Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO 15.30

 

Barys  -  Sibir

 

Valinta :  Sibir 

Kerroin :  3,20 ( Coolbet ) 

 

Sibir on keskinäisissä otteluissa ollut parempi ja voitokkaampi.   Jotenkin joukkueen pelityyli on myrkkyä ollut Barys joukkueelle.   Viime aikoina Sibir  ollut heikompi jakso,  kun joukkue on voittanut vain 4/10 peliään.    Kotijoukkue Barys liitää viiden ottelun voittoputkessa,  mutta nyt onkin pelityyliltään heille vaikea vastus.   Myös sarjataulukossa tässä kohtaa itäisen joukkueet sijoiltaan 8 vs 9,  joten vierailla on selvästi panosta ottaa pisteitä.    Itse näen tasaisemman ottelun, mitä kertoimet esittää,  joten vieraat testiin.    Tuskin osuu, mutta tuuri voi olla joskus puolellaan. 

 

Kunhan Sibir voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 18.30

 

Jokerit -  Lokomotiv 

 

Valinta :  Jokerit ML 

Kerroin :  1,97 ( Coolbet ) 

 

Tein jo uuden vuoden lupauksen ja vuonna 2021 en vihjaa Jokerit pelejä enää ollenkaan vihje-osiossa,  sillä  tappiollinen tulos ja vedonlyönti on varma asia, jos Jokerit pelejä meinaa vihjata ja pelata.   Kuitenkin,  jotta saan tätä fiilistä ja vitutusta nostattua,  niin otetaan vielä Jokerit tänä vuonna lapulle ja vihjeisiin. 

Jokerit voitti lauantaina lopulta rankuilla,  vaikka johtivat 3-0 ottelua Severstal vastaan,  niin omaa tyhmyyttä ja lepsuilua annettiin kaverin tulla takaa tasoihin.   Joukkue on juuri ja juuri poffeissa,  mutta samoissa pisteissä yhdessä Vitjaz kanssa.   Tämän takia juuri noita ohipeli juttuja ei saisi tulla. 

Lokomotiv on Lännen kolmonen ja päästänyt vähiten maaleja lännen joukkueista.   Joukkue on erittäin hyvä puolustaa ja tekee neljän ketjun kautta hyvin töitä.   Joukkue on hakenut nyt 4/7 kertaa voiton jaffalasta,  joten vierasvoitto on hyvin todennäköistä.   Varsinkin,  kun kotijoukkue tekee virheitä omassa päässä helvetin paljon ja joka peliin motivaatio on ihan kysymysmerkki.    Kaikkiaan Jokerit on voittanut 11/19 kertaa Lokomotiv joukkueen ja nää pelaa paljon vastakkain,  niin tuntee joukkueet hyvin toisensa.    Jokerit fanina otetaan omat testiin.   Luottoa ei ole,  niin eiköhän tänään kotijoukkueella käy taas joulu ja jotenkin onnistutaan voittamaan, kun luottoa ei ole.    Tasainen ottelu tiedossa varmasti.   Uskon, että kotijoukkue on nälkäinen ja ottaa tuurilla tilasto voiton.  

 

Kunhan Jokerit voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Ogay - Pavlenko

Vihje: Pavlenko Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.83

Alkamisaika: 22:30

- Ogay ja Pavlenko kohtaavat Liga Pro:n puolella. Pavlenko lähtee otteluun 1.40 kertoimisena suosikkina ja täysin ansaitusti, Pavlenko on pelaajista selvästi parempi jokaisella osa-alueella ja myös pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime aikoina voittaen 7 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta kun puolestaan Ogay voittanut vain 3 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Pavlenko on myös hallinnut keskinäisiä otteluita viime aikoina selvästi joten vaikeaa on nähdä tästä ottelusta mitään muuta kun Pavlenkon selkeää 3-0/3-1 voittoa, Pavlenko aloittaa jälleen terävästi ja voittaa ottelun avauserän sekä koko ottelun jälleen.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Serebrennikov - Zhurba

Vihje: Zhurba 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 4.00

Alkamisaika: 23:00

- Serebrennikov sekä Zhurba kohtaavat Liga Pro:n puolella. Zhurba lähtee otteluun ansaitusti 1.50 kertoimisena suosikkina ja saisi lähteä mielestäni vielä suurempanakin suosikkina otteluun. Zhurba pelaajista parempi selvästi jokaisella osa-alueella ja pelannut myös selvästi paremmassa vireessä viime otteluissaan, uskon että Zhurba hallitsee  heti ottelun alusta lähtien ja voittaa 3-0 luvuin sitten ottelun Serebrennikovia vastaan.

Link to post
Share on other sites

U20 jääkiekko
Slovakia - Saksa
kello 4:30
Valinta: Dubé, Samuel (Germany) Maalintekijä - Sisältää jatkoajan (Tekee maalin) @ 5.25 unibet

Selvä valinta tälläiseen löysään otteluun, teki Suomea vastaan ylivoima maalin ja uskon että tulee laittamaan kiekkoa verkkoon tässä pelissä myös.

Link to post
Share on other sites

U20 jääkiekko
Itävalta - Ruotsi
kello 01:00
Valinta: Peeters, Senna (Itävalta) Maalintekijä - Sisältää jatkoajan (Tekee maalin) @ 9.00 unibet

Ainut kuka pystyy itävallan joukkueesta tekemään tälläisessä ottelussa maalin. Itävaltalainen nuori lupaus, tehnyt muutaman alivoima maalin ja pelaa erittäin tiivistä peliä joukkueensa kanssa. Se on selvää että Itävalta tulee häviämään mutta tälläistä kerrointa ei voi jättää välistä.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Gudimenko - Babenko Babenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.20 Alkamisaika: 20:20 - Gudimenko sekä Babenko kohtaavat Setka Cupin puolella. Babenko lähtee tähän otteluun kertoimissa pienoisena altavastaajana 2.25 kertoimella mutta en näe kyllä ollenkaan Babenkoa tähän otteluun tultaessa altavastaajana, Gudimenko ei ole viime otteluissaan ollut parhaimmillaan eikä ansaitsisi olla suosikki tähän otteluun, näen Babenkon vievän tämän ottelun sekä avauserän.
    • Pöytätennis, Setka Cup Zhurba - Honchar Honchar Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.10 Alkamisaika: 20:00 - Zhurba  sekä Honchar kohtaavat Setka Cupin puolella. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.61 - 2.20 Zhurban hyväksi mutta itse näkisin ottelun ihan tasabookkina tai jopa Honcharin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Honchar tulee tähän otteluun 2 hyvää voittoa alla ja voittanut viime päivinä Zhurban kahdesti suoraan 3-0 luvuin joten näen tässä kyllä Honcharilla hyvät saumat jatkaa hyviä otteita heti alusta lähtien ja voittaa koko ottelu.
    • Jääkiekko Mestis klo 18.30 IPK - Ketterä 1.erä 1x2: 2 3.45 (Unibet)   Ketterän eka erän voitto lapulle. Se on kausi ohi jos ei tänään voittoa napsu, joten toiveissa vahva ottelun alku ja eka erässä johtoon ja matsin voittoon.
    • League 1 / Jalkapallo Englanti Portsmouth - Barnsley Both Teams To Score: Yes @ 1.71 Marathonbet Alkaa 21:45 Portsmouthin(1.) seitsemässä viimeisessä sarjassa pelatussa kotiottelussa nähtiin molempien joukkueiden maali. Vastaavasti Barnsleyn(5.) kahdeksassa viimeisessä vierasottelussa tehtiin maali molempien joukkueiden toimesta. Portsmouth ja Barnsley tekivät molemmat vähintään yhden maalin joukkueiden neljässä viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa. Marathonbetillä tarjolla markkinatoppi (esim. William Hill 1.61).
    • Pöytätennis, Setka Cup Derevianko - Nazarov Nazarov Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 5.50 Alkamisaika: 22:20 - Setka Cupin puolella kohtaavat Derevianko sekä Nazarov. Kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta näkisin Nazarovin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Tasaista vääntöä odotan tästä ottelusta ja molempien vähintään erän tässä voittavan, erät tulevat todennäköisesti myös olemaan todella tasaisia ja venymään pitkälle. Nazarovin avauserässä ottavan kuskin paikan ja hyvän erävoiton ottelun voittoa ajatellen, Derevianko tulee kuitenkin erässä pysymään mukana ja Nazarov tulee erän vasta ratkaisemaan ratkaisupalloilla ja voittamaan erän lopulta 7-11/8-11 luvuin kuten ollut Nazarovilla usein tapana.
×
×
  • Create New...