Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo MM2022 17:00 

Japani - Croatia

Pelivalinta: Croatia @ 2.11 Coolbet

Japani nappasi alkulohkossa kaksi kovaa päänahkaa kun se voitti Saksan sekä Espanjan, mutta hävisi kuitenkin heikolle Costa Ricalle 1-0. Espanja toki saattoi taktikoida ja hävitä ottelun jopa tahallaan helpomman vastuksen toivossa. Voittamalla Japanin Espanja olisi saanut vastaansa Croatian, mutta häviämällä vastaan tulee lähtökohtaisesti helpompi Marokko.

Japanin joukkue taistelee ja pelaa joukkueena hyvin yhteen, mutta materiaali on kuitenkin auttamatta liian köykäistä Croatian tasoista joukkuetta vastaan. Croatia tulee pelaamaan viisaasti eikä anna yllätykselle sijaa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Kypros 19:00

Omonia - Karmiotissa

Pelivalinta: Yli 2.5 maalia @ 1.80 William Hill

Kahdessa edellisessä joukkueiden välisessä kohtaamisessa molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa. Tässäkin ottelussa voidaan nähdä vähintään kolme maalia sillä kumpikin joukkue on pelannut varsin maalirikkaita pelejä viimeaikoina.

OIKEIN

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 

MM-KISAT 

KLO  17.00

 

Japani  -  Kroatia 

 

Valinta :  1X ( Japani Tai Tasapeli )

Kerroin :  1,83 ( PAF ) 

 

Vielä ei olla nähty yhtään tasuria pudotuspeleissä.   Tässä se saattaa hyvin tulla.   Japani on hyvä vastahyökkäys joukkue,  kun Kroatia tykkää pitää palloa,  jolloin molemmat ovat mukavuus alueella.  Japani nousi Saksa,  Espanja otteluissa takaa ohi,  joten sen puolesta usko ei horju,  vaikka alussa tappiolle joutuisi.   Modric on symppis tyyppi ja olisi hienoa,  jos pääsisi pitkälle,  mutta itse kuitenkin kannustan Japani joukkuetta.   Näissä ei olla nyt nähty yhtään yllätystä,  kun ennakkosuosikki on pelistä toiseen marssinut jatkoon,  niin nyt on hyvä sauma koittaa altavastaajia.  Mielestäni nähdään tiukka vääntö,  johon tasuria saattaa tulla.   Kannustan enemmän Japani joukkuetta ja silloin 1X on hyvä valinta. 

 

Kunhan Japani ei häviä varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Liiga 

KLO 17.30

 

HIFK  -  Jukurit 

 

Valinta :  HIFK  -1,5

Kerroin :  2,04 ( PAF )

 

HIFK on ylempänä sarjataulukossa ja alla ruma 6-1 tappio Vaasassa,  niin joukkue varmasti haluaa pestä nyt kasvonsa kotihallissa,  kun vastassa on Jukurit.   Mikäli vieraat haluaa edes vähän panostaa huomiseen CHL otteluun,  niin tänään ei mennä ihan sata lasissa.   Huomenna,  kun pelataan Luleå vastaan vieläpä kaiken lisäksi.     HIFK kotipelit ovat olleet ihan hyviä tuloksellisesti ja kun vastassa on ruuhkassa oleva joukkue,  niin eiköhän tämä hyödynnetä ja otetaan parin maalin voitto. 

 

Kunhan HIFK voittaa yli yhdellä maalilla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, TT Cup

Dolejsi - Fiklik

Vihje: Yli 75.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.83

Alkamisaika: 15:55

- TT Cupin puolella kohtaavat Dolejsi sekä Fiklik. Paljon pisteitä tähän otteluun lähden hakemaan ja mahdollista ratkaisevaa 5. erääkin. Kertoimet asetettu tähän kohteeseen 2.20 - 1.61 Fiklikin hyväksi mutta itse näen tämän ottelun kyllä täysin tasabookkina. Dolejsi pelannut erinomaisessa vireessä viime otteluissaan ja marssinut voitosta voittoon siinä missä Fiklikillä ollut vähän heikompaa ja tiukat ottelut kääntyneet usein ratkaisevassa 5. erässä tappioksi. Molemmat pelaajat paljon omaan syöttöpeliin nojaavat ja pelanneet viime aikoina paljon suuri pisteisiä otteluita ja paljon otteluita jotka venyneet aina tuonne ratkaisevaan 5. erään asti. Yksi keskinäinen ottelu löytyy myös näiden pelaajien väliltä jonka Fiklik voitti 3-2 luvuin joten kyllä tässä kaikki ainekset on tasaiselle ja viihdyttävälle ottelulle joka voi venyä pitkäksikin.

3-1 (11-7, 2-11, 11-8, 12-10)

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, MM-Kisat

Japani - Kroatia

Vihje: Molemmat Joukkueet Eivät Tee Maalia

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 1.87

Alkamisaika: 17:00

- Japani ja Kroatia kohtaavat neljännesvälierissä, mielenkiintoa tässä ottelussa tulee kyllä riittämään vaikka henkilökohtaisesti itse en näe tässä ottelussa hirveästi maaleja tulevan. @BloKki ja @Kemmu ottelua hyvin jo avanneetkin yläpuolella. Tiukkaa vääntöä uskon ottelun olevan jossa molemmat joukkueet muutaman tekopaikan tulevat kyllä saamaan, Kroatia palloa tulee hallitsemaan todennäköisesti selvästi enemmän ja Kroatia pelasi alkulohkossa sen verran hyvin oman päänsä että hirveästi maaleja en näe tässä ottelussa kyllä tulevan, Kroatia jätti sekä Marokkon että Belgian nollille ja Kanadalle antoi maalin. Kroatia ei hirveästi myöskään antanut laukauksia kohti maalia tai muutenkaan huipputontteja vastustajille ja kun uskon ottelun lähtevän liikkeelle suhteellisen varovasti ja varmistellen molemmilta joukkueilta niin en näe molempien ottelussa maalia tekevän, voi hyvinkin olla että varsinainen peliaika päättyisi vaikka 0-0 lukemiin tai ottelun ensimmäinen maali nähdään vasta siellä 70 min kohdalla.

1-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NBA; Koripallo

Bucks - Magic

Vihje ; Paolo Banchero yli 18,5 pistettä

1,83@ Bet365

02:10

Banchero on tehnyt melko tasaisesti sen 20 pojoa per peli. Monessa paikassa linja on yhden isompi ja mielestäni tämä on hyvin pelattavissa vielä 19,5 linjallakin. Magicilta edelleen puuttuu Suggs ja Carter Jr, joka meinaa että Bancheron ja Wagnerin ympärillä peli taas yllätys yllätys tulee pyörimään. Magicin joukkue on toki melko heikko ja tästä voi tulla melko ruma peli, mutta yleensä Banchero tekee suurimman osan pisteistään ekan puoliskon aikana, joten siinä määrin tämä on kyllä ihan kelpo kohde. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ravit Färjestad lähtö 8 klo 22:03

Mellby Jewel - Ticket Brodda

Pelivalinta: Mellby Jewel

Kerroin: 1,60 Bet365

Mellby Jewel on juossut tauon jälkeen pari starttia ja viime kisassa tuli voitto hieman yllättäen. Mellby Jewel on lähdön suurin suosikki voittajaksi, joten jos juoksu vaan yhtään onnistuu niin vähintään top 3 sijoitus on todennäköinen.

Ticket Brodda menestynyt heikkotasoisemmissa kisoissa, myös ravin kanssa ollut ajoittain haasteita. En usko Ticket Broddan pystyvän haastamaan Mellby Jeweliä tässä lähdössä, jos Mellby Jewel on läheskään yhtä hyvä mitä viime startissa.

Mellby Jewel lähtee selkeänä suosikkina tähän pariin.

Link to post
Share on other sites

Ravit Färjestad lähtö 9 klo 22:24

Timotejs Jackpot - Kong Amok

Pelivalinta: Timotejs Jackpot

Kerroin: 1,55 Bet365

Timotejs Jackpot lähtee tähän lähtöön yhtenä suosikeista. Timotejs Jackpot juossut kelpo juoksuja ja tässä lähdössä top 3 sijoitus vaikuttaa etukäteen todennököiseltä, jos juoksusta ei tule äärimmäisen haastava.

Kong Amok ei kuulu kuumimpiin pelisuosikkeihin ja sen menestys olisi kyllä melkoinen yllätys. 

Timotejs Jackpot lähtee radalta 6 ja Kong Amok radalta 5, joten jos Timotejs Jackpotin juoksu ei luonnistu tuolta radalta mitenkään, niin silloin yllätyssauma on olemassa.

Pidän kuitenkin Timotejs Jackpottia selkeänä suosikkina tähän pariin.

Link to post
Share on other sites

NFL, Amerikkalainen jalkapallo

Tampa Bay Buccaneers vs. New Orleans Saints 3.15

Saints voittaa, Leonard Fournette yli 15,5 REC jaardia ja Alvin Kamara yli 80,5 REC+RUSH jaardia/6,25 PAF

Viikko NFL:ssä päättyy MNF -otteluun, kun kaksi NFC Southin joukkuetta kohtaavat toisensa. Saints on tällä kaudella ollut puhtaasti tankkausmoodissa, mutta on silti onnistunut voittamaan hyvin pelejä ja taistelee vielä paikasta pudotuspeleissä. Tom Bradyn johtama Tampa Bay Buccaneers on läpi kauden ollut melko vaisu ja jopa alisuorittanut melkoisesti.

Tässä otteluparissa syystä tai toisesta Saints tuppaa usein voittamaan, vaikka kärsisi miten paljon tahansa loukkaantumisista. Uskotaan jälleen Saintsin voittoon ja siihen, että kummankin joukkueen ykkösjuoksijat keräävät jaardeja. Fournette on Bradylle usein se helppo heittokohde, jos muita ei ole auki, niin hän tulee sen 20 jaardia keräämään ottelussa helpostikin.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 3.00 Yli 6,5 maalia (60min), William Nylander ja Brad Marchand vähintään kaksi tehopistettä sis JA/14,00 PAF Nyt tehdään tämmönen harakirivihje ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun, kun edelliset kamppailut ovat olleet maalin pelejä. Toronto nousi ottelusarjassa 3-1'stä tasoihin nappaamalla kaksi 2-1 -voittoa. Sitä ennen Boston nappasi vierasvoitot 3-2 ja 4-2 -lukemin. Seitsemännet ottelut ovat aina vaikeita arvioitavia, mutta nyt on kutina, että hommat lähtee täysin lapasesta ja kamppailussa hinkataan 4-4 -tasapelin ja jatkoeristä haetaan ratkaisija. Marchand ja Nylander ovat johtavina pelaajina isossa vastuussa maalijuhlissa.
    • Miamin GP Aika-ajot PK: Voittaja | Lando Norris | 5.50 (Coolbet)   PK: Carlos Sainz - Oscar Piastri | Oscar Piastri | 2.12 (Veikkaus)   PK: Lewis Hamilton - Lance Stroll | Lewis Hamilton | 1.95 (Coolbet)   PK: Daniel Ricciardo - Nico Hülkenberg | Daniel Ricciardo | 1.80 (Coolbet)   PK: Sauber - Williams | Williams | 2.03 (Coolbet)   PK: Driver to Reach Q3 | Yuki Tsunoda | 2.25 (bet365)
    • ⚾ 4.5 20:05 ⏰ New York Yankees - Detroit Tigers: Detroit Tigers Yli 3.5 Juoksua 2.04 Pinnacle  ⚾ 4.5 21:10 ⏰ Minnesota Twins - Boston Red Sox: Alle 7.5 Juoksua 1.84 Pínnacle  ⚾ 4.5 23:05 ⏰ Pittsburgh Pirates - Colorado Rockies: Colorado Rockies Yli 2.5 Juoksua 1.83 Pinnacle  ⚾ 5.5 01:40 ⏰ Cincinnati Reds - Baltimore Orioles: Alle 9.5 Juoksua 1.72 Pinnacle  ⚾ 5.5 04:10 ⏰ Los Angeles Dodgers - Atlanta Braves: Alle 8.5 Juoksua 1.86 Pinnacle  
×
×
  • Create New...