Jump to content

Recommended Posts

Mäkiviikon 3. Osakilpailu Innsbruck

Otetaan jälleen muutama hedari ja podium finishi bet365 kohteista.

Podium Finish yes/no

Stefan Kraf: valinta yes kerroin 2.50@bet365
Michael Hayboeck: valinta yes kerroin 1.70@bet365

Itävaltalaiset osoittivat karsinnassa että ovat tässä Innsbruckin mäessä kuin kotonaan. Aivan omaa luokkaansa heidän hypyt olivat.
Hayboeckilta 128 metrin hyppy ja Kraftilta 124.5metrin hyppy. Miehet olivat pisteen sisällä 1 ja 2.
Lisäksi jo harjoituksissa osoittivat ettei tämä mäki tuota mitään vaikeuksia kun hayboeckin hypyt olivat 127m ja 130m ja Kraftin hypyt 124.5m ja 133m.
Karsinnassa kun lähes kaikki lukuunottamatta Schlieriä ja Ammania starttasivat uskon että molemmat ovat vääjäämättä huomenna podiumilla. Niin eleetöntä oli heidän tekemisensä ja kun saavat vielä kotiyleisön huutamaan heidän puolestaan huomenna ei mikään estä heitä ja tulossa saattaa olla jopa kaksoisvoitto.

ja pareja...

Koudelka-Freund valinta 1 kerroin 1.66@bet365(hävisi 0.8pisteellä)
Koudelka alkaa jälleen löytää sitä hyppäämistä mitä kauden ensimmäisissä kisoissa oli nähtävissä.. sen sijaan Freund on ollut mollivoittoinen viimeaikoina.
Karsinnassa miehien välille tuli merkittävä 10 pisteen ero karsinnassa. Koudelka sai huomiseksi parikseen Koivurannan joten ilmainen jatkopaikka luvassa. Freund sen sijaan sai vastaansa norjalaislupaus Tanden joka on muutamaan otteeseen väläytellyt hyviä hyppyjä eikä toinen kierros ole edes kirkossa kuulutettu. Freundin jatkopaikka meni viimeksikin tiukoille.

Schlierenzauer-Kasai valinta 1 kerroin 1.80@bet365(hävisi 1.3 pisteellä)
Kasai veti karsinnassa jälleen perus kasaimaisen varman suorituksen 121m. Schlier on kuitenkin väläytellyt jo harjoituksissa hurjia tuloksia 125m ja 129.5m eli selkeästi Kasaita parempia pomppuja. Jotain schlierin itseluottamuksesta kertoo se että hän jätti karsinnan kokonaan väliin ottaen huomenna kovan vastuksen parikilpailuun. Innsbruckin mäki suosii schlierenzauerin ominaisuuksia todella ja kotiyleisön kannustamana tulee hän kamppailemaan huomenna podiumpaikoista tiukasti.

Prevc-Ammann valinta 2 kerroin 2.20@bet365
Jälleen kerran Simon Ammann uhkuu itseluottamusta jättäen karsintahypyn väliin. Prevc sen sijaan hyppäsi karsinnasssa ja hyppäsikin varsin surkeasti ainoastaan 117.5m ja hyppy oli muutenkin hankalan näköinen. Huhut kertovat että Innsbruckin mäki ei oikein sopisi Peter Prevcille ja siltä se todella eilen näytti. Ammann sen sijaan veteli karsinnassa varsin kelpo luokan hypyn 123.5metriä ja uskon hänen jälleen huomenna hautovan jymypaukkua kisaan. Tuollaisella kertoimella ehdottomasti kokenutta Ammania lapulle.


Lisätään vielä pari kohdetta huvin vuoksi. Näistä myös hyvä tuntuma. Täytyy lyödä jo livevedolla vaikka kilpailu alkaa puolen tunnin kuluttua.

Leader after 1st round :Stefan Kraft kerroin 4.00@bet365
Ja 1st round hayboeck-kraft 2 kerroin 2.35@bet365

Kraft vetäisi trial roundilla 127metrin loikan jolla todella otettaisiin voitto kisassa.
Tämä vahvisti jo etukäteen hyvää fiilistä Stefan kraftin suhteen. Nyt livestä nämä kohteet sisälle ja äkkiä!
Tämä kaveri on ilmiliekeissä tässä mäessä. Olosuhteet olivat vielä huonot hypyn kohdalla ja tuulista tuli plussaa yhden pisteen verran. Hay taas veti 128.5 mutta olosuhteet suosivat silloin ja tuulista tuli miinusta neljä pinnaa. Uskon että kraft kyllä näillä meriiteillä klaaraa.

Link to post
Share on other sites

Maastohiihdon Tour de ski perinteinen takaa-ajo N/M 10/15KM

Eilen meni hiihdot niin pieleen että pakko koittaa paikata tänään. Etukäteen tehtävä vaikuttaa helpolta kun nyt kyseessä on kunnon matka ja kaverit lähetetään eroilla matkaan.

Miehet:

Northug-Cologna valinta 2 kerroin 1.80@bet365
Cologna uhkuu itseluottamusta. Nyt hän alkaa olla kunnossa, myös valmentajan vaihdos on tuonut uutta virtaa hänelle. Cologna oli kyseisellä matkalla muutama viikko sitten kolmas lykkien vain tasatyöntöä, Northug lähti tässä kilpailussa samaan yritykseen mutta epäonnistui ollen vasta 10. häviten noin 40 sekuntia Colognalle. Kun tähän lyödään vielä eteen fakta että Cologna lähtee 15sekuntia ennen norttia on vaikea uskoa että norjalainen häntä kiinni ottaa.

Halfvarsson-Sundby valinta 2 kerroin 1.61@bet365
Sundby lähtee 17 sekuntia Halfvarssonin jälkeen matkaan. Hänen ympärilleen muodostuu hurja takaa-ajo porukka sillä 10sekunnin sisään lähtee 10 miestä.
Davosissa Sundby voitti tämän matkan ollen noin 30 sekuntia Halfvarssonia parempi enkä usko ettei Sundby saisi vaikka yksin Halfvarssonia kiinni.


Chernousov-Hellner valinta 2 kerroin 1.90@bet365
Nämä miehet lähtevät samaan aikaan matkaan. Heidän välillään on kuitenkin huima ero perinteisellä tyylillä.
Viimeisimmässä Davosin kilpailussa Hellner voitti Chernousovia yli minuutilla. Joten vaikka porukassa varmasti lähdetään liikkeelle niin eikön hellner jossain välissä Ilyalta karkaa.


Naiset:

Boehler-Mononen valinta 2 kerroin 1.83@bet365
Myös nämä naiset lähtevät samaan aikaan matkaan. Mononen on osoittanut nousseensa huippukuntoon juuri tourin alla.
Hän päihitti kauden aikaisemmassa perinteisen kilpailussa noin 20 sekunnilla Boehlerin joten en näe mitään syytä miksei hän nyt tulisi ennen Boehleria paremmassa kunnossa maaliin.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo

Englanti: FA Cup

Klo: 17:30

Yeovil - Manchester United

Manchester United voittaa päästämättä maaliakaan @1,90 Bet365

Manchester United -2.0 AH @2,05 Bet365

Radamel Falcao tekee maalin @1,80 Bet365

Yeovil on League Onessa [Englannin kolmanneksi korkein sarjataso] häntäpään jengejä - ja on näin ollen tasoltaan HUOMATTAVASTI heikompi Valioliigassa sijalla 3. taapertavaan Manuun verrattuna. Manun päävalmentaja Van Gaal ilmoitti joukkueensa lähtevänsä otteluun muuten ykkösillään, paitsi Falcaon vieressä kärjessä aloittanee tänään 19-vuotias James Wilson, joka kertoo ettei joukkue lähde tähän otteluun ihan höntsäilymielessä. Yeovil on kärsinyt viime peleissä maalinteko ongelmista, ja se onkin onnistunut vain edelliseen kolmeen kolmossarjan otteluun vain yhdessä pelissä maalinteossa - eikä tälle näy tänään yhtään lohtua Valioliigan kärkijengi vastassa. Bet365 kanssa hyvä kohde Manun -2.0 Asian Handicap veto, josta siis tasan kahden maalin voitolla panos takaisin. Van Persien poissaollessa Falcao on todennäköisin maalintekijä koko kentän miehistöä ajatellen, joten on kanssa kelpo veto maalintekijäksi 1,80 kertoimella.

Manun Van Gaalin ilmoittama kokoonpano:

Lindegaard/De Gea - Shaw, NcNair, Blackett, Smalling, Rafael - Herrera, Rooney, Januzaj - Falcao, Wilson

Link to post
Share on other sites

Jääpallo, Allsvenskan, klo 18:00

Borlänge - Haparanda Tornio, merkki X2, kerroin 1,81 (Betsafe) [2/5]

Ruotsin jääpallon ykkösdivaria. HT-Bandy (4/12) kohtaa Borlängen (7/12) ja mielestäni tässä on kertoimet aseteltu hieman erikoisesti. HT pelasi toki eilen Falu BS:a vastaan, mutta tuplavierasotteluissa ei ole mitään ihmeellistä jääpallossa. Haaparantalaisten rekordi kauden 10 ottelusta on 6-3-1 maalierolla 48-23. Borlängen vastaava 12 ottelusta 5-3-4 maalierolla 58-50. Tasuririski on melko suuri. HT on päästänyt 17 maalia vähemmän kuin yksikään muu joukkue sarjassa ja se tekee joukkueesta todella vaikeasti voitettavan. Näistä syistä X2 on todella maistuva pelivalinta tähän kohteeseen.

Kannattaa kuitenkin panostaa maltilla. Jos ottelu etenee oletetulla tavalla, lienee tulos jotakuinkin 3,4 - 3,4.

LT: 3-2 (0-0)

Edited by #KetäMeitäNytOli
Link to post
Share on other sites

Motherwell (+1) - Aberdeen, merkki 2

Mielestäni Aberdeeninin pitäisi hoitaa tästä kahden maalin voitto. Motherwelillä pieniä ongelmia puolustuksessa ja alla 0-5 tappio. Aberdeen kärjessä, toki enemmän pelejä pelattuna kuin Celticillä mutta ovat viiden pelin voittoputkessa.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Englanti:FA Cup jalkapallo klo.17;30

Yeovil-Manchester Utd Adnan Januzaj tekee maalin @4.35 Unibet

Yeovil tippui mestaruussarjasta viimekauden päätteeksi.Sillä oli tavoitteena nopea nousu takaisin vaan mites kävikään,kun se on nyt League one taulukon viimeisenä ja nyt näyttäs siltä,että se jopa tippus vielä alemmas.Tänhetken vire ei ole mikään hyvä,kun alla on 3 tappiota putkeen.FA Cupissa on kulkenut paremmin ja plussana saattaa paras maalintekijä Kieffer Moore olla takaisin.Puolustaja Jordan Clark on edelleen poissa.

Manun painopiste on tietysti liigassa ja tänään sillä onkin sanotaanko b-painoitteinen aloitus 11.Yksi mielenkiintoinen nimi,joka on aloituksessa tänään on Adnan Januzaj,jonka läpimurtoa kaikki odottavat.Januzajilla on tässä loistava tilaisuus näyttää kykynsä Louis van Gaalille.Januzaj on lahjakas pelaaja.Nopea ja sen pelityyli sopii Yeovilia vastaan.Januzaj pystyy rikkoo vastustajan kuvion etenkin jos Yeovil parkkeeraa bussin niin se sopii kyllä Januzajille.Unibetin @4.35 on selvästi pelaamisen arvoinen moneen muuhun yhtiöön verrattuna.

edit.Januzaj aloittaakin penkiltä,no ei voi mitään näillä mennään.

Ei päässy Januzaj kentälle eli panos palautu

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League VP: ENCE - Monte | Monte | 1.91 (Coolbet)   PK: GamerLegion - FORZE | FORZE | 2.23 (Unibet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 20:30   ENCE - Monte  Monte | 1.91 | Coolbet   ENCE avasi EPL-turnauksen 0-2 -tappiolla GamerLegionia vastaan ja 2-1 -voitolla Bad News Kangaroosia vastaan. Nykyisin puolalaisenemmistöllä operoiva joukkue on lupaavan alun jälkeen ajautunut melko karuun syöksykierteeseen ja tuloskunto on heikentynyt ajan mittaan. Tässä turnauksessa ENCE:n peliesitykset ovat olleet kokonaisuudessaan vaisuja ja etenkin karttatappio heittopussijoukkue Bad News Kangaroosia vastaan kertoo siitä, kuinka pahasti ENCE voi pahimmillaan kyykätä. Monte on avausotteluissaan ottanut 2-0 -voiton FORZE:a vastaan sekä 0-2 -tappion Liquidia vastaan. Muutamien kokoonpanomuutosten myötä Monte ei ole enää niin vahvassa lyönnissä kuin kulta-aikoinaan, mutta joukkueessa on edelleen ihan mukiinmenevä potentiaali. EPL-peleissään Monte on pelannut pitkälti odotusten mukaisesti ja joukkueen peleissä on yhtenevissä määrin hyviä ja heikkoja hetkiä. Karttavetossa pieni mielenkiintoinen elementti on se, että Inferno on molempien joukkueiden permabanni. Kyseisen kartan kohtelu voi vaikuttaa karttavetoon. Joka tapauksessa Monte ottanee karttavalinnakseen Miragen tai Nuken. ENCE:n karttavalinta saattaa osua joko Vertigoon tai Anubisiin.   YHTEENVETO ENCE ja Monte lähtevät tähän otteluun ennakkoon tasaisista asetelmista. Kyseessä on kahden perustasoltaan keskinkertaisen joukkueen kohtaaminen, jossa ainakin paperilla tasoerot ovat pieniä. Kerroinasettelu on tästä samaa mieltä, kun kyseessä on miltei tasabuukki. Itse olen kuitenkin tässä ottelussa Monten kelkassa. Joukkue on onnistunut säilyttämään viime aikoina ja tässä turnauksessa ihan siedettävän pelillisen tason, kun vastaavasti ENCE:llä on useita heikkoja tuloksia viime ajoilta. Monten otteluvoittoa lähdetään tässä siis pelaamaan. Kohde menee oikein, kun Monte voittaa ottelun. 
    • Jääkiekko EHT 19:00 Tsekki - Suomi Pelivalinta: Tsekki @ 2.23 Pinnacle Tsekillä nimekäs kokoonpano höystettynä NHL pelaajilla joten tällä kertoimella ehdottomasti pelattava. Suomella varsin nimetön porukka Puljujärvellä ja Määtällä vahvistettuna.  Kotiyleisö antaa vielä lisäboostia nimekkäälle Tsekin ryhmälle. 
    • Voi voi en ollut näköjään muistanu laittaa mukana ennen ekaa vihjettä..... No nyt ainakin olen mukana
    • Eredivisie / Jalkapallo Alankomaat Heracles Almelo - RKC Waalwijk Heracles Almelo Draw No Bet @ 1.70 Unibet Alkaa 13:15 Heracles(14.) voitti kolme viimeisestä viidestä kotiottelustaan yhden noista päättyessä tasuriin. Waalwijk(16.) hävisi seitsemän viimeisestä yhdeksästä vierasottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Heracles voitti joukkueiden edelllisen viime tammikuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Heracles hävisi Waalwijkille ainoastaan yhden viimeisestä viidestä kotikentällään pelatusta näiden joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta. Heracles voittaa ottelun maalein 2-1.
×
×
  • Create New...