Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Legendaarinen

10.7.

Recommended Posts

Esports / CSGO / Eden Arena Malta Vibes
19:00

Hard Legion - Cr4zy

Valinta: Cr4zy @ 3.12 CoolBet

Cr4zy hävisi eilen AVEzille ja hävisivät erittäin pahasti, kun olivat voitolla toisessa kartassa 10-1 mutta AVEZ onnistui kääntymään voitonpuolelle nukessa CT puolella.
Joukkueena CR4zy on pystynyt näyttämään että heillä on mahdollisuudet voittaa vaikkakin tuli yks tappio. Joukkueella on kuitenkin uusi kokoonpano mikä voi myös vaikuttaa hieman heidän peleihinsä.
Hard Legionasta ei osaa ikinä sanoa että syttyvätkö vai eivät. Nyt kuitenkin kerroin on aika hyvä, kyseessä siis BO1 ottelu ja mahdollisuudet ovat siinä 49% voitolle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports / CSGO / Eden Arena Malta Vibes
19:00

FATE - AVEZ

Valinta: AVEZ @ 2.23 CoolBet

AVEZ on voittanut hyviä tiimejä ja heillä on nyt 2-0 x3 putki päällä. FATE ei ole vakuuttanut lainkaan ja on ollut joitain ongelmia taustalla.
Kyseessä siis BO1 ottelu ja mahdollisuudet voittaa on siinä 55%. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports, League Of Legends LCK

Team Dynamics - Gen.G

Vihje: 1. Kartta yli 32 minuuttia

Kerroin: 1.85

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 11:00

- LCK puolella kohtaavat Team Dynamics sekä Gen.G. Gen.G lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina mutta uskon kuitenkin että Team Dynamics pystyy hyvin laittamaan  kampoihin tässä ottelussa ja etenkin tässä ensimmäisessä kartassa kun 0-0 tilanteesta tietenkin aloitetaan. LCK myös muutenkin jo regionina todella hidastempoinen ja ratkaisuja tehdään rauhassa ja vältetään tappeluita joten näen kohteessa muutaman minuutin ilmaa sillä ainakin ensimmäisen kartan alku tulee olemaan todella hidastempoista peliä jossa minimoidaan virheet ja katsotaan päivänpelivirettä, Team Dynamics pystyy sen verran ainakin pistämään kampoihin avauskartassa että overiksi menee eikä Gen.G pysty yltiöpäistä dominointia tekemään vielä avauskartassa.

31:07

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, KBO

Hanwha Eagles - SK Wyverns

Vihje: SK Wyverns yli 4.5 juoksua

Kerroin: 1.95

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 12:30

- Hanwha Eagles isännöi SK Wyvernsia KBO puolella. Lähdetään hakemaan vierasjoukkue SK Wyvernsille juoksuja. SK Wyverns lähti tähän kauteen hyvällä kokoonpanolla josta piti löytyä paljon tulivoimaa mutta näin ei ole käynyt, kokoonpanossa on kuitenkin edelleen paljon potentiaalia kunhan se saadaan vain käyttöön, nyt siihen on hyvä mahdollisuus kun vastassa on vielä itseäänkin heikompi joukkue Hanwha Eagles joka lähettää kummulle aloittavaksi syöttäjäksi Kim Min-woo:n joka on tällä kaudella syöttänyt suhteellisen heikosti ja etenkin juuri SK Wyvernsin lyöjiä vastaan on tällä kaudella sujunut todella heikosti kun Kim Min-woo on syöttänyt SK Wyvernsia vastaan kahteen otteluun yhteensä 8 vuoroparia ja antanut noissa yhteensä peräti 9 juoksua. Näillä eväillä lähdetään hakemaan vieraille juoksuja ja uskon että se 'ketsuppipullo' vihdoin aukeaa SK Wyvernsin osalta.

6-5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily 

Hamzah Sheerah - Paul Kean

Yli 6.5 erää, betvictor, @2.15

Klo: 22:00

 

21-vuotias Sheeraz on pienehköjä brittilupauksia ja hän on saavuttanut jonkin verran jo hypeä. Hän on vielä kuitenkin nuori ja kehittyvä nyrkkeilijä, joka ei ole omaan silmään aivan huippusuorituksia esittänyt ja varsinkaan nuorukaisen tyrmäysvoima ei ole aivan hypen tasolla. Kean on kaksikosta kokeneempi ja 180-senttisenä pystyy kokonsakin puolesta hyvin vastaamaan pitkänhuiskealle Sheerazille ja näkisin 6.5 erän linjat melko alhaisina tällaisessa kaksintaistelussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...