Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  

Recommended Posts

Jalkapallo, Championship

Leeds - Barnsley

Vihje: Ei Maalia Ennen 26:00 Min 

Kerroin: 1.83

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 19:00

- Leeds isännöi Barnsley:ta Championshipin puolella. Sarjakärki Leeds on käytännössä jo varma sarjanousija kun se johtaa Championshippiä 3 pisteellä kun 3 ottelua on enää jäljellä ja kaksi parasta nousevat Valioliigaan, vastassa sarjakärki Leedsillä on sarjajumbo Barnsley joka on todella lähellä pudota League Oneen, pisteitä olisi jostain kaivetta sillä 3 pistettä on eroa putoamisrajaan. Leeds selvästi parempi joukkue vaikka tuleekin erittäin todennäköisesti kierrättämään kokoonpanoaan tässä ottelussa. Barnsley on kuitenkin koronatauon jälkeisissa otteluissa pelannut ihan mallikkaasti ja pistänyt hanttiin ihan hyvillekkin joukkueille ja etenkin puolustanut hyvin. Eiköhän Leeds lopulta tämän ottelun hoida kotiinsa nahkeasti 2-0 luvuin tms. Mutta alku katsellaan ja pelaillaan rauhallisesti ottelussa eikä hirveämmin paikkoja nähdä ennen puolta tuntia.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, La Liga

Barcelona - Osasuna

Vihje: Barcelona yli 2.5 maalia

Kerroin: 1.72

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 22:00

- Barcelona isännöi Osasunaa Laligan puolella. Barcelona lähtee otteluun kotonaan tottaki jättiluokan suosikkina ja lähdetäänkin Barcelonalle maaleja hakemaan. Barcelona on edelleen La Ligan kärkitaistelussa mukana kun se on yhden pelin enemmän Realia pelanneena yhden pisteen perässä ja otteluita Barcelonalla on enää kaksi jäljellä joten molemmista täytyy voitot kaivaa jotta haluaa saada edes mahdollisuuden La Ligan voittoon. Barcelonalla vastassa on Osasuna joka löytyy keskikastista. Osasuna viime aikoina pelannut ihan ok hyvin oman tason joukkueitaan vastaan mutta etenkin vieraissa on ollut Osasunalla vaikeampaa, nyt vastassa on aivan eri tason joukkue Barcelona joka tarvitsee voiton tästä ottelusta pakosti jos haluaa edes haaveilla La Ligan voitosta. Barcelona selvästi kovempi joukkue se on sanomattakin selvää ja uskon että Barcelona tulee vähintään 3 maalia iskemään Osasunan verkkoon, Barcelona viime aikoina kierrätellyt paljon kokoonpanoaan ja tehnyt vain tarvittavan työn mutta tähän otteluun lähdetään tosissaan ja ketsuppipullo tulee Barcelonalla aukeamaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports, League Of Legends, LCK

KT Rolster - T1

Vihje: T1 -1.5 karttaa

Kerroin: 2.00

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 11:00

- LCK puolella kohtaavat KT Rolster sekä T1. T1 lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina sillä T1 on yksi parhaimmista ellei paras joukkue tässä splitissä, KT Rolster puolestaan lukeutuu häntäpään joukkueisiin jolla ei tule olemaan mitään asiaa playoffeihin. Tasoero on todella suuri T1 eduksi ja etenkin kun viime ottelu meni hiukan penkin alle T1 osalta niin suututettu T1 tulee dominoimaan seuraavaa ottelua oikein olan takaa perinteisesti. T1 selvästi kovempi tiimi eikä se tule KT Rolsterin tasoista joukkuetta vastaan kyykkäämään vaan Fakerin ja Teddyn johdolla T1 ottaa selvän 2-0 voiton ottelusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aussifutis, AFL

Geelong Cats - Collingwood Magpies 

Vihje: Yli 108.5 pistettä 

Kerroin: 1.90

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 13:10

- Geelong Cats isännöi Collingwood Magpiesiä AFL puolella. Todella tasainen kamppailu on tulossa ja voittajaa on aika paha lähteä hakemaan niin lähdetään overia metsästämään. Molemmat joukkueet ovat onnistuneet tekemään pisteitä otteluissaan todella hyvin enkä usko että tässä ottelussa tullaan poikkeusta näkemään kun kaksi hyökkäysvoittoista joukkuetta vastakkain. Viime kauden keskinäiset molemmat menivät overiksi tällä linellä ja kovaa ilotulitusta voi tästäkin hyökkäyksen taistosta odottaa sillä molemmat ovat kuin liukuhihnalta tehneet pisteitä paljon tämän kauden otteluissaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

esports / CSGO / ESEA Advanced EU
20:00

sAw - Secret

Valinta: yli 2.5 karttaa @ 2.10 Coolbet

Molemmat joukkueet tulevat tähän hyvässä vireessä. Molemmat tulevat voittamaan mitä todennäköisemmin omat karttansa. Viime pelissä kävi suuri pettymys kun saw hävisi secretille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Modus Icons of Darts

Stephen Burton - Mark Webster

Mark Webster @ 1.60 Betway

Alkaa 15:00

Webster voitti viisi viimeistä miesten keskinäistä kohtaamista. Tämän lisäksi Webster on tällä hetkellä isossa liekissä sillä mies voitti kuusi viimeisestä otteluaan. Burton hävisi kuusi viimeisestä yhdeksästä tikkakisastaan. Webster vie ottelun leikitellen. Betwaylta markkinatopit.

5-3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elitserien /Jalkapallo Norja

Start - Rosenborg

Rosenborg @ 1.67 Unibet

Alkaa 21:30

Rosenborgin kausi käynnistyi kuukausi takaperin yskähdellen mutta manageri Eirik Hornelandin saatua kenkää kauden kolmen ekan matsin jälkeen joukkueen otteet ovat selvästi piristyneet. Rosenborg voitti kolme viimeisestä ottelustaan pelaten kerran tasan. Start on on kerännyt ainoastaan kolme pistettä tähän asti pelaamistaan seitsemästä ottelusta. Start hävisi Rosenborgille seitsemän viimeistä keskinäistä kohtaamista. Rosenborg voittaa ottelun maalein 1-3. Unibetiltä markkinatoppi.

0-0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo / Espanja / La Liga
22:00

Real Madrid - Villareal

Valinta: Karim Benzema tekee maalin @ 2.25 PAF

Ottelussa tulee tekemään maalin joko puolustaja Ramos tai sitten Karim Benzema. Molemmat erittäin kovassa vireessä ja Paf tarjoaa tähän hyvät kertoimet. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Jared Anderson - Hector Perez

Alle 1.5 erää, bet365, @2.20

Klo: 01:00

 

Anderson lienee lupaavin USA:n raskassarjalaisista, neljässä ottelussa tullut neljä tyrmäystä ja kolme niistä ensimmäisessä erässä. Viime ottelussaan hän kohtasi jo yllättävän kovan vastuksen Johnnie Langstonin, joka kuitenkin taipui jo kolmessa erässä ja oli paikoin helisemässä jo aiemmin. Hector Perez on selvä askel taaksepäin ja aikainen tyrmäysvoitto on jälleen todennäköinen. Odotan Andersonin lähtevän otteluun "bum rush"-taktiikalla jo ensimmäisestä kongin kumauksesta ja jää nähtäväksi selviääkö Perez tästä.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Felix Verdejo - Will Madera

Valinta: Madera, Pinnacle, @6.00

Klo: 04:00

 

Verdejon kohdalla oli uransa alussa suuria odotuksia, mutta viime vuosina on ollut vaikeaa. 2016 hän joutui moottoripyöräonnettomuuteen ja melko pian sen jälkeen hän koki uransa ensimmäisen tappion Antonio Lozadalle, josta odotettiin Verdejolle helppoa voittoa. Kyseessä ei myöskään ollut mikään onnekas yksittäinen osuma vaan Lozada aihetti vaikeuksia koko ottelun ajan. Viime vuonna voittoisa ottelu Bryan Vasquezia vastaan oli myös odotettua vaikeampi ja moni oli sitä mieltä, että Verdejo hävisi tuon ottelun. Madera on mielestäni ainakin Lozadan ja Vasquezin tasoa ja hänen kertoimensa ovat nousseet pelattaviksi.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...