Jump to content

Recommended Posts

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Kansas City Chiefs - Houston Texans

Vihje: Yli 56.5 pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 2.43

Alkamisaika: 03:20

- NFL kausi on pitkän odotuksen jälkeen vihdoin ja viimein täällä ja se jos mikä tuntuu todella hyvältä. Ainakin alkukaudesta joukkueesta riippuen tullaan pelaamaan ottelut ilman faneja katsomossa pääosin mutta NFL:ssä katsotaan miten korona tilanne etenee ja sen mukaan mennään mutta esim. Dolphins tulee päästämään jonkun verran faneja katsomoon noin 20% maksimista. Mutta itse asiaan, Chiefs ja Texans käynnistävät tämän NFL kauden ja overia lähdetään hakemaan, viime kausina olen NFL vihjeistä tehnyt todella laajoja ja pitkiä mutta tällä kaudella koitan mennä itse asiaan, sillä vaikka juttua riittääkin niin sitä ei välttämättä kaikki jaksa lukea kun menee monta minuuttia siihen ja itse kirjoittamiseen menee myös paljon aikaa. Overia lähdetään hakemaan otteluun, Chiefs ja Texans molemmat omaavat vahvuudet juurikin hyökkäyksessä. Harjoitusotteluita ei koronan takia ole joten helpompaa pitäisi myös hyökkäyksen olla puolustukseen verraten jo sitäkin kautta alkukaudesta. Molemmilla joukkueilla löytyy tulivoimaa hyökkäyksestä ja viime kauden keskinäiset menivät 24-31 ja 51-31 luvuin kun runkosarjan lisäksi playoffeissa joukkueet kohtasivat. Chiefs on myös tunnettu siitä että kauden ensimmäinen ottelu on todella pisterikas sillä viimeiset 3 kautta on Chiefsin kauden avausottelussa tullut pisteitä 69, 66, 66. Näillä eväillä overia hakemaan ja uskon että linja tulee vielä nousemaan ennen ottelua kun tällä hetkellä tasabookki linja on 54 pistettä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Super League  /Jalkapallo Kiina

Beijing Guoan - Tianjin Teda

Beijing Guoan voittaa ottelun ja molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 2.32 Unibet

Alkaa 13:00

Yhdeksän pelatun kierroksen jälkeen sarjataulukon sijalta kaksi löytyvä Beijing Guoan(2.) on tehnyt sarjassa eniten maaleja(22).  Tämän päivän vastus sarjataulukon pohjaan jämähtänyt Tianjin Teda(8.) on seitsemän ottelun tappioputkessa. Joukkue onnistui kuitenkin tekemään maalin kolmessa viimeisessä ottelussaan mukaan lukien vierasottelu sarjakärki Shanghai SIPGiä vastaan. Beijing Guoanin seitsemässä viimeisessä sarjaottelussa nähtiin molempien joukkueiden maali. Joukkueiden edellinen kohtaaminen kuukausi sitten päättyi Beijingin voittoon maalein 1-3. Beijing nappaa tänään voiton myös  kotonaan maalein 3-1. Unibetiltä markkinatopit.

2-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL
Klo 15:30
Sibir Novosibirsk - TsSKA Moskova
Valinta: Loktionov tekee maalin (sis. jatkoajan) @ 3.70 Unibet

Loktionov on pelannut mielestäni tän kauden erittäin hyvin ja laittanut maaleja sisään.
Tarjotaan hyvää kerrointa surkeaa joukkuetta vastaan. 

Link to post
Share on other sites

Allsvenskan  /Jalkapallo Ruotsi

IFK Göteborg - Hammarby IF

X @ 3.70 Expekt

Alkaa 20:00

Göteborgin(12.) kuudesta viimeisestä sarjaottelusta viisi päättyi tasuriin. Hammarbyn(7.)  kahdeksasta viimeisestä sarjakamppailusta neljässä jaettiin pisteet joukkueiden kesken. Joukkueiden neljästä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta kaksi päättyi tasapeliin.  Pisteet tullaan jakamaan tänäänkin lukemin 1-1 päättyvässä ottelussa. Expektiltä markkinatoppi.

0-4

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga 

HIFK - HJK 

Yli 2,5 maalia @2.02 Bet365

KLO: 18.30 

Helsingin herruudesta väännetään taas kerran kun HIFK kohtaa klubin. 

Ottelu on ennakkoon klubin heiniä sillä joukkue on kankean alkukauden jälkeen löytänyt hurjan vireen. Hyökkäys on tähän liigaan lähes ylivertainen eikä rahankäytössä olla tälläkään kaudella säästelty. Ehdoton ykkönen Suomessa ja niin pitääkin olla. 2-3 häkkiä klubille on tänään realismia. Vaikea löytää pysäyttäjää tälle joukkueelle tällä hetkellä. 

HIFK on ollut kauden yllättäjä ja pelannut todella pirteästi. Moni uumoili HIFKiä alle keskikastin mutta toisin on käynyt. Joukkue pystyy kamppailemaan pisteistä lähes jokaisessa ottelussa, mutta merkille pantavaa on kuitenkin se että hyökkääviä joukkueita vastaan on omissa soinut. KuPS, Ilves, Inter ja Lahti mm. Tänään on turha odottaa pallokontrollia mutta mahdollisesti sen maalin joukkue saa aikaan. 

Helmikuinen cupin ottelu päättyi klubin 2-1 voittoon joten vähintään tämmöistä on luvassa tänäänkin. Ihmeen korkea kerroin on tarjolla joten peleihin. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 2,5 maalia 

OIKEIN 

Edited by poronvoima
Tämähän tuli äkkiä kotiin! BUJAKAZAAA
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Harjoitusottelu 

Pelicans - KooKoo 

KooKoo @2.15 Nordicbet 

KLO: 18.30 

Liigan puolella haetaan taas asetelmia kauden avauksen ollessa lähellä. 

Pelicans on pelannut melko heikosti harjoituspelinsä ja esimerkiksi SaiPa kaatoi pussinokat kahteen kertaan. Ongelma Lahdessa lienee tällä kaudella laajuus. Ei riitä ainakaan toistaiseksi. 

KooKoo jatkaa siitä mihin viimekaudella jäi ja joukkue tuntuu vahvistuneen entisestään. Ketterä ja HPK sai tuta joukkueen hyökkäyksen nahoissaan ja Helsingin IFK oli sekin ajoittain pulassa, vaikka 2-3 lukemin ottelun veikin nimiinsä. 

Ennakkoon tämä on KooKoon heiniä eikä itselleni jää tämä kohde pelaamatta. 

Ilman tämän ihmeempiä KooKoo lappuun ja jalat pöydälle. 

Kohde menee oikein kun KooKoo voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

PERUUTETTU!!!!!!!!!!!!

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, SHL harjoitusottelu

Malmö - Växjö 

Yli 5,5 maalia @2.20 Coolbet 

KLO: 19.00 

Otetaan tämä nyt puhtaasti hyökkäyksen vuoksi peleihin. 

Molemmat joukkueet ovat tahkonneet treenipelejä riittävän paljon ja lopulliset kokoonpanot alkaa olla tiedossa kun kausi länsinaapurissa alkaa. 

Malmöllä on erittäin hyvä kärkiketju ja kauden aikana suosittelen ottamaan kyseisiä herroja pisteille sekä maaleille. Olofsson - Handemark - Bryggman kestää vertailun jopa osaan KHL pelaajia. Helposti. Myös Raumalla viime kauden viihtyneet Westerholmin veljekset ovat aina vaarallisia ja paluu kotimaan sarjaan näkyy varmasti positiivisena asiana. 

Växjö on sekin saanut kokoonpanoon vahvistuksia ja myös heidän kärkiketju on kovaa valuuttaa. Pettersson - Rosen - Gynge kolmikko on todella vahva. Rosen ja Gynge ovat tahkonneet koheloa hyvällä menestyksellä ja Pettersson hakee uutta potkua uralleen, Amerikassa vietettyjen vuosien jälkeen. Toinenkin hyökkäystrio on sekin vahva ja tällä kaudella voidaan odottaa tulosta. 

Malmö lähtee otteluun suosikkina ja Växjöllä on peli alla 8.9. Kaksi tappiota niskassaan on Växjöllä tänään kova iltapuhde sillä kyllä Malmö voidaan lukea kovemmaksi kuin HV-71 ja Oskarshamn. 

Tulosveto: 5-2 isännille. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 5,5 maalia varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

Edited by poronvoima
1.erässä JO 3-3! BUJAKAZAAAA
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League Europe

22:00

8766f7ac6f4d941015f77e5d8b6fcd0b.png G2 - ENCE 1c24849fd4d232418b03c6699939b083.png

G2 | 1.75 | Unibet

 

  • G2 (kennyS, AmaNEk, JaCKz, nexa, huNter-) aloitti EPL-turnauksen kahdella voitolla OG:ta ja GODSENT:ia vastaan, mutta hävisi edellisen ottelun Heroicia vastaan. Kyseisessä ottelussa G2:n peliesitys ei päätä huimannut vaan joukkue oli kahdessa häviämässään kartassa selvästi heikompi osapuoli. Kuitenkin huonossa asemassa G2 ei ole ja sen voi odottaa nostamaan pelin tasoaan tämän päivän otteluun.
  • ENCE (allu, Aerial, sergej, Jamppi, suNny) tuli ryminällä takaisin kesätauolta voittamalla kaksi ensimmäistä EPL-peliään Heroicia ja NaVia vastaan. Edellisessä ottelussa joukkue palautettiin maanpinnalle, kun GODSENT onnistui voiton nappaamaan ENCE:ltä eikä voittajasta jäänyt lopulta kahta sanaa, vaikka kolmas kartta olikin näennäisesti tiukka. ENCE pelaa usein parhaat pelinsä altavastaajan asemasta, mutta joukkueen pitää silti pelata korkealla tasolla pärjätäkseen tämän päivän ottelussa.
  • Karttaveto tullee olemaan kohtalaisen selkeä. ENCE bannaa Vertigon ja G2 poistaa Overpassin. ENCE valinnee kartakseen Trainin ja G2 ottanee kartakseen Nuken. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee joko Dust2 tai Mirage.
  • G2 on keskinäisissä otteluissa ollut niskan päällä. Se on voittanut viisi viimeistä keskinäistä ottelusarjaa, joista viimeisin päättyi G2:n selkeään 2-0 -voittoon.

 

YHTEENVETO

  • G2 ei ole pelannut aivan parhaimmillaan tässä turnauksessa, mutta odotan joukkueen tekevän bouncebackin tämän päivän otteluun. ENCE aloitti turnauksen hyvin, mutta edellisen ottelun tappio muistuttaa siitä, että joukkueella on vielä työnsarkaa. Karttaveto pitäisi olla todella selkeä, jossa yllätyksiä tuskin nähdään. Keskinäisten otteluiden saldo puoltaa vahvasti G2:ta. Vastassa on kaksi joukkuetta, jotka eivät välttämättä omaa parasta taktista osaamista vaan luottavat enemmän yksilötaitoonsa. Yleensä tämänkaltaisissa peleissä G2 on etevä ja ehkä osittain juuri siksi G2 on vienyt voiton keskinäisissä otteluissa. Tämän päivän matsista voi tulla tiukka, mutta itse uskon G2:n ottavan voiton nimiinsä. Kohde menee oikein, kun G2 voittaa ottelun. 

 

TULOS: 0-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

Dallas Stars -  Vegas Golden Knights 

 

Valinta :  Vegas Golden Knights 

Kerroin :  1,90 ( Veikkaus ) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa :  1/2 

 

GAME 3.  Sarja on tasan 1-1

 

Game 1 oli hyvä kiekkopeli,  jossa oltiin tarkkoja.   Stars voitti 0-1, kun joukkue osasi hyvin ottaa Vegasin suunnanmuutos pelin pois.   No Game 2 ottelussa Stars lähti jälleen puolustamaan,  mutta tällä kertaa se oli liikaa.   Joukkue luuli varmaan johtavansa,  kun ei saanut oikein mitään aikaiseksi.   Puolestaan Vegas sai trapin purettua ja oli kaverin iholla kokoajan ja tuloksena 3-0 voitto ja nyt Vegas onkin pelannut neljä ottelua putkeen,  jossa jompikumpi joukkue on jäänyt nollille.  Myös Lehner on nyt pelannut kaksi nollapeliä putkeen Vegas joukkueelle.   Hän voisi hyvin voittaa tuon Conn Smythe Trophy . Näin vinkkinä,  jos siis Vegas menee päätyyn asti. 

Game 3  tilastoniilo 

DALLAS 1999-2020

- Dallas on  voittanut 8 Kpl ja hävinnyt 17 kpl yksittäisiä Game 3 otteluita 

- Dallas on  voittanut 3Kpl ja hävinnyt 8 Kpl Yksittäisen Game 3 pelin, johon ollaan lähdetty tilanteessa 1-1

- Dallas ei ole Koskaan voittanut Game 3 kotipeliä,  johon on lähdetty tilanteesta 1-1.  Vaan joukkue on hävinnyt kaikki 4 Kpl tämmöisiä. 

Dallas Voitti 1999 Stanley Cup.   Silloin joukkue voitti konferenssi finaalissa yksittäisen Game 3 ottelun sarjatilanteessa 1-1

-  Dallas hävisi 2000 Stanley Cup Finaalit.   Sinä vuonna joukkue myös hävisi Konferenssin Finaaleissa tämän yksittäisen Game 3 ottelun tilanteessa 1-1

vaihdetaan 

VEGAS  2018-2020

-  VEGAS on voittanut 6 Kpl ja hävinnyt 1kpl yksittäisiä Game 3 otteluita

Vegas on voittanut 4 Kpl ja hävinnyt 1kpl tämän Game 3 ottelun, kun sarja on ollut lukemissa 1-1

- Vegas on voittanut 2/3 kerrasta, kun ovat lähteneet vierasjoukkueena pelaa G3 ottelua tilanteessa 1-1.

- 2018, kun joukkue eteni Stanley Cup finaaleihin häviämään,  niin silloin Konferenssin Finaaleissa joukkue voitti tämän yksittäisen Game 3 ottelun sarjatilanteessa 1-1, mutta silloin kyseessä oli kotiottelu. 

 

Yhteenveto 

Tämä sarja on erittäin tiukka.   Molemmat ovat nollanneet toisensa kertaalleen,  joten josko tänään molemmat onnistuu.   Miten käy Stars puolustuksen, kun jos joukkue lähtee hyökkää päämärkänä.   Vegas on paras joukkue suunnanmuutos pelissään ja omaa paremmat molarit tässä sarjassa.   Historiaa kun katsotaan,  niin se ei lupaa hirveän hyvää Dallas näkökulmasta.   Joukkue ei oikein ole tahdonnut pärjätä tässä Game 3 ottelussa oikein millään tavalla.  Joukkue ei ole ollut hirveän kykenevä menemään myöskään sarjassa 2-1 johtoon.   Puolestaan kolmen vuoden aikana on Vegas ollut voittoisa näissä tilanteissa.   Toki aikaerot häämäävät.   Nyt on puolueeton kenttä myös.     Kuitenkin nämä antavat pienen edun Vegas puolelle.  Myös maalivahtietu on minun papereissani vierailla.   Tasainen sarja on tässä odotettavissa.  Tiukka peli on tulossa.   Kuitenkin minä kyllä näen tässä vieraat parempana ja otan itse vieraiden voittoa.    Kerroin ihan ok, niin napataan pois.   Nyt ei jaksa ml-muotoja,  joten toivottavasti varsinaisella peliajalla syntyy ratkaisu.   Kuitenkin minä uskon, että vieraat voittavat vaikka jatkoilla,  mutta kertoimia katsellen, niin otetaan varsinaisella peliajalla. 

 

Kunhan Vegas Golden Knights voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...