Jump to content
  • ibet_etusivu.png

     

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

St.Louis Blues -  San Jose Sharks 

 

Valinta :  St.Louis Blues 

Kerroin :  1,85 ( PAF ) 

raja kerroin : 1,75

 

Blues koki tylyn 8-0 tappion Colorado vastaan viimeksi ja kasvot pestään tänään.  Blues voitti sen avauspelin hienosti 1-4, mutta viimeksi ei vain lähtenyt ollenkaan.   Vastus oli kova.    Tänään se hieman helpottuu,  sillä vastassa on San Jose Sharks ,  jonka  maalivahdit ovat liigan heikoimpia.   Jones / Dubnyk on huonointa tandemi tässä liigassa.   Toki löytyy Burns,  Karlsson,  mutta herrat eivät sitten ole niinkään taitavia oman maalin edessä.   Tästä päästäänkin siihen,  että kotijoukkue Blues on perinteisesti hyvä 5 vs 5 joukkue,  joka ei hirveästi tilaa anna.   Kotiavaus ja takana 8-0 turpa sauna,  niin varmasti löytyy motivaatiota pelata tänään.  Tästä päästäänkin siihen,  että keskinäiset Ottelut ovat Blues hallinnut aika kauniisti ja se perustuu juuri tuohon, että kotijoukkue on  kunnon joukkue,  kun vieraat  kivikovia yksilöitä,  mutta eivät kunnolla yhdessä saa oikein mitään aikaiseksi.   Omassa päädyssä sitten nukutaan ja molarit on kusessa.    Kotijoukkue on ärsytetty ja  tulee kotipeliin varmasti latautuneena ja tästä otetaan kotivoitto kiinni.   Tasapeli riski on olemassa,  mutta otetaan nyt näin.   Tällä hetkellä saa vielä maukasta kerrointa. 

 

Kunhan St.Louis Blues voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 04.00

 

Anaheim Ducks -  Minnesota Wild 

 

Valinta :  Anaheim Ducks ML 

Kerroin :  2,20 ( Coolbet ) 

Raja-kerroin:  2,05

 

Ducks pelasi pari hyvää ottelua Vegas vastaan ja oli jopa jälkinmäisessä parempi joukkue,  mutta niin vain se voittaminen ritareista on niin vaikeaa.  Tänään ei historiallisesti hirveästi vastus helpotu,  mutta vähän kuitenkin.   Wild otti käytännössä pakko voitot Kings vastaan,  mutta ei kauniisti.   Molemmissa otteluissa joukkue oli 3-1 tappiolla,  mutta vahva kolmas erä toi tulosta.   Kaprizov on tullut erittäin hyvin liigaan sisään täytyy myöntää.   Kuitenkin toi joukkue on aika köyhä Kaprizov,  Fiala,  Parise jälkeen.   Myöskään molari Talbot ei kauheasti luottoa omaa.   Gibson pesee molaripelin 100-0 ja Miller myös saa sen 65-35%  edun tuotua.  Kähkönen toki kaventaa 10%  tuota aloitellessaan,  mutta tuskin pelaa.    Hienot voitot, mutta kyllä ei luottoa vieraiden peli herätä minussa.   Kotijoukkue pelasi hyvin ritareita vastaan vaikka hävisi.    Tässä voi hyvin kotivoitto olla ja ankkojen monilaini päälle kakkosella kelpaa erinomaisesti lapulle.  

 

Kunhan Anaheim Ducks voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL.

Detroit Red Wings - Columbus Blues Jackets

valinta, Columbus Blues Jackets

kertoimella 2 Nordicbet.

alkamisaika: 19.00

 

Columbuksen kausi alkoi kahdella tappiolla, kun Nashville voitti sen molemmissa peleissä.

Häviöt ei ollut suuria yllätyksiä, mutta jos Columbus jäisi tänään ilman pisteitä, niin sitä voisi pitää jo pienenä ihmeenä.

Columbuksen puolustus ja maalivahtipeli on selvästi Detroitin vastaavaa edellä ja voitto varsinaisella peliajalla on lähellä.

Otetaan kumminkin tällä kertaa ihan perus voittoa.

 

Pelionnea.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL.

Toronto Maple Leafs - Winnipeg Jets 

Valinta, ensimmäinen erä. Toronto Maple Leafs kertoimella 2.43 PAF.

alkamisaika: 02.00

 

Toronto lähtee otteluun kohtuullisen selvänä suosikkina.

Jets selvisi viimeksi Calgaryä vastaan kuivin jaloin ensimmäisen erän ryöpytyksen jälkeen, mutta tuosta pelistä Jetsien puolustus ei ole parantunut ja näen Toronton laajan ryhmän tuovan pään vaivaa jetseille ja suurena yllätyksenä en pitäisi, jos Toronto johtaisi peliä jo ensimmäisen erän jälkeen.

 

Pelionnea.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Serie A  / Jalkapallo Italia

Cagliari - AC Milan

Yli 2.5 maalia @ 1.65 Marathonbet

Alkaa 21:45

Cagliari(17.) teki vähintään yhden maalin seitsemässä tällä kaudella pelaamistaan kahdeksasta kotiottelusta. AC Milan(1.) on teki tähän asti pelaamissaan kahdeksassa vierasottelussa jokaisessa vähintään kaksi maalia. Edelliskauden vieraskamppailut mukaan lukien tuo samainen maaliputki on neljäntoista vierasottelun mittainen. Viidessä joukkueiden viimeisestä seitsemästä keskinäisestä kohtaamisesta nähtiin vähintään kolme maalia. Sarjakärki AC Milan voittaa ottelun maalein 1-3.

0-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Razinkov - Simonov

Vihje: Simonov -1.5 erää

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.90

Alkamisaika: 13:15

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Razinkov sekä Simonov. Simonov lähtee otteluun 1.40 kertoimisena suosikkina ja uskonkin vahvasti Simonovin selkeään voittoon tässä ottelussa, Simonov saisi lähteä mielestäni vielä tätäkin selkempänä suosikkina tähän otteluun sillä pelaajien välinen tasoero on suuri, Simonov on jokaisella osa-alueella selvästi parempi pelaaja ja pelannut aivan eri levelillä viime otteluissakin kuin Razinkov. Razinkov voittanut vain yhden ottelun viimeisestä 10 pelaamastaan siinä missä Simonov voittanut 9 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Simonov on myös keskinäisiä otteluita dominoinut aivan miten on tahtonut Razinkovia vastaan voittaen 7 viimeisestä 10 pelatusta ottelusta, viimeiset 3 keskinäistä ottelua menneet Simonovin nimiin 3-1, 3-0, 3-0 joten mikään muu kuin Simonovin selkeä voitto tästä ottelusta olisi suuri yllätys.

1-3 (8-11, 11-9, 9-11, 9-11)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko : NHL   18.1

DET - CBJ    klo 19.00

Merkki  1   

Kerroin : 4,00   BET365

Columbus hävinnyt kauden  2 ensimmäistä ottelua selvin numeroin . Detroit puolestaan 1 voitto ja 1 tappio. Detroitin on syytä kotonaan kerätä pisteitä siihen malliin et Playoffeihin  selviää. Columbus on hyvä vastus kartuttaa pistepussia. N'hd'kseni sen materiaalilla ei playoffeihin mennä. 4,00 kerroin on loistavaa pelattavaa...selkeä ylikerroin !!!

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Moshkov - Bazilevskii

Vihje: 1. Erä Bazilevskii -2.5 pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.25

Alkamisaika: 18:45

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Moshkov sekä Bazilevskii. Bazilevskii lähtee otteluun 1.50 kertoimisena suosikkina mutta saisi lähteä hitusen suurempanakin suosikkina vielä otteluun kun vastassa on itseään selvästi heikompi pelaaja Moshkov joka on viime aikaisissa otteluissa pelannut karmaisevan heikossa vireessä voittaen vain yhden ottelun viimeisestä 10 pelaamastaan, Bazilevskii puolestaan pelannut selvästi paremmin voittaen 7 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Bazilevskii all around selvästi parempi pelaaja näistä kahdesta eikä hänellä pitäisi olla vaikeuksia voittaa tätä ottelua selvin luvuin. Haetaan kuitenkin Bazilevskiin ensimmäisen erän selkeää voittoa sillä se on ollut juuri Bazilevskiin isoin tavaramerkki että hän aloittaa ottelun aina hyvin ja tähän uskotaan jälleen. Bazilevskii tulee tämän ottelu voittamaan, tai vähintääkin aloittamaan terävästi että voittaa avauserän selvästi heikompaa Moshkovia vastaan vähintään 11-8

7-11

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...