Jump to content
  • mr green.png

Recommended Posts

Jääkiekko, Liiga 

Sport - KooKoo 

Sport 1X @1.92 William Hill 

KLO: 18.30 

Vähän toisaalta tyhmää lähteä lyömään KooKoota vastaan, mutta tosipuheilla uskon tämän menevän jatkoille. 

Myönnettävä on, että Sport kaatui IFK:n vieraana saappaat jalassa. HIFKin jäätävä ylivoima ja kiitos. Muutoin olisi ainakin piste jäänyt taskuun. Dufvan tulo pelkästään penkin taakse nostatti joukkueen profiilia ja otetaan Sport tässä kotiedun turvin kokeiluun. Taisteluilme kohdallaan ja mielestäni hyväkin asia että tämä ottelu tulee näinkin nopeaa. Odottava tunnelma Vaasassa tällä hetkellä ja itse luotan että joukkue ottaa tästä pisteitä. 

Kookoo seilaa hyvässä vireessä. Joukkue on saanut huilia hyvin ja alla on kolme voittoa. Ässät x2 ja Tappara. Tappara voitto tuli kuten olettaa saattoi ajankohdan vuoksi. Ei KooKoo siinä merkittävästi parempi ollut. Kalavelkojen maksu tässä kookoolla on sillä kauden ensimmäinen kohtaaminen Kouvolassa oli Sportin näytöstä. Vaasalsisten liike ja työmoraali kiusaa vieraita tälläkin kertaa. Täysi päivätyö Kookoolle vaikka ennakkoon voisi muuta olettaa. 

Rikkaiden vaiheiden jälkeen Dufvalle avauspiste / pisteet odotuksena. 

Kohde menee oikein kun Sport voittaa tai ottelu on 60min jälkeen tasan 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

HIFK - Jukurit 

Tekee vähintään 1 pisteen: Vadim Pereskokov @2.20 Nordicbet  (sis ja)

KLO: 18.30 

Vaikka tässä kuinka menee Jukureiden Pereskokov, joukkueen kultakakypärä, alle pisteen per peli tahtia niin on liigassa yli kahden kerroin lähes poikkeuksetta liikaa. Siis kun kyseessä on joukkueen kultakypärä. Poikkeuksena tällä kaudella Sport ja Ässät. Nekin toistaiseksi. 

Jukurit ei ole enää mikään roskajoukkue ja valmennus tekee sen minkä käytettävissä olevalla materiaalilla voi. Täysin selkeä altavastaaja tässä Jukurit kuitenkin on, mutta että maaleitta jäisi niin tuskin. 

HIFK otti nihkeän voiton sportista ja kuten ylempänä toteankin niin jälleen kerran ylivoiman turvin. Omaan päähän joukkue ei ollut parhaimmillaan ja Pereskokovin kaltaiset kaverit haistaa tämmöiset. Vadim on marraskuun kuudessa ottelussa kirjannut yhtämonta tehopistettä ja Helsingissä voi helposti tulla lisää. Maalia uskallan odottaa, mutta pisteen kerroin riittää. Ylivoimalla btw melkoinen maestro ja tämä kaveri nauttii kun vastassa on ns isompi porukka. 

Kohde menee oikein kun Vadim Pereskokov kirjaa pisteen ottelussa  (sis mahd ja)

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

AK Bars Kazan - Sibir 

Sibir yli 1,5 maalia @1.93 Nordicbet  (sis ja + vl) 

KLO: 18.00 

Aloitetaan sillä että Kazan on hävinnyt kotonaan tasan kerran. Joukkue on todella kovassa vauhdissa ja liittää kuuden voiton putkessa. Muutama ottelu taaksepäin joukkue haki juurikin Sibiristä voiton lukemin 1-4. Tuossa ottelussa joukkue oli kuitenkin ottavana osapuolena, mutta lukemat ei valehtele. Vähän liian suuri suosikki tässä kotijoukkue on. Odotan tilastotappiota. Jos ei nyt niin kolmen matsin sisään. Pientä lipsumista oman pään pelin kanssa. Antaa mahdollisuuden Sibirille 5vs5 pelissä. 

Vieraat elää synkkiä aikoja. Tosin jos tuota menoa laukoo kuin viimepelit niin kyllähän se joskus menee. Ehkä nyt on jo ymmärretty muuttaa jotain että kuteja lähtisi enemmän sektorista. Ylivoimapelaaminen on sekin ollut täysin luokatonta eikä Sibi ole pystynyt kahta maalia enempää tekemään kahdeksassa viimeisessä pelaamassaan. 

Vedetään tällä kertaa vastapalloon sillä viimeksi Sibir oli Kazania vastaan vahva. Enkä rehellisesti jaksa enää uskoa että vieraat jää 0-1 maaliin. 

Kohde menee oikein kun Sibir tekee ottelussa yli 1,5 maalia  (sis ja + vl)

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Vitjaz - Neftehimik 

Yli 4,5 maalia @2.09 ComeOn! 

KLO: 18.30 

Täytyy suoranaisesti vähän ihmetellä että mitä helvettiä näillä joukkueilla on meneillään. Aivan pipolätkämeininkiä kummankin osalta viimepelit. Vitjaz edellinen ottelu Omskia vastaan kiikareilla ja Nefte onkin nautiskellut kokonaista 120min ilman maalin maalia. 

Otan tämän kohteen puhtaasti peleihin sillä mielellä että jotainhan tässä täytyy nyt molempien osapuolten tehdä. Tällä tasolla tai pikemminkin tässä sarjassa muutoksia on tultava nopeasti tai Palli heiluu. Näiltä joukkueilta kuitenkin odotetaan jotain. 

Maalinteko on siis takunnut pahemmankerran ja ihmetellä sitä täytyy. Jos jokin muu kuin se on tällä kertaa ottelun teemana niin sitten myönnän että olen kaikki nämä vuodet elänyt harhaluulossa. Maaliodottama korkea ja piste. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Uefa Youth league

Zenit u19 - lyon u19

pelivalinta: lyon u19 @ 1.85 Marathonbet

13:00

heikossa vireessä oleva zenit isännöi hyvässä lennossa olevaa lyonia. lyon on lohkossa kakkosena yhdeksällä pistellä, tasapisteissä Benfican kanssa joten voitolla se pysyy mukana lohkon voittokamppailussa. zenit on saanut kasaan ainoastaan yhden pisteen ja maaliero on 4-14, eikä kotimaan sarjassakaan oleva viimeaikoina kulkenut ja joukkue onkin vasta seitsemäntenä yksitoista pinnaa kärkeä perässä. syyskuussa joukkuet kohtasivat ranskassa ja tuolloin lyon oli 4-2 parempi joten eiköhän tämäkin ottelu ole lyonin heiniä enkä jaksa uskoa että venäläiset pystyvät tänään heitä haastamaan.

kohde menee oikein kunhan lyon voittaa ottelun.

VÄÄRIN

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo ucl

Lille - Ajax

Pelivalinta: Ajax @ 1.88 Pinnacle

22:00

heikko lille yrittää haastaa ajaxia, mutta lähtökohdat ovat varsin karut kotijoukkueelle sillä se on neljästä ottelusta saanut kasaan vain yhden pisteen maalieron ollessa 3-10. ranskan liigassa ei ole myöskään kulkenut ja joukkue löytyykin vasta sijalta kymmenen. 

ajaxi johtaa lohkoa ja voitto sille olisi elintärkeä sillä kolmen kärki on tässä lohkossa tasapisteissä eikä siis heikolle lille:lle ole varaa menettää pisteitä eli voitto vain kelpaa hollantilaisille tästä ottelusta,  toki ajaxilla on poissaoloja mutta ei niin merkittäviä että ei lille tänään kaatuisi näinkin tärkeässä ottelussa.

OIKEIN

 

 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

AHL.

Milwaukee Admirals - Manitoba Moose

valinta, Milwaukee Admirals

kertoimella 1.78 Veikkaus. 

alkamisaika: 03.00

 

Milwaukee löytyy läntisen konferenssin toiselta sijalta ja sen vire on ollut viime aikoina hurja! Kymmenen pelin otannalla, se ei ole hävinnyt yhtään ottelua ja ainoastaan kaksi kertaa se on joutunut taipumaan jatkoajalle, jossa se on paketoinut ottelut viimeistään.

Milwaukeen virettä selittää koko sarjan tehokkain hyökkäys, kun se on mättänyt 20 pelissä, koko sarjan eniten maaleja 71 kpl. ja samalla vastustaja on onnistunut tekemään 48 maalia, joten maalit on 23 maalia plussalla. 

 

Manitoba ei omien kokemusten mukaan lukeudu perinteisesti vahvimpiin vierailijoihin, johon vaikuttaa se, että AHL:ssä matkat taittuu korttia pelailen bussissa ja Manitoban provinssista etäisyydet on julman pitkiä.

Manitoban kausi on ollut kohtuullinen ja sen vireessäkään ei mitään vikaa ole. 

Manitoban maaliero tässä kohtaa kautta on maalin verran pakkasella, kun sillä on saman verran pelejä alla, kuin kotijoukkueella.

 

Vahva epäilys, että vieraiden turmaksi koituu tänään kotijoukkueen tehokas maalinteko ja kauden ensimmäisen kohtaamisen toisinto on lähellä, jonka Milwaukee vei 6-4 nimiinsä.

 

Pelionnea. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

Philadelphia 76ers - Sacramento Kings

Vihje: Yli 214.5 pistettä

Kerroin: 2.35

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 02:05

- Philadelphia 76ers isännöi Sacramento Kingsiä. 76ers hävisi viime ottlelunsa Raptorsin vieraana 101-96 luvuin. Ennen tuota peliä oli 76ers 4 ottelun voittoputkessa joten hyvin on viime aikoina kulkenut kotijoukkueella, tuota Raptorsin hyvää puolustusta vastaan ei 76ers saanut oikein vain hyökkäyskoneitaan käyntiin. Nyt kun vastassa on jonkun verran heikompi Sacramento Kings niin uskon että 76ers saa hyökkäystäänkin vauhtiin. Kotona 76ers on myös pelannut paremmin kun se on voittanut kaikki 7 kotiotteluansa. Sacramento Kings pelannut myös paljon puolustusvääntö pelejä mutta heikompia puolustuksia vastaan se on onnistunut myös hyvin pisteiden teossa. Uskon että 76ers ottaa tästä ottelusta voiton jälleen kotonaan, sen verran paremmin on 76ers pelannut kuin kings mutta uskon että molemmat tässä pelissä onnistuvat hyökkäyksellään hyvin, kun on viime aikoina pelattu puolustusedellä tiukkoja otteluita.

Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

Phoenix Suns - Washington Wizards

Vihje: Phoenix Suns yli 125 pistettä

Kerroin: 2.04

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 04:00

- Phoenix Suns isännöi Washington Wizardsia. Phoenix Suns pelannu tällä kaudella 8-8 rekordilla, viimeisestä viidestä ottelusta alla 4 tappiota mutta tässä ottelusta on hyvä sauma päästä takaisin voittojen tielle kun vastassa on 5-10 rekordilla tällä kaudella pelannut Washington Wizards. Phoenix Suns on mielestäni pelannut jonkun verran paremmin kuin rekordi osoittaa ja se voisi ihan hyvin olla esim. 10-6. Washington Wizards puolestaan pelannut mielestäni hitusen heikommin kuin tuo 5-10 rekordi osoittaa sillä se voisi ihan hyvin olla esim. 3-12. Washington Wizardsin suurimmat vaikeudet tällä kaudella ovat olleet nimenomaan vieraissa pelaaminen, Wizardsin vierasrekordi tältä kaudelta on 2-6, kuin myös puolustuspelaaminen. Washington Wizards on tällä kaudella päästänyt ottelua kohden pisteitä toiseksi eniten, 120.1 pistettä. Phoenix Suns puolestaan tehnyt tällä kaudella ottelua kohden pisteitä 113.8 pistettä. Uskon tästä pelistä hyvin vauhdikasta ja korkeatempoista. Phoenix Suns on joukkueista parempi ja tulee kotikentällään palaamaan voittojen tielle Wizardsin kustannuksella. Uskon että kotijoukkue pystyy tuota heikkoa Wizardsin puolustusta vastaan tekemään pisteitä urakalla.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...