Jump to content

Recommended Posts

Jatketaan ampumahiihdolla. Viimeksi 3/3 kauden aloitus sekaviestissä, tänään sitten Miesten normaalimatka kysessä, jossa jokaisesta hutilaukauksesta tulee minuutin sakko.

Klo 18.15

Martin Fourcade - Svendsen merkki 1 kerroin 1,65 PAF

Komppaan edellistä tässä, hyvä merkki. Fourcade oli todella vakuuttavan oloinen sekaviestissä, suksi kulki vähintään entiseen malliin ja ammunta toimi, vaikka 2 hutilaukausta tulikin, mutta se kertoo enemmänkin tilanteesta kuin ammunnan ongelmista. Sekaviestin ankkuriosuus oli tiukka joten ammunnassa oli otettava riskejä viimeisellä ammunnalla. Svendsen ei ole aina ollut täydessä iskussa vielä alkukaudesta ja on mielestäni epävarmempi ampujakin, joten Fourcade lapulle.

Moravec - Schempp merkki 2 kerroin 1,95 PAF

Moravec ja Schempp olivat viime vuonna lähes yhtä hyviä ampujia, mutta sekaviestissä Moravec paukutteli 3 hutia kun taas Schempp paukutti puhtaat nollat. Moravec ei ollut mielestäni ladullakaan niin terävä kuin voisi olla. Mielestäni Schempp on ok hiihtäjä ja jos tarkkuus ammunnassa säilyy niin Moravec ei tätä vie.

Böhm - Mesotitich merkki 1 kerroin 1,75 PAF

Böhm on ehkä kaikista miehistä se paras ampuja ellei viime vuosista ole paljon heikentynyt. Mesotitich on kyllä niin paljon heikompi ja ailahtelevampi ampuja, että Böhm saa ainakin alustavasti siitä jo muutaman minuutin etua. Mesotitich voi olla hieman nopeampi ladulla, mutta muutamaa minuuttia ei. Tätä voisi sanoa Böhmin parhaaksi matkaksi juuri ammuntataidon takia. Alkukauden hiihtovauhdeista on paha tarkkaa sanoa, mutta Böhm laitetaan lapulle.

  • Upvote 4
Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jatketaan ampumahiihdolla. Viimeksi 3/3 kauden aloitus sekaviestissä, tänään sitten Miesten normaalimatka kysessä, jossa jokaisesta hutilaukauksesta tulee minuutin sakko. Klo 18.15 Martin Fourcade -

Salibandyliiga Nokian Krp-Indians, 1 2.12 (NordicBet) Viimeinen peli ennen mm-taukoa. Kummastakaan joukkueesta ei pelaajia majun mukana ole kun Johanssonkaan ei tällä kertaa joukkueeseen mahtunut. A

Liiga. HPK - HIFK merkki 1 keroimella 2.4 mm. Unibet ja Veikkaushuone. Illan ainoa Liiga ottelu, johon merkki ykköstä, ihan syystä että HIFK:lla oli eilen CHL peli, Frölundaa vastaa ja katsotaan tuo

Noniin otetaanpa sitten ne kiekkoveikkaukset minun osaltani.

HPK -HIFK: lopullinen voittaja HPK kerroin 1.90 veikkaukselta (oli ainakin viellä kun itse tämän löin)

Noniin mukavan kiivastakin keskustelua tänne jo aiheuttanut illan ainoa liiga peli. En ala antamaan sen suurempia perusteluja niitä on jo aimo pino tullut suuntaan ja toiseen mutta näin ifk.n miehenä voin sanoa että peräpäivinä olevat ottelut eivät tiimille sovi. Tiukkamatsi tämä ainakin näin alkuasetelmien perusteella tulee olemaan, mutta oman kolikkoni pyöräytän kotijoukkue HPK:lle.

Salavat - Admiral 1 veikkaukselta kerroin 1.55

Salavatin suoraa voittoa lähden pelaamaan ja kerroin on juuri ja juuri lyötävä (jos ei muuta niin vaikka vain kerrointa nostamaan). Salavat on khlän itäisen konferenssin 4. sijalla ja admiral 9. sijalla. Kotona Salavat Ufa ollut hyväkuntoisena kun taas admiral on pistetty ahtaalle vieraissa. Ufan joukkueessa pelaava Koltsov on ollut kaudella hyvä vireisenä ja on pistepörssillä sijalla 10 tehoilla 11+24 ja tänään tämä mies tekee yhden tai passaa pari häkkiä.

Lada Toljatti - Avtomobilist 1 veikkaukselta kerroin 2.05

Lada ollut lähiakoina pirteä voittaen kuudesta viimeottelustaan neljä maalierolla 14-10. Kotiedun siivittämänä uskoisin ladan tästä nappaavan yhden tai kahden maalin voiton ja kerroin on houkutteleva joten pakko tätä on koittaa. Tasavertaiset joukkueet jotka molemmat aikaajoin pelaavat hyvää kiekkoa. Vähän heppoiset perusteet tähän mutta joskus on hyvä vaikka sitten luottaa vain tilastojen sijasta omaan vaistoon, tuuristahan tämä loppupeleissä on kuitenkin kiinni.

Link to post
Share on other sites

Joo omia kohteita olis jo tuolla aikaisemmin hyvin sanottu sibirin peli mikä kannatti kertoimensa ansiosta rustata lappuseen ja sitten muita.

Sotshi - Sl.Bratislava, 1, kerroin 2,00€ veikkaukselta.

Sotshi on ollut nyt jo hetkenaikaa kovassa iskussa ja joukkue löytyy muunmuassa kuntopuntarin kärjestä ja kotona vahvoja esityksiä.

Traktor - Ak bars kazan, 2, kerroin 1,80€ veikkaukselta.

Sielläkin on viimeaikoina paremmin kazan pelannut ja traktorin kone vähä yskinyt vähän väliä ja näkeehän sen sitten sarjataulukosta kazan 4 ja traktor 24.

Link to post
Share on other sites

HPK - Hifk: HPK yli 2,5 maalia 1.91 Betsafe

HPK - Hifk: HPK yli 3 maalia 2.48 Marathonbet (3 omat takaisin)

Jääkiekon liigaa. Tätä on hieman pyöriteltykin ylempänä tavalla jos toisella. :-) Mutta kotijoukkueella on tosiaan rasitusetu ja Hifk lyö maaliin Mestiksessäkin ailahdelleen Kevin Lankisen. Kotijoukkue voittanee ottelun 4-2.

Link to post
Share on other sites

HPK - HIFK / Alle 4.5 maalia / 2.40 Pinnacle Sports

HPK ja HIFK on todella overi herkkiä joukkueita ja maalikeskiarvo per ottelu on molemmilla 5.8. HPK on hyvä kotijoukkue ja HIFKiä vastaan yleensä pelit on ollut tiukkoja. HIFK:llä on maalissa Kevin Lankinen joten HIFK luultavasti puolustaa normaalia tarkemmin / paremmin eikä HPK yleensä saa hirveesti maaleja varsinkin jos vastustajalla on puolustus enemmän mielessä. Saros HPK:n maalilla torjuu hyvin ja ei anna HIFKin tehdä kovinkaan montaa maalia.

Ei kannata koko pottia laittaa tähän vaan joku 2/5 panostuksella voi kokeilla. Ottelu on joko vähämaalinen tai sitten molemmat tekee reilusti.

Link to post
Share on other sites

Morjesta pöytää! Jäänyt taas vihjeet vähille viime aikoina, yritetään kunnostautua. Jotkut mahdollisesti muistavat minut innokkaana hiihtojen/ampumahiihtojen seuraajana, joten aletaan puottelee timanttisia vihjeitä taas! Viime vkl kisat menivät itseltä täysin ohi, joten en voi laatia vihjeitäni kunnolla sen perusteella.

Hienoa nähdä että täällä on myös muita "alan miehiä" liikenteessä =)

Miesten ampumahiihto - normaalikilpailu (20km) - klo 18:15

Ensin yksi tiukka fakta pöytään: Ohi laukauksesta minuutin sakko suoraa, ei siis sakkokierrosta.

Tässä omia poimintoja Nordicbetiltä:

Landertinger - Lindström - 1 - 1,90

  • Landertinger ollut yleensä kovempi suksella menijä
  • Lindström ehkä hitusen varmempi ampuja edellisellä kaudella, mutta ei mitään merkittävää eroa
  • Lindström kotiyleisön edessä, onko tästä hyötyä vai luoko lisää paineita?

Moravec - Fak - 1 - 2,01

  • Tasaisempi pari mitä kertoimet antavat olettaa, Fakille irtoaa 1,73.
  • Suksella olleet tasaisia, mukava nähdä miten tällä kaudella luistaa pisemmillä matkoilla.
  • Itse kallistun ampumisen suhteen kyllä Moravecin puolelle.

Hofer - Rastorgujevs - 1 - 1,86

  • Tämä vaikuttaa ennakkoon semmoiselta kohteelta mihin voisi tällätä enemmänki ruplia kiinni, mutta otetaan nyt varovaisesti pari kisaa ja katsellaan.
  • Enpä ole kauheasti nähnyt tämän "Rastorin" suorituksia, mutta näyttihän olleen ainakin viime kaudella mukana maailman-cupissa. Yleensä nuo Latvian miehet on ruukannu ampua loistavasti, mutta mono ei ole parhaasta päästä.
  • Hofer myös mahdollisesti viime kauden yksi kovimmista ampujista, suksikin kulkee ihan ok.

Peiffer - Malyshko - 2 - 2,05

  • Kerroin asettelu ihmeellinen, Peifferille 1,70?? Millä perkeleen perusteella?
  • Peifferin viime kauden normaalimatkan kisoja kun katsoo niin suoraa sanottuna meni päin persettä. Toki tilanne voi olla eri tällä kaudella, mutta mielenkiinnosta vilkaisin.
  • Ammunta menee about 50-50.
  • Suksi: En näkisi tässäkään mitään mullistavaa eroa.

Heittelen facebookin puolelle välillä kanssa tipsejä, että jos ei aina löydä tänne niin sieltä kyllä löytyy! Alla olevasta linkistä vaan tykkää sivusta!

E: Ei tää nyt ihan loistavasti lähtenyt käyntiin, mutta tästä viisaampina kohti seuraavia betsejä

Edited by Jonttufantti
Link to post
Share on other sites

Ranska:Ligue 1 jalkapallo klo.20:00

Metz-Bordeaux BTTS 2.00(Betway)

Ranskan pääsarjan futista ja Metz toimii isäntänä tänään.Metz on joukkue,joka ei mieti kahdesti,että lähdetäänkö pojat hyökkäykseen vai ei.Etenkään kotona pelatessa se ei epäröi hyökkäykseen lähtöjä.Sen viimeiset kaksi kotipeliä on tuottanut yhteensä kymmenen maalia,eli hyökkäys on maaleja saanut aikaiseksi,mut innokkuus kostautuu sit omassa päässä.Metz pääsee vahvalla miehityksellä tähän otteluun.

Bordeaux otti ansaitun 1-0 voiton Lillestä.Paluun tehnyt Diabate iski voittomaalin.Valmentaja Willy Sagnol on tehnyt hyvää työtä ja Bordeaux pelaakin agressiivisemmin kuin edellisinävuosina.Bordeaulta puuttuu Jussie,Pellenard,Poko ja Sala.Takaisin on Faubert ja Yambere.

Metz on kerran jäänyt maaleitta kotonaan tälläkaudella ja vastaavasti viisi Bordeauxin viime seitsemästä ottelusta on antanut btts tuloksen,jotenka tää menee testiin.

Lopputulos:0-0

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

19:00

Coppa Italia

Empoli - Genoa 2 (tasapeli ei vetoa), 1.87 @Betsson

Nopea vinkki vajaan tunnin päästä alkavaan Italian cupin otteluun jossa vieraiden kertoimet ovat jo päivän mittaan laskeneet. Kotijoukkue Empoli lepuuttaa lukuisia avauskokoonpanon pelaajiaan Serie A:ta varten kun taas vierailijat lähtevät tähän peliin vahvalla kokoonpanolla. Genoa on tämän lisäksi loistavassa vireessä ja pelannut edelliset kahdeksan sarjaottelua ilman tappioita. Genoa on tällä hetkellä liigassa hienosti neljäntenä, Empolin ollessa sijalla 13. Kokoonpanotietojen myötä kakkonen kupongille.

Link to post
Share on other sites

NHL Minnesota - Montreal 2 (ml) 2,25(Veikkaus)

Minnesota on vahva kotijoukkue, mutta Ryan Suterin poissaolo tulee tämän illan pelissä näkymään. Montreal saattaa jopa antaa wildin hallita peliä, mutta wildin hyökkäyspään tehottomuus yhdistettynä vastustajan muuriin nimeltä Carey Price (luultavasti aloittaa) niin näkisin Montrealin hyvänä peli ideana varsinkin moneyline kertoimella 2,25. Ryan Suterin poissaolo tulee näkymään hyökkäyspään tehottomuutena ja puolustuksen virheinä. Yksi mies ei tee joukkuetta, mutta Suterin tasoisen pelaajan poissaolo tulee näkymään. Montrealin Carey Price torjuntaprosentti viimeiseltä viideltä peliltä on 92,9%.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...