Jump to content
  • vedonlyontilista-vp1.png

     

Recommended Posts

Tennis ITF Johannesburg naiset nelinpeli klo 14:00

Anshba/Koval - Vedder/Visscher

Pelivalinta: Anshba/Koval

Kerroin: 1,75 Marathonbet

Anshba/Koval kaksikko pelannut huikeaa tennistä tässä turnauksessa. Anshba on toki tasoltaan erittäin hyvä pelaaja tällä tasolla, sillä Anshba on menestynyt hyvin paljon isommissakin kisoissa. Kovalin kanssa yhteispeli tuntuu sujuvan myös hyvin.

Vedder/Visscher pelannut hyvää kautta. Pari on pelannut monta turnausta yhdessä ja turnausvoittojakin on tullut. Menestystä on tullut pienissä ITF kisoissa. Tämän ottelun vastus vaan on selkeästi kovempi kuin aiemmissa turnauksissa.

Anshba/Koval kaksikon pitäisi olla selkeämpiä suosikkeja ottelussa.

 

Link to post
Share on other sites

Superpesis, Pesäpallo

SiiPe - Lippo

Vihje: yli 10,5 juoksua

1,9 @ veikkaus

15.00

Siipe ja Lippo kohtaavat Superpesiksen karsinta ottelussa. Ottelusarja on 2-1 SiiPelle. Siipen kotiutus on alkanut heräilemaan, mutta ulkopeli on edelleen yhtä kuistilla kuin koko kauden ajan. Saman periaatteessa voisi todeta Liposta, mutta mielestäni heidän kotiutus on ollut inasen parempaa kuin Siipellä, mutta ulkopelaaminen tuottaa hankaluuksia. 

 

2/3 ottelussa tässä otteluparissa on ylittänyt 10,5 rajan ja uskon että molempien hyvä kotiutus ja aivan ulapalla oleva ulkopelaaminen avittaa tässä rajapyykissä tänäänkin. 

Link to post
Share on other sites

Naisten Superpesis, Pesäpallo

Porin Pesäkarhut - Jyväskylän Kirittäret

Vihje : Jyväskylän Kirittäret ML

1,85 @ coolbet

14.00

Pori ja Jyväskylä ottavat yhteen naisten finaalisarjan toisessa pelissä. Ensimmäinen peli meni Porin nimiin huomattavalla marginaalilla. Jyväskylä on tehnyt merkittävän muutoksen tuosta pelistä, Körkkö kuka pelasi numerolla 11 on vaihdettu numerolle 4 eli hän on mukana ulkopelissäkin. Tämä on huomattava muutos kun kyseessä on ylivoimaisesti naisten paras pelaaja käytännössä joka osa-alueella. Nyt kun nähdään runkosarjasta tuttua Jyväskylää niin en usko, että tämän pelin jälkeen sarja olisi 2-0 tilanteessa. Jyväskylä kuitenkin on materiaaliltaan ja pelinjohdoltaan sarjassa omaa luokkaa ja uskon että tämä peli menee rutiinilla oranssi-paidoille. 

Link to post
Share on other sites

Tennis Davis cup nelinpeli klo 14:00

Heliövaara/Kontinen - Bopanna/Sharan

Pelivalinta: Heliövaara/Kontinen

Kerroin: 1,83 Bet365

Reilun vartin päästä alkaa mielenkiintoinen nelinpeli ottelu davis cupissa. Suomalaispari Heliövaara/Kontinen kohtaa kotikentällä Bopanna/Sharan kaksikon.

Kaikki kentällä olevat pelaajat ovat nelinpelin erikoisosaajia. Heliövaara on nostanut tällä kaudella tasoa merkittävästi. Kontisen vire ollut hieman kateissa. Kontinen parhaimmillaan sisäkentillä, joten loppuvuodesta voidaan odottaa menestyksekästä.

Bopanna on kovasyöttöinen pelaaja, mutta peruslyöntipelissä ei pärjää suomalaisille. Sharan on ok tason nelinpelaaja, ehkä tämän nelikon heikoin kuitenkin tällä hetkellä. 

Kotiyleisön edessä Heliövaara/Kontinen tulee varmasti esittämään parasta osaamista ja mielestäni heidän kuuluisi olla ottelussa suosikkeja.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga

Aston Villa - Everton, klo 19:30

Aston Villa +0 @1.826 Pinnacle

 

Pisteiden valossa kautensa hieman alakanttiin aloittanut Aston Villa kohtaa lauantai-illalla hyvin avanneen Evertonin. Aston Villa on kuitenkin pelannut paremmin kuin sarjataulukko osoittaa, kun taas Everton on puolestaan hieman ylisuorittanut. Nään, että Aston Villa on kotonaan selvempi suosikki kuin kertoimet antavat ymmärtää. Aston Villa on hyvä joukkue, etenkin puolustussuuntaan, vaikka tätä ei välttämättä uskoisi maalieroa tarkastelemalla. Tasurivarmistus on kuitenkin paikallaan. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

18:30 KalPa - Pelicans

Valinta ja kerroin: Pelicans ml @2,04 (Pinnacle)

KalPa ei ole vakuuttanut. Lähes pelkkiä tappioita harjoituskausi mukaanlukien. Kausi alkanut neljällä peräkkäisellä tappiolla ja vastustajat ovat vielä olleet ennakkoon pudotuspelien ulkopuolelle ennakoituja (Jukurit, Ässät ja Sport).

Pelicansilla puolestaan vaikuttaisi peli olevan hyvässä kuosissa. Alla on 1-0-voitto hyvästä TPS:stä.

Näkisin vierasottelusta huolimatta Pelicansin pienenä suosikkina tähän.

Tulos: 3-2 (JA)

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...