Jump to content

Recommended Posts

Snooker 6 Red World Championship: klo 07:00

Luca Brecel - Ryan Day

Pelivalinta: Luca Brecel

Kerroin 2,27 Marathonbet

Molemmat pelaajat pelannut turnauksessa 3 ottelua ja voittanut näistä 2. Day:n alkulohko oli hieman helpompi mitä Brecelin, mutta molemmat pelanneet turnauksessa hyvin.

Day tunnetaan vahvana breikintekijänä, mutta tässä pelimuodossa breikinteon merkitys pienempi kun punaisia vähemmän pöydällä. Näissä otteluissa myös safety peli nousee todella tärkeään rooliin. 

Brecel on hyvä breikintekijä, mutta Brecel on myös ehkä hieman Day:ta vahvempi safety pelissä.

Pitkiä palloja molemmat pussittavat myös hyvillä prosenteilla ja molemmat pelaavat rohkeaa peliä.

Lähtökohdat otteluun ovat siis todella tasaiset. Brecel on kuitenkin asetettu altavastaajan asemaan, joten Brecelin voitto Day:sta on hyvä pelivalinta.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Superpesis välierät, klo 16:30

Kouvolan Pallonlyöjät – Sotkamon Jymy

Pelivalinta: Sotkamon Jymy (Moneyline)

Kerroin 2,15 Veikkaus

Ottelusarja on nyt tasan 2-2 ja sarjassa on nähty tähän mennessä ainoastaan vierasvoittoja. Tänään ratkeaa kumpi joukkueista etenee finaalipeleihin Joensuuta vastaan.

Ottleusarjan aikaisemmissa ottelussa molemmat joukkueet ovat pystyneet tekemään tilannetta hyvillä prosenttimäärillä ja pelit ovat kulminoituneet kotiuttamiseen. Edellisessä pelissä Sotkamossa, Kouvola käytti paljon lyhyitä lyöntejä ajolähdöissä sekä vaihtotilanteissa ja tänään niillä on enää vaikea Jymyä yllättää. Sotkamo olisi luultavasti voittanut sarjan jo edellisessä ottelussa, jos kärkietenijät (Hakkarainen, Vikström) olisivat päässeet paremmin kentälle.

Kouvolan läpilyöntiuhka on mielestäni sarjassa pienempi kuin Jymyn, joka on tehtaillut kunnareita jo useammassa ottelussa ottelusarjan aikana ja juoksuja on tehty myös kakkoskärjestä. Lisäksi Jymyn lyöntiratkaisuissa on mielestäni säästelty merkattuja paikkoja ja lyhyiden kotiutusten korttikin on vielä käyttämättä.

Loppuviimein Jymyn kokemus pudotuspelisarjoista vuosien varrella on jo tilastojen valossa murskaavaa, Jymyllä on laajempi kotiutusarsenaali (Korhonen & Rönkkö) ja enemmän etenijävoimaa, jos 0-tilanteessa onnistutaan. Nämä tekijät yhdessä kallistavat vaa’an Jymyn puolelle. Neljä edellistä ottelua on edennyt, joko supereihin tai kotiutuslyöntikisaan ja tänään ottelun kaava voi olla hyvinkin samanlainen.

Lopuksi tilastoja:

Sotkamon Jymy on pelannut 92 välieräottelua ja voittanut niistä 69 (75%).

Sotkamon Jymy on pelannut 27 välieräsarjaa ja voittanut niistä 23 (85%).

Kouvolan Pallonlyöjät on pelannut 19 välieräottelua ja voittanut niistä 7 (37%).
Kouvolan Pallonlyöjät on pelannut 6 välieräsarjaa ja voittanut niistä 2 (33%).

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | FACEIT Major

15.00 (arvioitu alkamisaika)

116b662b4835fcb9e6aff69b5c4aed0a.pngBIG - Vega Squadron e099dbedc539dad21f1b8ca0661d3540.png

 

BIG ja Alle 26,5 kierrosta | 2,10 | Betway (löytyy kohdasta Erikoisvedot)

 

  • Challenger-vaiheen toinen pelipäivä tarjoaa taas lukuisia matseja, joista tämä ottelu on BIG:n ja Vega Squadronin välillä näyttää maukkaimmalta.
  • BIG avasi turnauksen vakuuttavalla esityksellä Renegadesia vastaan ja voitti ottelun selkein luvuin 16-6. BIG on selkeästi käyttänyt pitkän ottelutaukonsa hyväkseen ja laittanut useita tunteja laadukkaan harjoittelun eteen, mikä näkyi eilen kypsänä pelaamisena. Valmistautuminen on siis allekirjoittaneen epäilyistä huolimatta onnistunut, mistä on hyvä jatkaa seuraaviin peleihin. 
  • Vega Squadronin avausottelua Spiritiä vastaan pidettiin turnauksen heikkotasoisimpana otteluna eikä ainakaan kovin kaukana totuudesta oltu sekavassa ottelussa, jonka Vega Squadron pystyi juuri ja juuri voittamaan 16-14. Tuokin ottelu oli pitkälti Spiritin hallussa ensimmäisellä puoliajalla, mutta jonkinasteisen sulamisen myötä Vega Squadron pystyi kiristämään itsensä rinnalle ja lopulta ohi. Selvää on kuitenkin, että pitkälle joukkueen rahkeet eivät tule riittämään tasokkaampia vastustajia vastaan.
  • Karttavalinta on näiden joukkueiden osalta pieni mysteeri, koska nämä joukkueet eivät ole viimeisen kolmen kuukauden aikana järin pelanneet virallisia otteluita. Tässä täytyy siis mennä eilisten karttavetojen mukaan. BIG bannaa ainakin Miragen ja Vega bannaa Nuken, Dust2:n ja todennäköisesti Overpassin. Riippuen BIG:n jäljelläolevista banneista pelattavaksi kartaksi voi jäädä Inferno, Cache tai Train. Mielestäni etu tässä karttavetossa on juuri BIG:llä, koska Vega Squadron on tuskin harjoitellut kovin montaa karttaa, kun taas BIG on valmistautunut pelaamaan useita karttoja.

 

Tämä kohde on siis käytännössä sama kuin BIG -5,5 tasoituksella, mutta paremmalla kertoimella kuin muissa puljuissa. BIG on kaikilla tasoilla Vega Squadronia laadukkaampi joukkue ja heidän avausottelu oli lupauksia herättävä. Vega Squadron tietää eilisestä Spirit-voitosta huolimatta, että heillä tuskin on mahdollisuuksia edetä pääturnaukseen. Siinä mielessä Vega pystyy pelaamaan paineitta, mutta tosiasiat pelin sisällä tulevat silti vastaan hyvin valmistautuvaa BIG:iä vastaan. Kohde menee oikein, kun BIG voittaa ottelun ja ottelussa pelataan korkeintaan 26 kierrosta. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

KHL

Severstal Tsherepovets - Avangard Omsk

Avangard Omsk/ 1.85 NordicBet

Klo 19:30

 

Illan myöhäisimmässä khl ottelussa Severstal kohtaa viimeisessä kotipelissä ennen vieraskiertuetta hyvin kauden aloitteneen Omskin.

Severstal aloitti kauden voitolla Sibiristä, mutta toisessa ottelussa joukkue joutui taipumaan jatkoajalla Ufalle kun Kemppainen iski Ufan voittomaalin.

Omsk on aloittanut kauden kahdella voitolla ja maalierokin on mukava 9-1 vaikka vastustajat ovat kummiskin olleet Lokomotiv ja Dynamo Moskova.

Omsk on pelannut paljon valmiimpaa jääkiekkoa näin alkukauteen kuin mitä kotijoukkue ja onhan Omsk materiaaliltaankin kotijoukkuetta edellä. Omsk ottaa vieraskiertueensa päätteeksi vielä kolmannen voiton ja jatkaa kotiluolaansa täyden pistepotin kanssa.

Link to post
Share on other sites

Superpesis: klo 16:30

Kouvola - Sotkamo

Matti Latvala - Lauri Rönkkö Eniten Lyötyjä Juoksuja H2H (sis. supervuoro)

Pelivalinta: Matti Latvala

Kerroin: 1,85 Coolbet

Kouvola ja Sotkamo kohtaavat tunnin päästä ratkaisevassa välierässä.

Kouvola lähtee kotikentällään otteluun suosikkina, mutta odotettavissa on tasainen ottelu. Kaikki aikaisemmat välierät ovat menneet supervuoroon/kotiutuslyöntikilpailuun.

Lauri Rönkkö on Sotkamon toinen kotiuttajajokeri ja saanee tilaisuuksia Roope Korhosen jälkeen. Jos tilanteita ei saada kuitenkaan riittävästi aikaan, Rönkön kotiutuslyönnit saattavat jäädä vähiin.

Matti Latvala pelaa Kouvolan joukkueessa numerolla 5, joten todennäköisesti tulee saamaan kotiutuspaikkoja kotiuttajajokeri Juha Korhosen jälkeen. Kouvolan kärjen pitäisi saada tänään tilannetta hyvin aikaan, kun pompulla saadaan vaihdettua kärkeä.

Uskon Latvalan saavan enemmän kotiutuspaikkoja tänään ja sitä myötä enemmän lyötyjä juoksuja kuin Rönkkö.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

UEFA Nations League

Latvia - Andorra

Valinta / Latvia -1 (EH) / @1.93 Coolbet

Klo / 21.45

Latvian kertoimet ovat tippuneet alas, mutta mielestäni Latviaa kannattaa silti ottaa tasoituksella. Andorra on tehnyt viimeiseen 10 otteluun vain kahdessa maalin. Liechtensteinia sekä Unkaria vastaan. BTTS NO kertoimet liikkuvat 1.2 pintaan, joten jo tässä näkyy mitä ottelussa on luvassa. Se on jo päivänselvää, että Andorra on yksi ainakin Euroopan huonoimmista jalkapallomaista ja huonompi kuin Latviakin. Siihen nähden että Latvian voitosta tarjotaan 1.2 - 1.28 kerrointa, niin -1 on hyvä keroin. Joukkuet kohtasivat alle vuosi sitten MM karsinnoissa ja Latvia vei silloinkin ottelun numeroin 4-0. Molemmilla joukkueilla on lähes identtiset kokoonpanot kuin vuosi sitten, joten vähintään kahdella pitäisi Latvian tämä hoitaa. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | FACEIT Major

00.00 (arvioitu alkamisaika)

9d4a08ba78aa7cf46465502052dd02be.png Space Soldiers - Complexity 4e5e9509a94c2ced3f8183f0966ac0e0.png

 

Complexity -3,5 | 1,90 | Betway

 

  • Toisen pelipäivän viimeisessä ottelussa kohtaavat 0-1 -rekordilla olevat joukkueet Space Soldiers ja Complexity.
  • Space Soldiers sai päivää ennen turnauksen alkua tietoonsa, että joukkueen pelaaja Ngin ei pääse osallistumaan turnaukseen viisumiongelmien johdosta. Häntä korvaamaan eilisessä avausottelussa Rogueta vastaan asettui joukkueen valmentaja hardstyle, joka ei ollut pelannut kilpailullista peliä yli vuoteen eikä muutenkaan ole pelannut peliä aktiivisesti. Tämä valitettavasti näkyi karulla tavalla Rogue-ottelussa, jossa hardstyle sai vain 3 tappoa ja siten Space Soldiers joutui keksimään muita keinoja voittaakseen kierroksia. Ymmärrettävästi "yhden miehen vajaalla" pelatessa Space Soldiers on rajusti alakynnessä muita joukkueita vastaan, teki sitten muu joukkue mitä tahansa.
  • Complexity pelasi aamulla ensimmäisen ottelunsa Astralista vastaan, jossa vähemmän yllättäen joukkue otti kuonoon 16-4. Joukkue ei missään vaiheessa päässyt näyttämään kunnolla taitojaan, kun Astralis vyöryi Amerikan karsintaturnauksen voittaneen joukkueen yli. On siis todella vaikeaa arvioida, mikä on Complexityn todellinen taso tällä hetkellä, mutta joukkueessa on taitavia pelaajia kokeneen IGL:n alaisuudessa ja ennakkoon Complexity on enemmän tai vähemmän Roguen tasolla, joka oli Space Soldiersin eilinen vastustaja.
  • Karttaveton kannalta molempien joukkueiden karttabannit ovat aika lailla samanlaisia, mutta tästä huolimatta on todennäköistä, että joko Inferno tai Mirage on pelattavana karttana. Etenkin Space Soldiersin tapauksessa joukkueen on pakko pitäytyä muutamassa kartassa, jota varapelaaja osaa pelata, joten tuskinpa yllätyksiä nähdään karttavetossa suuntaan tai toiseen.

 

Space Soldiers on ahtaassa raossa kokoonpanotilanteensa takia, mikä näkyi jo ensimmäisessä ottelussa ja tämän tietää myös Complexity. Joukkueiden avausotteluista pitää ottaa huomioon, että Space Soldiers voitti ottelussaan molemmat pistoolikierrokset kun taas Complexity hävisi omat pistoolinsa. Pistoolikierrosten mennessä tasan Complexityn tiimipeli pääsee paremmin oikeuksiinsa ja ilman supersankaritekoja Space Soldiersin puolelta amerikkalaisjoukkue tulee tämän ottelun voittamaan. Kohde menee oikein, kun Complexity voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla (vastustaja voittaa korkeintaan 12 kierrosta).

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Magnitogorsk - TsSKA Moskova 

Magnitogorsk 3.erä o 0,5 maalia @1.94 Unibet 

klo: 17.00

Piru tulee nopeasti eikä ehdi selittää mutta Magni herää yleensä vimppa erässä ja maalin kerroin erittäin kova. Vaikka on vastuskin. Magnin miehet tuntee tseskan tyylin. Saletti häkki kolmoserään! Mozyakin esmes.

Kohde menee oikein kun Magnitogorsk tekee maalin 3.erässä

VÄÄRIN!

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, CHL

Bern - Växjö 

BTTS 2 Maalia / ottelu @1.97 Unibet 

Klo: 20.45

Ensimmäinen kohtaaminen päättyi saarella Bernin 1-2 voittoon. Paikkoja oli molemmilla useampaankin, mutta mielestäni kolmannen erän läpsyttely pilasi koko matsin. Kumpikin joukkue omaa kovia maalintekijöitä enkä todellakaan usko tuohon vähämaaliseen vääntöön uudestaan. Växjön leirissä on otettu yyveet parempaan syyniin ja kiinnitetty huomiota hyökkäyspeliin. Bern pelaa jo lähes tasollaan, mutta on silti voimasuhteissa Växjöä perässä. Vaikka tää CHL ei selvästikään kaikkia joukkueita kiinnosta/motivoi niin onhan nämä hyviä vääntöjä ennen oman sarjan alkua. Bernin "ase" on suoraviivaisuus ja Växjön yv. Vieraat suosikki, mutta Bernin kotietu. Päättyköön miten vain tämä matsi niin kyllä poronvoima luottaa maaleihin. Ainoan varjon kohteen ylle laskee se edellinen peli ja kolmas erä. Toivottavasti siitä viisastuneena ainakin Växjö pelaa loppuun asti. Pelaajien on turha enää laittaa esiintymisiään jäällä alkukauden kankeuden piikkiin, sillä molemmilla on riittävästi matseja alla ennen tätä. Jos tämä jostain jää kiinni niin valmennuspuolelta. Hyvä kohde tähän peliin mahtuu lapulle, kertoimen pienuudesta huolimatta.

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia ottelussa 

OIKEIN!

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL Jääkiekko klo.18:30

Tayfun ah +0 @2.45 Pinnacle

HC Riga  HC Riga - Tayfun  Tayfun

Venäjän MHL sarjakin startannut ja kokeillaan vieraita ja tasapelillä panostakaisin.

Tuttuuntapaan joukkueet kohtasivat eilenkin ja tänään otetaan uudestaan.Tayfun voitti eilen kotonaan 3-0.Tänään voi olla tiukempaa peliä,koska Rigalle annetaan kotietu.Riga oli viimekaudella sarjassa toiseksiviimeinen ja Tayfun muutamaa pykälää parempi.Viimekaudella oli monta keskinäistä kohtaamista ja Tayfun oli niissä hiukan niskanpäällä.Parit tasuritkin joukkueet otti,mutta Tayfun voitti ne molemmat.Vierailla on siis hienoinen niskaote ja kun eilen se vielä voitti ja Rikan saamatta kuparistarikki.Riga kyllä tänään maalienmakuun pääsee.Yleensä näitten joukkueitten kohtaamisissa on kotijoukkue ollut heikoilla,tosin Tayfun korjaili sitä tilastoa eilen.Tiukka vääntö tulee olemaan,mutta pidän Tayfunia hiukan parempana porukkana mitä Latvialais jengi.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Esports | CS2 | PGL Major Copenhagen 18:00   Eternal Fire - Natus Vincere  Eternal Fire | 2.00 | bet365   Eternal Fire eteni pudotuspeleihin 3-1 -rekordilla. Joukkue teki historiaa yltämällä ensimmäisenä turkkilaisjoukkueena Major-turnauksen playoffeihin voittamalla alkusarjassa Vitalityn, FaZe:n ja Virtus.pron. Ainoa tappio tuli tasaisessa matsissa MOUZ:ia vastaan. Eternal Fire on pelannut tässä turnauksessa erinomaisesti ja joukkueelta on löytynyt rutkasti ratkaisuvoimaa sekä yksilötasolta että myös pelin taktisen puolen osaamisen osalta. Eternal Fire on toki pudotuspeleihin lähdettäessä yksi kokemattomimpia joukkueita, mutta ennakkoluuloton asenne on auttanut joukkueen yltämään jo tähän pisteeseen eikä välttämättä tämäkään haaste ole joukkuueelle liian korkea ylitettäväksi. Natus Vincere otti paikan pudotuspeleistä 3-2 -rekordilla. Alkusarjassa NaVi sai vahvan alun voittamalla Bo1-ottelunsa TheMongolzia ja G2:ta vastaan, mutta Spirit ja Cloud9 vetivät pidemmän korren seuraavissa otteluissa. Ratkaisevassa ottelussa NaVi kuitenkin onnistui päihittämään paiN:in. NaVi:n meno tässä turnauksessa on ollut ihan hyvällä tasolla, vaikka joukkueen pelissä on jonkun verran ailahtelua. Heikoimmilla hetkillä joukkue pystyy nojaamaan ennalta määritettyihin rutiineihin ja pelisuunnitelman toimiessa NaVi:n peli rullaa ajoittain ihan mainiosti. Pudotuspeleissä NaVi:n pitää kuitenkin saada avainyksilönsä pelaamaan hyvällä tasolla samanaikaisesti. Karttavetossa Eternal Fire bannaa Ancientin ja Natus Vincere poistaa Vertigon. Eternal Fire valinnee kartakseen joko Infernon tai Overpassin. NaVi luottanee omalla karttavalinnallaan Mirageen tai Nukeen. Juuri tässä ottelussa karttaveton voisi sanoa suosivan lievästi NaVi:a. Eternal Fire ja Natus Vincere ovat pelanneet viimeisen puolen vuoden aikana kahdesti vastakkain. Molemmilla kerroilla NaVi poistui matseista voittajana.   YHTEENVETO Eternal Fire ja Natus Vincere lähtevät puolivälieräotteluun erittäin tasaisista lähtökohdista. Eternal Fire on tehnyt loistavaa työtä läpi turnauksen ja pelannut kokonaisuudessaan korkealla tasolla. Natus Vincere pelasi alkusarjassa ajoittain ailahtelevasti, mutta peruspeli on hyvällä tolalla. Karttaveto lienee tässä matsissa melko selkeä ja sen voidaan kenties tulkita suosivan aavistuksen NaVi:n menestystä. Tämän lisäksi NaVi:lla on puolellaan keskinäisten otteluiden historia, sillä muutama edellistä matsia ovat päättyneet NaVi:n voittoihin. Major-turnauksen pudotuspelit ovat kuitenkin aivan oma maailmansa ja kaiken kaikkiaan asetelma on niin tasainen, että ennakkosuosikkia on miltei mahdoton määritellä. Siitä huolimatta, että NaVi:llä on edellä mainitusti ollut lievä niskalenkki Eternal Firestä keskinäisissä otteluissa, vetoa lähdetään ottamaan Eternal Firen otteluvoiton puolesta. Joukkueen pelissä on erinomainen tekemisen meininki ja kenties näillä Majoreilla turkkilaisjoukkue tulee olemaan se kuuluisa tuhkimotarinan tekevä joukkue, joka voi mennä aivan jopa päätyyn asti. Kohde menee oikein, kun Eternal Fire voittaa ottelun. 
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Ilves - Kalpa 1x2: X 4.00 (Bet365)   Tasurilta haiskahtaa. Näiden joukkueiden viidestä viimeisimmästä keskinäisestä pelistä ollaan menty neljässä jatkoille. Sarja on tänään katkolla Kalpalle, ja kuten eilen havaittiin pelicans ja Kärpät otteluissa, että sarjan katkaiseminen on vaikeaa, niin tänään epäilen molempien pelaavan varovasti joka laskee taas maalimääriä ja vastaavasti nostaa tasurin mahdollisuutta. Otetaan siis tasapeli lapulle.
    • Jääkiekko Mestis klo 17.00 Hermes - IPK 1.erä 1x2: 1 2.70 (Veikkaus)   Hermes kävi ryöstöretkellä ja voitti eka ottelun 0-3 voittaen samalla ensimmäisen erän. Tänään kotona kokeillaan samaa kohdetta uudelleen, eli Hermeksen eka erän voittoa lapulle.
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...