Jump to content
  • ibet_etusivu.png

     

Recommended Posts

NFL, amerikkalainen jalkapallo

Divisional Round, NFC Game 1

Green Bay Packers vs. LA Rams klo. 23.35

Packers-9,5 ja yli 43,5 pistettä/3,45

Marquez Valdes-Scantling yli 23,5 jaardia/1,90 PAF

Robert Tonyan yli 33,5 jaardia/1,85 PAF

NFL:ssä on enää kahdeksan parasta joukkuetta jäljellä ja vuoden paras viikonloppu aloitetaan pelillä Green Bay Packersin ja LA Ramsin välillä.

Ottelussa kohtaa NFC:n runkosarjan paras joukkue ja koko NFL:n paras puolustusjoukkue. NFC:n Packers voitti yhden voiton erolla New Orleans Saintsiin. LA Rams sen sijaan omaa koko sarjan parhaan puolustuksen ja se teki tuhojaan villikortti -kierroksella Seattle Seahawksia vastaan.

Otteluun lähtökohdat ovat selvät. Kotijoukkue on iso suosikki, kuten Aaron Rodgersin johtaman Packersin tuleekin olla Lambeau Fieldillä jokaiseen peliin lähdettäessä.

Pudotuspeleissä loukkaantumiset ja lepo korostuu. Packers sai levätä nyt kaksi viikkoa putkeen ja valmistautua tähän otteluun. Rams pelasi vierasottelun Seattlessa ja koki etenkin puolustukseen merkittävän iskun, kun linjamies Aaron Donald mursi kylkiluitaan, mutta oletettavasti pelaa tässä ottelussa.

Rams voitti altavastaajana monien yllätykseksi Seahawksin. Meikäläinen vihjasi sitä viikko sitten täällä eikä se nyt omiin papereihin ollut iso yllätys, kun Seahawksin hyökkäys on todella yksinkertaista pullaa, niin se on helppo Ramsin kaltaisen joukkueen eliminoida pois. Ykkös QB Jared Goffin ei aloittanut edellistä ottelua, mutta "joutui" kentälle heti ensimmäisellä neljänneksellä, kun pelin aloittanut John Wolford loukkaantui. Vastikään peukalo operaatiossa käynyt Goff onnistui vähäisissä heitoissaan ja päävalmentaja Sean McVay juoksutti palloa paljon RB Cam Akersilla. Tämä riitti Seahawksia vastaan.

Vastakkainasettelu tässä ottelussa on pitkälti sama, mutta Packersilla on enemmän tähtipotentiaalia ja huomattavasti parempi puolustus, mitä Seahawksilla. Ramsin tähti cornerback Jalen Ramsey jahtaa kuin hai laivaa Packersin WR Davante Adamsia ja tämä tarkoittaa sitä, että Rodgers ei ihan jokaisessa tilanteessa pysty NFL:n parhaimmalle heittämään palloa. Katseet kiinnittyykin sitten kakkos WR Allen Lazardiin ja isoja pelejä juoksevaan WR Marquez Valdes-Scantlingiin sekä tähti TE Robert Tonyaniin. Saako MVS palloa kiinni, kun Rodgers heittää syviin ja tarttuuko pallo Tonyanin käsiin yhtä varmasti, mitä aiemminkin tällä kaudella.

Odotan ottelusta suhteellisen tasaista. En usko isoihin pistejuhliin, mutta markkinan raja yli pisteille on suhteellisen pieni, niin alle vetoja ei uskalla vetää. Lasketaan vähän markkinaa, lyödään yli vetoa pisteisiin ja annetaan Packersille yhden touchdownin ja potkumaalin verran tasoitusta. Uskotaan vähintään kymmenen pisteen voittoon, 27-17.

Extra: Tarjotaan nuo jaardi vedot vielä kylkeen, kun ne eivät osallistu vihjekisaan. MVS:lle riittää siis tyyliin yksi syvä koppi tai kaksi normaalia, niin tuo tulee kiinni. Tonyan saanee 5-8 targettia tässä ottelussa, kun Adams on kiinni, niin hänen varmuudellaan se tarkoittaa vähintään neljää koppia ja siten yli jaardeja.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NFL, amerikkalainen jalkapallo

Divisional Round, AFC Game 1

Buffalo Bills vs. Baltimore Ravens klo. 3.15 (la-su yö)

Ravens+3,5 ja alle 47,5 pistettä/3,50 PAF

AFC:n kuumin joukkue Buffalo Bills voitti viikko sitten ensimmäisen pudotuspeliottelun NFL:ssä yli 20 vuoteen. Baltimore Ravens nujersi demoninsa ja onnistui voittamaan altavastaajana Tennessee Titansin vahvan puolustuspelin päätteeksi marssien näin divisional roundille.

Bills ja Colts tarjosivat todella erikoisen ottelun viikko sitten. Paremmalla pelikutsumisella Colts olisi voittanut tuon pelin ja Buffalossa jouduttaisiin jälleen miettimään, että mikä meni pieleen. Näin ei kuitenkaan käynyt ja Bills on ansaitusti pudotuspelien varsinaisella ensimmäisellä kierroksella.

Bills on otteluun lähdettäessä lievä suosikki ansaitusti, mutta Ravensin viimeisten viikkojen otteet kentällä ovat olleet sitä luokkaa, että omissa papereissa vaakakuppi alkaa kääntyä harakoiden puolelle.

Ravens onnistui pysäyttämään viikko sitten Tennessee Titansin tulivoimaisen heittohyökkäyksen ja NFL:n yhden parhaimmista running backeista, eli Derrick Henryn. Bills on tyyliltään samanlainen joukkue ja heiltä tippui RB Zack Moss riveistä viime viikolla, joten eliminoitavaksi jää tähti WR Stefon Diggs ja QB Josh Allen.

Tästä ottelusta on syytä odottaa todella nihkeää pisteiden teon kannalta. Viisi touchdownia ja neljä potkumaalia ei olisi yllätys. Uskotaan, että nähdään tiukka vääntö, jossa vihjeen puolesta Bills saa voittaa maksimissaan kolmella pisteellä, mutta ei yllätytä, mikäli Ravens marssii konferenssifinaaleihin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten viesti

USA - Kanada

Valinta: USA, Marathonbet, @1.96

Klo: 15:30

 

Unibetilla USA saa tässä hedarissa 1.40 kerrointa, mikä on lähempänä totuutta. Kummallakin joukkueella on melko selkeät ykköstykit (USAlla Egan, Kanadalla Lunder), ja kolme muuta ovat melko heikkotasoisia. Usein ammunnan kanssa ongelmissa oleva USAn Dunklee tosin hyvänä päivänä voi olla yllättävänkin kova ja viestin varapatruunoiden myötä hänet voi ehdottomasti arvioida korkeammalle tasolle kuin Kanadan naiset Lunderia lukuunottamatta. Kauden kahdessa aiemmassa kohtaamisessa maat olivat täysin samoilla kokoonpanoilla ja molemmilla kerroilla jenkit ottivat naapuriensa päänahan ja samoilla lähtökohdilla mennään myös huomiseen kilpailuun.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

Ny Rangers -  Ny Islanders 

 

Valinta :  Ny Islanders ML 

Kerroin:  1,88 ( Coolbet ) 

 

Islanders voitti tylysti 0-4 tuon avauspelin ja näytti heti paremmin organisoidulta joukkueelta.   Viime ottelussa tuli erittäin paljon jäähyjä,  mitkä rikkoi pelin tempoa ja osittain siksi muun muassa Kakko istui paljon vaihtoaitiossa.   Kotijoukkue teki paljon ketjumuutoksia kesken ottelun,  mikä ei hirveesti luottoa anna.  Vieraat on  Trotz alaisuudessa parempi joukkue ja kyllä materiaalia löytyy ja astetta luotettavampi molarikin.   Kotijoukkue saa maalin tänään,  mutta uskon silti, että lopulta Islanders tulee kuitenkin voittamaan tämänkin ottelun.   Vierailla on neljän tasapainoista ketjua,  jotka pyörittää tänäänkin hyvin. 

 

Kunhan Ny Islanders voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

Edmonton Oilers -  Montreal Canadiens 

 

Valinta :  Montreal Canadiens ML 

Kerroin :  1,91 ( PAF ) 

 

Montreal aloitti suht vahvasti kauden.   Joukkue toki hävisi Toronto vastaan lopulta jatkoilla 5-4.  Kuitenkin joukkue sai maalipaikkoja luotua hyvin ja varsinkin Anderson - Suzuki - Drouin toimi mallikkaasti sekä Kotkaniemi sai luotua Toffolin kanssa myös hyvin paikkoja.   Tällä kertaa kuitenkin oma alivoima oli huonoa ja sitä kautta sitten annettiin kaverin tulla tasoihin ja hävittiin lopulta.    Alivoima on se, mikä tänään toki huonontaa tätä kohdetta,  sillä Edmonton omistaa McDavid,  Draisaitil tyyliset taiturit.   Jos liikaa noille antaa tilaa,  niin huonosti tulee käymään.   5 vs 5 pelissä uskonkin, että Montreal tulee olemaan parempi joukkue.   Molaripeli on tasainen sekä kyllä puolustuspelaaminen menee vieraille.    Toki keskinäisissä otteluissa Edmonton Oilers on pahasti niskan päällä,  joka nyt ei lupauksia herätä.   Kuitenkin tasainen ottelu tiedossa.   Montreal pelasi hyvin tuon avauksen ja siitä on hyvä jatkaa.   Alivoima kestää,  niin vieraat minun papereissani tulee voittamaan tänään.   Lähdetään kokeilemaan vierasvoittoa tähän. 

 

Kunhan Montreal Canadiens voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Championship / Jalkapallo Englanti

Middlesbrough - Birmingham

Middlesbrough @ 1.88 NordicBet

Alkaa 14:30

Middlesbrough(7.) voitti neljä viimeistä kotiotteluaan maalieron näyttäessä noissa kamppaluissa lukemia 9-1. Joukkue hävisi ainoastaan yhden viimeisestä kymmenestä kotimatsistaan. Birmingham(19.) ei onnistunut tekemään maaliakaan viimeiseen neljään otteluunsa. Joukkue on pelannut viime aikoina surkeasti häviten viisi kuudesta viimeisestä ottelustaan. Hyvässä vireessä ole Boro ottaa tästä 2-0 voiton. NordicBetiltä markkinatoppi.

0-1

 

 

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten viesti

Suomi - Puola

Valinta: Puola, Coolbet, @2.40

Klo: 15:30

 

Molemmilta joukkueilta löytyy yksi muita tasokkaampi yksilö (Suomella Eder, Puolalla Zuk). Puolan Zbylut on myös sen tasoinen, että suomalaisista ainoastaan Eder on häntä parempi. Viisikko Lehtonen-Jänkä-Minkkinen-Gwizdon-Piton sen sijaan on tasainen. Gwizdon on 41-vuotiaana koko porukan ikänestoreita ja on kilpaillut harvakseltaan tällä kaudella, mutta pystyy yhä laittamaan suomalaisnuorukaisille kampoihin. Suomi mielestäni yhä suosikki tässä hedareissa, mutta vain niukasti.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Green Bay Packers - Los Angeles Rams

Vihje: Los Angeles Rams 

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Kerroin: 4.11

Alkamisaika: 23:35

- Packers ja Rams kohtaavat NFL playoffeissa, yllätystä lähdetään hakemaan ja Ramsin voittoa. Kylmä sää ja Packersilla kotietu ja tottuneet kylmässä pelaamaan ja onhan Packers paremmin esiintynyt tällä kaudella. Ramsin QB Goff ei täydessä terässä tule pelaamaan eli paljon tulee Rams juoksemaan ja kuluttamaan pelikelloa, Packers ansaitusti suosikki otteluun mutta kyllä yli 4.00 kertoimella täytyy Ramsia koittaa, playoffsit kuitenkin aina todella tasaisia ja Ramsilta löytyy erinomainen puolustus joka antaa heille aina mahdollisuuden voittaa pelin, Rodgers ja Packersin hyökkäys ollut jäätävän kovassa vireessä ja pahaa tekee lyödä tuota vastaan mutta todellisuudessa ei joukkueet kuitenkaan eroa näin paljoa että Rams vieraissakaan saa olla yli 4.00 kertoimella. Realistisemmat kertoimet 1.40-3.00 niin lähdetään Ramsiin luottamaan vaikka ennakkoasetelmat ovatkin heitä pahasti vastaan. En usko että mitään pistejuhlia tulee ja jos Ramsin loistava puolustus kestää tarpeeksi ja muutaman pallonriistonkin saisivat niin mahdollisuudet yllätykseen ovat. Rams tosiaan siis kärsii loukkaantumisista ja kaikki on muutenkin vastaan kylmää keliä ja muuta myöten mutta uskotaan silti että yllätysvoitto olisi mahdollinen.

32-18

Link to post
Share on other sites

NHL.

Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes

valinta, Carolina Hurricanes - 1

kertoimella 2.07 PAF

alkamisaika: 02.00

 

Toinen kohtaaminen ja ensimmäisen Carolina vei pelin tyylipuhtaalla esityksellä 3-0

Tuossa ottelussa laukaukset meni Carolinalle peräti 43-14! Vaikka peli oli pitkään ainoastaan 1-0 Carolinalle. Muina tilasto nostoina voisi nostaa aloitukset, jotka nekin meni selkeästi 34-23 Carolinalle.

Nostetaan nytten vielä kertalleen esiin tuota normaalia lyhyempää kautta, joka laskee tässä ohi pelin riskiä ja peli on vain yksinkertaisesti niitä, joista ainoastaan voitto kelpaa ja Carolina on peliin omissa papereissa todella selkeä suosikki.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...