Jump to content

Recommended Posts

Wimbledonin miesten semifinaali: klo 15:00

Kevin Anderson - John Isner

Pelivalinta: John Isner

Kerroin 1,92 Coolbet

 

Wimbledonin semifinaalissa kohtaavat todelliset syöttötykit Anderson ja Isner. Anderson voitti viime kierroksella Federerin upean ottelun päätteeksi 3-2 luvuin ( viimeinen erä 13-11). 

Nyt Andersonia vastaan asettuu täysin erilainen pelaaja mitä aikaisemmilla kierroksilla. Isnerin peli perustuu loistavaan syöttötyöskentelyyn ja Isnerin syöttö on yksi kiertueen vaikeimmin murrettavista.

Isner kohtasi viime kierroksella Raonicin, joka on myös täysin hyvän syöttötyöskentelyn varassa. Isner voitti ottelun luvuin 3-1.

Isner tulee otteluun huomattavasti tuoreemmalla jalalla ja tästä on varmasti suuri etu Andersonia vastaan pelatessa. Ottelu venyy todennäköisesti 4-5 erään ja tiebreakeja nähdään useampia.

Palautuspelissä Isner pelaa riskialtista peliä usein ja pitää pallot mahdollisimman lyhyinä. Usein Isner onnistuukin muutamassa murrossa pelin aikana, mikäli vastustajan syöttö lainkaan tökkii ja Isnerin lyönnit osuu kohdalleen.

Mielestäni Isner lähtee otteluun ennakkosuosikkina, Andersonin voittoa Federeristä on mielestäni arvostettu liikaa. Lisäksi Andersonin raskas Federer ottelu nostaa Isnerin osakkeita.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Wimbledon naisten nelinpeli: klo 15:00

Melichar/Peschke - Dabrowski/Xu

Pelivalinta: Dabrowski/Xu

Kerroin: 1,81 Coolbet

Naisten semifinaalissa kohtaavat Melichar/Peschke sekä Dabrowski / Xu.

Dabrowski/Xu pari voitti viime kierroksella kovan parin Safarova/Mattek-Sandsin. Sitä ennen kaatunut jo King/Srebotnik kaksikko suoraan 2-0 erin joten turnaus sujunut parilla erittäin hyvin.

Melichar/Peschke parilla sen sijaan kaavio ollut huomattavasti helpompi. Mertens/Schuurs kaksikkoa vastaan Melichar/Peschke olivat vaikeuksissa vaikka voittivat kun 2-0. Mertens ja Schuurs eivät vain saaneet hyödynnettyä kuin 2/12 murtopallosta. Viime kierroksella Begu/Buzarnescu kaatuivat tiukan kamppailun jälkeen erin 2-1. Vastustajat eivät ole kuitenkaan ole olleet läheskään yhtä hyvässä kunnossa kuin Dabrowski/Xu pari.

Melichar pelaa vielä tänään myös sekanelinpelin välierässä Peya:n parina, joka voi hieman häiritä otteluun valmistautumista. Kaksi tärkeää ottelua samana päivänä on melko suuri kuormitus vaikka nelinpelissä onkin kyse.

Dabrowski/Xu pari voitti Wimbledonia edeltävän Eastbournen turnauksen nelinpelin tittelin ruoholla ja lähtevät selvänä ennakkosuosikkina tähän kamppailuun. Dabrowski/Xu parin peli ollut sen verran vakuuttavaa, että Wimbledonin voittoaan ei tulisi itselleni ainakaan yllätyksenä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Australia:Nuorisoliigat U20 klo.11:15

Green Gully Cavaliers u20 - Northcote City u20

Green Gully Cavaliers u20 -1 @4.10 Paf

Aussijanttereita ja nyt laitetaan hakuseen tasoituksella Cavaliersia kevyellä 4.10 kertoimella.

Cavaliersit osaa kotona pelata hyvin ja se onkin suurimmanosan pisteistä napsinut kotonaan.8 kotiottelustaan se on voittanut 6 ja 2 hävinnyt ja tasureita se ei ole kotikentällään vielä pelannut.Kauden toisen kotipelinsä se hävisi ja nyt tuli viimekierroksella se toinen tappio sarjanparasta Pascoe Valea vastaan numeroin 1-2.Northcoteen voisi jopa luetella samatlitaniat.Sekin on ollut kovinriippuvainen kotimatseistaan ja puolestaan vieraissa on ollut vaikeaa ottaa pisteitä.8 reissusta on saaliina 6 häviötä ja 2 voittoa ja tasapelejä nolla.Northcoten edellinen vieraspeli oli floppi,kun se hävisi suurinumeroisesti 6-2 häntäpään Heidelbergille.Jos tässä ei nyt ihmeitä tapahdu ja kaavapitää kutinsa niin Cavaliersin pitäisi olla vahvoilla voittaa tämä,mutta ausseissahan niitä ihmeitä tulee ja nyt pitäisi tulla oikein isoihme,kun lapulle merkitään kotivoittoa tasoituksella.

nyt ei ole tuuritkaanpuolella,kun Green Gully missasi pilkun ottelun viimeisilläminuuteilla :(

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Australia:Nuorisoliigat U20 klo.11:30

Melbourne Knights u20 - Heidelberg United u20

Melbourne Knights u20 -1 @3.80 Paf

ja toinen jantteri hetiperään ja tähänkin koitetaan tasoituksella kotivoittoa.

Tämä saattaa olla pikkasen hankalampi,mitä edellinen vaikka kerroin onkin alhaisempi,mutta ei se anna jos ei ota.Tässä vastakkain joukkueet jotka voittaa tai hävii,sillä kumpaisellakaan ei liiemmälti noita tasapelejä olla nähty.Melbournelle tuli se kaudeneka nyt viimekierroksella ja heidelbergilla on niitä kaikkiaan 2 tullut tälläkaudella,eli pojat on menny kaikki tai ei mitään tyylillä.Melbourne on nyt tahkonnut kotonaan 28 ottelua ilman tasapeliä ja viimeisin sen tasuri on nähty kotikentällä v2016.Heidelbergin kohdalla ei tartte ihan niin kauaksi mennä,mutta silläkin nyt 18 vierasmatsia ilman tasuria ja viimeisestäkin on jo aikaa yli vuosi(27.5.2017)Näitä tilasto kummajaisia katsoessa niin tähän tasapeli haku kyllä pelottaa,niinpä käännyn kotipuoleen ja parillaerolla se olisi sit tultava.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites
Sydney Bears - Sydney Ice Dogs
 
Jääkiekko AIHL Australia
 
Pelivalinta Sydney Ice Dogs
 
12:30
 
kerroin 2.05 @ coolbet
 
Kiihkeä paikalliskamppailu luvassa, Bears on sarjataulukossa sijalla viisi ja Ice Dogs sijalla 3. Joukkueiden välinen piste-ero on 6p. Ice dogs on on tehnyt tällä kaudella 16 ottelussa 62 maalia ja päätänyt  48, maaliero on +14. Bears on tehnyt 44 maalia ja päästänyt 40, maaliero on +4. Molemmat joukkueet ovat pelanneet viimeaikoina ailahtelevasti, viidetä ottelusta molemmilla on kasassa 3 tappiota ja vain 2 voittoa.  
Link to post
Share on other sites

Käsipallo U20 World Championship

Hollanti u20 - Ranska U20

13:30

Pelivalinta: Tasoitusveto Hollanti u20 1 - Ranska u20 0, Ranska 2

Kerroin 2.07 @ Nordicbet

Sijoista 5-6 pelataan käsipallossa,

Ranska möhli viime ottelunsa altavaastaaja Norjaa vastaan ja hävisi jatkoajan jälkeen , karu oli kohtalo ja nyt pelataan sitten pistesijoista. Ennen Norja ottelua Ranska oli 7 ottelun voittoputkessa. Hollanti taas taipui Venäjälle lukemin 28-26 hienon taistelun jälkeen. Uskon, että Ranska ei tänään kompuroi ja nappaa selvän voiton altavatsaaja Hollannista.

 

Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP

Kevin Anderson - John Isner

Vihje: 1. Erä tulosveto 6-7

Kerroin: 2.50

Vedonlyöntitoimisto: Betway

Alkamisaika: 15:00

- Kaksi loistavaa syöttäjää kohtaavat välierissä ja paljon on lupa odottaa pelejä tässä kamppailussa kun nämä kaksi kohtaavat. John Isner on yksi kovimmista ellei koviten syöttävistä pelaajista ja silti 1. syöttöprosentti on todella korkealla. John Isneriä ei ole helppo murtaa ja ruoho vielä lisää oman mausteensa mikä vähentää murtojenmäärää.  Kevin Anderson omaa myös vahvan syötön jolla pystyy pitämään syöttövuorojaan ja uskon että ensimmäisessä erässä nähdään tiebreikki minkä Isner lopulta voittaa.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, ystävyysottelu

Fc Basel - Fc Aarau

Vihje: Alle 2.5 maalia

Kerroin: 2.59

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 12:00

- Fc Basel ja Fc Aarau kohtaavat ystävyysottelussa suomen aikaa puolilta päivin. Molemmat sveitsiläisseuroja eikä kummankaan kokoonpanoon ole pahemmin panostettu tähän ystävyysotteluun, kunhan pelaillaan alta pois. Basel toki laajemmalla kokoonpanolla pystyy kierrättämään vaihtopenkin pelaajia ja säästämään tärkeitä pelaajia mutta silti heillä riittää materiaali tämän pelin voittoon. Aarau puolestaan osaa hyvänä päivänä puolustaa erinomaisesti joten en usko että tässä ystävyysottelussa pahemmin maaleilla mässäillään sillä etenkin Aaraulla on näytönhalua ottelussa kun Baselilla puolestaan ei. Basel säästelee pelaajiaan illan otteluun Feyeä vastaan.

Link to post
Share on other sites

Esports, League Of Legends

Bilibili gaming - Topsports gaming

Vihje: Map 1 both teams to slay a dragon

Kerroin: 1.50

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 12:00

Lyhyin perustein lolin LPL vihje . Kaksi hyvää jengiä vastakkain tässäkin ottelussa josta odotan tämän ottelun venyvän päälle 40 minuutin.  Uskon tästä pelistä vauhdikasta ja pitkää jossa noita objektiiveja haetaan hyvä määrä. Uskon että pelissä tapetaan tuo perus 4-5 dragonia jolloin hyvin todennäköisesti molemmat joukkueet ainakin sen yhden dragonin tappaa. Molemmille joukkueille tärkeä ottelu ja hyvin todennäköisesti objektiivit ovat hyvin tärkeässä osassa kun ottelu on käytännössä kolikonheitto vaikka Bilibili gaming paremman rosterin omaakin ei ole heillä tässä kesäjaksolla kulkenut yhtään niin hyvin kuin olisi pitänyt.

Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP

Novak Djokovic - Rafael Nadal

Vihje: Tulos neljän pelatun pelin jälkeen 2-2 Draw

Kerroin: 1.53

Vedonlyöntitoimisto: Betway

Alkamisaika: 16:30

- Välierissä nähdään huikea mittelö Djokovicin ja Nadalin välillä, molemmat loistavia pelaajia melkein voin sanoa että tämän vuotinen Wimbledon voittaja löytyy tästä ottelusta, kaikkien tiedossa olevat pelaajat jotka omaavat loistavat syöttöpelit, tasainen kamppailu tullaan näkemään jossa syöttövuoroja pidetään ja tiebreikkejä tullaan näkemään varmasti joten eiköhän avauserässä molemmat pysty kaksi kertaa pitämään jotta tämä kohde osuu. Kuitenkin kaksi sen tason pelaajaa että murtoja ei hirveän montaa tule niin en ihan ymmärrä tätä 1.53 kerrointakaan.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
    • Mlb, baseball Astros - Brewers Vihje : Brewers ML 1.9@ Coolbet 3:10 Brewssillä aloittelee heidän paras syöttäjänsä, kun taas Astrosilla heidän tämän kauden heikoin. Astrosin peli muutenkin hyvin tönkköä ja melko pakottamista ollut jo jonkin aikaa. Itse tällä kertoimella poimisin Brewessin lapulle joka kerta.
    • Jääkiekko, NHL Edmonton Oilers vs. Vancouver Canucks klo. 3.00 Oilers -2,5 ja Connor McDavid vähintään kolme tehopistettä/5,10 PAF Edmonton Oilers tarvitsee voiton siirtääkseen ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun Vancouveriin. Oilers hävisi edellisen kamppailun viimeisen minuutin maalilla Canucksille vieraissa, mutta voitti taas neljännen kamppailun viimeisen minuutin maalilla kotonaan. Connor McDavid on ollut yössä koko ottelusarjan ja siihen iso syyllinen on J.T. Miller, joka on ollut pimentämässä kanadalaistähteä. Nyt on sellainen tilanne, joka jakaa Oilersin joukkuetta. Onko joukkue tarpeeksi vahva ja kaiken sen hurrauksen arvoinen kuin se ansaitsee. Mikäli on, niin Oilers nappaa reilun kotivoiton McDavidin johdolla ja ottelusarjalle haetaan ratkaisu seitsemännestä kamppailusta.
    • Jääkiekko, MM-kisat Kanada vs. Suomi klo. 17.20 Suomi voittaa 60min, yli 5,5 maalia ja Mikael Granlund vähintään kaksi tehopistettä/17,00 PAF Suomi kärsi edellisessä ottelussa todella nolon tappion Itävallalle, joka onnistui viemään myös Kanadan jatkoajalle. Nyt Suomi on kuitenkin kerännyt jengin kasaan ja lähtee uudella sykkeellä alkusarjan isoimpaan kamppailuun. Voitto Kanadasta käytännössä varmistaa Suomen jatkopaikan, mikä ei pitäisi edes olla kysymysmerkki tällä hetkellä. Jotenkin on sellainen tunne, että ykkösjätkien johdolla komean maalijuhlan jälkeen Suomi kairaa yllätysvoiton ja jälleen ollaan Jukka Jalosen johdolla suosikkeja maailmanmestariksi.
×
×
  • Create New...