Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

25.11

Recommended Posts

Koripallo Australia NBL klo 10:30

Illawara Hawks - Cairns Taipans 

Pelivalinta: Illawara Hawks 

Kerroin: 1,86 Marathonbet

Molempien joukkueiden peli on mennyt parempaan suuntaan vaikean alkukauden jälkeen. Cairns on pystynyt kääntämään tasaiset matsit edukseen, mutta Illawaran tilastot näyttävät edelleen heikoilta, vaikka peli onkin parantunut.

Materiaaliltaan joukkueiden tasoero on hyvin pieni. Illawara on ehkä hieman parempi. Kotiedun merkitys on erittäin suuri. Illawara on hyvä kotijoukkue ja Cairns puolestaan heikko vierasjoukkue. 

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella jo kaksi kertaa ja Illawara on voittanut molemmat matsit. Tähänkin matsiin Illawaran kuuluu mielestäni lähteä ennakkosuosikkina. 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Serie A 

Lecce - Cagliari

Pelivalinta: Cagliari @ 2.28 Coolbet

16:00

Eilen piti jo tämä ottelu pelata mutta siirrettiin vesisateen vuoksi tälle päivälle.

Cagliari on pelannut odotuksiin nähden erittäin hyvä alkukauden ja löytyykin Seria A:sta sijalta viisi 24 pisteellä 23-12 maalierolla. 

Lecce puolestaan löytyy sijalta setsemäntoista 10pisteellä 15-25 maalierolla.

Lecce on tällä kaudella pelannut vieraissa paremmin kuin kotonaan ja kasassa on  kotipeleistä ainoastaan kaksi pistettä ollen täten Serie A:n toiseksi heikoin kotijoukkue. Viidessä kotipelissä se on tehnyt vain neljä maalia ja päästänyt yhdeksän. 

Cagliari puolestaan on viidenneksi paras vierasjoukkue, reissupeleistä on saatu kasaan yksitoista pistettä maalierolla 8-3.

Cagliarin hyvä hyökkäspeli yhdistettynä Leccen heikkoon koti ja puolustuspelaamiseen nostaa Cagliarin suosikiksi tämän ottelun voittajaksi.

VÄÄRIN (0-2 johto suli nätisti).

 

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

HIFK - Sport 

Tekee vähintään 1 pisteen: Chris DeSousa @2.40 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 18.30 

Tässä on mielenkiintoinen kamppailu luvassa. Ei niinkään sen vuoksi että IFK painaa hyvässä myötäisessä vaan siksi että kaikkien rakastama ja vihaama Dufva on takaisin liigassa. 

Ennakkoon tämän pitäisi olla täysin läpihuutojuttu isännille, mutta ollaan eri mieltä. 

Dufva lupaa lähteä liikkeelle siitä että Vaasalaisten otteet pannaan kuntoon ensin "lyhytpelissä" ja myöhemmin pitkässä pelissä. Aivan oikeasta asiasta tässä Dufva liikkeelle lähtee. Muistetaan että esimerkiksi kun Kai Suikkanen tuli turkuun taannoin niin TPS harjoitteli syöttämistä ensimmäisen viikon. Lopputulos oli mestaruus. Se siitä. Pienistä asioista se lähtee Sportissakin ja uskon että jo tänään nähdään huomattavasti kurinalaisempi Sport. Joukkueen vierassaldo on karmeaa katsottavaa ja huomion arvoista on myös se, että joukkue ei ole kahteen edelliseen vieraspeliin tehnyt maaliakaan. 

Viimepelissä osunut DeSousa lähtee peleihin. Mielestäni tätä Herraa on roolitettu päin helvettiä lukuunottamatta ylivoimaa. Mies hankittiin ratkaisurooliin mutta mitä tekee Pajuluoma? Ei onneksi enää mitään. Tässäkin ottelussa DeSousa kuuluu joukkueen kärkeen ja tulee pelaamaan enemmän kuin 15min. Kiitos Dufvan, väittäisin. 

Sportilta voi yleensä odottaa parempaa meininkiä tänään kuten tapana on kun koutsi vaihtuu. Maaleitta Sport ei tänään jää ja tuolla tiiviimmäällä pelillä ylivoima saattaa kerrankin olla puolella. DeSousa on otettava lappuun törkykertoimella. Sport kohentaa tänään vierassaldoa ja ottaa HIFKiltä vähintään pisteen. Ylikerroin. 

Kohde menee oikein kun Chris DeSousa kirjaa pisteen ottelussa  (sis ja)

OIKEIN 

 

 • Tykkäys 3
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Omsk - Vitjaz 

Yli 4,5 maalia @1.80 Unibet  (sis ja + vl) 

KLO: 18.30 

Omskilla kaksi tappiota alla ja kiireempi kalenteri. Joukkue on hakannut päätä seinään maalinteon osalta kaksi viimeistä peliään. Poissaolot syö voimaa hyökkäyksestä jonkin verran mutta sen taakse ei voi mennä. Parantaa täytyy ja uskallan väittää että tänään joukkue maalaa useamman kerran kuin yhdesti. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Vitjazia vastaan. Omsk suosikki. 

Vitjazilla alla vaikea jakso eikä viimepelin voitto tuo juurikaan lohtua. Joukkue oli ison osan ottelusta alakynnessä Riikaa vastaan, mutta onnistunut mv-peli ja puolustus takasi pisteet. Joukkueen ykkösveskari Ezhovin puuttuminen tänään on merkittävä ja mikäli Vitjaz päästää kaveria tänään paikoille niin useamman kerran soi omissa. 

Kotijoukkue ottaa tästä voiton tänään. 2-4 maalia tämän hetken Vitjazia vastaan on enemmän kuin realismia. Vieraat taas ei montaa paikkaa tarvitse jotta punalamppu syttyy. Tulosveikkaus 4-2 Omskille. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia  (ja + vl)

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

SKA Pietari - Kunlun 

Yli 5,5 maalia @3.20 Unibet 

KLO: 18.30 

Normaalista poikkeava ottelu. Kotijoukkue kärsii edelleen poissaoloista, mutta mielestäni tämä on näkynyt vain positiivisena asiana. Joukkue on viiden ottelun voittoputkessa ja maalintekoon on tullut leveyttä. Useampi nälkäinen kaveri on saanut normaalia enemmän peliaikaa ja huutoon on vastattu. SKA pääsee tähän peliin levänneempänä ja muistissa on varmasti edellinen ottelu Kiinan maalla joka päättyi rikkaiden vaiheiden jälkeen Skaalle 2-3. Ylivoimapelaaminen on ollut vaisua pari viimeistä ottelua joten sille saralle lasken tänään onnistumisia. 

Kunlun on pelannut yllättävän hyvin. Joukkue pelaa undereita illasta toiseen ja tiiviin viisikkopelin myötä tämä myös toimii. Cheliosin poissaolo näkynee tänään maalinedustalla ja Yipin taas hyökkäyspäässä. Kunlun on kanukkien ansiosta erittäin hyvä viimeistelemään eikä paikkoja usein montaa tarvita. Vieraspelit ovat sujuneet vahvasti tähän saakka muutenkin. 

Ajankohdallisesti SKA pelaa semmoista lätkää kuin on totuttu näkemään. Ylivoimatehoja vain lisää niin hyvä tulee. Väitän että joukkue pelaa kypsän 60min ja Kunlun jää pisteittä. 

Tilastojen valossa tämä ei missään nimessä ole overi, mutta poronvoima luottaa ajankohtaan ja lyhyeen otantaan. Sekä muutamaan poissaoloon. Tulosveikkaus 5-2. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 5,5 maalia 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Spartak Moskova - Neftehimik 

Tekee vähintään 1 pisteen: Jacob Berglund @2.15 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 18.30 

Itselleni tässä ottelussa suosikki on Neftehimik. Itse ottelukertoimet särähtää silmään aikalailla, mutta otetaan mieluummin tämä kohde peleihin. 

Berglund siirtyi Nefteen Riiasta ja mies on ollut hyvä hankinta. Edellisessä kahdessa ottelussa herra on ollut joukkueen aktiivisimpia pelaajia. Laukauksia satelee ja aloitukset on mies kaapinut kovalla prosentilla. Saa jääaikaa ylivoimalla jonka täytyy olla jo tänään paremmalla tasolla kuin mennäviikkona. Enlundin kanssa homma käyttää hyvin ja mielestäni on vain ajan kysymys koska nämä kaksi pääsee paremmin pisteille. Merkit ovat kuitenkin selvät. 

Tässä menee taas kerran toimistot perse edellä puuhun väitän minä. Nefteä pitäisi melkein paukasta sinkkuna ja isosti, mutta tyydytään tällä kertaa tähän. Tässäkin tapauksessa ylikerroin. 

Kohde menee oikein kun Jacob Berglund kirjaa pisteen ottelusta  (sis ja)

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valioliiga / Jalkapallo Englanti

Aston Villa - Newcastle

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 1.80 Expekt

Alkaa 21:45

Expektiltä tarjolla tähän selkeää markkinatoppia (Esim. Unibet 1.56) . Vastakkain kaksi heikosti puolustavaa joukkuetta. Villan seitsemästä viimeisestä ottelusta kuudessa nähtiin molempien joukkueiden maali. Joukkue on  onnistunut tekemään seitsemäntoista maalia pelaamissaan kahdessatoista sarjaottelussa. Newcastle on hyvässä iskussa voittaen kaksi viimeistä otteluaan tehden niissä yhteensä viisi maalia. Vierasjoukkue tulee nappamaan tänään voiton maalein 1-2 joten ruiskitaan tätä nopeasti lapulle ennenkuin kerroin tulee tipahtamaan oikealle tasolleen.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL. 

Tampa Bay Lighting - Buffalo Sabres

valinta, 3. erä. Tampa Bay Lighting

kertoimella 1.89 Unibet.

alkamisaika: 02.00

 

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa, kun paremmuudesta miteltiin Ruotsissa.

Nuo molemmat pelit meni Tampan nimiin ja se olikin kenttätapahtumien perusteella puhveleita edellä.

 

Tampa lähtee otteluun selkeänä suosikkina ja Buffalon loistava kausi on lähtenyt pahasti luisuamaan alaspäin ja vaikka se edellis yönä kävi nappaamassa Floridassa täydet pisteet, niin peräkkäisinä päivinä pelattavat pelit ei ole koskaan helppoja ja ajatuksena tässä Tampa kolmas erä on, jos olisi tilanne niin, että Tampa johtaa ottelua, joutuu Buffalo hyökkäämään ja hyökkäys pelissä se jää Tampan jyrän alle. Vastaavasti jos Buffalo johtaa peliä, niin se tulee puolustamaan ja Tampan vyöryttäminen tulee luultavasti tuottamaan tulosta kotiyleisön edessä.

 

Näkisin tässä kolmannen erän olevan todennäköisimmin Tampan heiniä, juuri rasitus edun vuoksi ja eri vaihtoehdot ovat sen puolella.

 

Pelionnea!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Englanti valioliiga

Aston Villa - NewCastle

Pelivalinta: Newcastle eka pa over 0.5 @ 2.28  Pinnacle

22:00

Newcastle on tehnyt kolmessa viime pelissä ekalla puoliajalla maalin ja pelannut muutenkin varsin hyvin viimeaikoina.

Vastustaja Aston Villan pelit ovat olleet myös varsin maalirikkaita joten mielestäni tässä ottelussa todellakin on aineksia useaan maaliin  ja olettaisinkin että ekalla puoliskolla maaleja myös nähdään tänään tullaan näkemään.

Varsin pelattava kerroin tarjolla vieraiden ekan puoliskon osumalle.

VÄÄRIN

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Los Angeles Rams - Baltimore Ravens

Vihje: Baltimore Ravens -6.5

Kerroin: 2.43

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 03:15

- Los Angeles Rams isännöi Baltimore Ravensia tämän kierroksen päättävässä ottelussa. Los Angeles Rams pelannu tällä kaudella 6-4 rekordilla mutta joukkueen tekeminen ei ole ollut läheskään samalla tasolla kuin mitä se oli viime vuonna kun Rams eteni aina super bowliin asti. QB Jared Goff kuin myöskin oikeastaan koko muu joukkue on pelannut tuohon potentiaaliin ja talenttiin nähden vaisusti. Baltimore Ravens puolestaan pelannut tällä kaudella 8-2 rekordilla ja on ollut yksi liigan parhaimpia joukkueita, QB Lamar Jackson on ollut esillä myös todella paljon MVP keskusteluissa joka kertoo kyllä Jacksonin otteista. Ramsin voitot tulleet tällä kaudelta heikoista joukkueista kun puolestaan Baltimore Ravens voittanut monta hyvää joukkuetta tällä kaudella ja vielä selvällä erolla. Baltimore Ravensin tulivoimainen hyökkäys on tällä kaudella tehnyt ottelua kohden 34.1 pistettä joka on koko liigassa eniten. Rams puolestaan tehnyt ottelua kohden pisteitä 24.3 joka on liigassa 10. eniten. Siihen kun vielä lisätään että Ravensin puolustus on tällä kaudella pelannut paremmin kuin Ramsin puolustus ja koko joukkueen mittakaavassa vieraat ovat paljon edellä tuntuu olevan liikaa ilmaa kertoimessa Ravensin voitolle touchdownilla ja lisäpisteellä. Rams ja Ravens painivat tällä hetkellä aivan eri tasolla ja kun vieraissakin Ravensin raja on -3 suosikkiasemassa niin kotonaan se olisi tähän otteluun 9 pisteen suosikki, Ravens tulee tämän ottelun voittamaan ja jatkamaan hienoa voittoputkeaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...