Jump to content
  • mr green.png

Recommended Posts

Viron Premium Liiga

Narva - Tammeka klo 19

Tammeka X2 1.86@Unibet

Otan tämän nyt heti aamusta, kun tässä on vielä vähän valueta jäljellä omaan silmään. Kaikki Viron futista seuraavat tietävät kuinka vahva Narva on kotinurmellaan eikä se ole tälläkään kaudella joutunut lähtemään sieltä vielä tappiota niskassa. Tosin Legionia ja Pärnua vastaan jouduttiin tyytymään tasapeleihin. Nämä joukkueet ovat paperilla vähintään samaa luokkaa, Narva on sattunut olemaan vaan alkukaudesta terävämmällä jalalla liikkeellä, joten se on ansaitusti suosikki otteluun. Tammekaa ovat vaivanneet avainpelaajien poissaolot, tänäänkin Teniste, Kapper ja Laabus ovat ulkona; Narvalta Irie nimekkäimpänä. Lisäksi Tammekalla on vain parin päivän lepoaika palautua Tallinnan ottelusta. Keskinäiset ottelut ovat kuitenkin olleet hyvin arvaamattomia ennustaa ja kun arvioin viime peliesityksiä, niin Tammeka esitti hyvää tekemistä Levadiaa vastaan kun puolestaan Narvan 2-0 tulos Kuressaarea vastaan oli mairitteleva, sillä Aland venyi tuolloin useampaan huipputorjuntaan. Arvioisin totuudenmukaiset kertoimet sille, että Tammeka saa vähintään tasapelin mukaansa, lähempänä 1.7 hujakoille. 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

ATP Madrid  (massa ) / Tennis

Rafael Nadal - Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz +6.5 peliä @ 1.86 Unibet

Alkaa 16:00

Vastakkain  maailmanlistan sijat 2. ja 120. .  Tänään 18 -vuotta täyttävästä Alcarazista odotetaan seuraavaa suurta espanjalaista tennispelaajaa. Alcarazia verrataankin usein nuoreen Nadaliin. Alcaraz on ikänsä seurannut idolinsa otteita  ja pääse tänään varmasti toteuttamaan suuren unelmansa. Alcaraz tiputti turnauksen edellisellä kierroksella Mannarinon(34.) erin 2-0 päättyneessä ottelussa (6-4, 6-0). Alcaraz pääsee pelaamaan  syntymäpäivänään tähän astisen tennisuransa odotetuimman matsin idoliaan vastaan ja nuorukainen astelee varmasti motivoituneena kentälle. Alcaraz tulee kamppailemaan hienosti mutta Nadal antaa lopulta lahjaksi mieluisan oppitunnin nuorelle maanmiehellensä erin 2-1 päättyvässä ottelussa. Unibetiltä tälle selkeä markkinatoppi. Esim. (Nordicbet 1.68, Pinnacle 1.74)

2-0 (6-1, 6-2) :repairs:

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, WHL

05:00 Prince George Cougars - Vancouver Giants

Valinta ja kerroin: Prince George Cougars (1X2) @3,75 (Coolbet)

Joukkueet ovat vain pisteen päässä toisistaan.

Cougars on ollut viime aikoina hyvässä vireessä voittaen edellisistä otteluista 4/5. Giants puolestaan heikossa vireessä voittaen edellisistä 1/5 ja tuokin voitto koko liigan jumbo Royalsista vasta voittomaalikilpailussa.

Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat menneet Cougarsille 3/5 ja ne selvin lukemin, Giantsin kaksi voittoa tulleet niukilla maalin eroilla.

Giantsilla on lepoetu, sillä Cougars pelasi viime yönä, mutta mainitut seikat huomioon ottaen on Cougars saatu kertoimissa liian paljon altavastaajaksi, vaikka Giants joukkueista parempi onkin.

Tulos: 3-0, viime ottelu vei Cougarsin pelaajistoa niin, että kentälle saatiin vain 11 hyökkääjää ja 5 puolustajaa, mutta joukkuepeli

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO  02.00

 

Ny Rangers  -  Washington Capitals 

 

Valinta :  Ny Rangers ML 

Kerroin :  2,12  ( Coolbet )

 

Viime ottelussa Capitals oli parempi 3-6 numeroin.   Media on jo hypettänyt tietyllä tapaa jo, mutta Wilson ,  kun teki temppunsa,  niin peli oli vielä hallussa  3-2 kotijoukkueelle.  Tuon jälkeen Capitals voitti 0-4 maalit.   Tuo hyökkäys Panarin kohtaa muutti pelin suunnan täysin.    Tähän otteluun lähdettäessä on siis varmaa, että Panarin ei ole kokoonpanossa tällä kaudella enää.   Puolestaan Ovechkin on myös erittäin todennäköisesti sivussa Capitals leirissä,  joten sikäli molemmat tähdet ovat poissa.   Joku iso jyrä saa nelosesta paikan ja tänään Wilson joutuu tappelemaan perinteisen tappelun.   Ei tuon isommin tule tapahtumaan.    Wilson voittaa tappelun ja peli jatkuu. 

 

Viimeinen kotiottelu sytyttää varsinkin tänään Rangers joukkueen.  Ottelu halutaan pelaa faneille ja paras kosto on voittaa Capitals joukkue.   Vieraat pelaa myös viimeisen vieraspelin runkosarjassa,  mutta varmasti ei haluta loukkeja ottaa,  niin siksi muun muassa Ovechkin ei tuu pelaamaan.  Tällä kaudella keskinäisissä otteluissa on Rangers ollut 4/7 kerrasta parempi joukkue ja kotijoukkueen tahtotila on varmasti napsun kovempi,  niin kotijoukkue tulee voittamaan.  

 

Kunhan Ny Rangers voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO  02.00

 

Columbus Blue Jackets  -  Nashville Predators 

 

Valinta :  Nashville Predators ML 

Kerroin :  1,58 ( Bethard )

 

Nashville tänään voitto ja samalla Dallas Stars kokisi varsinaisella peliajalla tappion Tampa vastaan,  niin  Nashville varmistaa playoff - paikan.  Tuo on tiedossa ja kaksi viimeistä ottelua on Carolina vastaan,  joten Nashville - teidän on pakko haluta tänään isosti voittaa.   Materiaalista se ei jää kiinni, sillä Predators on parempi joukkue ja keskinäiset ovat menneetkin tällä kaudella  6/7 voitolla Predators suuntaan.   Maalivahtietu on vierailla ja viimeksi johdettiin jo 0-3.     Columbus on ilkeä joukkue,  mutta vieraat on parempia ja luotetaan nyt vieraisiin.   Itse uumoilin ennen kautta, että Stars ei pääse poffeihin ja nyt on seistävä tuon takana ja tänään luotetaan isosti siihen,  että ainakin Nashville ottaa tästä voiton.

 

Kunhan Nashville Predators voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, TT Cup

Semenets - Chaplianka

Vihje: Chaplianka Voittaa 1. Erän vähintään 5 pisteen marginaalilla

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 4.00

Alkamisaika: 13:45

- TT Cupin puolella kohtaavat Semenets sekä Chaplianka, TT cupista en ole pahemmin vihjeitä kirjoittanut enkä ylipäätään pahemmin ole TT cuppia seurannut että lähinnä nuo Liga Pro ja Setka Cup olleet etusijalla mutta kun ei sieltä pahemmin osumia tule niin koitetaan TT cupista saada nousua sitten aikaiseksi vaikka itselle tuntemattomampi liiga onkin. Chaplianka lähtee tähän otteluun 1.57 kertoimisena suosikkina mutta kaikki statistiikka puoltaa kyllä sen verran Chapliankaa tähän otteluun tultaessa että saisi olla suurempi suoskki, yhtään näiden pelaajien otteluita en ole nähnyt että ihan statistiikan pohjalta tällä kertaa lähtee tämä mutta Semenets viime otteluissaan viime kuukausina pelannut heikosti ja Chaplianka puolestaan viime otteluissaan viime kuukausina pelannut hyvin ja myös voittanut näitä keskinäisiä otteluita Semenetsiä vastaan hyvillä otteilla ja ottanut otteluita haltuun heti voittamalla avauserän selvin luvuin joten siihen luotetaan jälleen, 4.00 kerrointa saa Chapliankan avauserän vähintään 11-6 voitolle kun viimeiseen keskinäiseen kohtaamiseen samalle vedolle tarjottiin kerrointa 3.25 joka mielestäni lähempänä selvästi totuutta. Statistiikka puoltaa Chapliankan dominoivaa voittoa tästä ottelusta ja sitä lähdetään hakemaan heti avauserästä, TT cuppia en ole seurannut mutta tilastojen valossa näyttää kyllä hyvältä tämä kohde ja kokeilemisen arvoinen maltillisella panoksella kun pienoinen ylikerroin löytyy.

1. Erä 8-11

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga

Klo: 18.30

HIFK - Tappara 

Pelivalinta: Tappara ml

Kerroin: 2.36(william hill) 

Liigan pronssiottelu. Monen näköistä kantaa olen tähän otteluun lukenut ja oma näkemykseni on että aikalailla 50-50 tilanteesta peliin lähdetään. Nämä pronssipelit ei pelaajia juurikaan motivoi suuren pettymyksen jälkeen. Hifkin odotin menevän finaaleihin ja haastavan lukon tosissaan mestaruudesta, mutta toisin kävi ja stadin Kingit oli kyllä yllättävänkin heikko TPS sarjassa, mitään turkulaisilta pois ottamatta. Tappara sen sijaan lähti altavastaajana lukkoa vastaan ja ei voinut lopulta mitään, lukko oli yksinkertaisesti parempi. Vaikea sanoa kumpi tähän peliin syttyy enemmän, mutta itse sanoisin että Tappara. Kyllä tuo finaaleista putoaminen oli kovempi pala hifkille. Tappara on 7 kautena peräkkäin ollut mitalleila joten mukavahan tuota putkea olisi varmasti kasvattaa. Tappara on myös ollut aikojen saatossa parempi syttymään näihin pronssipeleihin. Tasainen vääntö varmasti luvassa mutta eiköhän pronssit matkaa lopulta Tampereelle. 

 

Tasainen vääntöhän siinä nähtiin, Tappara tuli vielä peliin mukaan kavennuksella mutta HIFK vei lopulta pronssia niukasti 7-1 lukemin😑

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Sveitsi 

Klo: 20.00

Servette - Zug

Pelivalinta: Servette - 1.5 ja ottelussa alle 5.5 maalia

Kerroin: 8.00(paf)

Isoa kalaa lähdetään hakemaan Sveitsin finaaleista. Zug voitti ensimmäisen osa ottelun kotonaan lukemin 1-0. 

Servette on pelannut erittäin hyvät pleijarit tähän mennessä. Tuo avausottelun tappio oli vasta toinen näissä pleijareissa. Merkille pantavaa on ollut Servetten puolustus pelaaminen. 9 ottelua ja ainoastaan kahdessa pelissä se on päästänyt yli yhden maalin! Tehtyjen maalien keskiarvo huitelee lähempänä 3.5 maalia. Zugille tämä on jo 11 ottelu näissä pleijareissa eli kaksi enemmän kuin kotijoukkueella, joten tuokin alkaa varmasti jossain kohtaa satamaan Servetten laariin. Zugin ase on ehdottomasti sen hyökkäyspelaaminen, siltä löytyy tulivoimaa laajalta rintamalta. Mutta nyky kunnollaan Servette pystyy pitämään Zugin hyökkääjät aisoissa. 

Kertoimien valossa matsiin lähdetään 50-50 tilanteesta. Mutta itse kyllä näen Servetten tässä suosikkina. Joukkue on pelannut huikeat pleijarit ja tuo ensimmäinen pelikin lupasi hyvää vaikka tappio tulikin. Puolustus pelaa, joten hyökkäykseen tehoja niin kotijoukkue on vahvoilla. 

Linus Omark syöttelee Zugin tänään nurin lukemin 3-1!

Edit. Jäi siis mainitsematta että Linus Omark oli tuosta ensimmäisestä matsist poissa, mutta tänään on taas mukana. 

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Viron Premium Liiga

Levadia - Tulevik klo 17.30

Molemmat joukkueet eivät tee maalia 2.06 @Coolbet

EDIT: Kyseenalainen punainen päätti sitten tulla sotkemaan koko homman tällä kertaa. Muutenhan tämä oli kokonaan kodin hallinnassa...

Näistä kahdesta päivän vihjeestä suosittelen pelaamaan tätä paljon maltillisemmalla panoksella ja kokeilin samaa vetomuotoa jo Levadian viime pelissä. Paiden jäätyä Kuressaaren kanssa tasoihin, Levadialla on mahdollisuus nousta voitolla aivan Paiden perään kiinni. Joukkueen alkukauden pelit ovat olleet mielestäni yllätyksellisenkin maalirikkaita verrattuna siihen Levadiaan, jota on vuosien saatossa ollut tapana katsella Viron nurmilla. Viimeiset pari peliä on pelattu kuitenkin puolustuksellisesti mallikkaammin Floraa ja Tammekaa vastaan lukuun ottamatta Tammekalle laskettua emämunausmaalia, jota ei pystynyt millään laskemaan arvioihin. Vieraissa kontrolloitiin Tarttolaisia mielin määrin ja joukkue näyttää hyvin yhtenäiseltä ilman näitä puolustuksen satunnaisia virheitä. Levadian peli on nojannut aina erityisesti vahvaan puolustamiseen ja sen voi nähdä myös aikaisemmistakin tilastoista vaikkapa Tulevikia vastaan. Myös Tulevikin peleissä on lyöty runsaasti maaleja, puolet enemmän kuitenkin Tulevikin omaan verkkoon, vaikka tehtyjäkin on 1.375 per peli. Joukkue on Levadiaan verrattuna enemmän muukalaislegioonan näköinen kuin yhtenäinen joukkue, onnistumisia tulee yksilötasolla, mutta se koheesio pelitavan noudattamisesta 90 minuutin aikana ei ole vielä onnistunut useaan otteeseen. Tästä voi odottaa erityisen yllätyksellistä kohtaamista eikä tuo viimekertaisen 0-4 antanut aivan totuudenmukaista kuvaa pelin kulusta. Minulla on kuitenkin luottoa viimenäkemän perusteella sen verran, että jos Levadia pystyy vähänkään toistamaan Tammeka-pelin suoritusta, niin ylimääräiseen paniikkiin tässä ei pitäisi olla huolta, Tammeka on kuitenkin jokseenkin pelitavaltaan Tulevikin kaltainen kokonaisuus, mutta paljon laadukkaampi. Uskotaan maltillisella panoksella, että Levadia pystyy pitämään tänään maalinsa koskemattomana. 

e9d61433b61fece3f1d3f39f8bedc1ef.png

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...