Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Legendaarinen

11.7.

Recommended Posts

Jalkapallo / Italia / Serie A
22:45

Juventus - Atalanta

Valinta: Juventus voittaa ja molemmat joukkueet tekee maalin @ 3.45 PAF

Juventus kärsi rankan ja yllättävän tappion AC Milania vastaan. Nyt Juventuksen on pakko pistää parastansa tähän peliin. Uskon kuitenkin että Atalanta tulee saamaan Juventusta vastaan ainakin yhden maalin tehtyä. Joten tämä valinta on oiva tähän otteluun. Innolla odotan. :kaljaa:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo / Englanti / Valioliiga
19:30

Sheffield Utd - Chelsea

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (BTTS) @ 1.96 coolbet

:kaljaa: Kerroin on kohdillaan varsinkin kun Sheffield pelaa kotona. Joukkueena ovat onnistuneet kotipeleissä tekemään ainakin yhden maalin. 
Chelsea pelaa erittäin hyvin mutta puolustus takkuilee aina välillä. Sheffieldin hyökkäyspeli on ollut erittäin hyvää mitä on tullut seurattua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Kakkonen - Lohko B

14:58 Pallo-Iirot - TPV

Valinta: TPV (1X2)

Kerroin: 1,50 (Veikkaus)

Pallo-Iirot on aloittanut kauden heikosti ollen lohkon viimeinen maalierolla 1-7. Suuri syy tähän on poissaolot etenkin puolustuspäässä ja tilannetta ei helpota, joukkueen kapteeni, toppari Otto Schultzin poissaolo uutena. Poissaolotilanne kokonaisuudessaan: Schultz, Majapuro, Torkkeli ja Walden loukkaantuneina. Bridgman ja Radchenko ovat pelikelpoisia siirtoikkunan auetessa 20.7. Aleksi Arvela on pelikiellossa.

Viime kaudella Ykkösessä pelannut TPV on aloittanut kauden kohtuullisesti ja tässä pitäisi olla hyvä paikka vierasvoittoon. Bet365:llä esim. kerroin pudonnut 1,36:een.

Tulos: 3-2, "Ja Iirot on niin Täysin repaleisella rosterilla tänään liikenteessä, että TPVn pitäisi hoitaa kakkosjoukkueellakin homma"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 16:58

Koskenkorva - Seinäjoki

Pelivalinta: Seinäjoki ML

Kerroin: 1,50 Veikkaus

Seinäjoki lähtee suurena ennakkosuosikkina tähän otteluun. Seinäjoella on hyvä kokoonpano tässä ottelussa, vauhtia löytyy ykköskärjestä ja jokereina hyvät lyöjät. Muutenkin kokoonpanossa paljon laajuutta ja kakkoskärjessäkin kelpo pelimiehiä. 

Koskenkorvalla ei yhtä paljon laajuutta kokoonpanossa, mutta hyvä kotiutusosasto takaa sen, että jos tilannetta saadaan aikaan, niin Koskenkorvakin juoksujen teossa onnistuu. 

Seinäjoen pitää tämän tasoiset vastustajat voittaa, mikäli mielivät taistella hyvästä sijoituksesta tällä kaudella. Seinäjoen joukkueesta potentiaalia kyllä löytyy. 

Siirretty oikeaan ketjuun. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Sergey Kuzmin - Ivan Pandur

Vihje: Tulos 2 pelatun erän jälkeen: 2-0 Sergey Kuzmin

Kerroin: 1.53

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 23:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Kuzmin ja Pandur. Kuzmin lähtee otteluun ansaitusti megaluokan suosikkina 1.10 kertoimella, sen verran parempi pelaaja Kuzmin on ja 3-0 tulee olemaan todella lähellä tässä ottelussa, Kuzmin pelannut hyvässä vireessä voittaen 7 viimeisestä 10 pelistään, Pandur puolestaan voittanut vain 3 viimeisestä 10 pelistään. Tasoero on todella iso Kuzminille ja Kuzmin myös keskinäisistä voittanut viimeiset 10 ottelua. Kuzmin voittaa ottelun todella selvästi ja hyvin todennäköisesti suoraan 3-0, mutta tulee ainakin johtamaan ottelua 2-0 luvuin josta vihje on.

3-0, kahden erän jälkeen 2-0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Serie A

Juventus - Atalanta

Vihje: Cristiano Ronaldo tekee maalin (Juventus)

Kerroin: 1.84

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 22:45

- Todellisessa huippuottelussa kohtaavat Serie A:n puolella Juventus ja Atalanta. Lähdetään hakemaan Juventuksen CR7:lle täysosumaa. Ronaldo on pelannut todella hyvässä vireessä koronatauon jälkeen ja tehnyt Serie A otteluissa koronatauon jälkeen jokaisessa ottelussa vähintään yhden maalin, Ronaldo myös totutusti ampuu joukkueen mahdolliset pilkut joten luo vielä enemmän osumismahdollisuutta, Atalanta on hyvä joukkue ja pelannut todella hyvin mutta puolustus on välillä hiukan vuotanut liikaakin ja nyt vastassa on suututettu Juventus joka varmasti tulee ryminällä otteluun tuon Milan tappion jälkeen. Ronaldolle siunaantuu tässäkin ottelussa paikkoja varmasti ja erittäin lähellä täytyy Ronaldon maalin olla jälleen.

2-2, Cristiano Ronaldo 2 maalia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...