Jump to content
 • mr green.png

Recommended Posts

Premium Liiga

Tammeka - Levadia klo 15

Molemmat joukkueet eivät tee maalia 2.04@Unibet

Tammekan tulokset ovat tällä kaudella olleet laskusuuntaisia, ensin voitettiin kahdella maalilla, sitten yhdellä, yksi tasapeli siihen väliin, sitten tappio yhdellä maalilla ja viimeksi kolmella maalilla. Toki myös vastustajat ovat vain koventuneet kierros kierrokselta, mutta Levadia on tähän mennessä kovin niistä. Tämän päivän ottelusta sivuun jäävät Tammekalta Kapper, Laabus ja Teniste - vierailijoilta Lipp ja Lokovic. Myöskin toinen Levadian päävalmentajista, Marko Savic, kärsii kilpailukieltoa viime pelin punaisesta. Hauska fakta on myös se, että Tammeka on saanut Levadiaa vastaan neljä kertaa peräjälkeen punaisen kortin. Tammeka on jäänyt kotonaan suurempia vastaan viime aikoina nollille (Floraa vastaan kaksi kertaa ja Levadiaa vastaan harkkamatsissa kerran). Levadian keskikenttäpelaaja Peetson täyttää tänään 26v ja hän saa varmasti tästä lisäboostia omaan peliin. Viimeisimmissä kolmessa keskinäisessä liigaottelussa molemmat ovat onnistuneet maalinteossa, mutta tämän hetken Tammeka ei vaikuta yhtä vaaralliselta kuin se viime kauden joukkue. Jos Tarttolaiset mielivät palata top 5 virolaisjoukkueiden kastiin, niin muutoksia on tultava ennen kuin on liian myöhäistä. Lähdetään peli-idealla "molemmat eivät tee maalia" tässä ottelussa. 

EDIT: Syöttö suoraan Levadian pakilta alaspäin Koskorille läpiajoon (facepalm) 

da1139590f6dea04ff086b817cd0018b.png

Link to post
Share on other sites

Koripallo

Ruotsi

Klo: 14.04

Borås - Nässjö

Pelivalinta: Nässjö +10.5

Kerroin: 1.87(unibet)

Ruotsin koripallon puolivälierät. Paras viidestä sarja kyseessä ja otteluvoitot tasan 2-2. Molemmat voittaneet kertaalleen vieraissa ja kertaalleen kotonaan. Borås tässä laitettu selkeäksi suosikiksi, koska omaa paremman materiaalin. Mutta Nässjö on kyllä tässä sarjassa näyttänyt että pystyy laittamaan parhaana päivänä todella hyvin kampoihin. Kaikki sarjan pelit olleet melko tasaisia yhtä lukuunottamatta jossa Nässjö murskasi Borås lukemin 92-68. Nässjö ei ole yli 8 pisteen tappiota ottanut tässä sarjassa. Tänäänkään vaikea uskoa murskajaisiin ja tasainen vääntö luvassa. Hyvänä päivänä Nässjö voi tästä jopa edetä jatkoon, mutta varmisteluna tuo 10 pinnaa eteen maistuu ehdottomasti. 

Link to post
Share on other sites

Koripallo

Tsekki

Klo: 18.30

Usk Praha - Brno

Pelivalinta: Ottelussa alle 151.5 pistettä

Kerroin: 1.88(coolbet) 

 

Tsekin koripallon puolivälierät. Paras viidestä sarja tässäkin ja voitot Prahalle 2-1. Prahalla siis katkon paikka tänään, mutta itse lähden hakemaan peliä pisteistä. Mitään piste juhlaa näiden Joukkueiden välillä harvemmin nähdään. Tämän vuoden puolella Joukkueet kohdanneet 6 kertaa ja 5 viidesti jääty alle 150 pisteen. Tuo ainoa ylitys tuli edellisessä pelissä jolloin pisteitä tuli 155. Kumpikaan tuskin suuremmin peliään tämän illan kamppailuun muuttaa joten odotettavissa vähä pisteinen matsi. Itse olisin odottanut matalempaa rajaa tähän. Itse uskon lähemmäs 140 pisteen peliä kuin 150.

Link to post
Share on other sites

Valioliiga

Newcastle - Arsenal klo 16

Newcastle +0.5ah 1.92 @Betsson 

Mielenkiintoinen ottelu luvassa. Newcastle voi varmistaa tässä matsissa voitolla paikan ensi kauden Valioliigasta. Brucen luotsaama joukkue nipisti viimeksi dramaattisten vaiheiden jälkeen pinnan Newcastlelta. Magpiesit ovat hävinneet nyt vain yhden ottelun kahdeksasta mukaan lukien ottelut edellä mainittua Liverpoolia sekä Tottenhamia ja West Hamia vastaan. Itseluottamus on korkealla. Arsenal sen sijaan on jatkanut huonoa virettään, kun he hävisivät torstaina Villarealille Eurooppa Liigan semifinaalien ensimmäisessä osassa 2-1. Voittoja on kertynyt nyt vain pari kappaletta yhdeksän viimeistä ottelua laskettaessa ja vain neljä voittoa 13 viimeisintä Valioliiga kamppailua mukaan laskien. Newcastlella pitäisi olla hyvät saumat ottaa tästä ottelusta ainakin yksi piste. Verkkoa on heiluteltu vähintään pariinkin otteeseen viime aikoina per peli. Sillä välin kun Artetan Arsenal keskittyy täysillä tulevan viikon toiseen osaan keltaista sukellusvenettä vastaan, niin nyt kotijoukkueella on todellinen iskun paikka kaataa yksi isoimmista.

Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Portugalin GP

17:00

b16b81b7ccb7ab224e61300ba11790e8.png  Charles Leclerc - Carlos Sainz 2ca01c331dd1da527c0f522e5a88b287.png

Charles Leclerc | 2.00 | Betsson

 

 • F1-kauden kolmas osakilpailu ajetaan Portugalissa Portimaon vuoristoratamaisella radalla. Tässä kohteessa otetaan kantaa Ferrari-kuskien väliseen kamppailuun, kun Charles Leclerc ja Carlos Sainz taistelevat paremmuudesta.
  • Leclerc lähtee kilpailuun 8. lähtöruudusta. Hyvää alkukautta ajanut monacolaiskuski ei yltänyt eilisessä aika-ajossa parhaimpaansa ja jäi ensimmäistä kertaa tällä kaudella tallikaverinsa taakse lähtöruudukossa. Leclercilla on kuitenkin yksi olennainen etu kilpailua ajatellen muihin keskikastin kuskeihin sekä Sainziin verrattuna. Leclerc nimittäin pääsee lähtemään kilpailuun keskikovalla rengasseoksella, mikä tarjoaa hänelle kisataktiikan suhteen parempia vaihtoehtoja.
  • Sainz lähtee kilpailuun 5. lähtöruudusta. Ferrarille täksi kaudeksi muuttanut espanjalaiskuski on kahdessa avauskilpailussaan ajanut hyvin, vaikka muutamia kasvukipukohtia hänen ajamisessaan on. Kuitenkin eilinen aika-ajo oli paras suoritus Sainzilta Ferrarin ratissa ja hän oli erittäin etevä haastavissa olosuhteissa. Sainz lähtee kilpailuun pehmeimmällä rengasseoksella muiden keskikastin kuskien tapaan.
  • Kisan kokonaiskuvaa katsottaessa lienee selvää, että Sainz pystyy pitämään paremman sijoituksen avauskierroksen jälkeen paremman lähtöruudun ja pehmeämmän rengasseoksen avulla. Kilpailun edetessä Leclercin medium-renkaan pitäisi kuitenkin antaa hänelle avaimet päästä ohittelemaan edessä olevia kuskeja joko myöhäisemmän varikkopysähdyksen tai vauhtieron myötä. Sainz on etevä kuski pitämään renkaistaan huolta ja pitämään hyvää kisavauhtia, mutta mikäli Leclerc jossain vaiheessa saavuttaa Sainzin, on todennäköistä että Sainzille annetaan tallimääräys päästää Leclerc edelleen.

 

YHTEENVETO

 • Leclercin aika-ajo ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, mutta medium-renkaan tuoma etu voi nostaa hänet kilpailussa korkealle. Sainz onnistui aika-ajossa hyvin ja on ajanut muutenkin parasta viikonloppuaan Ferrarin ratissa, mutta tuleeko myös kilpailusta jättipotti? Asetelma on mielenkiintoinen eriävien rengastaktiikoiden suhteen ja Portugalin radalla renkaiden toiminta ei ole täysin tiedossa. Uskoa kuitenkin riittää siihen, että jossakin kilpailun vaiheessa Leclerc tulee saavuttamaan Sainzin ja tuolloin Ferrari voi poliittisesti pyytää Sainzia väistymään Leclercin tieltä, mikäli vauhtieroa on tarpeeksi. Loppujen lopulta kyseessä on kuitenkin tasainen pari, jossa Leclerc on mielestäni vain hyvin marginaalinen suosikki. Kuitenkin kakkosen kertoimella lähdetään kokeilemaan sitä, että Leclerc pystyy vielä tässä kilpailussa ylläpitämään ykköskuskin asemaa hallussaan. Kohde menee oikein, kun Charles Leclerc sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Carlos Sainz. 

 

TULOS: LECLERC 6., SAINZ 11.

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Hnoievoi - Rehotun

Vihje: Rehotun & Yli 70.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.50

Alkamisaika: 22:35

- Setka Cupin puolella kohtaavat Hnoievoi sekä Rehotun. Rehotun lähtee tähän otteluun 1.22 kertoimisena suosikkina ja itsekkin näen Rehotunin tähän otteluun tultaessa isona suosikkina ja ottelun voittavan mutta hitusen liian alas kertoimet kyllä asetettu. Rehotun on pelaajista parempi ja taitotasoltaan edellä selvästi ja dominoinut keskinäisiä otteluita Hnoievoita vastaan voittamalla otteluita paljon mutta keskinäiset ottelut kyllä olleet erittäin tasaisia viime aikoina näiden pelaajien välillä ja pitkiä ja tasaisia eriä ollaan noissa otteluissa nähty vaikka Rehotun vienytkin otteluita 3-0 ja 3-1 luvuin. Rehotun tulee jälleen ottelun voittamaan kyllä mutta uskon että Hnoievoi onnistuu tässä vähintään erän taistelemaan itselleen ja muutenkin erät pysyvät hyvin tasaisina ja pitkinä niin overiksi mennään myös pisteissä vaikka Rehotun sitten 3-1 voittaisikin jälleen.

1-3 (11-8, 8-11, 7-11, 6-11)

Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Oakland Athletics - Baltimore Orioles

Vihje: Alle 7.5 Juoksua

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Kerroin: 2.31

Alkamisaika: 23:07

- MLB puolella kohtaavat Oakland Athletics sekä Baltimore Orioles. Lähdetään tähän otteluun hakemaan vähän juoksuja. Kumpikaan joukkueista ei ole viime otteluissaan pahemmin juoksuja tehnyt ja ylipäätään molemmat pelanneet viime otteluissaan paljon undereita. Tämän sarjan avausottelu päättyi 2-3 ja viimeisin ottelu päättyi 4-8 luvuin, eilen paukuteltiin ottelussa 3 homeruniakin niin juoksuja nähtiin mutta nyt en usko pahemmin homeruneja tässä ottelussa tulevan ja muutenkaan pahemmin hyviä juoksun tekopaikkoja tulevan kun Athleticsin aloittavana syöttäjänä on Sean Manaea ja Oriolesin puolelta aloittaa  syöttäjänä Bruce Zimmerman. Sean Manaea ollut tällä kaudella todella hyvä kummulla ja viime starteissaan, Bruce Zimmerman puolestaan pelannut heikommin ja antanut juoksuja tällä kaudella kovia lyöntikalustoja vastaan mutta esiintynyt kyllä edukseen sitten kun vastassa ollut joukkue jonka lyöntikalusto ei ole pahemmin tuhoja tehnyt viime aikoina. Eilen nähtiin paljon juoksuja vaikka muuten nämä joukkueet eivät ole juoksuilla viime otteluissa mässäilleet ja nyt molemmilla uskottavat syöttäjät aloittavat niin uskon etä underiksi jäädään tässä ottelussa joka ollut näillä joukkueilla trendinä viime otteluissa, linja on 8.5 mutta uskon että pystytään yhden juoksun alempaa ottamaan tämä sillä odotan tästä kyllä hyvää syöttäjä matchuppia kummulla ja juoksut ja homerunit jäämässä vähiin. 

7-5

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
 • Create New...