Jump to content
  • vedonlyontilista-vp1.png

     

Recommended Posts

Jääkiekko, KHL

Kunlun - Jekaterinburg, klo 19:30 

Jekaterinburg @1.67 Nordicbet

 

Jatketaan lisää Kunlunin höykyyttämistä 😄. Kunlun on nyt "palannut" omalle tasolleen. Peli ei ole missään vaiheessa ollut erittäin hyvää, mutta todella korkea viimeistelyprosentti on pitänyt joukkueen mukana otteluissa. Jekaterinburg on taas edeenyt päinvastaiseen suuntaan häviämällä kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta voittaneen kaksi viimeisintää. Jekaterinburg on joukkueista selvästi laadukkaampi ja suuri suosikki vieraissakin voittamaan ottelun. Aikaisin otettuna saadaan taas hyvää kerrointa.

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL

Klo: 12.30

Admiral Vladivostok- Dynamo Moskova

Pelivalinta:Dynamo Moskova -1.5

Kerroin: 2.00(William hill)

Admiral aloitti kauden viiden ottelun vieras kiertueella, josta saldona 5 tappiota ja 3 pistettä. Tuo 3 pistettäkin oli joukkueelta kova saavutus sillä vastustajat eivät olleet helpommasta päästä. Mutta siitä ei pääse mihinkään että Admiral lukeutuu Khl:n heikoimpiin joukkueisiin ja joukkueella onkin nyt 11 tappiota putkeen kun otetaan harjoitusmatsitkin mukaan. Dynamo sen sijaan aloittanut kauden neljällä tyylipuhtaalla voitolla ja maaliero on huikea 19-5. Dynamon voittoputki on 9 ottelun mittainen harjoitusmatsit mukaan lukien. Dynamo on materiaalin puolesta valovuoden vastustajaa edellä ja vire on myös aivan päin vastainen. Mikäli Moskova ei lähde peliin lepsuilemaan on tämä ehdoton vierasvoitto. Admiral on viime peleissään viimeistellyt melko kovalla prosentilla paikoistaan ja tämä ei tule jatkumaan illasta toiseen. Lähdetään siitä että putket jatkuu ja Moskova vie vähintään kahdella maalilla.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL

Klo: 19.30

Kunlun - Jekaterinburg

Pelivalinta: Ottelussa yli 5.5 maalia 

Kerroin: 2.15(William hill)

Kuten @Moneymaker101 ylempänä jo totesi voittajasta tässä pelissä ei pitäisi olla epäselvyyttä. Kunlun on ylisuorittanut alkukauden ja pystynyt hyvällä viimeistelyllä taistelemaan lähes joka pelissä voitosta. Mutta siitä ei pääse mihinkään että vaikka hyökkäys toimii niin puolustus vuotaa kuin seula ja omissa soi tasaisen tappavasti. Jekaterinburgin kone on alkanut lämmetä ja joukkueella alla 3 voittoa. Joukkueesta löytyy paljon hyökkäystaitoa ja tänäänkin Kunlunin puolustus tulee olemaan ongelmissa. En usko että Kunlun tänäänkään maaleitta jää ja Jekaterinburg saattaa tuon 6 osumaa tehdä jo itse. Kyllä näihin Kunlunin peleihin Överit tällä hetkellä maistuu ja jos yli kahden kerrointa tarjotaan niin pakko ottaa lapulle. 

Link to post
Share on other sites

Elisa Invitational, CS:GO

Skade - Apeks

Vihje : Skade -1,5 karttaa

1,95 @ veikkaus

14.00

Skade ja Apeks kohtaavat Elisa Invitationalissa. Skade joukkueista on selkeästi parempi ja heidän yksi parhaista kartoista on OP, joka on Apeksin ainoa varteen otettava kartta. Apeksilla on ollut paljon vaikeuksia huonoja joukkueita vastaan ja nyt asettuu Skaden tasoinen joukkue. En näe Apeksilla minkäänlaista saumaa pelissä. Skade on parempi kaikissa kartoissa ja pelaaja materiaali on selkeästi korkeammalla tasolla. 

Link to post
Share on other sites

Lentopallo EM-kisat 21:30

Puola - Venäjä

Pelivalinta: Puola 3-1

Kerroin: 3,34 Marathonbet

Puola pelannut hyvät EM kisat toistaiseksi. Puolalla kotietu ja kotiyleisön tuella Puola on tässäkin ottelussa suuri ennakkosuosikki. Venäjä tulee varmasti hyvän haasteen antamaan, mutta vierasjoukkueen voittoon en usko.

Venäjä pelannut myös hyvät kisat toistaiseksi, mutta nyt vastus kovenee selvästi. Puolalla kokonaisuutena erinomainen joukkue kasassa ja Venäjän hakkureilta vaaditaan huippuonnistumista tässä matsissa.

Puola on menettänyt turnauksessa erän monille eri joukkueille ja eiköhän Venäjäkin vähintään 1 erävoiton ottelussa ota. Kesällä nations leaguessa Puola voitti Venäjän juurikin 3-1 luvuin. Puolan 3-1 voitosta tarjolla mielestäni hyvää kerrointa.

 

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...