suns isännöi New Orleans Pelicansia. Heataan tähän otteluun paljon pisteitä. Molemmat joukkueet ovat tällä kaudella pystyneet tekemään hyökkäyspäässä tuhoja. New Orleans Pelicans tehnyt ottelua kohden 5. eniten pisteitä, 115.6. Kun puolestaan Phoenix Suns tehnyt ottelua kohden pisteitä 6. eniten, 115.0. New Orleans Pelicansin puolustus puolestaan päästänyt ottelua kohden 3. eniten pisteitä, 118.9. Uskon näiden joukkueiden kohtaamisesta vauhdikasta ottelua jossa pidetään tempoa yllä alusta loppuun asti. Molempien joukkueiden hyvät hyökkäykset dominoivat ottelun kulkua ja takovat pisteitä taululle.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...