Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  

Recommended Posts

Esports, League Of Legends, LPL

Team WE - LNG Esports

Vihje: Team WE -1.5 karttaa

Kerroin: 1.62

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 12:00

- LPL puolella kohtaavat Team WE ja LNG Esports. Team WE on aivan kärkipään joukkueita LPL:ssä ja esiintynyt viime aikoina hyvin, voittaen itseään selvästi heikompia dominoivasti 2-0 luvuin ja esittäen myös hyviä otteita muita kärkipään joukkueita vastaan. LNG Esports puolestaan on LPL häntäpään joukkue ja hävinnyt 6 peräkkäistä ottelua ja noista 5 on ollut 2-0 tappioita. Team WE selvästi paremmin organisoitu joukkue joka on jokaisella osa-alueella selvästi edellä. Team WE tulee hoitamaan tämän ottelun selvästi 2-0 luvuin. 

2-1

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Darts, Icons of Darts Live League - 4. vaihe

John Brown - Mark Webster

Vihje: Mark Webster -1.5 

Kerroin: 1.50

Vedonlyöntitoimisto: William Hill

Alkamisaika: 14:10

- Icons Of Dartsin puolella kohtaavat John Brown ja Mark Webster. Mark Webster lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina ja uskonkin vahvasti Websterin voittavan tämän ottelun leikitellen. John Brown on viime aikoina esiintynyt todella heikossa vireessä voittaen vain 2 ottelua viimeisestä 10 pelaamastaan kun taas puolestaan Webster pelannut ihan ok hyvässä vireessä voittaen 6 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Webster on parempi pelaaja selvästi ja voittanutkin 4 pelatusta keskinäisestä ottelusta 3, kaksi noista otteluista menivät 5-0 luvuin Websterille joten uskon vahvasti että Webster voittaa tämänkin ottelun vähintään 5-3 luvuin. 

2-5

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Darts, Icons of Darts Live League - 4. vaihe

David Evans - John Brown

Vihje: David Evans -2.5

Kerroin: 1.50

Vedonlyöntitoimisto: William Hill

Alkamisaika: 15:00

- Icons Of Dartsin puolella kohtaavat David Evans sekä John Brown. Yläpuolella John Brownista mainitsin ja tässä ottelussa on vastassa vielä kovempi pelaaja kun David Evans on vastassa niin ei hyvä kyllä heilu John Brownilla. David Evans selvästi yksi parhaimmista pelaajista tässä Icons Of Dartsissa ja esiintynyt viime aikoina todella vakuuttavasti, vastassa on umpi surkea John Brown niin David Evansin pitäisi tämä ottelu suht helposti voittaa, kerran aikaisemmin ovat pelaajat kohdanneet ja Evans voitti tuon ottelun helposti 5-2 luvuin.

5-2

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Serie A

Atalanta - Brescia

Vihje: Atalanta yli 2.5 maalia

Kerroin: 1.53

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 22:45

- Atalanta isännöi Bresciaa Serie A:n puolella. Atalanta lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina sillä joukkueiden välillä on eroa kuin yöllä ja päivällä. Atalanta pelannut viime aikoina todella kovassa vireessä korona tauon jälkeen voittaen 6 ottelua ja pelaten yhden tasapelin, noissa otteluissa Atalanta kohdannut mm. Lazion ja Napolin jotka se molemmat voitti ja viimeksi se pelasi kovaa sarjakärki Juventusta vastaan 2-2 tasapelin vieraissakin ja Juventus teki molemmat maalinsa pilkusta. Brescia puolestaan on Serie A:n häntäpään joukkueita ja putoamassa Serie B tasolle ensi kaudeksi. Atalanta todella kovassa formissa viime aikoina ja nyt kun vastassa on selvästi heikompi Brescia niin ei tule Atalanta kyykkäämään kotona Brescian tasoista porukkaa vastaan vaan Atalanta tulee ottamaan oikein kunnon murskavoiton tästä ottelusta ja tekee vähintään sen 3 maalia ottelussa.

6-2

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Championship

Wigan - Hull

Vihje: Yli 2.5 maalia

Kerroin: 2.02

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 20:00

- Wigan isännöi Hullia Championshipin puolella. Lähdetään hakemaan otteluun paljon maaleja. Molemmat joukkueet ovat viime aikoina pelanneet todella paljon over matseja, etenkin Hull jonka otteluissa ollaan tällä kaudella nähty keskiarvolta 3.1 maalia ja Hullin viimeisestä 5 pelistä peräti 4 on ollut overeita joista kahdessa ollaan nähty peräti 6 maalia. Hull pelaa kova tempoista hyökkäysvoittoista futista ja Hullin otteluissa on aina säpinää ja tapahtumia, Wigan ei niin over joukkue ole mutta viime aikoina myös Wigan pelannut over pelejä ja esiintynyt hyvin Championshipissä. Keskinäiset kohtaamiset Wiganin ja Hullin välillä aina olleet todella värikkäitä ja maalirikkaita ja uskon että tämäkin ottelu tulee olemaan sellainen.

8-0

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Championship/Jalkapallo Englanti

Reading - Middlesbrough

Reading @ 3.22 Coolbet

Alkaa 20:00

Middlesbrough(19.) tarvitsisi tästä kipeästi täydet pisteet sillä putoamisviiva häämöttää ainoastaan kahden pisteen päässä. Reading(13.) onnistui pitämään maalinsa puhtaana kolmessa viimeisessä ottelussaan voittaen niistä kaksi yhden päättyessä tasapeliin. Middlesbrough voitti joukkueiden kuusi viimeistä kohtaamista. Tuostakin faktasta huolimatta bookkerit arvottavat kotijoukkueen liian selväksi altavastajaaksi. Reading lähtee otteluun ilman paineita sillä se on varmistanut paikkansa liigassa ensi kaudeksi. Joukkue ei ole voittanut kotonaan viimeiseen kolmeen otteluun mikä varmasti myös näkyy kerroinasettelussa. Reading voittaa ottelun maalein 1-0. Coolbetiltä markkinatoppi.

1-2

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 18:00

Hyvinkää - Kitee

Eniten lyötyjä juoksuja Teemu Nikkanen - Valentin Ikonen 2way

Pelivalinta: Valentin Ikonen

Kerroin: 1,90 Coolbet

Teemu Nikkanen pelaa Hyvinkään numerolla 4. Kotiutuspaikat ovat useissa matseissa jääneet vähiin, mikäli kärki ei ole onnistunut pääsemään kentälle. Vaihtotilanteissa Nikkanen on hyvä. Nikkanen on hyvä lyöjä ja jos saa riittävästi paikkoja niin varmasti juoksujakin syntyy. Hyvinkään jokeri Juha Korhosella päävastuu kotiutustilanteissa ja Korhonen pääsee todennäköisesti ennen Nikkasta lyömään tärkeissä tilanteissa. 

Valentin Ikonen pelaa Kiteen numerolla 5, joten Ikoselle usein syntyy enemmän kotiutustilanteita pelin aikana. Ikonen on ollut alkukaudella hyvässä vireessä kuten koko Kiteen joukkue. Uskon Kiteen jatkavan hyvää pesistä ja Ikonen todennäköisesti lyö ainakin pari juoksua. 

Jos molemmat lyövät yhtä monta juoksua = VOID

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...