Jump to content
 • vedonlyontilista-vp1.png

   

Recommended Posts

Ligue 1 / Jalkapallo Ranska

Montpellier - St. Etienne

Yli 2.5 maalia @ 1.74 Coolbet

Alkaa 14:00

Montpellierin(11.) kaikissa neljässä tämän kauden ottelussa tehtiin vähintään kolme maalia. Joukkue on tehnyt ottelua kohden keskimäärin 2.25 maalia ja omissa on soinut samalla keskiarvolla. Joukkueen yhdeksästä viimeisestä sarjaottelusta kahdeksassa tehtiin vähintään kolme maalia. Kaksi St. Etiennen(16.) neljästä tämän kauden matsista meni overiksi. Kumpikaan joukkue ei vakuuttane tänään puolustuspelillään ottelun päättyessä tasatulokseen 2-2.

2-0

Link to post
Share on other sites

Naisten Superpesis, pesäpallo

Lapua - Tampere

Vihje : Lapua ml

1,93 @coolbet

13.00

Lapua ja Tampere pelaavat pronssista paras 3 systeemillä. Lapua on nöyryytti Tamperetta runkosarjassa sekä kotona että vieraissa. Lapua on ollut myös koko kauden ajan todella kova kotona, kun taas Tampereella on ollut vähän vaikeuksia Top4 joukkueita vastaan. Tampere pelasin ihan hyvin Jyväskylää vastaan. Tämä johtui vain ja ainoastaan siitä ettei maailman paras nais-pesäpalloilija Körkkö ei pelannut. Heti kun Körkkö palasi askiin niin Jyväskylä voitti 3 peliä peräkkäin. 

Tampereen kotiutus on ollut ihan ok, mutta jokerit eivät kyllä ole millään tasolla suorittaneet. Suomisen kotiutus vuorolla ei juoksuja kannata odottaa vaan varautua paloihin. Kemppainen ja Kattelus ovat sitä luokkaa ettei kannata odottaa heiltäkään paljoa. Lapualla taas on todella kovassa iskussa oleva Lepistö kotiuttajajokerina. 

Link to post
Share on other sites

Superligaen / Jalkapallo Tanska

Randers FC - FC Copenhagen

Yli 2.5 maalia @ 1.78 Marathonbet

Alkaa 17:00

FC Kööpenhaminan(2.) otteluissa ollaan nähty seitsemän kierroksen jälkeen keskimäärin 3.14 maalia. Randers(3.) on onnistunut tekemään vähintään yhden maalin kymmenessä sarjaottelussaan putkeen. Joukkueiden viisi viimeistä keskinäistä kohtaamista olivat kaikki overeita. Suosikkina otteluun lähtevä FC Kööpenhamina voittaa ottelun tänään maalein 1-3.

0-2

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League

17:00

5ccb258c61b12197624f18e5b59f4dda.png  Vitality - Natus Vincere c941de1f47065c637e8f63c0fae5cc2a.png

Natus Vincere -1.5 | 2.10 | Veikkaus

 

 • Vitality (shox, apEX, ZywOo, misutaaa, Kyojin) on tässä turnauksessa näyttänyt, että se on palaamassa maailman eliittiin. Onnistuneen alkusarjan jälkeen Vitality nosti vielä pelin tasoaan entisestään ja pyyhki tieltään pudotuspeleissä Complexityn, Gambitin ja OG:n. Ranskalaisjoukkue on pelannut päättäväisesti läpi turnauksen ja erityisesti tähtipelaaja ZywOo:n paluu tilastojen kärkisijoille on siivittänyt joukkueen takaisin sille tasolle, jossa se parhaimmillaan operoi.
 • Natus Vincere (s1mple, electronic, Boombl4, Perfecto, B1T) lunasti odotukset etenemällä vuoden kuudenteen finaaliotteluunsa. Alkusarja sujui suuremmitta ongelmitta ja pudotuspeleissä laatu on taattua, kun NaVi kaatoi tieltään ENCE:n ja Heroicin. Erityisesti eilinen Heroic-ottelu on huipputasainen ja huipputasokas ottelu, jossa NaVi:n piti venyä äärimmilleen, mutta lopulta tähtipelaaja s1mple:n johdattamana joukkue rutisti voittoon. Nykyinen NaVi on eittämättä maailman paras joukkue eikä pelillisesti suuria puutteita tällä hetkellä ole.
 • Finaaliottelu pelataan Bo5-formaatilla. Karttabannit ovat selkeät - Vitality poistaa Ancientin ja NaVi bannaa Vertigon. Vain karttavalintojen järjestyksellä on väliä. Overpass on kartta, jonka Vitality varmasti valitsee ensimmäisten joukossa ja on kyseisessä kartassa ehkä lievä ennakkosuosikki NaVi:a vastaan. Kaikissa muissa kartoissa NaVi on kuitenkin lähtökohtaisesti ennakkosuosikki. Sinääsä karttavalinnoilla ei kuitenkaan suurta merkitystä ole Bo5-otteluissa, joten liikaa painoarvoa karttavetolle ei anneta.
 • Vitalitylle tämä finaali on ensimmäinen laatuaan sitten viime vuoden joulukuun ja kuopuspelaaja Kyojinin ensimmäinen turnausfinaali hänen urallaan. NaVi:lla on allaan monta finaalia tältä vuodelta ja se hamuaa kolmatta peräkkäistä turnausvoittoaan. Finaalikokemuksesta voidaan ehkä pieni etu laskea NaVi:n puolelle, vaikka toki kolikon kääntöpuolella Vitality saattaa olla nälkäisempi joukkue.

 

YHTEENVETO

 • Vitality on nostanut osakkeitaan todella paljon tämän turnauksen aikana ja noussut takaisin kansainväliselle tasolle, minne se kuuluukin. NaVi on pelannut tätä turnausta vahvalla rutiinilla ja osoittanut, miksi se on maailman paras joukkue. Bo5-ottelussa karttavalintojen merkitys on hyvin vähäinen, vaikka periaatteessa tilastollisesti NaVi on vahvoilla useammassa kartassa kuin Vitality. Finaaliotteluista NaVi:lla on runsaasti kokemusta viime ajoilta, kun taas Vitalitylle tämä finaali on heille vuoden ensimmäinen. NaVi:lla on odotetusti ennakkosuosikin viitta päällään finaaliin lähdettäessä ja heillä on mielestäni tarpeeksi etuja Vitalityyn nähden, että karttatasoituksella voidaan lähteä kokeilemaan vielä kertaalleen heidän menestystä. NaVi:n kivenkova rekordia Bo5-finaaliotteluista on vaikea sivuuttaa ja jos pelin taso pysyy korkealla läpi ottelun, Vitalityn pitää venyä vielä uudelle tasolle päihittääkseen maailman ykkösjoukkueen. Mahdotonta se ei ole, mutta kenties epätodenäköistä. Pidän todennäköisimpänä lopputuloksena NaVi:n otteluvoittoa lukemin 3-1, mutta kävi miten kävi, toivotaan erittäin viihdyttävää show:ta. Kohde menee oikein, kun Natus Vincere voittaa ottelun joko lukemin 3-1 tai 3-0. 

 

TULOS: 2-3

Edited by vormulafani
Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Italian GP

16:00

7a093e1a9afa5a5d095d2648141bc91c.png  Charles Leclerc - Valtteri Bottas b2fd932e1c5fd1aabce38bc69389f1f2.png

Charles Leclerc | 2.25 | Coolbet

 

 • F1-kauden 14. osakilpailu ajetaan Italian Monzassa. Sunnuntain kilpailuun lähdetään vertailemaan Ferrarin Charles Leclerciä ja Mercedeksen Valtteri Bottasta.
  • Leclerc lähtee kilpailuun 5. lähtöruudusta. Monacolaiskuskin viikonloppuun on mahtunut muutamia pieniä ongelmia, mutta ajohommat ovat sujuneet kohtalaisen hyvin. Perjantain aika-ajossa Leclerc ajoi 8. nopeimman ajan ja nosti sijoitustaan lauantain sprinttikilpailussa muutaman sijan. Näin ollen Leclerc pääsii hyvistä lähtökohdista sunnuntain kilpailuun. Hänen edestään lähtevät kuljettajat saattavat olla liian nopeita Leclercille, mutta sijoituksen pitäminen voi olla mahdollista, etenkin jos tallikaveri Carlos Sainz pystyy tarjoamaan tulitukea hänen takanaan.
  • Bottas lähtee kilpailuun varikkosuoralta. Tällä viikolla Alfa Romeon kanssa sopimuksen solminut suomalaiskuski on ajanut kauden selvästi parasta viikonloppuaan tähän asti - siitä hänellle kaikki kunnia. Perjantain aika-ajossa Bottas ajoi hienosti paalulle ja piti myös paikkansa lauantain sprinttikilpailussa. Harmittavasti Mercedes joutui ottamaan kuitenkin uuden moottorin Bottaksen käyttöön, josta aiheutuva lähtöruuturangaistus tiputtaa Bottaksen joukon hännille. Tänään siis nähtäneen ohitusnäytös herra Bottaksen toimesta.
  • Koska tänä viikonloppuna käytettiin sprinttikilpailua lähtöruudukon määrittämiseksi, rengasvalinta on jokaiselle vapaa ja siksi esimerkiksi rengastaktiikan suhteen Bottas ei saa etua Leclerciin nähden. On silti todennäköistä, että Bottas tulee yrittämään erilaista kisataktiikkaa muihin nähden.
  • Monzan rata on huippuvauhdikas moottorirata, joiden pitkillä suorilla ohittaminen on enemmän kuin mahdollista. Mutta kuten sprintissä ja viime vuoden kilpailussa havaittiin, ohittaminen ei välttämättä ole helppoa edes Mercedekselle ja Bottas joutuu tekemään töitä edetäkseen sijoituksissa ylöspäin. Leclercillä tätä ongelmaa tuskin tulee, sillä kaikki hänen edestään lähtevät kuljettajat ovat häntä lähtökohtaisesti nopeampia kisavauhdissa.

 

YHTEENVETO

 • Leclercin viikonloppu on vauhdin puolesta sujunut mukavasti ja hyvä pistesijoitus on mitä todennäköisimmin tästä kilpailusta tulossa. Bottaksen erinomainen viikonloppu vesittyi moottorivaihdosta johtuvaan rangaistukseen, mutta hänellä on potentiaali nousta tänään hyville pisteille. Rengasetua ei kummallakaan kuskilla ole, mutta kisataktiikassa saatetaan nähdä eroja. Monzassa on normaalia helpompi tehdä ohituksia ja siten nousua kohti kärkisijoja, mutta itsestäänselvyys se ei ole. Selvää on se, että Bottas tulee tänään tekemään kovaa nousua ja tämän kohteen osalta mielenkiinto kohdistuukin siihen, pystyykö Bottas ottamaan Leclercin kiinni kilpailun aikana? Mersu on selvästi Ferraria nopeampi vehje, mutta keskikastin autojen ohittamisessa tulee menemään oma aikansa, jonka aikana Leclerc pääsee tekemään eroa. Tämäntyyppistä H2H-kohdetta on vaikea mennä etukäteen julistamaan, mutta veikkaanpa, että Leclerc pystyy pitämään pintansa ja Bottaksen takaa-ajo ei tule riittämään hänen ohittamiseen. Kohde menee oikein, kun Charles Leclerc sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Valtteri Bottas. 

 

TULOS: LECLERC 4., BOTTAS 3.

Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Cincinnati Bengals - Minnesota Vikings

Vihje: Minnesota Vikings Yli 26.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 2.00

Alkamisaika: 20:00

- NFL kausi potkaistiin käyntiin to-pe yönä ja tänään on vihdoin ja viimein jälleen kauden ensimmäinen NFL Sunday. Cincinnati Bengals sekä Minnesota Vikings kohtaavat tässä ottelussa ja lähdetään hakemaan Minnesota Vikingsille pisteitä tässä ottelussa. Vikings on nyt joka toinen vuosi ollut playoffeissa ja ulkona playoffeista viime vuosina ja nyt olisi taas sitten playoffeihin pääsy vuoro ja siltä se myös näyttää, joukkue on vahvistunut puolustuksen osalta pelaajahankinnoilla ja loukkaantumisilta myös saatu tärkeitä pelaajia takaisin kokoonpanoon niin Vikingsia voi odottaa tänä vuonna kyllä playoffeihin, Vikingsilla on edelleen top 10 hyökkäys ja vaikka 1. TE Irv Smith Jr. tuleekin kauden alussa missaamaan otteluita kuten tämänkin on Vikingsin hyökkäyksessä paljon tulivoimaa ja mielenkiintoista on nähdä millaisen kauden pelaa nyt toisen kauden aloittava WR Justin Jefferson jonka rookie kausi oli ilmiömäinen, Vikings todella vahva juoksujoukkue ja tunnettu myös juoksupelaamisestaan ja Dalvin Cookilta on lupa odottaa hyviä otteita, kuten myös sitten WR Jeffersonilta ja Thieleniltä etenkin Redzonella jossa Thielen parhaimmillaan, Vikings on molemmilla pallonpuoliskoilla parempi joukkue tässä ottelussa mutta en vain näe millä Bengalsin heikko puolustus tulee tässä ottelussa Vikingsin tähtipelaajia pysäyttämään Kirk Cousinsin heittäessä palloa, puolustus myös vahvistunut nyt paljon Vikingsilla niin voi turnovereiden kautta saada hyviä kenttäasemia myöskin aloittaa draivit jotta pisteiden teko helpottuu entisestään mutta kyllä Vikingsin tässä kauden avauksessa pitäisi sellaiset +30 pistettä taululle laittaa Bengalsin heikkoa puolustusta vastaan ja ottaa ensimmäinen askel kohti playoffeja hyvällä voitolla tästä ottelusta.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
 • Create New...