Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Legendaarinen

15.09.

Recommended Posts

Jääkiekko KHL
Klo 19:30
HK Sotshi - Magnitogorsk
Valinta Magni voittaa (1x2) @ 1.95 veikkaus

HK Sotshi on jo muutaman kerran hävinnyt todella pahasti ja viime hedariin hävisi juurikin magnitogorskille 6-0.

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

esports CSGO
klo 13:00
K23 - Wisla Krakow
Valinta Wisla Krakow ML @ 2.23 coolbet

K23 ei ole pelannut viime peleissä kovin vakuuttavalla otteella lainkaan. Kaden pelaaminen on ollut suoraan sanottuna surkeaa. Voi johtua toki tiimitovereista tai sitten muista ongelmista, mitä joukkueella on ollut. 
Wisla tulee hyvässä formissa tähän otteluun, sillä ovat pelanneet yllättävän hyvin viime pelit. 
Kiitos CoolBetille joka tarjoaa hyvät kertoimet Wislalle. :kaljaa:

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

UFA - Nizhni Novgorod

Maalintekijä: Nikita Soshnikov @3.00 Nordicbet (sis ja) 

KLO:17.00 

Onhan tämä otettava peleihin sillä Soshnikovilta ei ainakaan yritystä ole puuttunut. Edellisessä ottelussa 12 kutia maalia kohti mutta edelleen maalisarake näyttää nollaa. Mies kellottaa heti suomalais Trion jälkeen eniten jääaikaa ja viihtyy ylivoimalla. Soshnikovilta nähtiin läpimurto oikeastaan jo viime kaudella kun mies kirjautti lähes piste/peli tahdilla pojoja. 

UFA on tällä hetkellä hyvässä vauhdissa ja Lämsän valmennuksen aikana on pois jäänyt tyhjä läpsyttely. Hyökkääminen on ollut paras puolustus ja kiekossa pysytään. Vaikka suomalaiset ovat tähän asti olleetkin ratkaisu pelaajia niin myös muut ketjut ovat saaneet peliinsä rotia. Tämä näkyy varmuudella jo tässä ottelussa. 

Kohde menee oikein kun Nikita Soshnikov tekee maalin ottelussa (sis ja)

VOID

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

HK Sotshi - Magnitogorsk

YV-MAALIT yli 1,5 @2.50 Nordicbet (sis ja)

KLO: 19.30 

Onhan tässä kotijoukkueella tekemistä mutta minkäs tuolla rosterilla voi. 

Lepoetu lienee se ainoa mikä tässä yhtään Sotshia lämmittää. Toki myös vieraiden vaisut esitykset itseään selvästi heikompia vastaan. 

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen ja se ottelu oli läpihuuto juttu kun Magnitogorsk voitti 6-0. Tuossa pelissä Magnitogorsk onnistui ylivoimalla useaan otteeseen ja peli oli sillä selvä.

Sotshi on tuskaillut maalinteossa ja se on joukkueen osa-alue jota pitää kehittää roimasti. Tehtyjä maaleja kuin ei juuri tähän mennessä ole. Samaan aikaan vieraat voivat lähteä otteluun rennosti. 

Koska revanssin paikka tässä tosiaan on ja Sotshilla hyvät lähtökohdat niin luotetaan siihen että yyveellä osuu vihdoin ja viimein. Magnitogorsk tuskin montaa paikkaa yyveellä tarvii jotta verkko soi. 

Edelliseen kohtaamiseen peilaten ja Sotshin tilanteen ymmärtäen, on @2.50 liikaa tälle kohteelle. Peleihin ja jalat pöydälle. 5/5

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 yv-maalia (sis ja)

VÄÄRIN

Edited by poronvoima
Futispeli
 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

Vitjaz - Dinamo Minsk

Pisteentekijä: Adam Almqvist @2.50 Nordicbet (sis ja)

KLO: 19.30

Äkkiseltään voisi luulla että Minsk on tässä täysi altavastaaja mutta uskallan väittää toista.

Otetaan peleihin Almqvistin piste. Herra kellottaa illasta toiseen yli 20min jääaikaa ja pelaa ylivoimalla. Edelliseen kauteen mies kirjasi lähes 0,5 pistettä per ottelu mutta tuon tuloksen arvo on monin kertainen sillä nuo pojot syntyi Admiralin paidassa. 

Almqvist ei toistaiseksi ole mitään hurjaa esittänyt mutta miehen tasaisuuteen voi luottaa. Pisteitä tulee varmasti kauden edetessä ja tässä ottelussa niille on loistava mahdollisuus. 

Omasta mielestäni tässä on melko tasainen kaksikko vastakkain ja maaliodottama on korkealla. Almqvist saa tällä kertaa rooliin nähden järjetöntä kerrointa joten itselleni tämä on kyllä kassakohde. 5/5 

Kohde menee oikein kun Adam Almqvist kirjaa pisteen ottelusta (sis ja)

VÄÄRIN

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

Spartak - Traktor 

Yli 4,5 maalia @1.90 Nordicbet

KLO: 19.30 

Raapastaan tähän otteluun maaleja se vähintään 5 kpl.

Mielestäni tässä on kotijoukkue asetettu turhaa suosikiksi sillä kyllä Traktor on ollut hyvä. Esimerkiksi viime pelissä joukkue oli niskan päällä Lokomotiva vastaan mutta karvas tappio jäi silti käteen. Erittäin vahvaa pelaamista kuitenkin hyökkäys suuntaan ja paremmalla onnella sekä viimeistelyllä olisi tilanne ollut toinen. Mitään syytä huoleen ei tässä vierailla ole. Joukkue maalaa tänään 2-4 kertaa. 

Spartak on ollut vahva mutta samaan aikaan omassa päässä on ongelmia. Joukkueen hyökkäys on uomissaan ja ylivoimalla homma toimii. Kotijäällä 2-4 maalia on realismia illasta toiseen. Huolimatta siitä kuka on vastassa. Spartak on viime kaudesta kenties hieman parantunut ja tulokset puhuu puolestaan. 

Tasaväkinen ottelu tässä on luvassa joten otetaan tuo yli 4,5 maalia peleihin. Tulosveikkaus 3-3. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla

VÄÄRIN

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

UFA - Nizhni Novgorod

Vihje: UFA Yli 3.5 maalia

Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus

Kerroin: 2.35

Alkamisaika: 17:00

- UFA isännöi Torpedoa. Ufan team totalia overiksi lähdetään hakemaan Veikkauksen selvällä markkina topilla, Ufan hyökkäys on tällä kaudella toiminut hyvin kuten @poronvoima kertoikin ylempänä. UFA tehnyt 5 peliin 17 maalia tällä kaudella ja oikeastaan jokainen peli mennyt overiksi kun UFA pelaa hyökkäysedellä nopea tempoista peliä niin omissakin soi, Torpedo ei pysty tätä UFA:n hyökkäystä tyrehdyttämään ja UFA jälleen maalailee paljon tässäkin ottelussa, viime otteluissa on UFA onnistunut niin yli kuin alivoimallakin maalinteossa joten uskotaan UFA:N hyökkäyksen vireen jatkuvan ja Veikkaukselta selvä toppi kun muualla 2.10 tuntumassa

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

HK Sotshi - Magnitogorsk

Vihje: Magnitogorsk Yli 3.5 maalia

Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus

Kerroin: 3.65

Alkamisaika: 19:30

- Sotshi ja Magnitogorsk kohtaavat, @poronvoima Myös tämän kohteen yläpuolella jo hyvin avannut ja yv maaleja itsekin olin aikeissa lähteä vihjaamaan mutta kun Poronvoima sen on jo laittanut niin ei kehtaa toista kertaa näytille samaa kohdetta laittaa, haetaan sen sijaan vierasjoukkue Magnitogorskille yli 3.5 maalia, Veikkaukselta tähänkin KHL otteluun toppia, muualla 3.25 tuntumassa. Magnitogorsk ei ole tällä kaudella 5 peliin kuin kertaallen iskenyt 4 maalia tai enemmän joka tapahtui juurikin kotiottelussa Sotshia vastaan, Magnitogorskin ensimmäinen vierasottelu tälle kaudelle kyseessä ja siihen varmasti nälkäisesti lähdetään voittoa hakemaan Sotshista jälleen. Magnitogorsk on aikaisemmissa otteluissaan tehnyt ainoastaa tarvittavat maalit voittoon mutta uskon että hyvä sauma tänään Sotshia vastaan se 4 maalia tehdä sillä Sotshin puolustus hyviä joukkueita  vastaan ei ole ollut kovinkaan kummoista. Kerroin on aivan liian hyvä ollakseen totta kohteessa joten sitä on pakko lähteä hakemaan, on Magnitogorsk sen verran parempi joukkue ja ylivoimankin pitäisi tänään klikata mallikkaasti.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

EFL Cup  /Jalkapallo

Reading - Luton

Reading @ 2.22 Coolbet

Alkaa 20:00

Reading aloitti kautensa viime lauantaina komealla 0-2 voitolla otteluun selvänä suosikkina lähteneestä Derbystä. EFL -Cupin ensimmäisellä. kierroksella joukkue voitti Colchester Unitedin lukemin 3-1. Luton aloitti kautensa myös voitokkaasti Barnsleyn vieraana maalein 0-1 päättyneessä ottelussa. Cupin ensimmäisellä kierrkoksella kukistui Norwich komeasti numeroin 3-1. Joukkueet kohtasivat toisensa viime kaudella kahdesti Readingin voittaessa molemmat kamppailut päästämättä maaliakaan omiinsa( 0-5, 3-0). Reading on rosteriltaan huomattavasti viime kaudella täpärästi putoamisen välttänyttä Lutonia laadukkaampi joukkue. Luton on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa mutta Reading tulee kotikentällään palauttamaan joukkueen maan päälle maalein 2-0 päättyvässä ottelussa.

0-1

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

Tampa Bay Lightning -  Ny Islanders 

 

Valinta :  Tampa Bay Lightning ML 

Kerroin :  1,55 (  Veikkaus ) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa :  0/4 

 

GAME 5.  Tampa Bay johtaa sarjaa voitoin 3-1.

 

Kerroin on pieni.   Tiedän sen, mutta  tässä on oikeastaan kaikki kertoimet ihan alhaalla.   Jotenkin ei löydy  yksinkertaisesti mitenkään pelikelpoista. 

-Tampa Bay kun johtanut sarjaa 3-1 on se edennyt jatkoon 8/8 kertaa 

Tampa Bay on edennyt jatkoon Game 5 pelissä, kun johtanut sarjaa 3-1, niin 7/8 kerrasta.  

Ny Islanders on jo hävinnyt 2004, 2016 vuosina kaksi kertaa poffeissa Tampa Bay joukkueelle numeroin 4-1. 

 

Tampalla on siis erinomainen mahdollisuus edetä historiansa kolmannen kerran Stanley Cup finaaleihin.   Oikeastaan historia ja tilastot sitä myöden ei niinkuin yhtään anna enää Islanders joukkueelle mahdollisuuksia.   Tämä on ikävä kyllä totta.  Pelillisesti myös tänä vuonna on Tampa Bay ollut edellä, että menee tästä jatkoon.   Mitä luultavimmin jo tänään,  niin otetaan nyt tämä kohde ja lähdetään kohti finaaleja.   Huikeat finaalit on edessä tänä vuonna ja niistä sitten lisää, kun  ne alkaa :)

 

Kunhan Tampa Bay Lightning voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...