Jump to content

Recommended Posts

Esports | CS:GO | ICE Challenge

12:00

b8c287c288ace820e9350ac232a80ca5.png OG - MAD Lions 1869572691c80605e6b81071e448c380.png

MAD Lions | 1,69 | Betsson

 

  • OG (NBK-, valde, Aleksib, ISSAA, mantuu) on viime vuoden loppupuolella kasattu joukkue, joka koostuu kansainvälisistä pelaajista. Suomalaisittain totta kai suurin mielenkiinto on kohdistunut ENCE:stä pihalle potkittuun Aleksib:hen, joka on NBK-:n ohella tämän projektin johtava hahmo. Nimiarvoa joukkueesta siis löytyy, mutta joukkue on vasta alkutekijöissään ja tulokset ovat olleet sen mukaisia. ICE Challenge -turnaus alkoi 2-0 -voitolla heikkoa ENCE:ä vastaan, jossa juuri Aleksib:llä oli ekstralatausta mukana viime vuoden tapahtumien takia. Toinen ottelu NaVia vastaan puolestaan antoi paremman kuvan siitä, missä OG tällä hetkellä on, kun joukkue otti kuokkaan lukemin 0-2. OG on ehdottomasti potentiaalinen menestyjäjoukkue tulevaisuudessa, mutta vielä peli ei ole läheskään parhaalla tasolla.
  • MAD Lions (acoR, HUNDEN, sjuush, Bubzkji, roeJ) on ollut yksi viime aikojen positiivisimmista suorittajista tasoonsa nähden. HUNDEN:in johtama tanskalaisjoukkue on onnistunut ottamaan tämän vuoden puolella selvän harppauksen eteenpäin suorituskyvyssään ja sementoinut asemansa toiseksi parhaana tanskalaisjoukkueena Astraliksen jälkeen. MAD Lionsin avausottelu tässä turnauksessa päättyi 0-2 -tappioon Mousesportsia vastaan, mutta vastustajan tasoon nähden jo toisen kartan venyttäminen jatkoajalle oli hyvä suoritus. Toinen ottelu päättyi selkeään 2-0 -voittoon paikallisvastustaja Heroicia vastaan. MAD Lions on siis näiden otteluiden perusteella tässäkin turnauksessa varsin oivassa vireessä.
  • OG on pelannut sen verran harvasti virallisia otteluita, että heidän karttavalikoimaa on vaikea arvioida. Sen sijaan MAD Lionsilla on käytännössä seitsemän kartan karttavalikoima, mikä tarjoaa useita mahdollisuuksia etenkin OG:n kaltaista joukkuetta vastaan.

 

YHTEENVETO

  • OG omaa hyvän potentiaalin tulevaisuutta ajatellen, mutta viimeaikaiset tulokset eivät ole aivan lunastaneet odotuksia muutamista valonpilkahduksista huolimatta. MAD Lions on nousussa oleva joukkue, joka on pelannut viime aikoina tasoonsa nähden varsin hyvin ja johdonmukaisesti. OG saattaa omata hieman paremman tulivoiman kun kaikki pelaajat laitetaan riviin, mutta MAD Lionsilla on parempi joukkuepeli, kommunikaatio ja karttavalikoima ja näiden tekijöiden takia uskon MAD Lionsin hoitavan tämän ottelun nimiinsä. Kohde menee oikein, kun MAD Lions voittaa ottelun. 

 

TULOS: 0-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

LIIGA

Kalpa - Ässät

Kalpa/ 2.17 CoolBet

Klo 18:30

 

Liigassa pelataan ainoastaan yksi ottelu illalla, mutta sitäkin mielenkiintoisempi pleijaripaikkojen suhteen sillä joukkueet ovat sijoilla 9. (Kalpa) ja 10. (Ässät). Piste eroa on Kalpan hyväksi kaksi pistettä tällä hetkellä, joten todellinen kuuden pisteen ottelu kyseessä.

Ässät tulee otteluum neljän ottelun voittoputkessa, mutta vastustajat sinänsä ollutkin sellaisia joilta pisteet tarvitsee ottaa.

Kalpalla on edelliseen viiteen otteluun kaksi voittoa, mutta viikonlopun Helsingin vierailu osoitti Kalpan taistelutahtoa kun joukkue nousi 3-1 tappioasemasta viimeisten reilun kuuden minuutin aikana voittoon.

Joukkueet kohtasivat lokakuussa kahdesti jolloin nähtiin molemmilta vierasvoitto kun Ässät voitti Kuopiossa 0-3 ja Kalpa puolestaan haki Porista pisteet 0-1 lopputuloksella.

Tänäänkään tuskin mitään maalijuhlia nähdään sillä tärkeistä pisteistä pelataan ja siltä peli varmasti näyttääkin. Lähdetään kummiskin kotijoukkueen kelkkaan juuri kotiedun turvin ja eiköhän se ole kotivoiton vuoro näiden joukkueiden kesken.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

LIIGA

Kalpa - Ässät

TYSON SPINK TEKEE VÄHINTÄÄN YHDEN PISTEEN @ 2.10 BETSSON

Klo 18:30

Ässillä kulkee ja tuo Spinkkien kenttä on ollut kovassa vedossa viimeaikoina, joten jos vieraat meinaavat tänään taistella voitosta  tosissaan on Spinkit suurella todennäköisyydellä myös pisteillä.

Betsson tarjoaakin Tyson Spinkin pistelelle todella maukasta kerrointa ja tämä täytyy poimia tämän päivän pelilapulle sillä onhan Ässien peli kulkenut ihan mukavasti viimeaikoina ja varsinkin Spinkkien peli.  
 

VÄÄRIN

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKKO CHL FINAALI

MOUNTFIELD HK VS FRÖLUNDA

PELIVALINTA: JOEL LUNDQVIST TEKEE VÄHINTÄÄN YHDEN PISTEEN @ 1.85 BETSSON

18:00

JOEL LUNDQVIST ON CHL:SSÄ POFFEISSA KULKENUT PISTE PER PELI TAHDISSA TEHDEN KUUTEEN OTTELUUN TEHOT 2+4 JOTEN LUOTETAAN SIIHEN, ETTÄ "JOLLE" MYÖS TÄNÄÄN PÄÄSEE PISTEILLE.

JOUKKUEET KOHTASIVAT ALKULOHKOSSA KAHDESTI JA OTTELUT OLIVAT MAALINPELEJÄ. MOUNTFIELD VOITTI VIERAISSA 2-3 JA FRÖLUNDA PUOLESTAAN VIERAISSA 3-4. "JOLLE" JÄIKIN NÄISSÄ PELEISSÄ ILMAN TEHOPISTEITÄ MUTTA NYT PELATAAN CHL:N VOITOSTA JOTEN LUULISIN ETTÄ JOLLEKIN SAA TÄNÄÄN ITSETÄÄN SEN 110% IRTI JA KIRJAUTTAA VÄHINTÄÄN YHDEN PISTEEN TILILLEEN.

 

OIKEIN

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL Jääkiekko klo.16:00

Mamonty Yugry  Mamonty Yugry - Stalnye Lisy  Stalnye Lisy

Stalnye Lisy o1.5 @1.63 Unibet

MHL kiekosta vieraille vähintään 2 maalia.

Pelihän alkaa kohtsilleen ja tarinoimaan ei nyt kerkeä pahemmin.Lisyn otteet olleet hyviä ja joukkue onkin paremmassa vireessä,mitä Yugry.Taulukossa 4 oleva Irbis hävisi Lissulle molemmat pelinsä.Lisy on tehnyt tähänmennessä 54 ottelussa 153 maalia,joka tekee otteluakohden noin 3 osumaa.Lisy on 5 edellisessä  keskinäisessä Yugryn kotipelissä iskenyt sen 2 tai enemmän.Yugry on niitä huonoimpia kotijoukkueita ollu tähänmennessä,mutta nyt se on voittanut 5 kotipeliään peräkkäin joka kaunistaa sen tilastoja.Tasaista vääntöä uskoisin ja maaleja tullaan näkee molemmilta useampi kuin 1.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ligue 2  / Jalkapallo Ranska

Auxerre  - Clermont

X @ 2.90 Pinnacle

Alkaa 22:05

Neljä Auxerren viimeisestä viidestä kotiottelusta päättyi tasapeliin. Vastaavasti Clermontin neljä viimeistä vieraskamppailua päättyi pistejakoon. Sarjassa sijalla 12. majaileva Auxerre hävisi ainoastaan kaksi kertaa viimeisestä yhdestätoista kotimatsistaan. Kuudennelta sijalta löytyvä Clermont on yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa.  Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kerran tämän kauden aikana ottelun päättyessä lukemiin 1-1. Ottelusta povataan tasaista vääntöä ja ei olisi mikään ihme jos tänäänkin nähtäisiin vastaavat lukemat.

Link to post
Share on other sites

Koripallo FIBA Europe Cup klo 19:30

Bayreuth - Spirou Charleroi

Pelivalinta: Bayreuth -13,5

Kerroin: 1,85 Marathonbet

Bayreuth on selvästi parempi joukkue ja kotikentällä suuri ennakkosuosikki otteluun. 

Bayreuth on kotikentällä pelannut erinomaista koripalloa, vieraissa ollut ajoittain nihkeämpää. Spirou Charleroi ollut tässä lohkossa heikoin joukkue ja vieraskentällä pelit sujuneet heikosti. 

Bayreuth pääsee lohkosta jo varmasti jatkoon ja Spirou Charleroin pelit eurokentillä päättyy tähän otteluun. Bayreuthilla on erinomaiset mahdollisuudet ottaa selvä voitto kotiyleisön edessä. 

VÄÄRIN

Link to post
Share on other sites

Koripallo NBA klo 4:00

Denver Nuggets - Portland Trailblazers

Pelivalinta: Yli 222,5 pistettä

Kerroin: 1,68 Unibet

Denver pelaa kotikentällä todella vauhdikasta korista ja monet matsit ovat olleet hyvin runsaskorisia. 

Portland on löytänyt hyvän vireen viime aikoina ja myös Portland pelaa nopeatempoista peliä ja Portlandinkin peleissä nähdään usein paljon koreja. 

Molempien joukkueiden vahvuudet hyökkäyssuunassa, joten todennäköisesti ottelusta on tulossa vauhdikas ja runsaskorinen. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
×
×
  • Create New...