Jump to content
 • Isot Non Sticky kasinobonukset

  wheelz-vp-uusi.png      caxino-vp-uusi.png

Recommended Posts

Jääkiekko

MM kisat

Klo: 20.15

Suomi - Tshekki

Pelivalinta: Tshekki ml

Kerroin: 1.94(nordicbet) 

MM kisojen puolivälierät. Suomi sai vastustajakseen omasta mielestäni ehkä sen pahimman eli Tshekin. Tshekki on ollut melkoinen mörkö Suomelle ajansaatossa, sillä suomi ei ole nykymuotoisissa MM kisoissa kertaakaan puolivälerissä Tshekkiä pystynyt voittamaan. Toki kaikki putket joskus katkeaa mutta itse näen Tshekin muutenkin tässä vahvempana. Tshekki parantanut peliään jatkuvasti ja se omaa kyllä paremman materiaalinkin. Etenkin hyökkäys osasto on parempi ja maalivahti pelissä myös Tshekki on vahvempi. Vaikka suomi alkulohkon hoiti hienosti häviten vain yhden pelin, ei se pelillisesti kuitenkaan ollut vastustajiaan paljonkaan parempi. Maalipaikkoja suomi luo todella vähän vastustajaan nähden ja viimeistely olikin alkulohkossa todella hyvää vähistä paikoista huolimatta. Ajoittain suomen peli menee melkoiseksi roiskimiseksi ja sellaiseen ei kyllä Tshekkiä vastaan ole varaa. Vaikka suomi monesti näissä venyykin parhaimpaansa niiin silti näen tässä Tshekin suosikkina. 

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM kisat

Klo: 16.15

USA - Slovakia

Pelivalinta: Slovakia

Kerroin: 4.50(bet365)

Usa voitti alkulohkonsa voittamalla kaikki muut vastustajansa paitsi suomen. Kaiken kaikkiaan Usan peli oli todella vahvaa, etenkin sen liike oli hyvää. Slovakia on yllättänyt ainakin itseni pelillään, nimittäin se esiintyi erittäin vahvasti alkulohkossa. Itse näen tässä Slovakialle täydet tsäänsit pieneen yllätykseen. USAlla on ollut tapana sulaa ku tosi pelit alkavat ja Slovakialle on peli tällä hetkellä erittäin hyvin hallussa. Slovakia lepuutti viimeisessä Tshekki pelissä avainpelaajiaan joten joukkue on varmasti valmis. USA toki lähtee materiaalinsa puolesta suosikkina otteluun mutta pelillisesti Joukkueet eivät ole kovin kaukana toisistaan. Tasoerot näissä kisoissa muutenkin todella pienet joten lähden tässä Slovakian kelkkaan. 

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Summer

16:30

c8abc8ad6e25db94fe01e8b1b9dfc98f.png Fnatic - Virtus Pro b810b1602ce9aaf39351e9eb5351d250.png

Virtus Pro -2.5 | 1.80 | bet365

 

 • Fnatic (JW, KRIMZ, Golden, Brollan, Jackinho) on tällä hetkellä suurissa vaikeuksissa. Tammikuisen cs_summit -turnauksen jälkeen Fnatic on ollut umpisurkea jokaisessa osallistumassaan turnauksessa ja viiden kuukauden aikana vain muutamia yksittäisiä voittoja. Tappioita sen sijaan on tullut runsaasti myös alemman tason vastustajia vastaan. Fnatic on neljän ottelun tappioputkessa, johon kuuluu muun muassa parin päivän takainen tappio maailmanrankingissä #28 sijaa pitävää Fiendiä vastaan, mikä kertoo kaiken olennaisen ruotsalaisjoukkueen nykyisestä tilasta.
 • Virtus Pro (SANJI, buster, Qikert, Jame, YEKINDAR) lähtee tähän turnaukseen mahdollisena menestyjäehdokkaana. Joukkue ei ehkä ole viime aikoina aivan parasta osaamistaan pystynyt näyttämään, mutta Virtus Pro on usein syttynyt näihin kovatasoisimpiin turnauksiin, joten mahdollista tasonnostoa saattaa olla joukkueelta luvassa. Muutenkin kyseessä on edelleen laatujoukkue, jonka kokoonpano on pysynyt pitkään ehjänä ja roolitus on joukkueessa hyvin selkeä.
 • Tämä ottelu pelataan Bo1-formaatilla eli vain yksi kartta pelataan. Karttavetossa näin ollen molemmat joukkueet poistavat kolme karttaa ja jäljelle jäävä kartta tulee pelattavaksi. Karttavalikoimassa on uusi tuttavuus eli Ancient, joka tulee Trainin tilalle. On lähes mahdoton lähteä arvailemaan sitä, mikä joukkue uskaltaa kyseistä karttaa kokeilla. Tämän ottelun karttavetossa uskoisin Virtus Pron poistavan vähintään Nuken ja Vertigon, kun taas Fnatic bannaa vähintään Dust2:n ja Overpassin. Olettaisin Ancientin poistettevan karttavetosta, luultavasti Virtus Pron toimesta. Pelattavaksi kartaksi todennäköisimmät vaihtoehdot taitavat siis olla Mirage ja Inferno, joista kumpikin on molemmille joukkueille sopiva kartta.
 • Fnatic ja Virtus Pro ovat pelanneet nykyisillä kokoonpanoillaan kaksi keskinäistä ottelua, joista molemmat päättyivät Virtus Pron 2-0 -voittolukemiin.

 

YHTEENVETO

 • Fnatic on nykytilanteessaan niin karmeassa jamassa, ettei joukkueelta voida oikein odottaa menestystä tästä turnauksesta ilman massiivista tasonnostoa. Virtus Pro on perustasoltaan hyvä joukkue, jonka viimeaikainen vire ei välttämättä parasta A-luokkaa ole, mutta joka usein pelaa parhaiten tällaisissa turnauksissa. Bo1-formaatilla pelattavassa ottelussa jäljelle jääväksi kartaksi jäänee todennäköisesti Inferno tai Mirage, jotka ovat molemmille sopivia karttoja. Bo1-ottelun luonteesta huolimatta Virtus Pro on mielestäni täysin ansaittu ennakkosuosikki ja vieläpä selvällä erolla. Fnaticin käyrät sojottaa niin vahvasti alaspäin, että olisi jonkinlainen ihme, jos kokoonpano pysyisi nykyisessä muodossaan kovin pitkään. Virtus Pro:lla on lähes kaikki edut puolellaan ja kunhan joukkue ei rankasti alisuorita tässä ottelussa, niin se kyllä tämän matsin klaaraa nimiinsä selvin lukemin. Kohde menee oikein, kun Virtus Pro voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen erotuksella. 

 

TULOS: 10-16

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Summer

16:30

fb989f18a1f4c44c8ee1b537f355e484.png NiP - OG 6046fb4d88b43613c8481fa1e68dbfc7.png

OG | 2.10 | bet365

 

 • NiP (device, REZ, hampus, Plopski, LNZ) pelasi edellisviikkoina Flashpoint 3 -turnauksessa ja esiintyikin nousujohteisesti, mikä riitti jopa finaaliin asti, jossa lopulta Mousesports kukisti NiP:n lukemin 2-1. Ehkä hieman yllättäen NiP teki ennen tätä turnausta pelaajamuutoksen antamalla ylennyksen NiP:n akatemiapelaaja LNZ:lle ja palauttamalla ztr:n takaisin akatemiajoukkueeseen. Kyseessä on ajoitukseltaan outo ratkaisu, muttei välttämättä kokonaiskuvassa omituinen teko, sillä ztr oli ajoittain vaikeuksissa yksilösuoritustensa kanssa. LNZ tosin on itsekin nuori ja kokematon pelaaja kansainvälisellä tasolla, joten nähtäväksi jää, onko tällä muutoksella positiivinen tai negatiivinen vaikutus joukkueen suorituskykyyn.
 • OG (valde, Aleksib, niko, mantuu, flameZ) pääsi hyvään vireeseen ennen Flashpoint 3 -turnausta, josta kuitenkin joukkueelle tuli nopea lähtö kahdella tappiolla kahdesta ottelusta. Oliko kyseessä vain yksittäinen vahinko ja enne tulevasta, se nähdään tässä turnauksessa. OG on kuitenkin päässyt uudestaan yhdessä bootcampille, jonka pitäisi kaiken järjen mukaan auttaa joukkuetta pelaamaan parhaalla tasollaan. Ainakin parina edellisenä päivänä pelatut kenraaliottelut muutamaa alemman tason vastustajaa vastaan ovat sujuneet OG:lta mainiosti, mikä enteilee hyvää tätä turnausta ajatellen.
 • Karttavetossa poistuu luultavasti vähintään Vertigo ja Ancient. OG tullee poistamaan myös NiP:n vahvimman kartan eli Overpassin, kun taas NiP:n voisi olettaa bannaavan Nuken. Pelattavaksi kartaksi jää todennäköisesti Dust2, Inferno tai Mirage. Näistä kartoista ei oikeastaan voida mitään karttaetua antaa kummallekaan joukkueelle.

 

YHTEENVETO

 • NiP:n loistava suoritus Flashpoint 3 -turnauksessa antaa varmasti joukkueelle puhtia ja itseluottamusta tähän turnaukseen, mutta epävarmuustekijöitä on joukkueen päällä kokoonpanomuutoksen myötä. OG:n otteista ei myöskään ole varmuutta, mutta bootcampin myötä joukkueen voidaan olettaa nostavan tasoaan. Karttavalinnaksi jäänee Dust2, Inferno tai Mirage, joista jokainen on molemmille joukkueille tuttu kartta eikä siten tee eroja karttaosaamisessa joukkueiden välille. NiP osoitti Flashpoint-turnauksessa, että parhaimmillaan joukkueen peli on hyvässä jiirissä, mutta joukkue tarvitsee edelleen aikaa uuden kokoonpanon yhteen sulautumiseksi, etenkin uuden ja kokemattoman pelaajan kanssa. OG on monesti allekirjoittaneen pettänyt eikä takuita ole joukkueen menestyksestä tässäkään turnauksessa, mutta luotan tässä tapauksessa bootcampin voimaan, joka on jo aikaisemmin osoittanut viemään OG:n peliä parempaan suuntaan. Tasainen matsi tässä on luvassa ja marginaalit voivat olla hyviä pieniä, mutta jospa tällä kertaa OG lunastaisi odotukset ja veisi pelin nimiinsä. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 

 

TULOS: 9-16

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM-KISAT

KLO 20.15

 

Venäjä -  Kanada

 

Valinta:  Kanada ML

Kerroin:   2.90 ( Veikkaus)

 

Harva tähän uskoo, mutta itse lähden testaamaan.   Moni tulee lyömään Venäjää.  Kanada pääsi vähän vahingossakin jatkoon, kun soputasuria ei nähty alkulohkon vikana päivänä.   Ei tuo pelillisesti hyvältä näytä vaahteralehtien tekeminen,  mutta  kuitenkin joukkueella on sauma.  Yksi yksittäinen ottelu voi päättyä miten vain.   Kuitenkin hyvät sulamiset on nähty Venäjän puolelta aiemminkin. Kannattaa ennen kotivoittoa katsoa aloittava molari.   Treeneissä ei vielä tiedetty kuka pelaa.    Bobrovsky maaliin ja sitten onkin jännittävämpi asetelma.  Herra kun on karanteenit suorittanu ja varmasti haluaa pelata.   Onko joukkue määrätietoinen ja lähtee Samonov maalissa vai tehdäänkö omalainen temppu ja floridan reikäjuusto tolppien väliin.  Asetelma kääntyy paljon tämän valinnan myötä.   Muutenkin näen tässä hyvän mahkun.  Joukkue sai toisen yrityksen,  niin  eiköhän urheilussa niin usein käy, että se hyödynnetää ainaki kerran.   Jotenkin haisee Venäjän flopille.

 

Kunhan Kanada voittaa vaikka sitte jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Aasia MM-karsinnat 

Bahrain - Kambodza klo 19:30

Bahrain -5 ah 2.38@B365

Tilastoveto. Bahrain on lohkossa kakkosena Irakin jälkeen ja ehkä hieman yllättävästikin Iran on vasta kolmantena. Kambodza on oikeutetusti lohkon jumbo ja hävisivät Iranille 14-0 ja Irakille 4-0, kun taas Bahrain pelasin Iranin kanssa tasan vieraissa ja kotona voittivat Iranin. Bahrain on pelannut suht vähämaalisia otteluita ja voittivat Kambodzan vieraissa vain 0-1, mutta joukkueessa on paljon enemmän potentiaalia maalimurskajaisiin kotikentällä varsinkin, kun maalieroa pitäisi saada parannettua tarpeeksi, jotta voisivat myös kakkossijalta päästä jatkoon.

FT 8-0

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM-Kisat

KLO 20.15

 

Suomi -  Tsekki

 

Valinta:   Suomi  ML

Kerroin:  2.00  ( Coolbet) 

 

Suomi lähtee haastajana ja se kelpaa.  Moni ei usko leijoniim ja siksi hyvä kakkosen kerroin on vielä.  Historia toki ei oo meidän puolella noita vastaan,  mutta se taito selviytyy Jalosen alaisuudessa mitalipeleihin on kyllä huikea.  Tsekki omaa vaarallisemman ylivoiman paperilla nimien perusteella ja Hrubec on hyvä molari.  Meillä on myös  toimiva molaripeli ja jalosen kiekko on myrkkyä.  Tuloksellisesti on vaikeeta ja tiukkaa, mutta puolustus edellä, niin noita sumppumaita Kazakstan, Latvia on vaikeita meille.  Tänään itsellä on hyvä luotto leijoniin.  Se meidän taito päästä välieriin on hyvällä mallilla.   Jos ei anneta itse helppoja ja alivoima toimii, niin kyllä Suomi etenee jatkoon.  Meillä on vaihtoetu, mikä on hyvä.  Viime aikaiset Tsekki voitot on hupimaita vastaan.   Kyllä Leijonat venyy taas oikeassa paikassa.    Helppo pronssi on meidän, kun Sveitsille hävitää välierissä.

 

Kunhan Suomi voittaa vaikka jatkoilla, niin tää kohde osuuuuuu

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Kansainväliset harjoitusottelut, jalkapallo

Turkki - Moldova klo 20

Turkki -2ah 2.00@B365

EM-kisoja valmisteleva peli Turkille, joukkue tulee olemaan kisojen musta hevonen, Turkki oli EM-karsintalohkossa toinen heti Ranskan jälkeen 7-2-1 rekordilla ja MM-karsintalohkoa johdetaan. Tämän pitäisi olla maalintekoharjoitus, sillä Moldova on FIFA ranking sijalla 177 ja joukkue sylkee maaleja sisäänsä liukuhihnalta lilliputtina. Tuoreimmat häviöt ovat Israelille 1-4 ja Tanskalle 8-0. En ole varma Turkin kokoonpanosta kuinka monta EM-kisajoukkueen avauspelaajaa on pelaamassa, mutta tämä ottelu pitäisi olla joka tapauksessa voitettavissa vähintään kahdella maalilla.

FT 2-0

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Vedonlyöntibonuksia ilman kierrätysvaatimuksia

  mrgreen-vp-uusi.png      williamhill-vp-uusi1.png

×
×
 • Create New...