Jump to content
 • ibet_etusivu.png

   

Recommended Posts

Jääkiekko

Liiga

Klo: 18.30

HPK - Kärpät

Valinta: Kärpät voittaa ja Jesse puljujärvi tekee maalin

Kerroin: 3.45(paf)

Kotimainen liiga starttaa ja vastakkain asettuu toissa kauden finaalipari. Kärpät lähtee otteluun suurena suosikkina jo pelkästään paremman materiaalin turvin ja myös treenipelit sillä sujui hyvin. Hpk:n harjoituspelit sujuivat melko takkuisesti ja viimeiset kaksi peliään se hävisi Ässille lukemin 1-0, joten ainakin maalinteossa tuntuisi olevan hieman parantamisen varaa. Kärppien kertoimet alkaa olla aika lailla polettu pohjiin, joten lähden hakemaan kerrointa hieman lisää puljujärven maalilla. Jesse näytti jo treenipeleissä että  putki kulkee tälläkin kaudella ja huhut vievätkin miestä jo änärin puolelle. Mutta tänään pulju vielä pelaa kärppä paidassa ja vahvasti uskon että tulee ottelussa kertaalleen maalaamaan. 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

French Open 2020 (massa)

Garin - Polmans

Alkamisaika: 12:00

Pelivalinta: Polmans +2.5 sets 

Kerroin: 2.17 (Unibet)

Korona se vaan myllyttää edelleen, mutta onneksi urheilua on edelleen ja mikäs sen parempaa kuin Ranskan Avoimet, Grand slam turnaukset on aika mukavia. Tässä kohtaavat chileläinen Cristian Garin ja australialainen Marc Polmans. Cristian Garin on pikkuhiljaa alkanut nousemaan ATP rankingeissa ja viime vuonna tulikin ensimmäinen ATP tour 500 voitto. Garin on suurilta osin massapelaaja ja tämä tottakai sopii hänelle mainiosti. Matka alkoi vahvasti kun ensimmäisessä matsissa tuli vastaan saksalainen konkari Kohlschreiber, jonka Garin voitti 3-1. Vastus ei ollut todellakaan mikään helpoimmasta päästä, mutta Kohlscheiberin parhaat vuodet on jo takanapäin. Polmans on myös suht nuori kaveri ja mitään sen isompaa ei ole aikuisten tasolla saavutettu. Voittoja löytyy kumminkin vähän kokeneemmista pelaajista, kuten Gulbis, Mahut, Rublev ja Kukushkin. Polmans ei ole hirveästi vielä ATP tason turnauksissa pelaillut, mutta nyt voisi olla aika loistaa, sillä ensimmäisessä ottelussa tuli vastaan nuori Ugo Humbert, joka on erittäin lupaava pelaaja ja selvänä suosikkina ranskalainen lähti Polmansia vastaan, mutta hävisi aussille 1-3. Murtopallot hän käytti hyväkseen ja selvitti omansa melkein täydellisesti, mutta kerran murtui. Tähän matsiin on Garin asetettu todella todella suureksi suosikiksi. Minun mielestäni toi on silti hieman liikaa, koska Polmans kyllä pystyy Garinia jonkin verran haastamaan. Garin on nimittäin todella ailahtelevainen vielä ja puhdasta 3-0 voittoa ei tulla näkemään. Tässä riittää kun Polmans voittaa vähintään yhden setin.

PELIONNEA! Siinä ei kauaa mennytkään kun heti ensimmäisessä setissä Polmans oli tiebreakissa parempi ja veto himaan!

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

French Open 2020 (massa)

Sloane Stephens - Paula Badosa

Alkamisaika: 14:00

Pelivalinta: Paula Badosa 

Kerroin: @2.75 (WilliamHill)

Seuraavassa mielenkiintoisessa kamppailussa kohtaa yhdysvaltalainen Sloane Stephens ja espanjalainen Paula Badosa. Stephens on pelannut tennista jo jonkin aikaa ja parhaimmillaan käynyt WTA rankingin sijalla 6. vuonna 2018. Sieltä on tultu nyt pikkuhiljaa alemmas ja tällä hetkellä Stephens on sijalla 34. Tämäkään vuosi ei ole mennyt kovin vakuuttavasti, kun turnauksissa on matka päättynyt lyhyeen, esimerkiksi tappioita on tullut huonompia vastaan kuten Zarazuaa, Rodionovaa ja Samsonovaa vastaan. Stephens on parhaimmillaan kovalla alustalla ja massallakin kyllä kulkee parhaimmillaan, mutta nyt on menossa laskukausi ja yhdysvaltalainen ei ole parhaimmassa tikissä. Espanjalainen Badosa on noussut parin vuoden aikana rankingeissä ja päässyt pelailemaan isoimmissa turnauksissa. Mitään hirveän isoja saavutuksia ei ole vielä tullut, mutta on onnistunut voittamaan jo koviakin pelaajia. Tässä on lähdettävä hakemaan espanlaisen "yllätystä" 2.75 kertoimella. Stephens on kokeneempi ja parempi pelaaja, mutta tämän hetken vireellä ei ole noin iso suosikki. Badosa on vielä nuori ja pelaa kelpo tennistä, joten lapulle lähtee hyvillä mielin. 

PELIONNEA! :kaljaa: Ja sieltä 2/2 päivälle kun Badosa hoiti Stephensin 2-1!

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

Spartak Moskova - TsSKA Moskova

Pisteentekijä: Jori Lehterä @1.75 Nordicbet sis ja

KLO: 19.30

Aika hurjaksi altavastaajaksi tässä on Spartak asetettu. Vaikka Tseska on edelleen kova nippu niin väitän että ei kuitenkaan niin kova ja etenkään paikallispelissä. Yli@5 tarjolla Spartakin suoralle voitolle on liikaa. Otetaan kuitenkin peleihin Lehterä. Kahteen edelliseen otteluun pisteet 0+4. Laukauksia ei Lehterä ole lähetellyt maalia kohden, mutta mitäpä sitä maestron suotta kun kaverit hoitaa. Peliaika kertonee sen, että mies on kunnossa ja homma toimii. Tseska puolustaa hyvin ja on viisikkona vahva. Mikäli tässä ei Lehterän ketju pysty tasaviisikoin maalia tekemään niin kyllä ylivoimalla viimeistään. Vastuuta on takuulla luvassa tänään paljon ja vain oma hölmöily voi estää Jorin haaveet hyvästä sekä voiteusta ottelusta. Vakuuttava on kuitenkin oikea sana kuvaamaan kahta viime peliä ja tseska sytyttää aina. Silloin Lehterä loistaa. Ehdottomasti peleihin.

Kohde menee oikein kun Jori Lehterä kirjaa pisteen ottelusta sis ja

OIKEIN

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga

HPK- Kärpät

Kärpät @1.87 ComeOn! / Maalintekijä: Julius Hermonen @7.90 Veikkaus

KLO: 18.30

Toivottavasti tällä kaudella nähdään hienoja läpimurtoja sekä yllätyksiä. Tänään kuitenkaan ei.

Kärpät on moneen kertaan leivottu joukkue joka pääsääntöisesti suorastaan huokuu ammattimaisuutta. Joukkue on huomattavasti parempi kuin HPK ennakkoon. Kärpät lähtee otteluun hyökkäävällä kokoonpanolla ja mielestäni kokonaisuus riittää niskan päälle aina maalivahti peliä myöten. Oululaisten kakkosvitjasta löytyy Julius Hermonen. Tämän miehen kohdalla voidaan odotukset asettaa korkealle. Riittävästi on Hermonen kolunnut Mestistä ja istunut katsomossa. Nyt on aika vakiinnuttaa pelipaikka. Aleksi Mustonen ja Jussi Jokinen löytyy kavereina liigan avausotteluun. Kaikki on käytännössä katettu. 

Koska Kärpät on mielestäni ottelun selvä suosikki on kerroin edelleen pelikelpoinen. Hermonen on otettava testiin rooliin nähden. Kyllä se Jesse pääasiassa vie maalinteon vastuun, mutta Hermonen saa ylikerrointa. Pienellä kokeiluun siis Hermonen ja kärpillä rahat pois.

Kohde menee oikein kun Kärpät voittaa ottelun varsinaisella peliajalla / Julius Hermonen tekee maalin varsinaisella peliajalla

OIKEIN / VÄÄRIN

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

Severstal - Jokerit

Yli 5,5 maalia @2.35 ComeOn!

KLO: 19.00

Ei aivan niin puuromainen nippu ole tämän vuoden severstal. Joukkue on jopa kiusannut isompia ja tehnyt maaleja. Tuttuja nimiä vilisee tänäkin vuonna kotijoukkueen rosterissa ja kehitystä näyttää tapahtuneen. Mistään kärkijoukkoon menosta ei voi puhua severstalin kohdalla, mutta hyvin on joukkue pelannut odotuksiin nähden. Pystyy luomaan hyvin maalipaikkoja tänäänkin mutta omissa ollaan ongelmissa. 2-3 maalia maximi tänään severstal. 

Jokerit pyrkii takaisin voittojen tielle ja näin myös näkisin tapahtuvan. Jokereiden kauden aloitus on ollut rikkinäinen ja varmasti tämä on vaikuttanut pelaajiin myös. Tällä hetkellä mielestäni muuta ei Jokerit kaipaa kuin tarkkuutta sekä röyhkeyttä. Muutoin tämän vuoden Jokerit on erittäin vahva ja valmis. Tänään on näytön paikka ja uskon että joukkue myös huutoon vastaa. Erittäin todennäköistä on että Jokerit iskee 3-4 maalia tänään. Jopa viisi. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 5,5 maalia 

OIKEIN

 

 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League Europe

15:00

012b08adc41e3c2a63470aa9912b9c7f.png Spirit - Astralis 47997091beeaa697ae681b934bf7ab64.png

Spirit +1.5 | 1.97 | Olybet

 

 • Spirit (chopper, mir, sdy, iDISBALANCE, magixx) eteni hienolla pelillä jatkoon EPL-turnauksen alkulohkosta, mitä voidaan pitää joukkueen osalta selvänä onnistumisena ennakko-odotuksiin nähden. Pudotuspelien avauskierroksella Spirit kuitenkin hävisi BIG:iä vastaan lukemin 0-2, eikä Spiritillä rehellisesti sanottuna ollut kovin paljon annettavaa kyseisessä ottelussa. Näin huono Spirit ei kuitenkaan todellisuudessa ole ja alkusarjassa Spirit osoitti lujuuttaan ottamalla vähintään yhden karttavoiton jokaiselta vastustajaltaan yhtä ottelua lukuunottamatta. Spirit on tälläkin kertaa suuri altavastaaja, mutta se pääsee pelaamaan ottelun lähes paineettomasti.
 • Astralis (device, dupreeh, Magisk, gla1ve, es3tag) oli alkusarjan vakuuttavin joukkue ja meno näytti siltä, että joukkue olisi palaamassa kohti maailman kirkkainta kärkeä. Tähän tavoitteeseen tuli eteen Heroic-niminen este, joka eilen pyyhki Astraliksella lattiaa lukemin 2-0. Astralis hävisi ottelun tavalla, jota todella harvoin joukkueelta nähdään, sillä se voitti ottelussa vain yhteensä 14 kierrosta. Palautumisaikaa tähän otteluun on alle 24 tuntia ja kysymys kuuluu, miten Astralis on saanut eilisen pettymyksen pyyhittyä pois ja pystyykö se lunastamaan kovat odotukset.
 • Viimeisin keskinäinen ottelu pelattiin juuri alkusarjassa, jossa tosin kummallakaan joukkueella ei ollut merkittävää panosta. Astralis voitti tuolloin ottelun selvästi lukemin 2-0. Karttavetossa Spirit bannaa Vertigon ja Astralis poistaa Miragen. Spirit valitsi viimeksi karttavalinnakseen Overpassin, mutta oletettavasti Spirit valitsee tällä kertaa Dust2:n. Astralis puolestaan jatkanee Nuken pelaamista, vaikka se eilen nöyryyttävän häviön tanskalaiskollegoilleen kyseisessä kartassa kärsi. Kuten tuli edellisessä Spirit-vihjeessä mainittua, Spirit on usein voittanut vastustajansa karttavalinnan ja pelannut vaisusti omissa karttavalinnoissaan, mutta tässä match-upissa on oletettavaa, että Spiritillä on paremmat mahdollisuudet voittaa oma karttavalintansa vaikkei toki täysin mahdotonta Astraliksen karttavalinnan ryöstäminen ole.

 

YHTEENVETO

 • Spirit tulee tähän otteluun ilman suurempia paineita, mutta selvähkönä altavastaajana. Astralis kärsi eilen rankan tappion derby-ottelussa ja tähän otteluun valmistautumiseen jäi varsin rajoitettu aika. Karttaveto saattaa hieman poiketa edellisestä keskinäisestä ottelusta, mutta karttavalinnat lienevät suhteellisen selkeät molemmille joukkueille. Astralis voitti edellisen keskinäisen ottelun lukemin 2-0, mutta tuolloin kyseessä oli lähes panokseton ottelu. Spirit onnistui alkusarjassa kaikilta muilta joukkueilta ottamaan vähintään yhden karttavoiton ja samaa ounastelen tässä ottelussa käyvän. Astralis ei välttämättä sittenkään ole vielä niin valmiissa iskussa kuin mitä alkusarja antoi olettaa, kun taas Spiritille tämä ottelu on mahdollisuus näyttää kykynsä eikä tappiota tarvitse pelätä. Kohde menee oikein, kun Spirit voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. 

 

TULOS: 0-2

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

KLO  19.00 

 

Severstal -  Jokerit

 

Valinta:  Jokerit

Kerroin:  1.58 ( Unibet)

 

Löysät pois.

Jokerit on pari luokkaa parempi.  Nyt pari tappioo kovimmille tullut vain pelaamattomuudesta johtuvien huolimmattomuusvirheiden johdosta.  Tänää voi olla lepsu ja silti vieraat voittaa.  Peli on sen verran hyvää että vierasvoitto on yhtä salettti kuin salamoiden mestaruus Ma-Ti yönä.

 

Kunhan Jokerit voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 

Euroopan Liigan karsinta

KLO 18.30

 

CFR Cluj -  KuPS

 

Valinta :  1,puoliaika  Alle 0,5 maalia

Kerroin :  3.00 ( Unibet ) 

 

KuPS on hyvässä paikassa.   Romanialaiset ei ole isoin este mitä näissä karkeloissa on Suomalaiset vastaansa saaneet.   Mahdollisuudet on, mutta siihen pitää saada hyvä alku.   Uskonkin, että KuPS puolelta tämä Veto kyllä onnistuu,  mutta toivottavasti me osataan puolustaa ja sitä kautta tämä tulee kotiin.   En näe yhtään mahdottomana, että avauspuolikkaan jälkeen oltaisiin maalittomaan tilanteessa.  Pientä tuuria tarvitaan,  mutta luotetaan intuitioon. 

Kunhan 1,puoliaika päättyy 0-0, niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
 • Create New...