Jump to content
 • mr green.png

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

Montreal Canadiens  -  Ottawa Senators 

 

Valinta :  Ottawa Senators ML 

Kerroin :  2,75  ( Coolbet )

 

Montreal pelasi eilen ja nousi sitkeästi  0-2,  1-3 tappiosta huolimatta lopulta  komeasti  5-3 voittoon Winnipeg vastaan kotonaan.   Allen torjui eilen ja sikäli ei välttämättä ole tänään maalissa,  joka helpottaa Ottawa joukkuetta.   Vieraat omistaa lepoedun ja muutenkin Senators on tasaisen hyvä ollut loppukaudesta ja ennenkaikkea taistelee loppuun asti joka pelissä.   Muutenkin keskinäiset Ottelut tältä kaudelta 5/8 kerrasta vierailija Senators suuntaan.   Viimeksikin,  kun nämä kohtasivat ja Senators voitti puhtaasti 0-4, niin tuota ottelua edelsi Montreal B2B peli ,  mikä on siis nytkin.   Toki lepoetua on vain pari tuntia vähemmän vierailla mitä tuolloin oli.  Kotijoukkue on ailahteleva ja sikäli tämä kerroin on pakko laittaa testiin.  Paljon tasaisempi ottelu edessä,  kuin mitä kertoimet kertoo.  

 

Kunhan Ottawa Senators voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO  05.00

 

Edmonton Oilers  -  Calgary Flames 

 

Valinta :  Edmonton Oilers ML 

Kerroin :  1,80  ( PAF ) 

 

Edmonton hävisi viimeksi 1-3 näiden välisen ottelun ja nyt on aika ottaa se takaisin.   Kotijoukkue pystyy aika varmoin ottein ottaa vähintään yhden voiton, jos kohtaa kahdesti putkeen saman joukkueen.  Oikeastaan vaikeinta on ollut Toronto vastaan,  mutta muuten kyllä napsii viimeistään jälkimmäisestä ottelusta sen voiton.   Tällä kaudella keskinäiset Ottelut ovat menneet 5/8 kerrasta kotijoukkue Oilers suuntaan, mutta kaksi viimeisintä on toki Calgary voittanut.    Vieraat pelaa henkensä puolesta poffipaikan tiimoilta,  mutta tänään se saa takapakkia.    Divisioonan toiseksi paras kotijoukkue Oilers ei kyllä kotonaan kahdesti häviä Flames tyyliselle joukkueelle.    Minun mielestäni yön yksi parhaista kohteista.   Olen isosti yllättynyt,  jos Draisaitil,  McDavid,  Puljujärvi ei saa tätä ottelua käännettyä itselleen. 

 

Kunhan Edmonton Oilers voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Premium Liiga

Paide - Legion klo 16

Legion +1.5ah 1.70@Marathonbet

Iltapäivällä ottavat yhteen tällä hetkellä pääsarjan kaksi pisimpään voittoputkessa ollutta joukkuetta. Paidella on neljän ottelun voittoputki, jossa ollaan kukistettu mm. Levadia 4-0 ja Kalju 2-1. Molemmat tulokset näistä mairittelevat hieman Paiden otteita ja 4p olisi ollut näistä kahdesta oikeutetumpi tulos. Voittojen arvoa lisää silti se, että Paide on kärsinyt isoista loukkaantumishuolista, poissa ovat olleet mm. Luts, Deabeas, Tur ja Kaljua vastaan polvivamman saanut Kauber. Puolustuslinjastakin puuttuu Saliste ja Razik. Niin, kaikesta tästä huolimatta on suoriuduttu näin hyvin, isoin kiitos tästä tietysti Anier sekä Froloville. Legionilla puolestaan on kolme voittoa alla, vaikkakin heikompia joukkueita, kuten Viljandia ja Kuressaarta vastaan. Mikä tekee näistä voitoista silti arvokkaan on se fakta, että Kuressaarta ja Tulevikua vastaan pelattiin ilman joukkueen parasta pelaajaa Andrejevia hänen kilpailukiellon takia. Sen lisäksi Tammekaa ja Tulevikua vastaan pelattiin yli puoli tuntia vajaalla miehistöllä. Joukkueessa on erittäin paljon taistelutahtoa, joka näkyi myös jo ensimmäisissä otteluissa Levadiaa, Kaljua ja Floraa vastaan. Sama koskee myös Paidea vastaan 1-1 tulos, joka oli oikeutettu pelitapahtumiin nähden. Legion pelasi vielä kolme kautta sitten Esiliiga B:ssä, mutta tälle kaudelle on tehty hyviä hankintoja, kun joukkueeseen ovat liittyneet muun muassa Puri,Dõmov,Sapovalov,Berankis ja Olberkis. Myöskin Artjunin on parantanut tasoaan edelliskaudesta. Lisäksi mukaan saatiin Kaljun apuvalmentaja Terehhov, kuka on tuonut paljon lisää kokemusta pääsarjasta. En usko, että tästäKään ottelusta tulee mitenkään läpihuutojuttua Paidelle, mikäli Anier saadaan vaan pysäytettyä tarpeeksi tehokkaasti. Legionilla on täydet mahdollisuudet napata vähintään tasapeli iltapäivän matsista. Legionille tarjottavissa tasoituksissa on vielä hieman ilmaa jäljellä.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

ATP Munich  (massa ) / Tennis

Ilya Ivashka - Jan-Lennard Struff

Ilya Ivashka @ 1.70 Coolbet

Alkaa 14:30

Vastakkain turnauksen välierissä maailmanlistan sijat 107. ja 44. .  Valko-Venäjää edustava 27 -vuotias Ivashka on pelannut tänä vuonna massalla todella erinomaisesti voittaen kymmenen kamppailua kahdestatoista. Ivashka tiputti tästä turnauksesta edellisellä kierroksella Zverevin(7.) erin 1-2 (7-6, 5-7, 3-6) päättyneessä ottelussa. Ivashka aiheutti myös viime viikolla hienoisen kohauksen tennismaailmassa vietyään erän Nadalilta(2.) Barcelonan turnauksessa. Struff on pelannut kelvollisesti Munchenissa mutta Ivashka on tällä hetkellä sen verran kovassa vireessä että saksalainen joutuu nöyrtymään kotimaan kamarallaan erin 2-1. Coolbetiltä markkinatoppi.

0-2 (4-6, 1-6)

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo

Kiina CBA

Klo: 14.35

Guandong-Liaoning

Pelivalinta: Guandong

Kerroin: 2.00(william hill) 

Kiinan Koripallo liigan finaalit kyseessä. Nämä pleijarit menneet supistetussa muodossa koronan takia ja tämäkin finaalisarja 2 voitosta poikki. Sarja tällä hetkellä tasan 1-1. Molemmat ottaneet voitot kotonaan. Runkosarjassa Joukkueet sijoittuivat sijoille 1. (Guandong) ja 2. (Liaoning). Guandong pelasi runkosarjassa 52 ottelua, voittoja niistä 46 ja tappioita 6. Liaoning pelasi kaksi peliä enemmän ja voitti 45 ja hävisi 9. Eli melko tasainen pari kyseessä. Itse näen kotiedun tässä kuitenkin melko ratkaisevana tekijänä ja siitä syystä myös Guandong hienoinen suosikki tähän matsiin on. Guandong oli jo viime pelissä lähellä vierasvoittoa kun ottelu ratkesi vasta jatkoajan jälkeen niukasti Liaoningille. Varmasti tasainen peli luvassa mutta uskon että kotietu kääntää tämän pelin Guandongille! 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

Klo: 03.00

Colorado Avalanche - San jose Sharks

Pelivalinta: Colorado - 2

Kerroin: 2.20(unibet)

Colorado katkaisi viime yönä 3 ottelun tappioputkensa sanjosen kustannuksella voittamalla puhtaasti 3-0. Tähän matsiin Colorado lähtee myös suurena suosikkina. San jose käytännössä menettänyt pleijarihaaveensa joten motivaatio kotijoukkueen puolella. Colorado varmistanut pleijarit paikkansa mutta taistelee loppuun asti sijoista 1-3. Viime yön matsi oli täysin Coloradon hallinnassa ja samaa voi olettaa tähän otteluun. Myös Mikko Rantanen teki paluun eilen ja napautti heti 1+2 tehot. Isännät suuri suosikki joten lähdetään hakemaan reilua voittoa, tasan kahden maalin voitolla omat takas. 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | DreamHack Masters

14:30

febe5a4c2a3165932786512122eb1a92.png Vitality - BIG 893a4b8cf662b127a43c5396b1d105c3.png

BIG | 1.96 | Pinnacle

 

 • Vitality (shox, apeX, ZywOo, misutaaa, Kyojin) on saanut tälle vuodelle vaisun alun. Viime vuonna jopa maailman parhaaksi joukkueeksi hetkellisesti noussut Vitality on kärsinyt useista ongelmista sekä pelin sisällä että sen ulkopuolella, mikä on väistämättä vaikuttanut joukkueen tuloskuntoon. Kurssia korjatakseen Vitality teki päätöksen tehdä pelaajamuutoksen ja antaa RpK:lle lähtöpassit. Hänen tilalleen joukkue hankki herran nimeltä Kyojin, joka on kansainvälisellä tasolla täysin tuntematon nimi. Tähän asti Vitality on pelannut DreamHack-turnauksessa kaksi ottelua. Avausottelussa joukkue kärsi 10-16 -tappion Complexitya vastaan, mutta voitti edellisen ottelun Extra Saltia vastaan lukemin 2-1.
 • BIG (tabseN, tiziaN, syrsoN, XANTARES, k1to) on ahkeroinut alkuvuodesta useissa turnauksissa vaihtelevalla menestyksellä. Ihan viime aikoina BIG:n osakkeet ovat olleet taas hieman nousussa, mutta matkaa maailman kirkkaimpaan kärkeen on vielä jonkun verran. DreamHack-turnaus lähti joukkueen osalta käyntiin vahvalla 16-6 -voitolla FURIA:a vastaan, mutta toisessa ottelussa Heroic osoittautui paremmaksi lukemin 0-2. 
 • Karttavetossa BIG poistanee Overpassin tai Nuken ja Vitality bannaa Trainin. BIG valinnee kartakseen joko Vertigon tai Miragen. Vitality puolestaan ottanee karttavalinnakseen Overpassin tai Nuken, kumpi sitten jääkään valittavaksi. Ratkaisevaa kolmatta karttaa on vaikea arvata, mutta kyseisellä karttavalinnalla ei ole lopulta väliä isossa kuvassa. 

 

YHTEENVETO

 • Vitality on ollut tänä vuonna todella vaisu, mikä on pakottanut joukkueen tekemään muutoksia. BIG on urakoinut monissa turnauksissa viime aikoina vaihtelevalla menestyksellä, mutta joukkueen vire vaikuttaisi olevan vähintään kohtalainen. Karttaveto on suurilta osin selkeä, mutta jotakin variaatiota karttavalinnoissa voidaan nähdä. Tämä ottelu vaikuttaa ennakkoon tasaiselta ja sitä se luultavasti tulee olemaan. Vitality ei todellakaan ole sama joukkue kuin parhaimmillaan viime vuoden puolella ja uuden pelaajan kanssa pelaamiseen tottuminen vienee oman aikansa. BIG on hieman arvaamattomampi tapaus, sillä joukkueen taso tuppaa ailahtelemaan ottelusta toiseen. Kuitenkin jos näistä kahdesta joukkueesta pitää ennakkosuosikki valita, pitäisin BIG:n mahdollisuuksia voittaa ottelu aavistuksen parempana kuin Vitalityn. Jos BIG saa pidettyä Vitalityn tähtipelaaja ZywOo:n vähänkään aisoissa, niin BIG:n kokonaisvaltaisempi suorittaminen riittänee voittoon asti. Kohde menee oikein, kun BIG voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-0

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Premium Liiga 

Tulevik - Kalju klo 19 

Kalju -1ah 1.85@Marathonbet

Tulevik taisteli viime viikolla 3-3 tasapelin kotonaan Floraa vastaan, ei anneta tästä kuitenkaan liikaa painoarvoa, sillä Tulevik on ollut viime kausina Floralle vaikea vastus. Kaljulle ollaan puolestaan viime kausien aikana hävitty kotona 8 peliä putkeen. Viimeisin ottelu pelattiin reilu kuukausi sitten cupissa, ja tuon Viljandi vei vieraissa nimiinsä, mutta voimasuhteet ovat mielestäni viimeisen parin viikon aikana muuttuneet selvästi alkukauteen verrattuna. Kalju on saanut avattua ketsuppipurkkiaan maalinteossa ja pelaa huomattavasti aktiivisempaa jalkapalloa. Itse sarjataulukosta ei kannata tehdä tällä hetkellä minkäänlaisia pitkälle kantautuvia johtopäätöksiä. Viime kierroksella molemmat joukkueet kokivat kolauksen avauskokoonpanossa, kun Kaljun Volkov ja Tulevikin Saag saivat olkapäävamman. Kalju sai suljettua hyvin Anierin ja Paiden hyökkäyksen ennen Tammeka ottelua viime hetkille asti ja paketti on vieläkin hyvässä kuosissa. En usko, että Kalju lähtee ottamaan tässä ottelussa Tulevikin hyökkäyksiä vastaan, sillä kotijoukkueelle sopii pelityyliinsä isompia vastaan paljon paremmin vastahyökkäyspeli. Kalju pelaa tällä hetkellä vihdoin omalla tasollaan ja isolla sydämellä ja sen tulisi riittää tänään vähintään maalin voittoon ilman muuta.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Kanada - WHL

05:00 Kamloops Blazers - Kelowna Rockets

Valinta ja kerroin: Kelowna Rockets (1X2) @3,60 (Unibet)

Lyhyellä WHL:n tynkäkaudella kohtaavat tässä pääosin voittoja ottaneet joukkueet (Blazers 11-1-0-4 ja Rockets 8-0-0-2). Tiiviissä sarjaohjelmassa tämä on Blazersille viikon viides ottelu ja Rocketsille neljäs.

Tällä viikolla Blazers voitti Giantsin 2-1 varsinaisella peliajalla, vaikka joutui aivan ottelun lopussa lähes kahdeksi minuutiksi 6-3-alivoimalle. Giants oli tässä kohtaa ainoa joukkue, jolle Blazers oli tällä kaudella hävinnyt ja kahdesti (molemmat 4-0-lukemin). Tätä seurasi seuraavassa ottelussa selkeä 5-1-vierastappio heikomman puoliskon Prince George Cougarsille ja viime yönä 6-1-tappio, jossa altavastaajana otteluun lähtenyt Rockets tyrmäsi Blazersin ensimmäisessä erässä vajaan seitsemän minuutin aikana tehdyillä viidellä maalilla!

Blazers on joukkueista parempi, mutta kaksi selkeää tappiota alla ja palautumisaikaa ei ole paljoa ollut, joten näkisin tässä hyvän momentumin Rocketsille jatkaa voittoputkeaan. Toki Blazers voi tässä revanssin ottaa, mutta yli kolmen kertoimella näkisin kyllä tässä ylikerrointa.

Tulos: 3-3 (4-3 JA)

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
 • Create New...