Jump to content

Recommended Posts

Helmikuun kisan avaus

Kisa lyhyesti: Osallistuaksesi kirjoita tähän topiciin "mukana". Tämän jälkeen sinun vihjeitäsi Pitkäveto-topicissa aletaan seuraamaan ja niistä aletaan laskemaan palautusta (20/kerroin panoksilla). Kuun loputtua 3 voitollisinta vihjaajaa palkitaan [Voitollisuus = paljon voittoa on tehty 20/kerroin panostuksella].

Panostus:
- Vihjaajan EI tarvitse mainita/valita panosta itse, vaan se määräytyy aina kertoimen mukaan.
- Panoksen suuruus lasketaan kaavalla 20/kerroin
- Panos on siis aina väliltä 0-20 (2.00 kertoimella panos on 10€)
- Mitä suurempi kerroin sitä pienempi panos.

Palkinnot:
1.) 100€
2.) 400 vp pistettä
3.) 200 vp pistettä

- Mikäli voittajan kokonaistulos ei ole plussalla, siirtyy kilpailun 1. palkinto seuraavan kuukauden pottiin. Tässä tapauksessa 100 euron sijaan voittaja saa palkinnoksi 400 vp pistettä, kakkonen 200 vp pistettä ja kolmanneksi sijoittunut 150 vp pistettä.

Bonuskilpailu/-palkinto:
- jos joku onnistuu vihjaamaan vihjauskilpailussa jokaisena päivänä kaksi vihjettä ja tekemään samalla positiivisen nettotuloksen, saa hän tästä palkinnoksi 66,60 euroa (palkinnon maksaa @Jackson)

LUE SÄÄNNÖT KOKONAAN ENNEN KUIN OSALLISTUT:

- Osallistu vastaamalla tähän topiciin ”mukana” tjsp. (osallistua voi myös myöhemmin keskellä kuukautta)
- Osallistumisviestin jälkeen kaikki pitkävetotopicin vihjeesi, jotka alkavat "mukana"-viestin jälkeen, lasketaan mukaan kilpailuun
- Sinun ei tarvitse itse laskea palautusprosenttja, vaan ne päivitellään tähän topicciin tasaisin väliajoin (vähintään kerran viikossa) Jacksonin toimesta
- Min 15 vihjettä/kuukausi
- Maksimissaan 2 vihjettä / päivä (osallistujan vain 2 ensimmäistä vihjettä vihjetopicissa lasketaan mukaan kisaan)
- Jos kohde siirtyy esim. sääolosuhteiden johdosta, noudatetaan kyseisen vedonlyöntitoimiston sääntöjä sen suhteen, laitetaanko kohde voidiksi vai pysyykö se voimassa. Erityistapauksena jos kohde siirtyy seuraavalle kuukaudelle (kuun ensimmäinen päivä klo 6.00 jälkeen), merkataan se aina voidiksi.
- Jos vihjeen kohde peruuntuu kokonaan (esim. pelaaja ei kokoonpanossa), otetaan vihjaajan mahdollinen seuraava vihje kyseiselle päivälle kisaan mukaan. Jos vihjaajalla ei ole uutta vihjettä peruuntuneen tilallle, merkitään kisaan void kyseisestä vihjeestä.

- Sallitut vedonlyöntitoimistot: Bet365, Bethard, Betfair, Betsafe, Betsson, Betway, ComeOn, Coolbet, Expekt, Marathonbet, Matchbook, MrGreen, NordicBet, Nubet, Paf, Pinnacle, Rizk, Unibet, Veikkaus, WilliamHill. Jos haluat käyttää kerrointa joltain muulta sivustolta, kysy Jacksonilta.
- Pitkävetotopicciin saa kirjoittaa VAIN perusteltuja vihjeitä
- Kaikissa vihjeissä tulee olla mukana kerroin ja vedonlyöntitoimisto (normaali käytäntö)
- Kertoimia ei saa muokata missään vaiheessa vihjeen kirjoittamisen jälkeen.
- Vain 1 kohde/peli lasketaan mukaan kisaan. Kohteet jotka eivät korreloi keskenään ovat sallittuja. Esim. ampumahiihdossa 2 eri H2H vetoa on sallittu.
- Vilpillisestä toiminnasta annetaan suoraan bannit koko sivustolle.

Link to post
Share on other sites
 • Vastaukset 40
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

On sitte meinaan pikkasen tiukka ja kova kisa!

Tilanne 25.2 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin

Avasi asiaa, kiitos. Nettotulos on siis se joka määrittää kuukauden voittajan. Yksinkertaistettunahan nettotulos saadaan laskettua myös seuraavasti: Jokaisen kohteen panokset lasketaan yhteen ja

Tilanne 3.2 vihjeiden jälkeen:

      Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto
1.   Kemmu 6 5 0 1 152,08 % 34,25 €
2.   Henksteri 6 5 0 1 149,50 % 33,11 €
3.   VLA 6 4 0 2 126,89 % 16,95 €
4.   Pasanen67 5 2 1 2 92,79 % -3,97 €
5.   Nagamori30 6 3 0 3 84,74 % -10,80 €
6.   vormulafani 3 1 0 2 62,69 % -11,90 €
7.   JapBet 4 1 0 3 56,55 % -15,37 €
8.   Oksanen94 6 1 0 5 45,50 % -23,96 €

Yhteensä 42 vihjettä (22 - 1  -19)
netto 18,30 €
palautus 104,23 % 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

 • Uusimmat viestit

  • NBA; Koripallo Clippers -- Lakers Vihje ; Anthony Davis yli 24,5 pistettä 1,87@ Coolbet 5;10 AD on ollut hyvä ja tässä LAn derbyssä varmasti nähdään pisteitä. AD on ollut aiemmin näissä peleissä se avain tekijä ja varmasti on nytkin. 
  • Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers 03:00 Ayo Dosunmu ollut liekeissä kaaren takana viime matseissa. Viimeisestä kymmenestä matsista 9/10 yli 1,5 kolmosta on osunut. Ayo Dosunmu yli 1,5 3pt koria @1,81 @unibet
  • NBA; Koripallo Pacers - Pelicans Vihje ; Tyrese HAliburton yli 11,5 syöttöä 2,05@ Coolbet 2;40 Haliburton oli viime pelissä aika vaisu ja varmasti parempi tässä pelissä. PElissä varmasti nähdään paljon pisteitä ja sitä mukaan syöttöjä. 
  • Jääkiekko, NHL Tampa Bay Lightning vs. Buffalo Sabres klo. 02.00 Lightning -1,5, yli 6,5 maalia ja Nikita Kucherov tekee vähintään kaksi maalia/14,00 Unibet Tampa Bay Lightning heitti edellisessä ottelussa pahasti vatsalleen Philadelphia Flyersin vieraissa. Lightning tarvitsee kipeästi pisteitä, jotta joukkueen ote pudotuspelipaikasta ei karkaa.  Buffalo Sabres on löytänyt viime aikoina parempaa virettä peliinsä ja on vielä ohkaisesti taistelussa viimeisistä pudotuspelipaikoista mukana. Sabresille on pudotuspelipaikan osalta tämä ottelu vielä kotijoukkuettakin tärkeämpi, sillä Lightning pelaa samoista sijoista. Uskon, että Lightning tulee otteluun kuin raivohärkä ja kotijoukkueen supertähti Nikita Kucherov ottaa vastuun koko joukkueen suorittamisesta tekemällä vähintään kaksi maalia murskavoitossa.
  • Helmikuu päätetään tänä vuonna karkauspäivään. Aloitetaas päivän vihjeet tenniksellä. Tennis, Dubain ATP-turnaus Hubert Hurkacz vs. Ugo Humbert klo. 18.30 Yli 31,5 peliä/3,40 Unibet Kaksi syöttötykkiä kohtaavat toisensa Dubain ATP-turnauksen puolivälierässä. Ottelu on pääkentällä päivän neljäs ja samalla viimeinen, joten on mahdollista, että ottelun alku venyy myöhemmäksi. Hubert Hurkacz on selvittänyt tiensä turnauksen kahdeksan parhaan joukkoon kolmanneksi sijoitettuna pelaajana pelaamalla viisi erää ja näistä kolme on mennyt katkaisupeliin. Ugo Humbert on kahdessa ensimmäisessä ottelussaan selvinnyt ilman katkaisupelejä, vaikka on puolalaisen tavoin menettänyt yhden erän. Erätappio tuli ensimmäisellä kierroksella kokenutta Gael Monfilsia vastaan. Tässä on kaksi sellaista pelaajaa nyt vastakkain, että kolmieräinen ottelu ei yllättäisi eikä sekään, että kaksi ensimmäistä erää ratkeisi katkaisupelin kautta. Selvää on se, että ainakin 7-5, 4-6, 6-4 tämän on mentävä, jotta overi tulee kiinni.
×
×
 • Create New...