Jump to content
  • ibet_etusivu.png

     

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

Philadelphia Flyers -  Pittsburgh Penguins 

 

Valinta :  Philadelphia Flyers ML 

Kerroin :  1,89 ( PAF ) 

 

Battle of Pennsylvania vol 2.

 

Tätä herkkua on tarjolla monta kertaa tällä kaudella.  Tunteet tulevat kuumenemaan ottelu ottelulta varmasti.  Itselleni yksi parhaista taistelupareista ja nämä ottelut ovat erittäin mukava seurata, sillä harvoin jäädään vähä maaliseen lukemaan.  Monet muistaa ne ottelut, kun toinen johti 3-0, mutta hävisi 4-7 taikka 3-10 yht äkkiä.  Kausi kun kunnolla starttaa,  niin tämäkin taisto elää ihan omaa elämää. 

 

Philadelphia voitti tuon ensimmäisen ottelun lopulta 6-3.  Oli ihan ansaittu voitto, sillä olivat selvästi parempi joukkue.   Kotijoukkue pyrkii pelaamaan nopeasti.  Puolustajat laittaa kiekkoo päätyyn ja tehokkaalla karvaamisella otetaan se kulmaväännössä itselleen ja siitä luodaan maalipaikkoja.   Tuo toimi hyvin avauspelissä jo.   Penguins pakit eivät pystyneet vastaamaan yhtään tuohon paineeseen.   Varsinkin pingviinien uusi hankinta Matheson oli ihan hukassa puolustajana ja saikin debyytissään kunnon pakkas lukemat.  Otti myös erittäin tyhmän jäähyn, joka kostautui.   Saa nähdä nähdäänkö häntä edes tänään.   Toivottavasti pelaa, niin tämä kohde senkuin paranee.    Vaikka Hart lahjoitti yhden maalin Crosby nimiselle pingviinille,  niin silti molareissa on selvästi etu myös Flyers suuntaan.   Hart/ Elliott ,  niin ihan sama kumpi torjuu,  niin on parempia kuin tandemi  Jarry/ DeSmith.    Tuo antaa jo itsessään edun kotijoukkueen suuntaan.   Sen jälkeen puolustus menee myös kotijoukkueelle,  vaikka Letang onkin hyvä.  Kokonaisuus on kuitenkin kotijoukkueella parempi.  Hyökkäys on tasainen paperilla,  mutta pelillisesti pelityyli toimii tällä hetkellä selvästi Flyers joukkueella paremmin.   Toki  yksi peli takana, mutta aika langaton oli vieraiden ottelu.   Battle of Pennsylvania onkin siitä erittäin seksikäs kamppailu,  että tänään voikin hyvin Penguins voittaa 2-7.  Näitä otteluja ei pysty mitenkään ennakoimaan.   Vedonlyönnillisesti kuitenkin jostain on revittävä paremmuus ennakkoon,  niin tuo eka peli osoitti hyvin, että Flyers on hieman valmiimpi kokonaisuudessaan.   Peli saattaa olla ihan toinen,  mutta lähtökohtaisesti Flyers on ansaitusti ennakkosuosikki tänään ja on pelikelpoista pelattavaa aina yli 1,78 ML kertoimilla.   Ei vieraiden peli päivässä parane älyttömästi ja kun kotijoukkue oli kokonaisuudessaan parempi ja hekin saaneet ruosteita pois pohkeista,  niin kyllä mä näen tässä selvästi kotivoiton olevan uudelleen erittäin lähellä. 

 

Kunhan Philadelphia Flyers voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

Tampa Bay Lightning -  Chicago Blackhawks 

 

Valinta :  Tampa Bay Lightning 

Kerroin :  1,64 ( PAF ) 

 

Yli 1,60 kertoimiset kelpaa.   Tampa Bay on monta luokkaa parempi joukkue näistä ja avauspeli sen jo osoitti.  Murhaava 5-1 voitto, niin  ei se muutu yössä.   Chicago oli erittäin huono.   Joukkue on liigan alakastia ja joukkue molareissa sen näkee.   Subban / Delia on aika heikko tandemi ja kun niiden edessä on aika heikko puolustus omaa päähän ja hyökkäys on erittäin väritöntä,  mikäli Kane jätetään laskuista,  niin ei tolla joukkueella ole mitään saumoja.   Tampa Bay pyörittää pesukoneessa tuollaista vastusta.     Vieraat on niin heikkoja tällä hetkellä,  että varma kotivoitto tulee uudestaan. 

 

Kunhan Tampa Bay Lightning voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Bundesliga  / Jalkapallo Saksa

Union Berlin - Bayer Leverkusen

Yli 2.5 maalia @ 2.10 Pinnacle

Alkaa 21:30

Union Berlinin(5.) yhdeksästä viimeisestä kotiottelusta seitsemässä nähtiin vähintään kolme maalia. Leverkusenin(3.) viidestätoista viimeisestä ottelusta cupien ja muiden sarjojen matsit mukaanlukien kolmessatoista tehtiin vähintään kolme maalia. Kolmessa joukkueiden neljästä viimeisestä keskinäisestä kohtaamisessa tehtiin maaleja urakalla( 3-1, 2-3, 4-1). Molemmat joukkueet ova tehneet tällä kaudella Bundesliigassa  vähintään kaksi maalia jokaista pelattua ottelua kohden. Leverkusen voittaa ottelun tänään maalein 1-3.

1-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten viesti

Ruotsi top-6, bet365, @2.00

Klo: 15:30

 

Ruotsin joukkueen selkeä heikko lenkki on mc-noviisi Oskar Brandt, mutta muuten joukkueessa on mukana perusmiehet Samuelsson, Ponsiluoma ja Femling. Norja, Ranska ja Saksa ovat paperilla omalla tasollaan, mutta sen jälkeen on tasaisempaa ja Ruotsi on kilpailemassa seuraavista sijoista. Italian päänahka on erityisesti otettavissa vaikka heidät onkin kertoimissa arvioitu Ruotsia kovemmaksi. Venäjänkään joukkue ei aivan täysin vakuuta sillä sieltäkin löytyy yksi selvästi muita heikompi lenkki.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten viesti

Tsekki - Kanada

Valinta: Kanada, Unibet, @2.10

Klo: 15:30

 

Tsekin joukkueesta puuttuu maan paras ampujahiihtäjä Michal Krcmar, minkä lisäksi mukana on nyt kaksi ensikertalaista Jonas Marecek ja Mikulas Karlik. Marecekilta ei löydy vielä yhtään maailmancup-starttia, Karlik kilpaili tällä tasolla ensimmäistä kertaa viime keskiviikon sprintissä jolloin hän oli 99. viidellä sakolla. Kanadalla on koossa yhtä miestä lukuunottamatta normaali viestijoukkue. Kun Tsekin neljäs mies Jakub Stvrteckykään ei aivan huippuja ole niin mielestäni Kanada on tässä hedarissa suosikki.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko : NHL  16.1 

BUF-WAS   klo 02.00

Merkki  :  2  Kotijoukkue +1,5 maalia

Kerroin : 2,81 ComeOn

 

Ei kai tässä sen kummemmin käy kuin viime yönäkään. Buffalo tulee jatkamaan siitä mihin viime kaudella jäi, eli voittoja irtoo harvakseen. Washington on kyllä tässä ottelussa suuri suosikki ja vieläpä tasoituksella . Kerroinkin on sitä luokkaa, että on ehdottomasti pelattava. Buffalo ei tässä ottelussa 4 maalia tule tekemään....1-2 korkeintaan ja sillä ei pisteitä oteta Washingtonilta !

 

Link to post
Share on other sites

NHL.

Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks. 

valinta, tekee vähintään 2 pistettä - sisältää jatkoajan. Point, Brayden.

kertoimella 2.55 PAF

alkamisaika: 02.00

 

Tampa jahtasi monta vuotta koko sarjan suosikkina stanley cuppia, kunnes se sen vihdoin edellisenä kautena voitti ja illan vedoissa oleva Brayden Point, oli yksi sen mestaruuden arkitehdeistä ja ei olisi ollut laisinkaan väärin, että Point oltaisi valittu pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi!

Brayden Point lukeutuu koko sarjan parhaimpiin pelaajiin, siinä missä McDavid, McKinnon jne. Siis eli aivan terävimpään kärkeen.

 

Chicago Blackhawks lähti kauteen hankalsta asemasta, kun sillä ei ollut oikeastaan ykkös maalivahtia, joukkue oli muutenkin ns. Palasina ja kirsikkana kakun päälle, sen kapteeni, Jonthan Tows siirtyi toipilaslistalle.

 

Peliin voisi lukeutua enemmänkin kysymysmerkkejä, jos kausi olisi ns. Normaali ja pelejä olisi 82,niin ohi pelinkin vaara olisi olemassa, mutta tässä tilanteessa, jossa pelejä on huomattavasti vähemmän, kuin normaalisti, niin asenteen pitää olla rautainen alku metreistä lähtien.

 

Tampalta puuttuu ja samalla myös Pointilta Kucherov viereltä, jonka voisi luulla vaikuttavan tehoihin.

Tässä tapauksessa kumminkin Point sai rinnalle ehkä yhden 2000-luvun parhaan pelaajan, joka ikävä kyllä on ollut usein loukkaantunut, mutta siis nytten terve ja ei enempää, eikä vähempää, kuin Steve Stamkos, jolla on syntinen kyky tehdä maaleja.

 

Peli siis tulee luultavimmin olemaan Tampan Heiniä ja Kemmu jo vihjasikin Tampaa, niin  lähdetään hakemaan peliin pisteitä ja Brayden Pointin johdolla.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

NHL.

Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins

valinta, Philadelphia Flyers O 2.5

kertoimella 1.63 PAF

alkamisaika: 02.00

 

Joukkueet kohtasivat toisensa heti ensi kättelyssä ja tuon pelin vei Philadelphia Flyers nimiinsä 6-3

Peli oli oli oikeastaan alkuunsa Philadelphian käsissä, vaikka Pittsburgh teki ottelun ensimmäisen maalin.

 

Tässä myös maalivahti pelin pitäisi mennä Philadelphialle, kun heillä maalissa aloittaa Hart ja Pittsburghin maalia vartioi Jarry, joka on tälle tasolle kokematon.

 

Pittsburghin puolustus ei muutenkaan ole kovinkaan vakuuttava ja Philadelphia Coutierin ja kumppanien kanssa tulee aiheuttamaan päänvaivaa pitseille ja luvut phily 4,5 pits 1,2 on tässä todennäköisimpien tulosten listalla.

 

Pelionnea! 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...