Jump to content

Recommended Posts

Venäjä:VHL Jääkiekko klo.16:00

Dynamo Moskova  Dynamo Moskova - Amur Habarovsk  Amur Habarovsk

Tekee pisteen Vy.Ushenin @3.15 Coolbet

Amurin Ushenin ketjusta sitä Vy:n pojoa testiin.

Amurilla on mennyt paritpelit nyt huonosti ja maalejakin niissä se on tehnyt vain yhden.Amurin pitäisi jälleen saada kelkka käännettyä oikeaan suuntaan,kuten se oli jo menossa hyvän matkaa,ennen 2 viimeisintä peliä.Ushenin ketjun pelikään ei ole toiminut tai ainakaan tehoja ei ole tullut noista 2 edellisestä.Dynamo on kyllä kova porukka ja se on kahdestiperäkkäin saanut pidettyä maalinsa koskemattomana.120min siis Moskova pitänyt nollan,mutta loputtomiinhan se ei sitä pysty pitämään.Amurille olisi tärkeitä pisteitä jaossa,koska ei toi playoff viiva niin kaukana loppujenlopuksi ole ja kun vielä sen edellä olevat joukkueet on paljon hävinneet omia pelejään,mutta se vaatisi Amurilta voittoja.Vaikeaa se tulee olemaan Moskovaa vastaan,mutta yritystä ainakin nähdään ja Vy.Ushenin ketjulta sitä yritystä tullaan näkemään.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Eipä ole kummoisesti lähteny kuukausi liikkeelle, mutta kohti uusia pettymyksiä.

 

KHL

Jekaterinburg - Sibir

Tuplamahdollisuus X2/ 2.15 William Hill

Klo 13:30

 

Jeka sai kolmen ottelun tappioputken poikki viime pelissä kun se kaatoi kotonaan Neftehimikin puhtaasti 3-0. Jekalla on ollut kausia että mennään voitosta voittoon taikka sitten juuri pidempiä tappioputkia että ei peli ihan uomissaan ole siis joka ilta. Jeka löytyy itäisestä konferenssista sijalta neljä eli taistelee kotiedusta vielä.

Illan vastus Sibir löytyy samaisesta konferenssista viimeiselta pleijari paikalta eli siis kahdeksannelta sijalta ja joukkue tarvitseekin pisteitä jos mielii pelejä jatkaa keväällä vielä sillä Admiral ja Neftehimik hengittää niskaan.

Sibirin viime kierrokset on ollut tuloksellisesti heikkoja sillä vain yksi voitto viimeiseen viiteen peliin ei lupaa hyvää, mutta esim viime peli Magnitogorskin vieraana oli hyvä jota joukkue johti jopa mutta lopulta jäähyily, heikko alivoima koitui kohaloksi sillä Magnitogorsk teki kolme häkkiä ylivoimalla ottelun toisella puoliskolla ja otti voiton siis 3-1. Tuota ennen Sibir pelasi kolme maalin peliä Neftehimikin, Kunlunin ja Skan kanssa joista ainoastaan Kunlun peli kääntyi voitoksi, mutta joukkueesta näkyy siis se potentiaali/sitkeys että kyllä sen palkinnonkin luulisi taas tulevan.

Joukkueet kohtasivat toisensa kuluvalla kaudella Sibirissä lokakuun lopussa jolloin Sibir oli tyly isäntä voittaen puhtaasti 3-0 ja laukauksetkin meni isännille 34-21 tuossa pelissä. Kummatkin kaipaa pisteitä ja vaikka Sibir ei ole tuloksellisesti loistanut niin sen ottelut ovat olleet tiukkoja ja tänään uskon että joukkue vähintään sen pisteen ottaa Jekan vieraana tässä päiväpelissä.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

KHL

Dinamo Minsk - Kunlun

Dinamo Minsk/ 3.05 CoolBet

Klo 15:10

 

Kunlun on neljän ottelun tappioputkessa ja joukkueen sijoitus alkaa heiketä itäisessä konferenssissa sillä Sibir, Admiral ja Nefte lähestyy, Sibirillä ja Admiralilla on myös pelejä vähemmän pelattuna. Kunlun on enempi juuri kotijoukkue josta joukkueen pisteet yleensä tuleekin, tälläkin kaudella joukkue on kotona saalistanut 29 pistettä kun taas vieraissa on tullut 19 pistettä. Tällä vieraskiertueella Kunlunilla on ainoastaan tappioita ja joukkue on onnistunut tekemään ainoastaan kolme maalia näissä neljässä ottelussa.

Minskin pleijari juna on kariutunut jo melkolailla ja joukkue pelaa ensi kauden pelipaikoista ja kiusaa muita. Minskin pelissä se on näkynyt ja joukkueella onkin ainoastaan kaksi voittoa viimeiseen 15 otteluun. Kummiskin vähäisistä pisteistä joita joukkue on kerännyt niin on kummiskin 2/3 tullut juuri kotona. Minsk pystyy juuri kotona haastamaan jos jossain ja tämän päivän vastuskaan ole sieltä parhaimmasta päästä.

Joukkueet kohtasivat toisensa kuluvalla kaudella joulupäivänä kiinassa jolloin Kunlun oli parempi niukasti 2-1. Minsk haluaa varmasti myös välillä voittaakin ja tänään siihen on mielestäni hyvät mahdollisuudet heikkoa vierasjoukkuetta vastaan ja samalla voidaan maksella kalavelkoja tuosta Kiinan reissusta.

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

Minsk vs Kunlun

Pelivalinta: Andrei Kostitsyn tekee maalin @ 5.50 sis jatkot, ei rl.

15:10

kolmeen viime peliin ei kosti ole maalia tehnyt, mutta edellinen maali tuli juuri Kunlunia vastaan joulupäivänä kun Minsk hävisi niukasti 2-1.

Tänään Minsk saattaa jopa yllättä Kunlunin joten otetaan edelliseen hedariin tehnyt Kosti selkeällä topilla Betssonilta peleille.

Tällä kaudella Kostitsyn on tehnyt tehot 10+13, pelaa myös ylivoimaa!

VÄÄRIN

Link to post
Share on other sites

Tennis ATP Doha klo 19:30

Cecchinato - Herbert

Pelivalinta: Herbert

Kerroin: 1,62 Bethard

Herbert parhaimmillaan kovalla kentällä. Cecchinato puolestaan parhaimmillaan massakentällä, Cecchinatolla heikkoja tuloksia kovilta kentiltä. 

Herbert pelaa hyökkäävää tennistä, joka ei sovi Cecchinaton pelityyliin kovinkaan hyvin. Herbertillä hyvä syöttö ja kovat peruslyönnit. 

Herbertin kuuluisi olla ottelussa vieläkin selkeämpi ennakkosuosikki. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL 19-20

Jekaterinburg - Sibir

Pelivalinta: Litovchenko Vyacheslav tekee maalin @ 6.50 betway

13:30

Kakkoskentässä tänään pelaava Litovchenko saa hyvää kerrointa niin pakkohan tuo on peleille ottaa. Jekan peli aaltoilee tappioputkesta voittoputkeen kuten @Moisku ylempänä sanoo, mutta kotonaan se yleensä aina vahva ja näkisinki asian niin että Jekaterinburg kairaa tästä ottelusta voiton kotiin. 

Litovchenkon tehot tällä kaudella ovat 5+8=13p 40 otteluun.

VÄÄRIN

 

Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Allsvenskan jääkiekko klo.20:00

Timrå IK  Timrå - Västerviks  Västerviks IK

Tekee Maalin M.Madsen @5.40 Unibet

Kotijoukkueen Tanskalaishyökkääjän maalia kokeiluun.

Timrä pääsee taas pelaa kotonaan ja viimekotipelistä sille jäi piste käteen hävittyään jatkoilla Västeråsille.Vastus on tänään ehken heppoisempi ja edellinen kotitappio kismittänee Timråta,että tänään luultavasti napsahtaa sitten voitto.Edellisen kerran kun Timrå kohtasi kotonaan Västeråsin niin numerot oli 7-2,mutta se tapahtu v.2018.Tuosta on siis aikaa ja joukkueet on paljon muuttunu niistäajoista.Timrån ketju Dahlen,Lundin ja Ohlsson on se paras.Ketju jäi viimepelissään ilman pisteitä,jota kyllä harvoin nähdään.Linberg,Madsen,Looke keräilee sitten niitä jämäpisteitä vaikkakin viimepeleissään tämäkin ketju on intoutunut tekee maaleja hyvin.Edellisessä keskinäisessä Marraskuussa Madsen onnistu hyvin Västeråsin kotikentällä tekemällä maalin ja antamalla syötön.Timrålta kyllä tarvittaessa löytyy noita maalintekijöitä ketjusta kuin ketjusta ja nytten päädyin Madsenin hyväänkertoimeen.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo Champions League klo 21:00

Mornar Bar - Nizhni Novgorod

Pelivalinta: Alle 164,5 pistettä

Kerroin: 1,80 Bethard

Mornar Bar on joukkueista materiaaliltaan heikompi, mutta kotikentällä sillä on mahdollisuudet voittoon. Mornar Bar pelannut kohtuu hyvin kotikentällä, mutta vieraissa ollut vaikeampaa. 

Nizhni Novgorod on materiaaliltaan laadukas joukkue ja vieraskentällä joukkueen peli perustuu hyvään puolustukseen. Nizhnin vieraspelit olleet mello vähäkorisia ja kun vastustaja hieman heikompaa tasoa, niin uskon pistemäärän jäävän vähiin. 

Mornar Bar on pelannut kotikentällä muutamia runsaskorisia otteluita, mutta Nizhniä vastaan pisteiden teko tulee olemaan vaikeampaa ja siksi under on hyvä pelivalinta tähän matsiin. 

Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder

Vihje: Oklahoma City Thunder -2.5

Kerroin: 2.40

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 02:30

- Brooklyn Nets isännöi Oklahoma City Thunderia. Tämä ottelu on molemmille joukkueille back to back peli joka tekee tästä entistä mielenkiintoisemman. Molemmat joukkueet pelasivat vieraissa joten matkustusta molemmilla. Brooklyn Nets on kuitenkin viime otteluissaan pelannut todella heikosti ja voittoja irronnut viimeisestä 10 pelistä vain 3 ja joukkue on tällä hetkellä 6 ottelun tappioputkessa. Oklahoma City Thunder puolestaan pelannut täysin vastaisesti, joukkue on pelannut erinomaisesti ja joukkue onkin voittanut viimeisestä 10 pelistään 8. Hävittyään viime pelinsä 76ersin vieraissa. Oklahoma City Thunder on viime otteluissaan pelannut erinomaisesti ja joukkue on kovassa momentumissa, Netsillä puolestaan karmea tappioputki alla ja peli ollut tuskaista, kaikki putket päättyvät joskus mutta uskon että vielä ei ole Netsin aika voittaa ja katkaista omaa putkeaan vaan Oklahoma City Thunder parempana joukkueena paremmassa vireessä tulee ottelun voittamaan ja coveeraamaan tämän hyvin pienen tasoituksen.

Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves

Vihje: Minnesota Timberwolves +3.5

Kerroin: 1.95

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 03:00

- Memphis Grizzlies isännöi Minnesota Timberwolvesia. Hyvin tasainen ottelu luvassa sillä molemmat joukkueet hyvinkin tasavahvoja kokonaisuudessaan. Molemmilla on ollut tällä kaudella ne hyvät ja ne huonot hetket ja tällä hetkellä molemmat pelanneet tasaisemmin, molemmilla alla 3 voittoa viimeisestä 5 pelistään. Memphis Grizzlies viimeisestä 5 kotipelistään voittanut 4 mutta sitä ennen oli alla 7 ottelun tappioputki kotona, Minnesota Timberwolves puolestaan pelannut tällä kaudella rekordin ja statsien valossa parempaa korista vieraissa ja onhan peli ollut ylipäätään korkeampi tasoista vieraissa vaikka ei olisi voittoja aina tullutkaan. Ylipäätään ei ole Grizzlies pelannut kovinkaan hyvin kotona tällä kaudella siinä missä Timberwolves pelannut hyvin vieraissa, tasainen peli ja molemmat joukkueet tulevat tähän otteluun 2 voiton putkessa. Tasainen ottelu mutta näen Timberwolvesin tähän otteluun tultaessa parempana joukkueena ja uskon että he voittavat tämän ottleun tai ainakin hoitavat tuon +3.5 pisteen tasoituksen kotiin.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko, NHL Winnipeg Jets vs. Colorado Avalanche klo. 4.30 Avalanche -1,5, yli 6,5 maalia ja Cale Makar vähintään kaksi tehopistettä/7,50 PAF Winnipeg Jets on jokaisessa ottelussa päästänyt vähintään viisi maalia ja nyt on tullut tukkaan kolmessa ottelussa putkeen. Päävalmentaja Rick Bowness syyttää omaa joukkuettaan virheistä, jotka mahdollistaa Avalanchen maalit. Tilanne nyt ei ihan niin ole ollut, sillä avausottelun jälkeen Avalanche on saanut tiivistettyä puolustuspeliään ja ollut koko ajan tehokas hyökkäyspäässä. En jaksa uskoa, että heikosti esiintynyt Jets nyt jostain löytäisi sellaisen vireen, jolla Avalanchea lyötäisiin päähän. Vahva kutina on, että Cale Makarin johdolla Avalanche lähentelee kymppiä tässä ottelussa ja murskaa Jetsin täysin.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 2.00 Bruins -1,5 ja Bruins yli 3,5 maalia/3,10 PAF Boston Bruins johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja nyt joukkueella on mahdollisuus lyödä sarjalle päätös kotiyleisön edessä. Bruins haki kaksi perättäistä voittoa Torontosta ja nyt Maple Leafs joutuu lähtemään ratkaisevaan kamppailuun todennäköisesti ilman ykkössentteri Auston Matthewsia. Bruins on ollut tarvittavan tyly ottelusarjassa ja mikäli tämä nyt on kahden erän jälkeen 3-0 tai 3-1 -tilanteessa, niin Maple Leafs avaa entisestään hyökkäystään, ja luo vastaiskupaikkoja Bruinsille. Tämän takia itsellä on vahva usko, että kotijoukkue hoitaa homman 4-1 -lukemin ja siten tällainen vihje kiinni.
    • Tulos itsessään on normi, mutta aattelinkin että vetomäärissä on varmasti suht iso ero. Jännä et noin vähä naisten vihjeitä on jopa.  Kuitenkin lähtökohtaisesti naisten pelejä on kivempi kattoo ja nopeella tiedolla tiedän, että naisissa viime LA oli kohde sekä viime vuoden finaaleissa oli kaksi kohdetta (+ 0,70€ voitolla 1€ panoksella)..   eli loput 5 on sitten lyötynä joskus muinoin      
    • Onhan mulla, täytyi vähän yhdistää eri sarjoja ja Itä - Länsi pelejä. Pesäpallo, Miehet Vihjeitä 29 (12 - 0 - 17) netto -58,80 € palautus 78,22 % Pesäpallo,  Naiset Vihjeitä 8 (4 - 0 - 4) netto -5,20 € palautus 92,57 %  
    • Bayern München - Real Madrid 22:00 Realille kolmosen kerroin tuntuu hieman yläkanttiin menevältä, sillä ainoa poissaolo Carvajal, jota Vasquez on paikannut vähintään kohtuullisesti. Real vakuutti allekirjoittaneen myös City otteluparissa, vaikka toinen osa menikin melko puolustaessa, mutta vakuuttavasti hoitui sekin tontti. Real Madrid @3,10 @unibet
×
×
  • Create New...