Jump to content
  • vedonlyontilista-vp1.png

     

Recommended Posts

Jääkiekko, KHL

Lokomotiv Jaroslavl - Dinamo Minsk, klo 19:30

o5.5 maalia @2.4 bet365

 

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Lokomotiv on joukkueista selvästi parempi ja sillä on neljä tuloksentekoon kykynevää ketjua, jotka tulevat aiheuttamaan Minskille päänvaivaa tiistaina. Minskillä on kuitenkin joukkueessa paljon hyökkäysvoimaa ja mielestäni joukkue tulee olemaan tällä kaudella yksi KHL:n runsasmaalisimmista joukkueista. Mielestäni Minskillä on hyvät mahdollisuudet tehdä ottelussa 2-3 maalia ja Lokomotivilla vähintään saman verran. Tähän kertoimeen on pakko tarttua jo hieman ennakkoon. 

Link to post
Share on other sites

Lentopallo EM-kisat klo 20:00

Suomi - Hollanti

Pelivalinta: Hollanti

Kerroin: 1,61 William Hill

Suomi on pelannut hienot kotikisat tähän mennessä. Suomi voitti odotetusti Pohjois-Makedonian ja Espanjan, mutta pystyi myös kohtuullisen hyvin haastamaan Venäjän viime ottelussa. Tänään haaste on jälleen kerran kova, kun vastaan asettuu Hollanti, joka on maailmanrankingin sijalla 14. Suomen sijoitus tällä hetkellä rankingissa on 26.

Hollanti voittanut 3 ottelua ja hävinnyt ainoastaan Venäjälle tiukan matsin päätteeksi 3-2 luvuin. Hollanti ottanut vakuuttavat voitot Pohjois-Makedoniasta ja Espanjasta ja eilen Hollanti otti hyvän 3-1 voiton Turkista. Hollanti on materiaaliltaan laadukkaampi joukkue, tosin Suomi pelaa kotiyleisön edessä ja saa siitä lisäboostia, mutta uskon Hollannin olevan kuitenkin illan matsissa vahvempi. Hollannin kuuluu olla selkeä ennakkosuosikki ottelussa.

Link to post
Share on other sites

Pinnacle Cup, CS:GO

Virtus.pro - Copenhagen Flames

Vihje : Copenhagen Flames

2.36 @ pinnacle

16.00

VP ja CPH Flames ottavat yhteen päivän mittelössä. VPn viime aikaiset suoritukset ovat olleet todella heikkoja, kun taas CPH Flames on pelannut todella hyvän näköistä cssää. VPn huonoimpiin karttoihin lukeutuva overpass on CPH Flamesin paras kartta, joten voidaan olettaa että CPH Flames ottaa oman karttansa kotiin. VPn Pick olisi normaalisti D2, mutta se on CPH Flamesin perma bänni joten he sitä eivät pysty valita. VP valitsee todennäköisesti Infernon, joka on samalla myös CPH  Flamesille todella hyvä kartta. Deciderinä voisi olla Mirage tai Vertigo, Flamesilla on todella hyvä sauma voittaa kumpi tahansa kartoista, jos sinne asti peli edes menee. 

 

CPH Flamesin laaja osaaminen käytännössä kaikissa kartoissa tuottanee hedelmää ja he vievät mittelön. VPn kartat taas rajoittuvat kolmeen ok karttaan, joista CPH bännää 2. 

Link to post
Share on other sites

Lentopallo EM-kisat klo 20:00

Montenegro - Tsekki

Pelivalinta: Montenegro +2,5 erää

Kerroin: 1,80 William Hill

Montenegro on pelannut 3 ottelua ja kaikki päättyneet 3-0 tappioon. Vastassa on kuitenkin ollut lohkon parhaat joukkueet Slovenia, Bulgaria sekä Italia. Tänään vastus on hieman edellämainittuja joukkueita helpompi, vaikka Tsekki on yllättävän hyvin kisoissa pelannut.

Tsekki onnistui yllättämään Slovenian avausottelussa. Lisäksi Bulgarian Tsekki laittoi tiukoille 3-2 päättyneessä matsissa. Tsekki lähtee Montenegroa vastaan selvänä suosikkina, mutta en usko suoraan 3-0 voittoon.

Montenegro on hyvä joukkue, vaikka kisat sujuneetkin heikosti. Jatkopaikka näyttää epätodennäköiseltä, sillä se vaatisi voittoa tästä ottelusta sekä Valko-Venäjästä. Lisäksi muiden pelien pitäisi mennä sopivasti ristiin. Montenegrolla kuitenkin hyvät mahdollisuudet ottaa kisojen ensimmäinen erävoitto tänään.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL

Klo: 17.00

Magnitogorsk - Salavat Ufa

Valinta: Magnitogorsk -1.5 ja Ottelussa yli 5.5 maalia.

kerroin: 5.10(paf)

Molemmat joukkueet avannut kauden vahvasti kahdella voitolla. Magni murskasi ensin Jekaterinburgin 2-6 ja toisessa  ottelussa se voitti Barysin 1-2 lukemin. Ufalla myös samaiset vastustajat, Jekan se vei 2-4 ja Barysin 1-5. Kuten huomata saattaa molemmilla hyökkäyspeli kulkenut mallikkaasti. Tänäänkin odotettavissa iloista hyökkäyspeliä ja sen myötä myös maaleja tullaan näkemään. Molemmat omaa vahvan hyökkäyskaluston mutta Pakkiosasto ei ihan niin vahvaa ole. Sen verran katsotaan myös harjoituskauteen jolloin joukkueet kohtasivat peräti kolmesti, nämä kaikki vei Magni nimiinsä lukemin 3-2, 5-2 ja 6-4. Vaikka Ufa kauden onkin vahvasti aloittanut pidän kyllä Magnia kotonaan suosikkina. Magni on ollut paha vastus Ufalle ja uskon sitä olevan myös tänään. Runsasmaalista kotivoittoa lähdetään hakemaan. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo: 19.30

Nizhni Novgorod- Sibir Novosibirsk 

Valinta: Nizhni Novgorod-1.5 ja Ottelussa yli 5.5 maalia 

Kerroin: 4.40(paf)

Vähämaalisena tunnettu KHL on alkanut melko maalirikkaana joten jatketaan sillä linjalla. Nizhni aloitti kauden hienoisella yllätys tappiolla Vitjazille 3-6 mutta toisessa pelissä se teki suuren tason noston ja kaatoi Kazanin vieraissa 1-3 lukemin. Nizhnillä on tälle kaudelle erittäin potentiaalinen hyökkäyskalusto ja se toimi jo harjoituskaudella todella hyvin. Sibir aloittanut kauden kahdella tappiolla joista toinen tuli jatkoajan jälkeen Traktorille. Viime Ottelussa Dynamo Moskova oli tyly isäntä ja kaatoi sen 4-0 lukemin. Sibir ei omaa lähellekään niin kovaa hyökkäyskalustoa kuin Nizhni ja niinpä joukkue pelaakin enemmän puolustuksen kautta ja isketään sitten vastustajan virheistä. Tänään kuitenkin Sibirin puolustus joutuu koville ja uskonkin tässä kotijoukkueen selvään voittoon. Nizhnin omanpään pelaaminen on ailahtelevaa joten uskon että Sibirkin tässä maalien makuun pääsee. 

Link to post
Share on other sites

Tennis, US Open

Botic van de Zandschulp vs. Daniil Medvedev klo. 19.00

Alle 26,5 peliä/2,25 PAF

Turnauksen yksi suurimmista yllättäjistä Hollannin van de Zandschulp saa vastaansa maailmanlistalla toisena olevan Daniil Medvedevin US Openin puolivälierässä.

Itsellä pienenä urheiluromantikkona ajatus tästä matsista oli aluksi sellainen, että hollantilainen löisi tiukasti venäläiselle kampoihin, mutta todellisuus voi olla toista. Vaikka van de Zandschulp on hyvä syöttäjä ja pystyy vahvan ykkösen toimiessa pitämään syöttöjään, niin nyt on aivan eri kaliiberin ukko vastassa, mitä esimerkiksi neljännellä kierroksella, kun BVDZ menetti 2-0 -johdon Diego Schwartzmannia vastaan, mutta voitti viidennessä erässä ottelun.

Medvedev omaa samat taidot palauttaa kuin argentiinalainenkin, mutta hyökkääjänä venäläinen on ehdoton. Medvedev iskee rajoille ja crossina parhaimmillaan niin vahvoja lyöntejä, että kaikilla maailman pelaajilla on hänen kanssaan vaikeuksia.

Uskon, että nyt tulee lopullinen todellisuus hollantilaista vastaan ja uransa ensimmäisessä Grand Slam puolivälierässä oleva pelaaja ei paljoa yli tuntia mukana sitkistele. Medvedev voittaa kolmessa erässä ottelun erälukemin 6-2, 6-3, 6-1.

Link to post
Share on other sites

Tennis, US Open

Elina Svitolina vs. Leylah Fernandez klo. 21.00

Fernandez voittaa/3,05 PAF

Kokenut Elina Svitolina saa vastaansa tänään 19 vuotta täyttävän kanadalaissensaatio Leylah Fernandezin. Svitolina on marssinut turnauksessa voitosta voittoon menettämättä erääkään. Neljännellä kierroksella ukrainalainen voitti Simona Halepin suoraan kahdessa erässä. 

Fernandez on pelannut turnauksessa erittäin vahvaa tennistä. Kolmannella kierroksella Fernandez kaatoi Naomi Osakan oltuaan erän ja syötönmurron takana. Neljännellä kierroksella Saksan kokenut entinen US Open voittaja Angelique Kerber voitti avauserän kanadalaista vastaan, mutta tämän jälkeen pelissä enää yksi pelaaja mukana, kun Fernandez marssi voittoon toisen erän tiebreakvoiton ja kolmannen 6-2 -voiton myötä.

Fernandez pelaa todella hienoa tennistä. Paljon suoria ja kovia lyöntejä. Lisäksi kanadalainen on äärimmäisen hyvä puolustamaan, joten kyseessä on paketti, joka on vaikea voittaa. Lisäksi nuori pelaaja on osoittanut luonnetta todella paljon. Tässä on perusteita sille, että myös puolivälierä on US Openin suosikiksi nousseelle junnulle voitokas.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga

HIFK - SJK, klo 18:30

u2.5 maalia @1.714 Pinnacle

 

Tiistain ainoassa ottelussa kohtaavat sijoilla 4. ja 6. majailevat joukkueet. Molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvää kautta ja varsinkin SJK on ollut viime aikoina hyvässä vireessä, huolimatta sisäisistä erimielisyyksistä. Joukkueet ovat koko kauden mittakaavalle olleet todella vähämaalisi joukkueita, mutta viime aikoina maaleilla on juhlittu kummankin joukkueen otteluissa. Mielestäni tämä on nyt nostanut kertoimia liikaa ja lähtökohtaisesti ottelun pitäisi silti nojata vahvasti vähämaaliseen suuntaan. 

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League

20:15

f6ccec10c0d539eeefc3cabf2250e6ae.png Complexity - Vitality 694ccf3983db883519b92686ad5df6f7.png

Vitality -1.5 | 2.62 | bet365

 

  • Complexity (jks, es3tag, NaToSaphiX, poizon, blameF) pelasi EPL-turnauksen alkusarjassa B-lohkossa, josta se eteni lohkokolmosena pudotuspeleihin rekordilla 3-2. Varamiehisenä edelleenkin operoiva Complexity pelasi hieman yli odotusten alkusarjan peleissä ja osoitti hyvää taistelutahtoa hankalasta tilanteestaan huolimatta. Harjoitteluun on joukkueella ollut aikaa, mutta huhujen mukaan heti EPL-turnauksen jälkeen coldzera olisi liittymässä joukkueeseen, joten onkohan harjoituksissa tätä ottelua varten vai pidemmällä aikavälillä tulevaisuutta varten?
  • Vitality (shox, apEX, ZywOo, misutaaa, Kyojin) oli A-lohkon kakkonen rekordilla 4-1. Ainoastaan Heroicia vastaan tappion kärsinyt ranskalaisjoukkue oli alkusarjan peleissä vakuuttava ja selvitti tiensä pudotuspeleihin kohtalaisen helposti. Vitalityn tärkein menestyksen avain eli tähtipelaaja ZywOo pelasi alkusarjassa pitkästä aikaa sillä tasolla, millä hän kahtena edellisenä vuotena maailman parhaan pelaajan tittelin itselleen ansaitsi. Nähtäväksi jää, pystyykö Vitality tekemään tässä turnauksessa vuoden parhaan turnausruninsa, mutta ennusmerkit ovat lupaavia.
  • Karttavetossa Complexity bannaa Infernon ja Vitality poistaa Ancientin. Complexity saattaa valita kartakseen joko Miragen tai Vertigon ja Vitalityn karttavalinta osunee luultavasti Overpassiin. Karttavalintojen merkitys on tässä ottelussa häviävän pieni, sillä molemmilla joukkueilla on jokseenkin samankaltaiset karttavalikoimat ja siten karttavalinnoista ei muodostu olennaista etua kummallekaan joukkueelle.

 

YHTEENVETO

  • Complexity on pudotuspeleihin päästessään saavuttanut minimitavoitteensa, mutta tätä pidemmälle joukkueelta vaaditaan suurta venymistä. Vitality tuli pelitauon jälkeen hyvässä iskussa takaisin ja jos alkusarjassa nähty vire pysyy, joukkueella on pullat hyvin uunissa. Karttaveto on varsin selkeä ja karttavalinnat eivät vaikuta pelin lopputulokseen merkittävästi. Vitality lähtee otteluun ennakkosuosikkina, sillä se oli alkusarjapeleissä Complexitya vakuuttavampi. Kummallakin joukkueella on toki allaan muutaman viikon pelitauko, mikä luo epävarmuustekijöitä, mutta peruspeliltään Vitality on parempi joukkue. Karttavalintojen perusteella Vitalitylla ei pitäisi olla ongelmaa pelata kummassakaan kartassa, joten pelkästään paremmalla pelillä 2-0 -voitto on mahdollinen lopputulos. Complexity voi toki jatkaa yllättämistä, mutta näillä kertoimilla lähdetään kokeilemaan Vitalityn puhdasta voittoa. Kohde menee oikein, kun Vitality voittaa ottelun lukemin 2-0. 

 

TULOS: 1-2

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...