Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko Liiga #18:30

Ilves - Kalpa

Pelivalinta: Petr Kodytek tekee maalin @ 3.35 Nordicbet

Viime peliin Kodytek pääsi tulittamaan Kalpan maalia kohti 6-kertaa. Ilves ei vaan pystynyt ohittamaan Kalpan maalivahti Stefanos Lekkasia ja tuloksena oli kirvelevä 1-0 tappio ja sarja Kalapalle tällä hetkellä 2-0.

Nyt puhutaan jo Ilveksen pakkovoitosta ja sen koko joukkue tietää. Helppoa voittaminen ei tässä tilanteessa ole, mutta eiköhän Ilves pysty vielä tämän sarjan kääntämään edukseen sillä joukkue on suorittanut koko kauden erittäin hyvällä tasolla ennen pudotuspelejä.

Kodytek tulee nousemaan tänään isoon rooliin ja toivon mukaan kudit alkavat löytää tiensä maaliin saakka.

E: Coolbet avasi @4.10

Link to post
Share on other sites

LIIGA

Ilves - KalPa

Ilves/ 1.90 NordicBet

Klo 18:30

 

Vielä ehtii

Ilveksellä alkaa olla pakkovoitto tosiaan sillä KalPa johtaa sarjaa 0-2 ja tämän voitettuaan pääsisi kokeilemaan jo sarjan katkaisua seuraavaksi Kuopiossa.

Ei tässä sen kummempia perusteluja oikein ole, tasaisia matseja on molemmat aikaisemmat olleet ja pienten marginaalien peli tänäänkin tulee olemaan, mutta uskon että Ilves tulee nyt kotona parantamaan sen verran että tämä kääntyy kotijoukkueelle jo varsinaisella.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko klo.20:00

Ruotsi:Allsvenskan

AIK - Mora

Tekee pisteen Zion Nybeck & Måns Carlsson @3.20 Unibet

Pisteen tekijä molemmista joukkueista kokeiluun.

Sarja on tilanteessa 2-2.Molemmat on ottanut voitot vieraspeleistään.Kotivoittoa ei siis ole vielä tässäparissa nähty,mutta olisko sen vuoro sitten tänään.

AIK:n Nybeck sekä Moran Carlsson on pelannut pleijarit hyvin.Molemmat on yhdessä pelissä jäänyt ilman pisteitä.Nybeckin pisteet tässäparissa on 3+1 sekä Carlssonin 0+4.

Näitten pelaajien ketjuista saatetaan ne ottelun ratkaisijat löytyä ja niitä pisteidentekijöitä.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko klo.20:00

Ruotsi:SHL

Rögle - Färjestad

Rögle & Tekee vähintään 2 pistettä Dennis Everberg @7.50 Unibet

Kolmas kohtaaminen ja ehken yllättäen Rögle johtaa 2-0 voitoin.Rögle voitti molemmat vierasottelut ja vieläpä selvin numeroin.Tänään Rögle pääsee kotiin pelaa ja takuulla se kolmasvoitto maistuisi,joka voisi olla jopa ratkaisu tähänpariin.

Rögle pelaa hyvää plyoffia ja voittoja on nyt 7 putkeen.Röglen Everberg on ollut loistava ja takonut pisteitä Sandinin kaa mukavasti.Samassa ketjussa pelaavien Everbergin sekä Sandinin pisteet 4:stä ottelusta on yhteensä 13.

Jos Färjestad ei saa kyseisiä pelaajia pidettyä aisoissa niin tappio kolkuttaa ja paha on tulla sieltä 3-0 tappiotilanteesta ja mennä jatkoon tästäparista.

Link to post
Share on other sites

Koripallo, BSL

Petkim Spor - Fenerbahce

Petkim Spor +10.5

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 2.01

Alkamisaika: 19:30

- Koripallon Turkin Super Lig:in puolella kohtaavat Petkim Spor sekä Fenerbahce. Fenerbahce lähtee tähän otteluun vieraissakin todella suurena jättiluokan suosikkina, näen Fenerbahcen tämän ottelun kyllä voittavan mutta mielestäni kotijoukkue Petkim Sporille saa liikaa pisteitä nyt yhteen. Sarjataulukon 8. ja 2. tässä kohtaavat, Fenerbahce on joukkueista parempi ja laadukkaampi siitä ei ole kysymyskään, Petkim Spor kuitenkin pelannut tällä kaudella ihan hyvin ja on keskitason joukkueita ja etenkin kotonaan pelanneet todella hyvin 9-2 rekordilla tällä kaudella joten vaikeaa on nähdä Fenerbahcen yli 10 pisteellä vieraissa kyllä tätä ottelua voittavan kun runkosarjan ihan viimeisiä otteluita aletaan kohta puoliin pelaamaan kun molemmilla muutamat pelit enään jäljellä ja niiden merkitys suurenee

Link to post
Share on other sites

Käsipallo, Handbollsligan

HK Malmö - IFK Skövde HK

Alle 55.5 Maalia

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 2.04

Alkamisaika: 20:00

- Ruotsin käsipallon puolella kohtaavat HK Mälmö sekä IFK Skövde HK. Alle 55.5 maalia tähän lähden hakemaan, linja on varsin alhaalla maalien suhteen tähän otteluun mutta ihan syystä, molemmilla joukkueilla tällä kaudella puolustus ollut selvästi parempi kuin hyökkäys ja molemmat tällä kaudella pelanneet aika paljon näitä under pelejä ja tässä on todella tärkeä kamppailu playoffeja varten kyseessä kun sarjataulukon 6. ja 5. vastakkain ja panosta löytyy kyllä kun tämä ottelu mukaanlukien vain kaksi ottelua runkosarjaa pelaamatta, uskon varsin maltilliseen maalin tekoon ja etenkin ottelun alun menevän hyvin tarkkailevissa merkeissä.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 21:30 Laliga2

Albacete - Ferrol

Pelivalinta: Btts Kyllä + yli 2.5 maalia @ 2.80 Coolbet

Molemmat tarvitsevat kipeästi pisteitä. Vierasjoukkue pudotuspelejä varten ja kotijoukkue putoamista vastaan taistelussa. 

Edellinen keskinäinen kohtaaminen päättyi 5-4 joten tuskin tästäkään ottelusta mitään hinkkausta saadaan aikaiseksi. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...