Jump to content

Recommended Posts

Coppa Italia / Italia

Lazio - AC Milan

Valinta / BTTS Yes / @1.80 bet365

Klo / 21.45

Lazio sekä Milan kohtaavat Coppa Italian välierissä. Joukkueiden ensimmäinen osaottelu päättyi 0-0 Milanossa, mutta tänään pelataan Lazion kotona

Molemmilta joukkueilta löytyy maalintekovoimaa. Milan näyttää vahvalta SerieA:ssa ja alkukauden huonot otteet ovat pois alta. Sunnuntaina joukkue kaatoi AS Roman vieraissa 2-0. Edelliseen kahdeksaan sarjapeliin joukkue on tehnyt 14 maalia päästäen vain neljä. Edellisen kerran joukkue epäonnistui maalinteossa (Serie A:ssa) viimevuoden puolella. Joukkueet kohtasivat tällä kaudella jo kaksi kertaa sarjassa, joissa lopputulemat oli 2-1 sekä 4-1 kotijoukkueiden hyväksi. 

Lazio saa kotiedun ja lähtee ennakkosuosikkina otteluun. Vaikka AC Milanin puollustus on ollut viimeaikoina vahvaa, niin Lazio on Serie A:n eniten maaleja tehnyt joukkue ja onnistui syyskuussakin 4 maalia milanolaisia vastaan. Odotin BTTS olevan kerroin jotain 1.6 luokkaa, mutta 1.8 on mielestäni järkevä ottaa. Tosin saa nähdä milla kokoonpanoilla joukkueet otteluun lähtevät. Milanin viimeaikainen vahvuus ja Lazion kotietu ovat siis suotuisia.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports, CS:GO IEM Katowice 2018

Aiheeseen liittyvä kuvaFaZe - North       Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 16:30 (HUOM! alkoikin hurjasti etuajassa eli noin 15:00 aikaan)

Valinta: North @3.60 (Unibet)

IEM Katowicen winners stagen pelissä on korkeat panokset, voittaja pääsee suoraan playoffeihin ja häviäjälle on vähän mutkaisempi tie sinne. Tässä siis kohtaavat maailman paras joukkue FaZe ja kokoonpanoa muuttanut North. FaZe on siis kärkijoukkueita tällä hetkellä, mutta peli ei ole kulkenut niin hyvin kuin olisi pitänyt. Starladder turnauksessa FaZella oli hyvät mahdollisuudet voittaa pysti, mutta ailahteleva Na'Vi voitti FaZen hieman yllättäenkin. FaZe aloitti IEM Katowice todella helpolla voitolla ORDERista, joka on kokematon aussijoukkue ja siinä ei ollut mitään vaikeuksia. Nyt tuleekin paljon vaikeampi vastus kun kunnolla valmistautunut North asettuu vastaan. FaZella on todella paljon taitoa joukkueessaan, mutta jostain syystä kaikki ei ole lähtenyt irti ja turnauksien voitot ovat jääneet saamatta. Joukkueen paras frägääjä/ampuja rain on pienessä kuumeessa/flunssassa, joten se ei lupaa hyvää FaZelle. GuardiaN on ollut myös vaisu ja hänen on pakko nousta esiin että voitto tästä saadaan. NiKo aloitti hirveän vahvasti heti ensimmäisessa pelissä ja toivottavasti on myös kovassa vireessä tänään. Sitten Nortin kimppuun. North teki muutoksia kokoonpanoonsa kun cajunb & k0nfig sai lähteä ja tilalle tuli mertz ja Kjaerbye. Tämä oli minun mielestäni todella hyvä vaihto, sillä Kjaerbye teki ihmeitä MSL:n alaisuudessa ennen ja nyt kaksikko on taas koossa. mertz korvaa cajunb:n awikkaroolissa ja se oli huippu hieno juttu, koska cajunb:n parhaat aijat ovat selvästi takana ja huippulupaus mertz kelpaa siihen tilalle mainiosti. North aloitti IEM Katowice urakkansa voitolla NiPistä mukavin 16-10 lukemin. Kyseessä oli hyvä kartta NiPille ja North oli sitä myös harjoitellut ja oli vakuuttava siinä. Northin kritisoitu pelaaja aizy, joka on pelannut todella huonosti, oli tuossa pelissä mukavassa vireessä ja se siivitti joukkueen voittoon. Ensimmäisen kohtaaminen näiden välillä Northin uudella rosterilla ja FaZe ei tästä helpolla pääse. North on saanut hyvän meiningin päälle ja on tulossa tähän peliin raikkaana kun taas FaZella on ollut paljon tiukempi aikataulu ottaen huomioon tuon viime turnauksen, joka oli viime viikolla. Minun mielestäni FaZella ei ole aivan kaikki kunnossa ja vaikeaa tulee olemaan pleijareihin pääsy. Northille tarjotaan niin hyvää kerrointa että sitä on pakko testata. North +1.5 tarjoaa myös @1.80 kertoimen, joka on vähän varovaisempi betsi. Myös 1-2 tulosveto @6.40 on varteenotettava vaihtoehto. Näillä eväillä kohti matsia, joka alkaakin jo tuota pikaa. 

LYCKA TILL! :good:

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Nhl:

Montreal Canadiens - New York Islanders

Yli 5.5 maalia @1.73 Marathonbet

Klo 02:00

 

 

 

 

Mukavat lepopäivät ovat molemmilla takana ja nyt otetaan yhteen Montrealissa.

 

Canadiensin kausi on ollut melkoinen pannukakku. Kotona se pelaa ihan ok, mutta vieraspelit ovat pitäneet sen pohjalla. 32 kotimatsista se on kerännyt 38 pojoa, vieraissa 29 matsia on tuonut 18p joka on liigan huonoin saldo. Kotimatseissa, se on keskimäärin tehnyt 3 maalia matsia kohde, samoin päästänyt saman verran. Se ei tule enää pääsemään pleijareihin, mutta ei se silti ole vetänyt hommaa läskiksi. Esim Tampa joutui taistelemaan rankkareiden kautta 3-4 voiton Canadiensin kotihallissa. He ovat viime matseissa tehneet ihan hyvin maaleja.  

 

Isles on kauden viihdyttävimpiä jengejä, runsasmaalisten matsiensa takia. Isles ja Carolina vaanivat neljän pisteen päässä viimeistä pleijaripaikkaa, joten Islesille olisi todella tärkeää ottaa tänään voitto. He ovat idässä sijalla 10. mutta tehdyissä maaleissa neljänsiä, ja maaleja he ovat päästäneet idässä eniten maaleja, 225. Islen vierasmatsit ovat olleet aavistuksen vähämaalisempia, mutta se on vieraissa tehnyt idän kolmanneksi eniten, ja päästäneet eniten. Joukkueet kohtasivat tällä kaudella jo kertaalleen, ja silloin peli päättyi 4-5.

 

Tulosveikkaus: 2-4

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites

NHL

Colorado - Calgary

Calgary ML/ 2.04 Unibet

Klo 04:30

 

Läntisen konferenssin yhdeksäs Calgary vierailee samaisen konferenssin 11. majailevan Coloradon vieraana. Molemmilla joukkueilla on vain kaksi voittoa viimeiseen viiteen otteluun.

Calgary voitti juuri 24. päivä kotonaan Coloradon 5-1 ja Calgary on voittanut joukkueiden viimeiset viisi kohtaamista kaikki varsinaisella peliajalla.

Colorado on todella kova kotijoukkue sillä joukkue on hävinnyt ainoastaan 3/15 viimeisimmästä kotiottelustaan, mutta nyt vastaan luistelee läntisen konferenssin toiseksi paras vierasjoukkue joten helppoa ei tule Rantasella ja kumppaneilla olemaan.

Kummatkin ovat mukana vielä taistelemassa pleijaripaikoista, mutta voitolla Calgary nousisi Anaheimin ohi tyynenmeren divisioonassa viimeiselle pleijaripaikalle, joten uskon että Calgary sen haluaa tehdä ja juurihan se Coloradon kylvetti kotonaan niin miksei kova vieras joukkue tekisi sitä myöskin vieraskaukalossa.

Link to post
Share on other sites

La Liiga

Atl. Madrid - Leganes

Atl. Madrid -1.5/ 1.80 Unibet

Klo 22:30

 

Sarja kakkonen Madrid saa vieraita 14. sijalta lymyilevästä Leganesista. Joukkueiden tasoerolla ja viime aikaisilla peleillä on eroa kuin yöllä ja päivällä. 

Madrid on voittanut seitsemän viimeisintä peliään (kaikki kilpailut) maalierolla 17-3.

Vierasjoukkue Leganesin viime aikaiset pelit eivät ole ihan mukiin menneet sillä viidestä viimeisimmästä la liiga ottelusta joukkuerlla on saldona kaksi tasuri ja kolme tappiota, pisteen ovat tulleet kahdella 0-0 tasurilla, kotona Las Palmasin kanssa ja vieraissa Getafen kanssa.

Vihje nyt perustuu aikalailla pelkkään tilastotietoon, voihan tästä varmaan tulla joku 1-0 hinkkauskin, mutta kokeilemisen arvoinen kummiskin tuo kahden maalin voitto kun on kotijoukkueen meno sen verran hyvääollut viime aikoina

Link to post
Share on other sites

Koripalloa Argentiina Liga A(02:00)

Hispano Americano-Estudiantes

Pelivalinta: Hispano Americano kerroin 2.20@bet365

Tässä vastakkain sarjataulukossa 10, ja 13 sijalla majailevat joukkueet. Estudianteksella on kolme ottelua vähemmän pelattuna ja se on silti taulukossa edellä samalla voittomäärällä. Americanon saldo viimeisestä viidestä on kolme voittoa kaksi tappiota, Estudianteksella kaksi voittoa ja kolme tappiota. Americano on erityisesti kotona esiintynyt erittäin väkevästi tällä kaudella. Sen saldo seitsemästä kotipelistä tällä kaudella on kova kuusi voittoa ja yksi tappio. Sekin tappio kauden ensimmäisessä ottelussa sarjassa ylempänä majailevalle Regatakselle niukasti kahdella pisteellä. Tähän vastapainoksi vieraiden Estudianteksen vieraspeli saldo tältä kaudelta on murheellinen. Ainoastaan yksi voitto ja kuusi tappiota kauden seitsemästä vieraspelistä. Tuokin vierasvoitto tuli ensimmäisessä vieraspelissä nyt sarjassa toiseksi viimeisenä majailevalle Mercedekselle.

Americano pääsee kahden vierasottelun jälkeen ja yli viikon levon jälkeen pelaamaan jälleen kotiyleisönsä eteen ja uskon että kotiyleisön siivittämänä vahva kotimeno jatkuu. He tarvitsevat voittoja juuri tämän yön kaltaisista vastustajista, ennen kuin kovat kärkijoukkueet tulevat vastaan, taistellakseen pudotuspelipaikasta.

Americanon avausviisikosta erottuvat erityisesti jenkit O'Bannon 19.4pisteen keskiarvolla ja Austin 15.1 pisteen ja 5.5 riparin keskiarvolla. Penkiltä lisäksi kova jenkki Carter 12pisteen ja 6riparin keskiarvolla. Joukkueesta löytyy myös viisi varsin hyvää argentiinalaista pelaajaa 7pisteen yhteenlasketulla keskiarvolla ja penkiltä vielä jenkki Polynice 8pisteen ja 5riparin keskarilla. Varsin tasainen ja laadukas rosteri, jossa jenkit O'Bannon ja Austin erottuvat kirkkaimpina tähtinä.

Link to post
Share on other sites

Tennis Acapulco Meksiko (02:00)

Shapovalov-Thiem

Pelivalinta O22.5 peliä kerroin 1.80@betsson

Shapovalov +2.5 peliä kerroin 1.60@Unibet

Tässä vastakkain asettuu kanadan 18vuotias Shapovalov jonka ATP ranking tällä hetkellä 45. ja itävallan 24vuotias Thiem jonka ATP ranking peräti 6.  Shapovalovin tämän kauden saldo kovalta alustalta 10 ottelusta kuusi voittoa ja neljä tappiota. Thiemin vastaava saldo seitsemän voittoa yhdeksässä ottelussa. Shapovalov oli erittäin hyvä viime yönä noustessaan 0-1 tappioasemasta 2-1 voittoon japanin kovaa Nishikoria vastaan. Viimeinen erä oli Shapovalovin näytöstä kun hän murskasi Nishikorin 6-1. Thiemillä sen sijaan oli hieman vaikeampaa suurena ennakkosuosikkina Norrieta vastaan, hän otti vaivoin 2-1 voiton.  Shapovalov syötti Nishikoria vastaan peräti 11 ässää ja hävisi vain yhden syötön. Hän onnistui pelastamaan 9/10 murtopallot, mikä on erittäin vakuuttavaa tekemistä. Thiem hävisi omassa ottelussaan kaksi syöttövuoroa ja syötti vain viisi ässää. Murtopalloista hän onnistui pelastamaan ainoastaan yhden kolmesta.

Koko kauden tilastoja verrattaessa on Thiem syöttänyt 110 syöttöpelissään 94 ässää ja vain 29 kaksoisvirhettä, ykkössyötöltä pisteistä voittanut 79% ja kakkossyötöltä 49%. Kaikista syöttövuoroistaan on hän pitänyt peräti 88%.

Shapovalov on 124 vuorossa syöttänyt 84 ässää, ja 51 kaksoisvirhettä. Ykkössyöttö pisteistä on hän voittanut 80% ja kakkoselta 56%. Kaikista syöttövuoroistaan on hän pitänyt 89%.

Erittäin hyviä syöttäjiä ovat siis molemmat olleet tällä kaudella ja uskon että yöllä nähdään erittäin tiukka taistelu, joka kestänee täydet kolme erää. Eilisen vahvan ottelun perusteella saan tässä Shapovalovin jopa niukaksi suosikiksi. Overia ja kanadan junnua lapulle tässä hyvätasoisessa matsissa.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...