Jump to content
  • fezbet_etusivu1.png

     

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

Winnipeg Jets -  Calgary Flames 

 

Valinta :  Laine, Patrik Tekee maalin -  mukaanlukien (vain) Jatkoaika 

Kerroin :  2,88  ( PAF )

 

Winnipeg avaa kautensa ja heillä 2,ketjussa pelaa Patrik Laine,  jonka maalista saa kyllä hyvää kerrointa.  Tuo 2,ketju on muodossa Laine - Stastny - Connor,  joka kuuluu joukkueen tulosyksikköön.  Täten Laine tulee saamaan jääaikaa ja kiekollista osaamista löytyy ketjukavereista, jotka osaavat ruokkia meidän tamperelaista.   Stastny oli vuonna 2018 osa Jets- organisaatiota,  jolloin hän tuntee joukkueen ja sen, että Laine omaa erittäin hyvän laukauksen. Olivat samassa ketjussa silloinkin.   Ruokinta toimii ja sen on varma.   Erikoistilannepelaaminen on ylivoiman osalta myös Laineen vahvuutta.  Right-puolen laukauksen omaava Laine on iso osa joukkueensa ylivoimaa varsinkin nykyään.   Joukkue on harjoitellut ylivoimaa viime päivät kunnolla,  sillä joukkue tietää,  että sen on pakko toimia.  Laine pelaa joka toisen ylivoiman kokonaan näin alustavien huhujen mukaan,  mikä lisää kohteen pelattavuutta.  Calgary tulee vastaan,  jolloin uskon runsas maaliseen otteluun,  jolloin myös Laine saattaa hyvinkin onnistua.   Minun papereissani erittäin hyvä kokeilu lapulle ja lähdenkin koittamaan tätä.  Joku ylivoima voi hyvinkin tuoda tuloksen. 

 

Kunhan Patrik Laine Tekee maalin vaikka sitten jatkoajalla  (3 vs 3 pelissä) , niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten sprintti

Davidova - Chevalier

Valinta: Davidova, Coolbet, @2.00

Klo: 15:30

 

Kumpikin kuuluu porukan parhaimpiin hiihtäjiin, mutta suhteellisen epävarmoihin ampujiin. Chevalierin tulokset näyttävät kuitenkin hieman notkahtaneen siitä, mitä ne olivat alkukaudesta kun taas Davidovan suoritukset ovat olleet tasaisempia. Kauden kokonaistulosten valossa hyvin tasainen kaksikko, mutta nykyvireellä Davidova on mielestäni pieni suosikki.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

18:30 Pelicans - Sport

Valinta ja kerroin: Sport ml @2,26 (Pinnacle)

Pelicans pelasi todella hyvän syyskauden ja ylisuoritti ennakkoarvioihin nähden. Nyt joukkueesta ovat poistuneet Pohjois-Amerikan avut (Laaksonen, Honka, Ylönen ja Somppi). Laaksosen ja Hongan poistuminen tekevät ison loven puolustukseen. Kun vielä kärkipuolustajiin kuuluva Jürgens on edelleen loukkaantuneena, niin puolustus on melko kapea. Tähän päälle maalissa pelaa Bartosekia selvästi heikommin suoriutunut Patrikainen.

Sport puolestaan on vahvistunut Michael Keräsen ja Partasen liityttyä joukkueeseen, jota tukevat hyvin sujuneet ottelut (vain yksi tappio edelliseen kahdeksaan otteluun). Joukkue on myös ollut hyvä vieraissa.

Hyvävireiselle Sportille tarjotaan tähän kelpo kerrointa. Otetaan jatkoaika ja voittomaalikilpailu mukaan, sillä ennakkoon ottelu on tasainen ja Sportilla monet ottelut ovat sinne asti venyneet.

Tulos: 5-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

18:30 Tappara - SaiPa

Valinta ja kerroin: SaiPa (1X2) @4,00 (Coolbet)

Tapparalla on otteluun merkittävät poissaolot. Tärkeältä keskushyökkääjän pelipaikalta ovat pois Spacek, Virta ja puolisentteri Tanus. Lisäksi puolustuksesta ovat pois Kemiläinen ja Blood. Tapparalla ei muutenkaan ole vahvasti mennyt. Kolmen ottelun tappioputki menossa ja tiputtu sarjataulukossa melko alas. Lisäksi maalissa on Heljankoa epävarmempi Hrachovina.

SaiPa puolestaan on Lehterän lomauttamisen jälkeen parantanut peliään ja on nyt kolmen ottelun voittoputkessa.

Tällä kertoimella kelpaa koittaa putkien jatkumista, sillä Tapparan kokoonpano ei ole lähellekään parhaintaan.

Tulos: 5-2

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Ilin - Sidorin

Vihje: Ilin Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.90

Alkamisaika: 23:45

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Ilin sekä Sidorin. Ilin lähtee otteluun 1.44 kertoimisena suosikkina ja uskonkin vahvasti Ilinin voittavan tämän ottelun selvästi. Ilin on pelaajista selvästi parempi jokaisella osa-alueella ja en näe vain heikolla Sidorinilla olevan mahdollisuuksia tällä kertaa kun vastassa on itseään parempi pelaaja Ilin. Sidorin pelannut kaiken lisäksi viime aikoina järkyttävän huonossa vireessä voittaen vain yhden ottelun viimeisestä 10 pelaamastaan ja hävinnyt keskinäiset ottelut Ilinille aivan pystyyn. Ilin selvästi parempana pelaajana hallitsee jälleen alusta lähtien ja voittaa ottelun.

1. Erä 7-11

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Semeshin - Kutuzov

Vihje: Semeshin Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.00

Alkamisaika: 00:15

- Semeshin sekä Kutuzov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Semeshin lähtee otteluun vähän jopa yllättäenkin vain 1.50 kertoimisena suosikkina, saisi lähteä vielä selvempänäkin suosikkina otteluun sillä tässä ottelussa en näe kuin yhden pelaajan ja se on Semeshin. Semeshin pelannut paremmassa vireessä kuin myös on overall selvästi parempi pelaaja näistä kahdesta. Semeshin ja Kutuzov pelanneet keskinäisiä otteluita 8 kappaletta ja Semeshin voittanut niistä 7. Semeshin viime aikoina rollannut hyvin pelin kanssa ja nyt kun vastassa on itseään heikompi Kutuzov jota vastaan Semeshin aina pärjännyt erinomaisesti niin vaikeaa nähdä muuta kun Semeshinin dominointia heti avauserästä lähtien.

1. Erä 10-12

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL.

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks

valinta, tekee vähintään 2 pistettä - sisältää jatkoajan.

Connor McDavid kertoimella 2.2 PAF

alkamisaika: 04.00

 

Joukkueet aloittivat viime yönä ja kohtaaminen on toinen, toisen päivän sisällä.

 

Ensimmäinen kohtaaminen meni Vancouverille 5-3 ja McDavid jäi ilman tehopisteitä, vaikka peliaikaa tuli 26 minuutin verran ja ylivoimaa jauhettiin neljän ylivoiman verran.

Olisi oikeastaan pieni muotoinen ihme, että McDavid jäisi ilman pisteitä toisessa pelissä putkeen ja kun tiedetään, että peliaika voi nousta vastaaviin lukuihin jälleen, niin McDavidin kaksi pistettä tuollakin kertoimella tässä tilanteessa on pelattavissa.

 

Pelionnea!

 

Link to post
Share on other sites

NHL.

Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes

valinta, maali tyhjään maaliin.

kertoimella 3 Coolbet.

alkamisaika: 2.30

 

Carolina lähtee peliin kohtuullisen suurena suosikkina ja Ahon, että Täräväisen johdolla sen pitäisikin ottaa kohtuullisen helppo voitto, mikä tietysti NHL tasolla sitä ei ikinä ole.

 

On kumminkin hyvin luultavaa, että kolmannen erän viime hetkillä Carolina johtaa parillakin maalilla ja Detroit ottaa hyvissä ajoin maalivahdin pois ja viimeinen maali tullaan näkemään tyhjiin, sebun tai Täräväisen johdolla, joten maali tyhjiin kokeiluun. (tähän siis sopii, ihan kumpi joukkue vain, tai pelaaja)

 

Pelionnea. 

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...